Kahramanmaras///46

sobe göknur ..iyi düşün iyi olsun.yaşın doğum için ideal bir yaş sıkıntı yapma kendine..Daha ikincisi var bunun

günaydınlar....

sıkıntılı olmaz inşallah göknurcum.Hem artık doğum yaşı epey ilerledi,ilknur'un dediği gibi daha 2.var sırada :)))

teşekkürler göknurcum, amini nşallah sağlıklı uzun ömürlü olur hepimizin bebişleri bebek de iyi, bugün 1 haftalık oldu, toparlandı, ödemleri indi, bebeğe benzedi biraz benim de arkadaşım öyle demişi, biz önceden ne yapıyormuşuz diye...
ben daha anlayamadım, çok stresliyim, arada ağlıyorum, kaynanam yüzünden en çok, kadının uzun süre kalacak olması beni dlirtiyor, o kadar tavrlıyım ki, anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki sizlere...yaza yaza bitmez, hastanede annem çok ilgilendi, annem ilgileninc ekendini yalnız hissetti falan fazlalık hissetti, eve götürüyodu eşim arada onu, evde kalıyodu, bi gün ben gidişcem demiş,eşim de nedenini sormuş, ben kaynanam gelince hissettirdim biraz çok uzun kalmaması gerektiğini, onu anlatmış, ben de annene sana söyledikelrimi söyledim dedim, bana tavır yaptı eşim, hastanede suratıma bakmadı, zaten ben bebekli hayata adapte olmaya çalışıyorum, yaram var, psikolojm alt üst olmuş, annem üzülüyor bizi öyle görünce...çok zor günler geçirdim.eve geldiğiizde annem kaynanamla konuştu, diğer gelinlerin gibi tutma ayşegülü, ona ben hiç bi iş yaptırmadım, ev kızı gibi büyümedi, ona göre davran dedi, gene gidicem diye tutturdu eşime de gidemiyo bi türlü nedense...kalsın 1 ay sonra gitsin ama işte...annem gitti evden dün, gece bebek durmadı, sinirlerim çok bozuk, sakinleşmeye çalışıyorum...

teşekkürler sibelcim, şükür aldım kucağıma, günler geçiyor da bana geçmek bilmemişti hamileliğim, inşallah senin düğün gününü, bebek gününü de bekleriz

öpüyorum hepinizi kızlar...

ayyy canım kucağına almışsın sağ salim daha yeni girip detaylı okuma fırsatım oldu.Mevlam analı babalı büyütsün canım kaderi çok mu çok güzel olur inşallah... Darısı bizlerin başına inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alırız..

seneye kendimi düşünemiyorum ya farklı birşeymiş gerçekten ...

bilmem benimle de ilgilendi.bayağı sakinleştirdi...ben devam ederim herhalde Ferah hanımda..En azından ilgileniyor sıkıntı mı dinliyor..Sorunsuz bir şekilde kucaklarımıza alırız inşallah...

anladığı halde gitmiyor ya,iyice gıcık oluyorum kaynanana.Erkekler de annelerine düşkün olur zaten,canını sıkma.İnşallah biran önce gider,her kış gelecekse işiniz var valla,hiç çekilmez.

sağol serapcım, ami inşallah güzel olur hayat onun içn. senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah mayısta burdan :)
anladığı halde gitmiyor ya,iyice gıcık oluyorum kaynanana.Erkekler de annelerine düşkün olur zaten,canını sıkma.İnşallah biran önce gider,her kış gelecekse işiniz var valla,hiç çekilmez.

sorma burçin, hem de ne gıcık olmak, artık soğudum ya iyi bişey dese de gözüme batıyor ıyyy... ben gidecem dediğinde eşim nereye gidiyon kal işte,biri bişey mi dedi diyor, deyiverse tamam 10 gün daha kalır gidersin,bırakırım seni diye, demiyor işte,ben olsam derdim kendi aileme ya, ne var sanki, önce eş artık benim hayatımın 1. planında, anne-baba 2. plan. bunu anlamıyor,kaç kez de konuştuk bunu, sen aynı durumda olsan ben seni düşünürüm öncelikle dedim de...boşa konuşuyoruz... bebeğim hele 1 ayını atlatsın,soluğu köyde annemlerde alıcam, tek düşüncem bu şu an...
her kış gelmez, diğer gelin var ona gider herhalde...

