Kahramanmaras///46

serapcım cnm benim hayırlı olsun çoooooooooooooooookkkkkkkkk sevindim inşallah rabbim kucağına aldığın günleride gösterir sağlıkla...

çok sağol canım, klorkmamak elimde değil, bu gece uyuyabilirsem iyidir... o değil de k.valide strersi beni öldürdü, bu kış eşimle ayrılmazsam hiç ayrılmam,gerçek söylüyorum, hiç yemek falan yapmıyor gene, kahvaltıyı hazırladım,bulaşıkları yıkadım, öğle yemeğini aynı şekilde, dr a gitmiştik 3 saat geçti eve geldik, oturuyo öyle elinde tesbih, eşim dedi anne ne yemek yaptın imalı imalı, ne yapacam yapmadım dedi bi güzel, be i,nsafsız kadın, ertesi gün doğuma gidiyorum, annem benim eğilmeme bile kıyamazken, şu kadının yaptığına bakın, bi de yaza kadar burdayım dedi suratıma, bend e altta kalmadım, alttan alttan söyledim lafı, ağladı biraz gene, hiç zerre kadar umrumda değil inanın ki. benim çok dedikodumu dinleyeceksiniz gibi duruyor kızlar, nolur dua edin de şu kadın defolup gitsin evimden yoksa gerçekten kovucam bi gün...

ayyy çok sevindim serapcım, tamamına erdirsin allahım inşallah çok şaşırdım, bebek düşünelim mi düşünmeyelim mi derken olanlara bak,allahım herşeyin hayırlısını verir kal bakalım maraşta biraz :)

kızlar bi süre giremem artık nete, sağ salim geldim bebeğimle diye yazdığım günleri de görürüm inşallah. öpüyorum hepinizi, göknur da aradı bugün , doğurdun mu diye :) sağolsun :) bugün çok kişi aradı,dr kandırdı bizi o yüzden yalancı çıktık :)

Serapcım hayırlı olsun canm .Berketli topic Ayşegül doğum bugünse şu sıralar doğumda olsa gerek .Çabuk atlatır inşallah.
Burçin canını sıkma desekte azcık haklısın sıkmakta sen gene de kalbini ferah tutu düzelir inşallah programın.

sağol canım benim...

evet canım tayin işi oldu almadı derken bebiş oldu...Canım sana da Allah kolaylık versin bir solukta doğurursun inşallah...

serapcım cnm benim hayırlı olsun çoooooooooooooooookkkkkkkkk sevindim inşallah rabbim kucağına aldığın günleride gösterir sağlıkla...
amin canım cumartesiyi bekliyorum şimdi keseyi görmek için

ya ders programının kötü olması zor ya. bizlerde o sorun yok....

ayşegül'ün annesiyle görüştüm,bebek de kendisi de iyiymiş şükür.Darısı tüm hamişlerin başına.

cnm sanırım doğum yapmışsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda gelde senden neler olmuş bitmiş öğrenelim inşallah...

hadi bakalım inşallh keseyide gö de bizede haber et şimdi bebeğinin ve eşinin yanında olmanın tadını çıkar bol bol...
ayşegül'ün annesiyle görüştüm,bebek de kendisi de iyiymiş şükür.Darısı tüm hamişlerin başına.

ayyy ne güzel haber burçincim çok şükür...

merhaba kızlar.topiğimizin ilk annesi çıtır oldu.:)az önce görüştüm bende bebek iyiymiş.ama çıtırda ağrılar varmış.inl onuda atlatır.birde cumartesi gününe kadar hastanede kalacakmış.bizde hemen çıkartıyorlar.neyse sağlıklı olsunlarda orda kalsınlar.Allah sağlıklı ve mutlu yaşlar versin defne bebeğe.

serapcım seninde gözünaydın canım.bizde seninle aynı dönemde doğum yapar gibi geliyoruz.tabi yapabilirsek:)))))Allah sağlıkla devamını getirsin hamileleğin.

gerçekten bereketli topik oldu.ilk ayşegül açtı sonrası geldi.Allahım inşl semayada nasip eder tez zamanda.

burçin kağan nasıl alıştımı okuluna.

ben de maraştayım. burada öğretmenlik yapıyorumm. Herkese merhabalar...

hoşgeldin,ben de burda öğretmenlik yapıyorum

göknurcum kağan alıştı,ama ben alışamadım ,tatil iyiydi sanki.Ders programım cuma gününe biraz düzelecekmiş,bakalım,sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar düzelecek.Evet ya,senle serap aynı anlarda,benle de meliha aynı anlarda doğuracak sanırım.

hadi bakalım inşallh keseyide gör de bizede haber et şimdi bebeğinin ve eşinin yanında olmanın tadını çıkar bol bol...
...
Cumartesi yazarım kızlar inşallah sorun çıkmaz ilk başta korkuttu bizi doktor dış gebelik dedi ama değerler hep ikiden fazlaya katlayınca normal gebelik dedi.
İnşallah canım o günleri de görürüz.

Valla tayin işini falan unuttum. bebişimle ilgileniyorum şimdilik...Pıtpıtlarını da ayın 9unda duyarız dedi doktor ama haftaiçine denk geliyor 13üne kaldı anlayacağınız...

inşl hyırlısı olur serapcım senin için.bakarsın bebeğin bereketi ve uğuru olarak maraşa gelrisin.benim hala ara sıra karnım ağrıyor.psikolojikmidir nedir bilemedim.ilk günlerdeki gibi bulantılarımda kalmadı var brşey ama nlamadım.cuma günü gideceğim drye bakalım boşmu dolumu anlarız artık :)kısmet artık.
kağanın alışmasına sevindim.ders proğlarınız çok değişmiyormuydu.geçen yıllardan öyle hatırlıyorum sanki.geç kalmışlr değiştirmekte :)inşl cuma günü daha istediğin gibi proğram olur.bide gebelik var ya.sürekli yatasın gelir.

günaydın kızlar

serapçım,göknurcum ikiniz de iyi haberlerle dönün dr'dan inşallah.

sen benden öncesin canım o zaman benim ayın 7-8i gibi görünür dedi. ama haftaiçi olduğu için 13ünde göreceğim yani duyacağım bebişimin pıtpıtlarını...Ben de karın ağrısı yok ama kasık ağrım arada bir vuruyor..Sabah bulantılarım başladı inşallah bunlar ilerlemez...Yoksa okulda çok zorlanırım..

merhabe ben elif, memnun oldum. Aslen Tarsus/Mersinliyim. buraya tayinimiz çktı yeni...:)

mrb elifcim,ben de mersinliyim.Epey ortak noktamız varmış.Tayin hangi okula çıktı,branşın ne?

göknurcum bugün dr'a gideceksin değil mi,buraya yazmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…