Kahramanmaras///46

üzgünüm doğurmadım daha cuma günü dr daydık, nst ye girdim, patladım orda sırt ütü yatınca nefessiz kaldım, bi de ilki düzgün çekilmemiş, bi daha girdim öff, perşembe yine gidiyorum, yine giricemi, onun siniri sardı şimdiden. neyse ki 2.sinde yan yatırdılar da daha rahattım eğer aksilik olmazsa 24 eylülde sezeryana giriyorum, 2 haftam kaldı yani :18: anneeeeeee:18:

kaynana olayını da eşimle konuşucam demiştim, iyi bi ruh halindeyken açtım konuyu, ne zaman geliyo dedim, doğumdan sonra gelksin dedim, hastanede falan gerek yok, annem olucak zaten dedim, bakarız dedi. ne kadar kalıcak diye sordum, kışı geçirir herhalde dedi, ya hayır dfedim, uzun kalmasın , insan sıkılıyor, kendi annem gelse de o kadar kalmasını istemem, bizden başka birinin evde kalması 1 aydan fazlası olmuyor, zaten lohusa olucam ,yemek falan da yapmıyor, söyle o zaman yapsın yardım etsin, o halimle bi de yemek hazırlayamam önüe dedim, kendimiz olsak ekmek arası da yeriz ama o olunca ben tedirgin oluyorum dedim, ben git diyemem kadına,kışın ortasında eve mi gönderiyim dedi, ben anlamam dedim, lafı değiştirmeye çalıştı falan, mtfkta işin yok mu hadi sen bak işine falan dedi, ben de "bu konuları senle rahatça konuşamadıktan sonra neden evliyiz, aramızda ayrı gayrı mı var, sen de rahatsız olduğun şeyleri söyle ailemle ilgili, asla baskı yapmam, köye giderken her seferinde gelmek istemiyorsan gelme, ben giderim diyorum sana"dedim, "ailemin sormaya hakkı yok, sorsa da kimseyi ilgilendirmez neden gelmediğini, benim ailem,önceliğim sensin, senin huzurun ailemin mutlu olmasından daha önemli "dedim, "ama sizdeki bu tarz baskılar hoş değil"dedim. bakarız dedi en son, bi kaç kere de tamam mı ? tamam mı? dediklerimi düşünücek misin? diye de ısrar ettim, bakarız dedi. eşim de olayın farkında ama eğer benden yana oluverirse sanki ben kaynanayı evden kovacakmışım sanıyor herhalde, ben öyle biri miyim gene de gelicek işte...hayırlısı

serapcım, eşin için çekicen artık yolu yine, heyecanınız bu sene de kaybolmayacak , iyi tarafından bakarsak

kıyamam ya,inşallah bu sorun en kısa zamanda halledilir.
zannetmiyorum canım seneye istifamı veririm herhalde bu gidişle

canım Allah analı babalı büytüsn haayırlı evlat olsun inşallah.heyecan kalmıyor canım çünkü çok yorgun oluyorum ilçeden urfaya geliyorum urfadan antepe geçiyorum dolmuşlarla sonunda maraştayım. ama bende de hal kalmıyor

amin canım teşekkürler...
hmm çok yorucu oluyor ve aynı zaman geçiyor değil mi? o zaman maraşa akşama varıyosundur ne anladık o işten,ertesi gün de dönmek zorundasın... öff harbiden yorucu... bi yol bulmak alzım, eşinin işiyle ilgili yapabileceği bişey yok mu?

amann,az kalmış doğuma,doğumdan sonra da arada uğra topiğe,bilgilendir bizi.İnşallah biz de görürüz o günleri,hamileyken hep aksilik çıkacakmış gibi geliyor nedense.

eşim özelde canım onu n gelmesi imkansız sadece pazar günleri boş. pazartesi geri dönüş canım. sabah 4.30 urfa otobüsüne biniyorrum urfada iniyorum. Orada ilçe dolmuşuna biniyorum köy ayrımına yaklaşmadan köylülerden birine telefon açıyorum yoldan beni alıyorlar...anca bir sene daha dayanır vücudum. inanın yollarda yoruluyorum...

