Kahramanmaras///46

canım o kadar fazla ki milli eğitimle görüştüm sınıf mevcutlarını düşürmelerine rağmen bir sürü fazlalık var ve köylere verilmiş fazlalıklar ve yine elde öğretmen var bir şekilde eriteceklermiş...

günaydın kızlar.....
pazartesi okullar açılıyor ve ben ders programımı çok merak ediyorum,inşallah iyidir

zihinsel engelliler zor tabii,kabul etmek lazım.Ama ben onu seçerdim sanırım ve eşimin yanına gelmek isterdim.Bu devlet ne zaman sizi gönderecek belli değil,bir de sınıfçısın ve yenisin,yer değişikliğin çok zor olur.Teknoloji tasarım hiç düşünmezdim.

eee,daha dur.Bunun ikincisi de var.Her ne kadar şimdi çok uzak gibi görünse de bu fikir ilerde eminim düşüneceksin.Ama bazen ben de düşünüyorum,keşke 9 ay yerine 7 ay olsaydı hamilelik,şimdi doğurmuş olurduk :)

hakkaten bujrçin ya, şimdiye 2 aylık olurdu kızım :) uzakta olana kolay geliyor, a ne çabuk geçmiş zan diyor da bana hiç geçmedi, hele son ay öff yatakta dönmeyi , topuklu ayakkabılarımı giymeyi,giyinip süslenip makyaj yapıp rahatça dolaşmayı çoook özledim. yere eğilmeyi de aynı şekilde ikinciy tabi şimdiden düşünüyorum, çok zor geçti diyemiycem ama sona yaklaşınca artık sabrı kalmıyor insanın, kiloları nasıl vericemi düşünmeye başladım şimdiden :) bunalıma girmezsdem iyidir

iyigeceler kızlaaaar.:)gece kuşu göknur :)tanıdığın düğünü vardı da iki oynayıp geldik :)nasılsınız.
ayşegül cidden ilk başlarda hemen geçmiş gibiydi sanki nezaman 5 aylık oldu falan demiştim.şimdide bir doğuramadın diyorum :)neyse az kaldı inşl.
benm eşimde ders proğramını ayarlamaya çalışıyor çıldıracak adam kaç gündür :)hala hazır değil ama.
bu arada flaş bir haberim var.hazırmısınız diyeceğim ama kimse yok :)ben bugün test yaptım ve pozitif çıktı :)kıskandım sizi galiba.ama içimde hiç bir duygu hissetmiyorum .ne garibim dimi.alın size flaş haber.:))))))

aaaaa göknuuuur çok güzel bi haber bu, ilk öğrenen ben oldum heyoooooo doktora bugün mü gidiyosun? inşallah keseyi de görürsün de için rahatlar kesinleşir... yaaa çooook sevindim
haber ver bize doktordan sonra noluuuuur

ilk öğrenince ben de pişmanlıkla karışık şaşkınlık yaşamıştım normaldir ehrhalde

canım bende aynısını yaptım zihinsel engellileri tercih ettim zaten 8 okul açılmıştı..Teknoloji tasarıma hayır dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum...

canım bende aynısını yaptım zihinsel engellileri tercih ettim zaten 8 okul açılmıştı..Teknoloji tasarıma hayır dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum...

ayy ben olsam tek tas ı seçerdim galiba. zihinsel engelliler özel bir çaba ister sanırım... hadi hayırlısı olsun canım, inşallah tayin çıkar da sen de kavuşursun kocişine

ayy ben olsam tek tas ı seçerdim galiba. zihinsel engelliler özel bir çaba ister sanırım... hadi hayırlısı olsun canım, inşallah tayin çıkar da sen de kavuşursun kocişine
canım az çok tecrübem var zihinsel engellilerde özel eğitim dersimiz vardı bizim üniv.de bir senelik staj vermişlerdi bizlere staj yapmıştık ilk dönem gerçi gözlemledik ikinc dönem daha aktiftik. evet zor ama bilmiyorum kocişten de ayrı kalmak zor geliyor eğer bunda da olmazsa memur olarak verecekmişler bizleri...

oleyyy,çokkkk sevindim göknurcum,bu yıl bereketli epey,inşallah yıl bitmeden sema'dan da iyi haber alırız.

serapçım hayırlı olsun,umarım gelirsin,ayrılık çok zor.Hadi gel kocişinin yanına,bir bebek haberi de senden alalım

biliyordum bukadar sevineceğinizi özellikle burçin :)valla bende hala inanamıyorum ve çok fazla şaşkınlık var.acabamı falan diye.yarın gitsemmi drye acaba.hem hemen belli oluyormuki bebeğin canlı olduğu.ben haftaya gidiyim demiştim.aman ne biliyim ben tuhaf bir durum.
Allahım nişl semayada hiç beklemediği bir anda böyle bir haberi oda alır.değişik bir duygu.

İnşallah canım bende pek ümit kalmadı ama herkes sanki maraşı tercih etmiş ne çok varmış maraşı tercih eden sınıfçı.Bebiş işi de bakalım nasip mevlam ne zaman yazmışsa artık...

hmm iyi o zaman canım, kocişin yanına gel de, her şeyin üstesinden gelirsin evelallah
kızlar maraşta tavsiye edebileceğiniz iyi kesim yapan bir kuaför varmı acaba yardımcı olursanız çok sevineceğim
benim eski kuaförüm var, binevlerde, işbankla ziraatbankasının arasındaki blokların altında,12 şbat parkını geçince,cansu kuaför salonu, çok da şık bi yerdir en son ilkbaharda gitmiştim,sanırım ordadır hala...kesimi ve boyası güzeldir, idris bey var orda ben hep ona yaptırırdım herşeyimi...umarım gider ve memnun kalırsın...

göknurcum önce kan testi yaptırıp emin olursun, gebelik şüphem var diye söylersin, orda belli olur, bi de kesesi var mı ona bakar dr ultrasonda, kese de boş olmazsa tamamdır, bazen hamilelik oluyormuş da kese boş olabişliyormuş yani keseye düşmüyormuş bebek, o yüzden yani :) bi kaç hafta sonra da kalp atışları duyulur yavaştan, önce git dr a bakalım

Bilmiyorum canım inşallah gelirim ama pk ümit kalmadı 8 okul açmış 40 kişi başvurmuş...

hayırlısı artık, elden gelen bişey yok başka, olmazsa da sıkma canını, zaten olmamıştı bu eşantiyon gibi bişeydi, gönüller bir olsun... nerdesin şimdi urfa mı

çok teşekkür ederim canım inşallah memnun kalırım

kızlar maraşta tavsiye edebileceğiniz iyi kesim yapan bir kuaför varmı acaba yardımcı olursanız çok sevineceğim

Müzenin karşısında fashion var .vede itfaiye ,mezarlık civarı yukarı ziraat bankasının karşısında moda var ben ikisinden de memnun kaldım.

Çok sevindim canım hadi hayırlı olsun bakalım.. bu Gün iyi haberlerini alırız umarım.Sema da sıra bebek diye diye olcak olcak inşallah..

offff of,yeni geldim okuldan.Programım çok kötü,oğlum 12.30'da çıkıyor ,o yüzden öğleden sonra ders istememiştim,4 gün ö.sonrası dolu,ne olacak şimdi.Moralim bozuldu,sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…