- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
hangi doğum şekli kolay olacaksa o olsun tabii,bence sezaryen en rahatı ,günü belli,temizlenip gidiyorsun,mis gibi .İnşallah ameliyatın iyi geçer.
Yasa çıkacak deniyor ama bunların işi belli olmaz,inşallah çıkar da daha uzun süre kalırız bebişlerle
2.dönemi kapatsam tam süper olur,araya yaz tatili de girer,ohh.Sen 5 haftayı aktarabiliyor musun?
keşke benim de k.validem beni düşünmesedüşüncesiz olsa az önce kangaldaki görümcemlen konuştum, k.valide ordaymış şimdi, ctesi geliyomuş buraya, senin anneler geliyo mu diye sordu, doğumdan sonra kalıcak,döşeğini neyim getirdik dedim, e hani annelerin hayvanları var köyde,bağ bahçesi dedi nolcak dedi, ben de babam halledicek dedim, süt sağma makinesi aldılar hazırlıklılar, boşuna muğlaya tayin istemedim dedim, hıı dedi beni sahipsiz sandılar iyice yaw
drler iri bebek derler sonra bebek çıkıp geliyor 3.500 falan.:)arkadaşım normal doğum istiyordu.dr 4.50kilo dediği için sezeryan oldu.bebek çıktı geldi 3.500:) neyse hayırlısıyla bir doğurda sağlıklı olsun nasıl olursa olsun .ne zaman belli olur bu torba5 güne belli olu rmu ki, doğurcam da artık...salıya gün verdi dr um, normal yapamazsın dedi, bebek iri çünkü...
Olsun kız çıkmadık candan ümit kesilmezmiş belki bebek olanan kadar kayınvalidecin düzelir gelinini,torununu düşünen biri olur :) gidemde gelinime yardım edem 2-3 yıl zorlanmasın dertahminen 8 ay 12 gün sonra belli olur ..Gelir gelir sıkma canını .Bak bizimkilere bebeklerden önce yılda bir gelirken şimdi ay sektirmiyorlar.Bu arada daha güzel bir haber var dün eşim dediki kaynım hakkari dönüşü maraşı yazcakmış .görümcemlerde doğudan sonra maraşı yazcak görünüyor.( K.Maraş doğu görevi olsaydı burdan gitmezlerdi artık,gölbaşına atandılar ,en uzak doğu gölbaşı imiş)Kadirlideki evi sattırıp burdan ev alıp annemleri taşımayı düşüneyyyyyyyrum dedi.Ben haritada yer arıyorum gidilebilecek .O kadarda dedimki gelmeden önce haber verinde tayin isteyim diye hani anlasınlar diye.yokkkkk espri yapıyorum zannetiler heralde.
burçin canım senin neyin var ders saaatlerin mi hala sıkıntılı?üzme canını bikaç ayın kaldı bi şekilde idare edip baktın olmuyor izne ayrılırsın artık.Şu annelik iznide 6 aya çıksaydı meclis açılınca torba yasada çıkacak diyorlar.Ayşegül canım sık azcık daha dişini torba yasa çıkana kadar doğurma kız
Meliha geçmiş olsun canım.Umarım tez zamanda ayağa kalkar eski haline döner annnen.
hydaa sizinkide cidden bir garipmiş .daha gelemden kendi yerini hazırlıyor.sende az değilsin he döşeğini falan getirdik diye.cadı gelin :)
drler iri bebek derler sonra bebek çıkıp geliyor 3.500 falan.:)arkadaşım normal doğum istiyordu.dr 4.50kilo dediği için sezeryan oldu.bebek çıktı geldi 3.500:) neyse hayırlısıyla bir doğurda sağlıklı olsun nasıl olursa olsun .
oooh ne güzel ilknurcum baya kalabalık bir aile oluyorsunu maraşta desene:)şaka bir tarafa inşl fikirleri değişir.zor oluyor be öle hep bir arada olmak.
bu arada kılzar ben çok kötü bir durumdayım.doğru düzgün birşey yiyemiyorum.sürekli wcde mide bulantısı.size çomu güldüm ne.walla hiç keyfim yok.böle devammı edecek şimdi bu.
merhabalar kızlar ben yine maraşa geldim tayin işi olmadı ama haftaya belki bir müjdeli haber verebilirim....