merhaba kızlar.nasılsınız.hepiniz ufak tefek sorunlar hariç iyisiniz maşaallah.ben de kendimi hortlak gibi hissediyorum arada bir çıkıyorum karşınıza ama idare edin beni :)zor oluyor telefonla nete girmek.deli ediyor insanı.öğrenciler gelince normal nete geçeceğiz inşl.
ayşegülcük az kalmış tam anne olmana :)hadi hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.hem uyut uyut nete gir nolacak sanki.bak kayınvalideceğinde glecekmiş o baksın işte :))))))))
ay öle gülüyorum ama bayramda benmde kayınvalideceğim bizimle gelir sanırım.geçen bayram teklif etmedik diye küsmüştü.kurbanda gelirsin demiştik.artık bu bayram kaçış yok.nedir bu çelilen dimi.insanın her hareketi kısıtlanıyor.hepimize bol sabırlar versin diyim.bende şimdiden dua ediyorum birşey olsada gelmese diye :)işte böyle.benden başka bir dedikodu yok:)

günaydın kızlar....

göknurcum arada da olsa uğra,özlettin kendini.

oğlum kreşe başladı bugün,inşallah hevesi hiç geçmez.kuzum benim,ne mutlu okula gidiyorum diye.

teşekkür ederim kızlar girmeye çalışırım nete, zaten kaynana gelirse kesin girerim, nette işim varmış gibi geleceği varsa göreceği de var

burçin hayırlı olsun kağanın kreş macerası. ne güzel sevinçliyse, zorlansa da sevicek demek ki, ağlayıp gitmek istemiyorum demez istekliyse

hortlak göknur inşallah seni de daha sık görürüz aramızda artık canım, özledik o güzel sohbetini...

serapcım, bu yıl da sabret bakalım, ne diyelim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

ayşegülcüm hayırlısıyla alırsın bebişini inşallah kucağına az kalmış sağlkla gelir inşallah bebiş eeee isim ne olcak doğuma bişi kalmamış isme karar verdinizmi?? bencede doğumdan sonra gelsin sana yardımcı olsun sezeryanlı olunca sen kolay ayaklanamazsın zaten yemek falan yapamazsın gelecekse onlar için gelsin hizmet mi beklicek bide ayağına

ilknurcum babanın sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim cnm çok şükür.. yeni şaçların hayırlı olsun bende istiyorum değişiklik kestirmek en azından azcık kısaltmak bakalım artık.. az kalmış yeni eve geçmenize neyse artık biraz daha sıkıcan dişini...

burçin inşallah kaan hep böyle istekli gider bende oğlumu göndermek istiyodum ama bu yeni eğitim sisteminden dolayı erken başlıcak okula önümüzdeki sene ana okulu sonrada ilkokula gidicek inşallah o yüzden bu sene evde kalsın sıkılmasın istedim kaan da başlıyo heralde seneye anaokuluna dimi??

göknurcum ara sırada olsa bilgi alıyoruz senden girebildiğin zaman gir mutlaka ne yaptın mehmet bardakçıya gidicektin gidebildin mi?

serapcım Allah kolaylık versin yollarda heba oluyosun keşke çözseler şu sorunu kurtulsan sende bu çileden..

ay melihacım, kaynanam gelmese de olur, annem var nasılsa, ben boşuna mı muğlaya tayin istedim alelacele, bebek olmasaydı daha maraşta kalıcaktık 1 sene en az, bebek durumu çıkınca gidelim dedim ben anneme yakın olmak istedim, yardımı olsun diye, çünkü maraşta kaynana gelicekti mecbur onla geçirmek istemedim bebek dönemimi. tabi gelsin kalsın 1 ay kalsın ama biliyorum ki haziranı bulur, ona kızıyorum ben...
isim söylemiştim galiba, nil defne diye, hala değişmedi, bakalım... sen düşündün mü

melihacım onu ben de düşündüm aslında,3 yıl anaokulu gibi olacak,çocuk sıkılabilir diye ama zaten bakıcıya verecektik.Onun oğlundan da hiç iyi şeyler öğrenmedi 1 yılda,huyu değişti resmen,eşim de vermem ona dedi.Mecbur kreşe kaldık.Hem kışın dışarı çıkamayacağından evde çok sıkılırdı,şimdi iyi olacak.Bir de paylaşmayı bilmiyor,onu öğrenir umarım.

