Merhaba kızlar hamileliğin en güzel kısmındasınız .İsimler birazda kişiliğe yansıyor huyunu suyunu sevmediğiniz kişlerde varsa koyacağınız isimler koymayın benceAyşegül canım defne çok güzel bir isim hatta bu 2 yılın moda ismi sanırım.4 arkadaşım ve en son 25 gün önce kaynım defne adını koydu kızına.Hayırlı olsun adınız şimdiden.
Burçin canım sende isime karar vermişsin hayırlı olsun allahım adıyla yaşatsın . kerem anlamıda güzel.
Meliha sen karar verememişsin bende bir kaç isim söyleyim fikir olur belki en çok ben Rana ismini seviyorum küçük kızımın adı
Duru-ceren- isimleride hoş.
Sema ve göknur canlarım umarım sizleride tez zamanda isim arayışı içinde görürüz.
size de günaydınsana da günaydın serapcım
göknur kızıyorum bak sana,niye gitmiyorsun,ilerde pişmanlık yaşamanı istemem canım.Henüz vakit varken hallet şu işi
melihacım derin,öykü,zeynep,duru,idil,senem isimlerini de beğenirim ben.
iyi gidiyor canım ne olsun okul öğrenciler başladık devamı gelir herhalde...günaydın serap ve burçin... nasıl gidiyor serap ?
senem ve sanem ismini de düşündük biz, eşimin anneannesinin adıydı da, put demek olduğunu duyunca, hele sanemin büyük put olduğunu duyunca maalesef vazgeçtik, yoksa çok güzel bi isim, soyadımı da bilirsiniz faceden, çok uyumlu olacaktı...
meraba kızlar, vaktim kısıtlı bu nedenle geçmişi okuyamıyorum, inşaallah hepiniz çooook iyisinizdir. çok özledim sizlerle sohbet etmeyi, ama iş öyle yoğun ki bugünlerde eve cesedim gidiyor resmen, o kadar yoğun çalışıyoruz ki, çay-lavabo gibi ihtiyaç molalarını bile zor yakalıyoruz, hepinizi çok öpüyorum, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, kendinize cici bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?