Herkes kendine iyi baksın...
kötü gelin ayşegülAnlamaz ki,anlasa zaten gelmezdi,çoğu kişi karşısındakinden çok kendi rahatlığını düşünüyor malesef,empati kuramıyor.
sorma hiç iyi olmadı, akşama köye geliceklr köydeyim ben şimdi, giicem artık eve napiyim :) en büyük görümcem sağolsun ve yasin konuştular ama konuşmakta geç kaldılar, kurbandan sonra gel dedi ikisi de, zaten annesi varmış ddi görümcem kalabalık olmasın kızın başında dedi, yok dinlemedi...illa gelecek, yasin de söylemekte geç kaldı işte, ben ona dedim 1 ay önceden, nolur dedim azcık geç gelsin, o beni yanlış anladı annemi istemiyosun gelsin kadıncağız ne var heves ediyor dedi. hadi bakalım, inşallah dediklerimi uygulayabilirim :) muğlanın kışı da serttir ama antepinki de iyidir, neden ordaki kızına gitmiyor kimaraşta tek olsan belki gelmezdi şimdi sen memleketindesin ya daha çok gelir artık.iyi kayınvlide ya.aman be ayşegül valla hiç iyi olmadı insan rahat edecek . Allah sabır versin sana şimdiden.muğla ve sivasın kışınıda düşünmüş olursak aslında kayınvaliden doğru bir yerde olduğunu anlarız :)
günaydın kızlar...
hepinize çok teşekkürler annem daha iyi çok şükür ayağa kalktı en azından rabbim annelerimizi eksik etmesin ne zormuş böyle yaw...
ayşegülcüm gözün aydın cnm geldi gelecek derken sonuna kavuşmuşsun kayınvalideciğine gerçekten madem bütün kış burda sonra geleydi ya nasıl olsa annenler var ne gerek varmış yanicnm salı mı olcak inşallah doğum haber et mutlaka dualarımızı edelim merakla bekliyorum ha
göknurcum inşallah bulantılar çok sürmez cnm çabuk geçer aman kayınvalidende varsın düşüncesiz olsun daha iyi baksana düşünceli olanı daha zor yazık ayşegül bütün kışı kaynnayla geçircek Allah yardımcısı olsun....
sorma hiç iyi olmadı, akşama köye geliceklr köydeyim ben şimdi, giicem artık eve napiyim :) en büyük görümcem sağolsun ve yasin konuştular ama konuşmakta geç kaldılar, kurbandan sonra gel dedi ikisi de, zaten annesi varmış ddi görümcem kalabalık olmasın kızın başında dedi, yok dinlemedi...illa gelecek, yasin de söylemekte geç kaldı işte, ben ona dedim 1 ay önceden, nolur dedim azcık geç gelsin, o beni yanlış anladı annemi istemiyosun gelsin kadıncağız ne var heves ediyor dedi. hadi bakalım, inşallah dediklerimi uygulayabilirim :) muğlanın kışı da serttir ama antepinki de iyidir, neden ordaki kızına gitmiyor kiDD görümcem dedi ki, o kadar çağırdım dedi gel kal bizde kimseye gitme dedim dedi, 3 tane oğlum varken niye size geleyim demiş :))) nteptekine hayatta gitmez, o çemkiriveriyor annesine çünkü. aman neyse ben onu çok durdurmamaya çalışıcam,çözümler arıycam yolu yok :)
sağol melihacım, allah yardımcım olsun gerçekten...
bebek inşallah aksilik olmazsa salı gelecek, çok heyecanlıyım ya korkuyorum da çok...geceleriuyku tutmuyo artık aklıma geliyor, ameliyathaneye girerken kendimi hayal ediyorum, ağlarım kesin diye düşünüyorum ağlamak istemiyorum ama off çok zor geçicek bi an önce geçse de evime gisem, bebeğim de sağlıklı olsa keşke :2:
bu arada güzel,mutlu sağlıklı bir yıl daha senin olsun melihacım, mutlu yaşlara inşallah...
ay merak ettim müjdeli haber neymiş :) hayırlısı olsun canım ....
kaynanam sanırım şu an benim evimde,gelmiş olması lazım kzılar ve ben evden kaçtım köyde annemlerdeyim şimdi :) dün akşam geldim, pazar akşamı gidicem, eşim de 2 gün görevli marmariste ve kpss sınavında. kalsın evde tek :) karşılamamış oldum en azından bu da bi tepkidir, eşim bişey demedi en azından, çünkü suçlu biraz da eşim. annesine diyemedi biraz sonrA GEL AYŞEGÜL İYİLEŞİNCE DİYE... ŞİMDİ SONUÇLARINA KATLANSIN...
günaydın hamişler ve semacım ,serapcımGözüm aydın kayınvalidem dün geldi.
göknur da hamile telaşlı hamişHadi hayırlı olsun canım bir çırpıda geçsin.Tadını çıkar hamileliğin Çabuk geçiyor 8 ay.
ben geldim raporluyum ve maraştayım müjdeli haberi altta imza da görüyorsunuz herhalde...
Hamileymişim kızlar benim hesaplamama göre 4 haftalık doktorun hesaplamasına göre ise neredeyse 6 haftalık hamişmişim....:118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?