cidden sen ne koyacaksın bebişin adını?

ayşegülcüm haklısın annen var yardımcı olur zaten hadi gelsin de dediğin gibi 1 ay yeter çok bile haziran ne yahu ne gerek var.. evet söylemiştin ama tam emin diildin diye kalmış aklımda ondan sordum

burçincim hakılısın bakıcı yerine kreş daha iyi olur heralde evde de sıkılır gerçekten

kızlar ben hala isim bulamadım hiç bi fikrim de yok kafam çok karıştı nete de bakmaktan nolcak bilemiyorum..

evet meliha, yaza kadar çoook var, bakalım artık...
isim düşünenler söylesin bakalım, emin değildik biz de isimden ama başka da ısındığım ız bi isim olmadı, benim oldu da kocam beğenmedi. eyşan ismini çok istiyordum ben, tek isim olsun istiyordum bi de, kürt ismi gibi dedi eşim :) zişan ismine de öyle söyledi bi defneyi beğendi, gökçen, bilgen isimlerini de istemedi... öff zormuş isim mevzusu...
burçin sen ne durumdasın isim konusunda

evet ayşegülcüm çok zormuş yawww bi isim bulamadık irem içime sinmişti ama oda yalancı cennet bahçesiymiş kafam karışık kimi öyle diyo kimi böyle ama içime irem kadar çok sinen bi isim yok eşimde çok beğenmişti bilemiyorum yani... nil defne çok güzel bence eşininde seninde içinize sindiyse en iyisi onu koymak gibi görünüyor galiba cnm...

eşim de ben de beğendik, eşim daha çok beğendi, herkes beğendi, 2 isim istemezdim ama neyse artık :) bizimkilerin de hiç anlamı yok canım ya, ben de isterdim anlamı güzel olan isim, nil ırmak ismi, defne de bi çeşit güzel kokulu ağaçcık diye geçiyor :) sizinkine daha var, bulursunuz bi tane, ama bizim en başından beri bu isimdi :)

en başından beri belli olması yada en azından kafanda bişilerin belirlenmiş olması çok iyi oğlumda öyleydi başından beri belli gibiydi ama şimdi hiç yok ve gelmiyoda aklımıza bişi inşallah o zamana kadar bulabiliriz :)) senin bebişin isimleri çok güzel cnm iki isim olmasıda güzel bi tek doğması kaldı geriye hadi bakalım...

ay teşekkür ederim melihacım, isimleri beğenmene sevindim canım gerekirse sefrber oluruz isim için bulunur elbet, son anda bulunan isimler daha güzel ooluyo boşver, biz sıkıldık kaç aydır

burçin kreş konusunda saatleri de sana uyuyorsa bence isabetli bir karar olmuş.sevmişte hem ne güzel.inşl iyi olur.istekli olması güzel.paylaşmayı abi oluncaya kadar zor öğrenir gibi :)neyse az kaldı abi olmayı.okul nasıl gidiyor.
meliha gitmedim canım drye .o bir cesaret geliyor gidyoum drye.brdahaki istek ve cesaretimi beklicez.hayırlısı artık.
bende bayramda kestirip boyatacağım bakıma sokacağım kendimi :)paçozlara döndüm :)ilknur kısa saç yakışmıştır sana güle güle kullan saçlarını.
eh nil defne hanımı dört gözle bekliyoruzyakın olsanda mis gibi bebek kokusu alsak fena olmazdı :)bir komşu var ikizleri olmuştu eyşanla zişan koymuştu isimlerini.ilk defa onlarda duymuymuştum isimleri çok beğenmiştim.eşin kürt ismi gibi diyince sevesim gelmedi .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…