Kahramanmaras///46

evet canım başladı 27 tane birinci sınıfımız var evet birleştirilmiş sınıf ama bu sene birler aldı başını gitti...

Yarın yine yollardayım kızlar dua edin bu çilem bitsin nolur...

meraba kızlar...
ilknurcum profil resmine bayıldım....:)))

Sağol cnm .Sanırım lohusalık sendromumu filan hepsini atlattım.(yaralı bereli oyuncak ayı)profil resmi yaparken ne düşünüyordum hatırlamıyorum ama çok duygusal gelmişti bana o ayıcık .. herşeye duygulanıyodummm.

evet canım başladı 27 tane birinci sınıfımız var evet birleştirilmiş sınıf ama bu sene birler aldı başını gitti...

Yarın yine yollardayım kızlar dua edin bu çilem bitsin nolur...
hayırlı yolculuklar canım...inşallah geçer bu zor günlerin, daha güzel mutlu günler sizinle olur inşallah...

çok şirin cici kız bu :) ben nasıl yaparım lhousalık dönemde bilemiyorum artık sinirimi kaynanadan çıkartırım belki

günaydın kızlar...

isim konusunda annemde sizlerle aynı şeyi söylüyo kızlar nazlı koyarsan çok nazlı olur diyo belki ayşenin yanına başka isim bulabiliriz eşimde şimdiden kızımız evlenince kendi soyadını kullanmak isteyebilir diye tek isim koyalım diyo adam daha şimdiden kızını korumaya almaya başladı ne yaıcaz bilemiyorum :))

ayşegülcüm duru ismini soyismimizle hiç düşünmemiştim haklısın hiç olmaz o şekilde elif isminide çok sverim ama görümcemin ismi elif olduğu için koyamam yinede siz aklınıza geldikçe yazın fikir olur benim için...

ilknurcum gerçekten profil resmin çok hoş olmuş..

melihacım, duruyu başa koyarsınız, yanına başka isimle olur :) duru ayşe... :) elif koyma o zaman, aklımıza geldikçe yazarız :)

melihacım bugün kreşte bir isim duydum,hoşuma da gitti.Tuğsem,ablasının adı da Berra.İkisi de hoş sanki.

melihacım, duruyu başa koyarsınız, yanına başka isimle olur :) duru ayşe... :) elif koyma o zaman, aklımıza geldikçe yazarız :)

evet cnm başta duru olursa o zaman olur düşünelim bakalım ne olabilir diye :)
melihacım bugün kreşte bir isim duydum,hoşuma da gitti.Tuğsem,ablasının adı da Berra.İkisi de hoş sanki.

cnm ikiside hoş isimlermiş tuğsemi ilk defa duydum ne demek acaba bi bakıyım...

kızlar bu arada biz ailecek hasta olduk dünden beri karın ağrısı ve isal vardı oğlumda sabahtan beri ağlıyo karnım ağrıyo diye babası geldi götürdü şimdi doktora bende hemen yatıcak çok fenayım...

geçmiş olsun melihacım,yediğiniz bir şey mi dokundu ki? İnşallah hemen geçer

ayy geçmiş olsun meliha, gıda zehirlenmesi ya da üşütme gibi geldi bana, geceleri buz gibi burası, gündüz bile 20li değerlerde gece 10lu değerlere düştü, ama beni sıcak bastığı için hala :) pencere açık yatıyorm önüne perde çekiyorum . ben de korkuyorm bi gün ishal, kusma gelicek başıma diye... inşallah geçer hemen...berra ismini duydum son yıllarda, tuğsemi de isimlere bakarken görmüştüm, güzel isimler

arkadaşlar şimdi bizlere hak vermişler iki branş seçebiliyoruz özür grubu için.Teknoloji tasarım ve Zihinsel engelliler öğretmeni.Teknoloji tasarımın geleceği yok sadece 7ve 8. sınıflarda dersi var.. Zihinsel engelliler isminden de anlaşılabileceği gibi zor bir bölüm stajımı orada yapmıştım ve bitirene kadar ben bitmiştim. Şimdi siz benim yerimde olsanız bu iki alandan birisini seçip eşinizin yanına mı gelirdiniz yoksa devlet ne zaman sınıf öğretmeni olarak eşinizin yanına göndermesini mi beklerdiniz...Bu 4+4+4den dolayı biraz zor gibi görünüyor ama... Birde alan değişikliği yaparsam geriye dönemiyorum memuriyet hayatında bir kere alan değiştirebiliyoruz. tabi burası türkiye yarın ne olacağı da belli

selam kızlar.ayşegüüül az kaldı doğuma inşl.bebeğin resmini dört gözle bekliyorum :)
burçin senin durumlrda iyi.sende eklede göbekli resimlerini görelim bir.artık iyice büyümüştür dimi.
meliha geçmiş olsun canım.konya soğuk.ama hepinizde varsa yediğiniz birşeydir kesin.inşl hemen geçer.insanı halsiz bırakır.
ben bazı sayfaları açmakta zorlandığı için atlaya atlaya okumak zorunda kalıyorum.onun için okuyamadığım şeyler için şimdiden özür.yakında çilemiz bitecek net konusunda inşl.misafirim vardı yemekli ve ben yoruldum artık yatıyorum.hepinize hem iyi geceler hemde iyi hafta sonları.

ay seraaaap, bu nasıl bi seçim yapma böyle ya.... iki ucu b. değnek resmen... bilemiyorum, teknoloji tasarım, zihinsel engelliler öğretmenliğine göre daha iyi en azın dan, bütün meslek boyunca öyle okullarda çalışmak azim ister ve ben yapamam... tek. tas. daha eğlenceli ama diyosun ki ders saati az, azalmış zanlımca, bu sene hiçbişeyden haberim yok...ve bundan sonra kendi alanına dönemiyormuşsun, bu da berbat bi durum...çok zor cnm bişey diyemiyorum gerçekten, tamamen içinden çıkılmaz...fikirlerini paylaşmaya devam et bizimle...:44:

göknuuur evet az kaldı doğuma ama ben hala geziyorum, bugün gene köye gidicez köyde kalırız annemlerde sanırım, orda rahat ediyorm, annem hiç bişeye dokundurtmuyo, bişey yapacak durumda değilim zaten... off bitse de kurtulsam artık ya, sanki evlendiğimden beri hamileyim, ne uzun sürdü böyle

Sistem açılmış canım ve nasıl biliyor musun? İlk önce mecbur zihinsel engellileri tercih edeceksin yoksa teknoloji tasarım öğretmenliği butonu aktif olmuyorr...

Sistem açılmış canım ve nasıl biliyor musun? İlk önce mecbur zihinsel engellileri tercih edeceksin yoksa teknoloji tasarım öğretmenliği butonu aktif olmuyorr...

hadi yaaa. madem eksik vardı alaydı ya o branşlardan bekleyen bi sürü öğretmen var... e bu durumda bu seçenek de iptaldiir senin için...hani eş durumu için bişeyler yapacakalrdı bu değil de mi o ? boş yerlere tekrar atama açacaklardı... gerçi maraşta boşluk yoktur fazla, sivastan ötesi diye geçiyordu doğu illeri yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…