Kahramanmaras///46

meraba kızlar ^eyşan, zişan içimde ukte olarak kalıcak sanırım, neyse, eşim gene de koymak istediğini koy diyr ama onun içine sinmedikten sonra ne fayda,ayrıca hiç kimse sevmedi, herkes doğulu ismi, kürt ismi dedi işte, ben soğumadım ama gene de isimden
bi cesaret et git bakalım gene dr a göknur, eşin de götür dicem ama adam ayak basmaz bi daha herhalde, bu arada göknurun eşi çok sıcakkanlı birisi, öyle beklemiyordum ben, maraşlı sonuçta :) yani doktora gidelim desen gelir tekrar gibi geldi bana

köye gidicez bugün, annemin adağı varmış, kesip yicez

merhaba kızlar,dr'dan geliyorum,iyiymişiz.

eyşan ve zişan isimleri bana da hiç güzel gelmedi ayşegül ya,eşine hak veriyorum düşüncesinde çünkü ben de aynısını hissettim.Nil defne bin kat güzel.

bizim yıllardır aklımızda olan isim vardı,onda karar kıldık.Kerem olacak inşallah.

kreşe gidemedi oğlum bugün,zaten bu hafta alıştırmaymış,yarın götüreceğim.

iyi olmanıza sevindim burçin, maşallah.. nil defne olacak artık belli :) kimse sevmedi hakkaten yaa DD kerem de güzel, kağan-kerem ikilisi kardeşler ismine siz de katılın bakalım...

göknur hadi bi cesaret git doktora çok tatlı bi adam zaten çok güler yüzlü yardımcı olacaktır rahat edersin cnm...

ayşegül bende kızlara katılıyorum nil defne çok daha güzel hadi bakalım burçinde kesinleştirmiş isim işini darısı benim başıma inşallah...

burçin bebişinin iyi olmasına sevindim cnm kaan kerem çok uyumlu ve çok güzel isimler hayırlısıyla doğduklarınıda görürüz bebişlerimizin inşallah...

eşim gider sanırım yani ben üzülmüş numarası yaparsam gider :))))))ama bana kimse üzülmüş numarası yapmıyorki gidiyim.hayırlısı ayşegülcüm.
meliha dr için senin dediğin gibi diyorlar ama bakalım giderim inşl birgün :)
benmde 5 yaşındaki yeğnim başladı okula küçücük daha nasıl olacak merak ediyorum.dilekçe verdler gitmesi için.tipine bakıyorum daha çocuk bebek yani :)sisteminiz nasıl olacak hoca hanımlar :)
ya varyaaa ben bu atölyelicilk işinden sıkıldım gibi eski işime mi dönsem zor olsada nööörsem bilemedim :)

melihacım sen de bul hadi isim ...
göknurcum, ben çok üzülüyorum bak (( hadi git dr a ...desem yemez misin ki :44: yemezsin tabi... valla bilemiyorum cnm, neden sıkıldın işten hayırdır, çalışma saaati daha çok sanki de mi :) benim yeni sistemle ilgili hiç bilgim yok valla, zaten ne zaman bize danışıp, bizi bilgilendirip işe koyuldular ki, şunu yapacaksınız dryip önümüze koyuyolar, velilerden farkımız yok..hele benim hiç yok bu sene :)

sana da günaydın serapcım

göknur kızıyorum bak sana,niye gitmiyorsun,ilerde pişmanlık yaşamanı istemem canım.Henüz vakit varken hallet şu işi

melihacım derin,öykü,zeynep,duru,idil,senem isimlerini de beğenirim ben.

günaydın serap ve burçin... nasıl gidiyor serap ?

senem ve sanem ismini de düşündük biz, eşimin anneannesinin adıydı da, put demek olduğunu duyunca, hele sanemin büyük put olduğunu duyunca maalesef vazgeçtik, yoksa çok güzel bi isim, soyadımı da bilirsiniz faceden, çok uyumlu olacaktı...

göknurcum hadi bi cesaret et de git bi an önce vakit kaybetme iş güç derken zamanın yok zaten kalıp gitmesin bak hepimiz çooooookkkkkkkkkkkk üzülüyoruz hadi git hadi bak bu kadar duygu sömürüsü yaptım artık durma...

ayşegül ve burçin yardımlarınız için teşekkürler eşim de duru ismini çok sevmiş bende zeynep ismini severim ama ablamın kızının adı zeynep bakalım iyce düşünelim bi karara varıcazdır inşallah dün annemlerle epey baktık isim ve anlamlarına içime ayşe nazlı ismi çok sindi zaten ayşe içimden geçen bi isimdi ama tam emin diildim eşimde beğendi şimdilik bu isim var gibi ama tam karar vermedik yinede önerilerinizi beklerim...

serapcım hoş geldin nasılsın??

Merhaba kızlar hamileliğin en güzel kısmındasınız .İsimler birazda kişiliğe yansıyor huyunu suyunu sevmediğiniz kişlerde varsa koyacağınız isimler koymayın benceAyşegül canım defne çok güzel bir isim hatta bu 2 yılın moda ismi sanırım.4 arkadaşım ve en son 25 gün önce kaynım defne adını koydu kızına.Hayırlı olsun adınız şimdiden.
Burçin canım sende isime karar vermişsin hayırlı olsun allahım adıyla yaşatsın . kerem anlamıda güzel.
Meliha sen karar verememişsin bende bir kaç isim söyleyim fikir olur belki en çok ben Rana ismini seviyorum küçük kızımın adı
Duru-ceren- isimleride hoş.

Sema ve göknur canlarım umarım sizleride tez zamanda isim arayışı içinde görürüz.

ilknurcum önerilerin için çok teşekkürler cnm eşimde duru ismi üstünde çok duruyor bakalım hayırlısıyla bi karara varıcazdır heralde...

ilknurcum, defne isminden çok knulduğu için soğumuştum biraz, bak senin de çevrende çok varmış :) bizim çevrede yok ama ne bileyim ya...

meliha, nazlı çok hoş bence, ayşe nazlı duru nazlı da olabilir, yalnız sadece duru olursa soyisminizle u harfi dolu bi isim olur elif neva da güzel..bi arkadaşım koymuşt...ay bi sürü isim vaaaar ikra nur da beğeniyorum ama bizim köyden birisi koydu anlamı da güzel "oku" demek...

size de günaydın

iyi gidiyor canım ne olsun okul öğrenciler başladık devamı gelir herhalde...

melihacım nazlı kulağa hoş geliyor ama sanki nazlı koyunca kişiliğine de yansıyacak ve nazlı bi kız olacakmış gibi gelir bana hep.

meraba kızlar, vaktim kısıtlı bu nedenle geçmişi okuyamıyorum, inşaallah hepiniz çooook iyisinizdir. çok özledim sizlerle sohbet etmeyi, ama iş öyle yoğun ki bugünlerde eve cesedim gidiyor resmen, o kadar yoğun çalışıyoruz ki, çay-lavabo gibi ihtiyaç molalarını bile zor yakalıyoruz, hepinizi çok öpüyorum, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, kendinize cici bakın

Allah kolaylık versin canım.sezon başı yoğun olur her zaman moladan sonra.

kolay gelsin semacım...

serapcım mini mini 1ler başladı mı? kaç öğrencin var toplamda, birleştirilmiş sınıf sanırım değil mi

tanıdığım nazlılar hem çok güzel hem çok estetik... nazlı mıdırlar bilmem. ama naz ismini koyanların harbiden nazlı sorunu yaşadıklarını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…