Kahramanmaras///46

meraba serap, moraller iyi herhalde

burçin, herkesinkini istediği gibi yapmamışlar mı, yoksa bi tek seninki mi istediğin gibi olmamıış?...her dönem başı şu program işleri insanı deli eder zaten... nolcak peki, kağan ı kim alıp kim bakıcak :44:

epey kişi var memnun olmayan,ne olacak hiç bilmiyorum.Yapamam,olmaz deyip duruyor (

günaydınlaaar...
burçin o zaman tam gün kreşe mi geçersin ya da bekle, program illa ki değişir. tabi yine istediğin gibi olur mu bilinmez...

ve müjde... kayınvalidem geliyor bi kaç güne ...

Son düzenleme:
günaydınlaaar...
burçin o zaman tam gün kreşe mi geçersin ya da bekle, program illa ki değişir. tabi yine istediğin gibi olur mu bilinmez...

ve müjde... kayınvalidem geliyor bi kaç güne ...

Gözünaydın canımm..Benmkide cmt geliyor.

Burçin ilk günler herkes için sıkıntılı illaki bir yolunu bulurlar.Stres yapma sen.

gözünüz aydın kızlar.eviniz neşe ile dolacak ne güzeeel:)
bu arada ben drye gittim.kan tahlili yapıldı.keseyide gördü.ama içi boşmu dolu bilemeyiz dedi.adetten 16 gün geçmesi gerekiyormuş.benm ayın 15i sondu.onu anlamamız için haftaya pazartesi gel dedi.ozaman belli olur diye söyledi.ya ne iğrenç durum beklemek acaba varmı yokmu şüphesi yani kese boşmu diye.ve benm hala adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.sanırım boş kesecik gibi :)))))normalimi karın ağrısı kızlar.sizde de oldumu.

göknurcum cnm çok sevindim inşallah kesecikte doludurda gelir bebişimiz senin son adet tarihinin ilk günü yani başlangıcı ne zaman?? ayrıca adet olman gereken günlerde karın ağrısı olabiliyomuş dediler bende olmadı ama belki ondandır. hangi doktora gittin cnm sen??

ayşegül ve ilknur hadi gözünüz aydın kaynanalar gelecek evler şenlenecek

burçincim inşallah ayarlayabilirler dersleri kaan için çok zor olur..

serap inşallah hakkında hayırlısı olur gidersende kalırsanda senin için en iyisi olsun inşallah...

semacım sende yoğunluktan giremedin heralde görüşemez olduk...

kızlar benim annem cuma günü aniden ameliyat oldu kaç gündür ordaydım yeni girebildim nete rahmindeki kist alındı inşallah çabuk kalkar ayağa gerçekten zor oluyomuş alışık diilim annemin yatmasına tuhaf oluyo normalde hiç oturmazdı herşeye koştururdu inşallah tekrar öyle olur..

neyse kızlar benden bu kadar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...

sağol göknurcum çok naziksin :))) seninkinin de geldiği günleri görücez kurbanda keseciğin içi doludur doludur merak etme kaç haftalıkmışsın bu arada? ben 8. haftalıkken öğrendiğim için bayağı adet olucam gibi belirtiler oldu , o yüzden zaten hamile değilim diye bekledim. artık bulantılar başlayınca eşim zorlamıştı test almaya, hatta onu bile almadım da kendisi aldıydı adet belirtisiyle gebelik belirtisi karıştırılırmış hep, nette de okumuştum,bizzat da yaşadım...

melihacvım sağol canım, çok sevinçliyiz geçmiş olsun annen için, annelerimize bişey olmasın allahım...:18:

serapın ataması belli oldu mu acaba, bugün belli olmuş, benim arkadaşlardan da atananlar olmuş da. inşallah istediği olur...

günaydınlarrrrr
herkeslerrr iyimi bakalımmm ?
ayşegül ablacımm doğumuna az kalmış olmalı ?
okul acıldı sen gıdıyomusun okulaa ?

sınavada 3 gün kaldı cok streslıyımm gergınımm Allahın ıznıyle bende yerlesseydım bıyere hayatımı duzene soksaydımm ıyı olacaktı ama nasip bakalımm

göknurcum senin adına çok sevindim, inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin

stres yaptığından da olabilir. Hamile olduğumuzda ilk mide kazıntısı bir baskı hissediyoruz krnımızda diye hatırlıyorum.Kesin hamilesindir hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun.Kesen dolu olsun inşallah.Bu arada gözün aydın için tşk. seninde kaynanan gelir inşallah çocuğuna bakmaya çocuğun yaban ellerde kalmaz

evet az kaldı da günü belli değil, haftaya olacak kesin ama :18: okula gitmiyorum canım, hakkım olan raporu aldım, yeni okuluma gönderdim, bu yıl gitmiyorum okula
başarılar sana canım sınavda, stressiz de sınav olmaz ki, inşallah sonuç iyi gelir ve dediğin gibi düzenin olur

