Kahramanmaras///46

Hoşgeldin salel .Birazcık tanıtsaydın kendini.

Ben Elif, 2 senedir maraştayım. fakültede çalışıyorum ve hamileyim
Şu an rahatsız olduğum için artık evdeyim, doğum iznine erken ayrıldm. Bundan dolayı sosyal net ortamlarında daha fazla zaman geçiriyorum.
Bu arada Maraş'ta hangi kadın doğum doktoruna gittiğinizi merak ettim. Ben Ferah Kazanzı ve Bahar Diker Başara adlı dr gittim. İkisi de iyi geldi bana..
Doğum için hangi hastaneyi tavsiye edersiniz acaba?
Teşekkürler...

merhaba elif.bizler azcık çakma maraşlıyız.eşlerden dolayı yani.maraşta da burçin ve ilknur var.ayrıca burçinle hemşehri sayılırsınız.:)aramıza hoşgeldin canım.

Çok teşekkür ederim, sağolun. Ben maraş'ı sevdim, işimiz burda. hem o kadar sıcak yapış yapış terlemiyoruz Adana, Mersin'deki gibi. Benim eşimel aynı memleketliyiz sadece görev yrimiz burası, maraşlı sayılırız artık, tayin istemezsek:)
herkese iyi günlerrr:)))

ben de biyoloji öğretmeniyim elifcim. :)) Ferah Kazancı'dan memnun olan da var,olmayan da ,her doktorda öyle gerçi ama ben tercih etmezdim.Bahar hanıma çok gittim,hiç beğenmedim,en son ramazan bey'de karar kıldım.Ben de hamileyim,30. haftama gireceğim inşallah.Ramazan bey doktorum şuan.

Bize de buranın havası cennet gibi geliyor mersin'den sonra,biz de aslen erdemliliyiz ama doğma büyüme merkez.

burçin 30.haftandamısın sen.maşallah ya seninde hemen geçti gibi.m doğuma yakın da geçmiyor gibi :)hayırlısı hadi bakalım.
elif sen kaç haftalıksın izine ayrıldığına göre doğum yakın gibi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanda.cinseyeti ne belli olmuştur.

bende drye gittim bugün.devlet hastanesne gitmiştim ben boş gebelik olabilir diye.bugün bebeğin kalp atışını duyduk artık var :)drye göre 6+3 pek uymuyor thminlerimiz.hatta kalp atıını duyamayız demişti.ultrasyona girncede sen dha fazla gebelik haftasındasın dedi.krnımın ağrımısa normal olabilir dedi.kan ve idrar tahlili aldı pazartesi tekrar gideceğim.yani böyle işte.
meliha ben farabiye gideceğim bebek varmış artık :)suna hanıma da iyi diyorlar .

merhabe ben elif, memnun oldum. Aslen Tarsus/Mersinliyim. buraya tayinimiz çktı yeni...:)

bende memnun oldum elifcim :)) bebeğin de hayırlı olsun seninle yakın zamanlarda doğum yapıcaz inşallah burçinde öyle arka arkaya üçümüzün bebeği ne güzel...

çok sevindim cnm bebek geliyor yani inşallah :)))))))))) göknurcum ben suna hanımı hiç bilmiyorum hiçde duymadım giden birinden nasıl olduğunu ama ben mehmet beyde çok memnun olduğum için onu herkeze tavsiye ediyorum yinede sen bilirsin tabi istersen bi dene seversen devam edersin suna hanımda ama aynur hanım var onu pek beğenmiyolar biraz sertmiş galiba annem gitmişti hiç sevmedi..

cnm benim rahim agzımda açılma olmuş bu yüzden yatarak geçiriyorum 2 haftadır hamileliğimi. şuan 31. haftadayyım. haırlısı olsun ama erken doğum riskim var. Allah tüm hamilelerin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizim hayırlısıyla kızımız olcak:))
iyi akşamlarr...

Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... aminnn:)))

ben de Ferah hanıma gidiyorum memnunum ama ben. Bu kadar gergin olmama rağmen beni iyi sakinleştirdi.Sadece ilk gün bana güveniyorsan devam edelim dedi. Bende tamam dedim..Ve bugün bana annesi bak işte bu susam tanesi senin bebişin dedi... Ve ben ağladım

ilknurcum, o zamanlar doğuma ahzırlıyorlardı beni sanırım :) sağol cnm...

bugün çıktım canım dediğim gibi :) amin amin, inşallah, hepimizin sağlıklı bebişleri olur...ben başlattım gerisi siz ekalmış :)

kızlar, çok teşekkür ederim aradınız sordunuz beni, allah razı olsun hepinizden sezeryana girerken gülerek girdim ama içerde korktum, fenalık geçirir gibi oldum, umduğum kladar kolay geçmedi, bebeğimi ilk sesini duyunca gözyaşları sel oldu aktı tabiallahıma şükür sağlıklı şimdilik bebeğim, benim ameliyat sonrası kanamam oldu, karnıma basa basa 2 saat kan çıkarttılar, öyle acıdı ki anlatamam,ağlamaktan helak oldum, uyuşukluğum da geçmişşti ki ağrıyı tamamen hissettim. o akşam da yürüttüler off inanılmazdı kaldığım özel hastanenin kuralı öyleymiş, sezeryanlılşar 4 gün kalıyormuş, çok iyi oldu kadar kalmamız, bebekle ilgili bişey bilmiyoruz fazla, bi sorun oluyor hemenbebek hemşiresinden yardım isteyebiliyoruz, dr da sağolsun çok ilgilendi, çok iyi oldu uzun kalmamız... bu arada bebeğimizin adı nil oldu sadece :) defne bekliyordunuz ama karar değiştirdik işte :)

yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin, ben de ramazan beyde karar kılmıştım en son ama tayinimiz çıktığı için onda devam edemedim, bahar hanıma da gitmiştim, iyiydi ama ne bileyim pek önermedi kimse...hayırlısı olsun sizin için de :)

ayşegülcüm çok şükür gelmişsin sağlıkla çok sevindim cnm bebeğinde sağlıklı çok şükür rabbim tekrar sıkıntı vermesin huzurla büyüt bebeğini inşallah... nil bebiş geldi ya şükür sağlıkla gerisi olur gider inşallah sen şimdi nasılsın cnm ağrın varmı yatıp kalkmakta zorlanıyosundur muhtemelen hala o biraz aman ister tabi sütün geldi mi emzirebiliyo musun şimdi çok soru sordum biliyorum ama son soru bebiş kime benziyo :))))))

bunu da atlattın şükür ayşegülcüm,biz de sağlıklı bebişler doğururuz inşallah.İyi olmanıza çok sevindim.4 gün epey uzun,biz 1 gece yatıyoruz,hemen yolluyorlar,oraya özgü sanırım,hiç duymamıştım 4 gün yatanı.Yaşadığın zorlukları da ilerde gülümseyerek hatırlarsın,bir bakarsın zaman geçivermiş.

melihacım siz hala isim bulamadınız sanırım.

göknurcum,serapçım sizlere de tekrar hayırlı olsun,keseyi görmenize çok sevindim.Bir oh çekiyor insan.Seneye bebişlerin muhabbetini yapıyor oluruz bu topikte artık.Yok benimki yemiyor,uyumuyor,yok gazı var,ağlıyor.....

evet burçincim hala isim bulamadık eşim artık anneme devreti anne sen ne dersen kabul dedi bakalım annem bulabilirse onu koyarız :))

TEŞEKKÜR EDERİM MELİHACIM,İNŞALLAH HEPİMİZ CANIM...iiyim şimdilik ama bel ağrım çok var, acaba epiduraldan mı bilemiyorum... tabi yatıp kalkarken ağrıyor yine,ağrı kesicim var fayda ediyor işte gene.sütüm hastanede geldi, göğüslerim şişti aman allahım görmedim öyle bişey ağrısından duramadım birden oldu, abimin reşi hemşire o geldi sağmaya çalıştık, sıktı, kurcaladı falan, çok ağrıdı, şimdi daha az acısı. göğüs ucum biri büyük onu ilk baştan beri emiyor nil, diğeri ufak uçlu bi türlü alamadı, şimdi arada veriyorum alabiliyor yavaştan sanki. son cevap : bebişi bana benzetiyorlar, ben farkedemiyorum

sağol burçin, atlattık şükür, sizler de atlatırsınız inşallah, sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrularımız...evet canım epey uzun, son 1 aydır bu uygulma başlamış, pahalıya malolucak diye korkmuştum ama iyi kurtardık gene ben memnundum 4 gün kalmaktan valla, ilk başta sıkılırız falan dedik ama her gün yeni bişey öğrendik bebekle ilgili, çok yardımcı oldular. ben de orda tamamen iyileşip çıkmış oldum, eve bişey kalmadı yani, eve geldiğimde her şey yolundaydı, acaba bbek neden böyle, benim neden böyle ağrım var falan derdim olmadı, orda öğrenip geldim, tecrübesizlikten işte,annemler de vardı ama gene de tedirgin oluyor insan herşeyde...

çıtıır annemiz gelmiş aramıza.hoşgeldiniz şekerim hem nil bebek hem sen:) inşl kalan ağrılarında biran önce geçer.bebek nasıl iyimi.güzel bir duygudur dimi.evde bütün herşey ona.arkadaşım diyordu o olmadan biz nasıl yaşıyormuşuz ne ypıyormuşuz nlmıyrum haytımız boşmuş demişti :)inşl şansı kaderi kısmeti sağlığı herşeyi güzel olsun.bebeğin resmini bekliyoruz bu arada
burçib gördük keseyi ama daha yeni olmasına rağmen bende bir göbek var anlatamam normalde az vardı ama şimdi görenler 3 aylık gibisin diorlar :)ve ben hala yemeye devam ediyorum.mide bulantılarım azaldı.:)))))psikolojikmidir nedir bilemedim.neyse inşl bizde görürüz bebişlerimizi inşl.

ayşegüll ablacımmmm
anne oldun demek hayırlı olsun bebeğinn sağlıcakla almışsın kucağına ne güzel uzun ömürler versin rabbim size
daha dün gibi geliyo burda hamileyim dediğin günler
zaman bukadarmı çabuk geçiyo ya darısı diğer hamişşş ablalara artık

iyi akşamlar kızlar,yeni geldim eve,hemen slm vereyim dedim.

göknurcum gazdan olabilir o göbek,ilk başlarda bazılarında olurmuş.Ya da dediğin gibi psikolojiktir.Ben de bir yere sığamaz oldum sanki,bir de çok terliyorum,sıkıntıdan öleceğim derste

Serap hanım ben de bugün yine gittim Ferah Hanıma, memnunum. ilgileniyor, konuşuyor, sakinleşiriyor. bugün bana bebeğin karın çapı diğer uzuvlarına göre 1 hafta geri dedi. çok dinlenmem lazımmış ayağa kalkmamamı söyledi. İnşallah birşey olmaz büyür bebişim.

gaz gibi zaten çokta rahatsız ediyor.sende bir resim eklesen keşke burçin.senide görsek göbüşlü göbüşlü.)o birden sıkıntı birden üşüme hali de var bende.aman yaş geçince ondan böyle oldum sanırım :)biraz problemli olacak benm hamileleğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…