ilknurcum katılıyorum sana cnm, göknura da yazık yani çocukla falan iş güç,gelir kaynanası o da sevinir

merhaba kızlar

kayınvalidesi geleceklere sabır versin allah,inşallah uzun kalmazlar

göknurcum çoğunda olur adet ağrısına benzer ağrı,meraklanma,inş hamilesindir

melihacım geçmiş olsun annene,tez zamanda ayaklanır umarım

hem moralim bozuk,hem yorgunum,görüşürüz kızlar

melihacım geçmiş olsun annen için inşl hemen atlatır.sevdiğimiz kişileri çaresiz şekilde görmek üzücü cidden.Allah acil şifa versin.
ay kızlar unuttunuz sanırım ben memleketimdeyim yaban ellerde değil annem var tamammı :)aslında sizde memlekettesiniz ama sizde teknik bir sorun var sanırım.ayrıca benm kayınvalidem bakmazki bebğe falan.hüs hüüüs sinirlerim boşiliiii diyip yatar o :)onun boşali benm boşali düşünün artık o evi :)gelse bile bebek büyüdükten sonra gelir emin olun :))))))) sizin kayıncalideer gibi düşünceli değiller .:=)gidiyim geline yardım ediyim demezlr :=) kendi halinize yanın siz.hayırlısı artık.
semacım çok sağol canım iyi dileklerin için.ALLAHIM sanada tez zamanda nasip eder.gerçi ben şuanda birşey hissetmiyorum ama olsun :)sanada nasip eder inşl..

keşke benim de k.validem beni düşünmese düşüncesiz olsa az önce kangaldaki görümcemlen konuştum, k.valide ordaymış şimdi, ctesi geliyomuş buraya, senin anneler geliyo mu diye sordu, doğumdan sonra kalıcak,döşeğini neyim getirdik dedim, e hani annelerin hayvanları var köyde,bağ bahçesi dedi nolcak dedi, ben de babam halledicek dedim, süt sağma makinesi aldılar hazırlıklılar, boşuna muğlaya tayin istemedim dedim, hıı dedi beni sahipsiz sandılar iyice yaw

Olsun kız çıkmadık candan ümit kesilmezmiş belki bebek olanan kadar kayınvalidecin düzelir gelinini,torununu düşünen biri olur :) gidemde gelinime yardım edem 2-3 yıl zorlanmasın der tahminen 8 ay 12 gün sonra belli olur ..Gelir gelir sıkma canını .Bak bizimkilere bebeklerden önce yılda bir gelirken şimdi ay sektirmiyorlar.Bu arada daha güzel bir haber var dün eşim dediki kaynım hakkari dönüşü maraşı yazcakmış .görümcemlerde doğudan sonra maraşı yazcak görünüyor.( K.Maraş doğu görevi olsaydı burdan gitmezlerdi artık,gölbaşına atandılar ,en uzak doğu gölbaşı imiş)Kadirlideki evi sattırıp burdan ev alıp annemleri taşımayı düşüneyyyyyyyrum dedi.Ben haritada yer arıyorum gidilebilecek .O kadarda dedimki gelmeden önce haber verinde tayin isteyim diye hani anlasınlar diye.yokkkkk espri yapıyorum zannetiler heralde.

Burçin canım senin neyin var ders saaatlerin mi hala sıkıntılı?üzme canını bikaç ayın kaldı bi şekilde idare edip baktın olmuyor izne ayrılırsın artık.Şu annelik iznide 6 aya çıksaydı meclis açılınca torba yasada çıkacak diyorlar.Ayşegül canım sık azcık daha dişini torba yasa çıkana kadar doğurma kız
Meliha geçmiş olsun canım.Umarım tez zamanda ayağa kalkar eski haline döner annnen.

Son düzenleme:
ne zaman belli olur bu torba 5 güne belli olu rmu ki, doğurcam da artık...salıya gün verdi dr um, normal yapamazsın dedi, bebek iri çünkü...

ders programını gözden geçirecekmiş bakalım,biraz düzeldi moralim

ayşegülcüm doğum izninde olanları da kapsayacakmış,sen de yararlanabileceksin.Bu arada bebiş kaç kilo ki iri deyip duruyorlar?

ders programını gözden geçirecekmiş bakalım,biraz düzeldi moralim

ayşegülcüm doğum izninde olanları da kapsayacakmış,sen de yararlanabileceksin.Bu arada bebiş kaç kilo ki iri deyip duruyorlar?

bebek gerçekten iri gidiyor biraz burçin, 3600 gr bugün, haftada 250-300 gr alıyor bebek maalesef,engelleyemiyorum. 40. haftayı beklediğimi düşünsene, 4,5 kilodan fazla oluyor ki bu hiç normal değil :) salı günü 38+2 olucam, salıya kadar gene bi 3800 olacak...izin kesin çıkacak mı acaba yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…