Allahım inşl böyle uyuz gıcık bir insan olmayız :)ne geçiyorki ellerine böyle davranmakla .yok bir işe yarasa yemek temizlik ,manevi anlamda yani hadi dersin.birde annen bile fark etmiş durumu o hala anlamamakt ısrarlı.kimse kabül etmeyince eşinde daha fazla sahiplenmeye çalışıyordur belki.sen birde lohusasın ya çok fazla kafan tkm.yokmuş gibi davranabiliyorsan davran çıtır.amaaan de gitsin :)))))))
aay bebeğinde kırkı çıkana kadar çok çeşitlenecek artık :)hemen büyüyecek inşl.

bu arada kızlr ben tahlil sonuçlarımı aldım veeee zehirli guatr çıktı.dr gebeliği sonlandırabiliriz belki dedi.yarın ultrasyon sonucuna göre değerlendireceklermiş.ya ilaçla tedavi ya gebelik sonalndırması.benm anlamadığım daha önce gitmiştim biliyorsunuz kadın doğuma yakın tarihte birde.böyle bir sonuç çıkmadı birden çıktı.ilk duyunca çok şaşırmıştım şimdi lıştım hayırlısı artık.

anaa şu işe bak... nasıl oluyor ki bu zehirli guatr? birden mi çıkıyor yoksa belirtisi var mı? geçmiş olsun canım, hiç kötüsünü düşünmeyelim bence öncelikle, tabi hayırlısı öyleyse tıbbın gereğidir yapılır ama ilaçla tedaviye odaklanalım bence, iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah...stres yapmna sakın, elinde değildir ama... yarın haber ver canım, hayırlı haberler verirsin inşallah bize...

canım bende de guatr var ama ben hamile kalmadan önce test yaptırmıştım hani bazıları gebeliğe engel oluyormuş diye benim ki normal çıktı sadece nodüler troid dediler. Bak şimdi benim de kafam karıştı...

BENDE ANLAMADIM zaten nasıl olurki diye :)belirtilerin bazıları var bende ma çok azı.değer 0.05 çok düşükmüş yani.ilk duyduğumda çok tedirgin olmuştum gebelik sonlandırması falan diyince .stres oluyorsun ama yapacak birşeyde yok herşey nasip.inşl ilaçla geçer.bende aynen senin gibi düşünüyorum kötü düşünmeyelim diye.

bende de vardı .maraşta gitmiştim.çok az bir guatr var demişti bahar hanım .dahiliye gittim bir ilaç verdi sonra gittiğimde tmm azalmış demişlerdi.öyle zehirli falan değildi.ama dahiliye drsi gebelikte bu hormon artmış olabilir dedi bazı gebelikte binde bir bu guatr çıkabilirmiş..yarın ultrasyonda belli olacakmış.ama sende kan ve idrar tahlili yapmadılarmı.yaptılArsa belli olurdu mutlaka.takma kafana canım herkeste aynı olacak diye birşey yok.ben seçilmiş insanım nerde binde bir var o mutlaka benimdir :))))))))yarın sonucu yazarım size hemen.

Göknur geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini alırız inşallah bugün.Ayşegül kız sen bebekli bebekli hala takılabiliyosun ya afferim valla.Kayınvalidecin ne yapıyor.Ben dün içimdekilerin azcığını döktüm eşimin canını sıkacak bişey söyledi -yemek yerken .....söyleyim de benm içimde kalmasın dedi..... bende dedimki madem kimsenin içinde bişey kalmıcak bende kırıldım kayınbabam ilknurun ailesi düğünde bize eziyet etti dedi -- Biz ne eziiyet etmişiz 4 tepsi baklava aldınız eziyet buysa ben parasını verecem bir daha duymak istemiyorum benm ailemde çocuk evlendirdi mobilyasını da aldı düğününü de yaptı allah aşkına okuntunun parasınımı verdiniz mobilyamı aldınız ev mi aldınız düğünümü yaptınız 4 tepsi baklavanının parası eziyetse vercem ben bu parayı dedimmm..Artık içime atmıcam doluyorum doluyorum sonra eşime patlıyorum senin ailen böyle böyle dedi diye eşimle aram bozuluyor ailesini atacak satacak değil sonuçta ama şu laf taşıma huylarına gıcık oluyorum eşimle 10 kavga etmişsek 9 u laf taşıma huylarından.ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh

hadi göknurcum,inşallah dediğimiz gibi ilaçlık bişeydir canım

yürü be ilknurcum olan zaten eşlerimizle bizim aramıza oluyor, eşle anne arasına giremiyoruz malum... ay ben de söylüyorum, rahatsızburda kalmaktan ama gitmiyor, köye dönemez zaten kış geliyor, başka bi yerlere gitmesi gerek, o da yemiyor, gelin istemedi demek istemz kimseye. bunlarda moda anam kışı bi yerlerde geçirmek, ben hayatta o kadar uzun kalamam başkasının yanında, annemin evi hariç devam edicem bu tavrıma da...
bebeiş uyurken giriyorum nete canım,yoksa nerde

bebeğim 2 gecedir düzgün uyumuyor anlamadım gitti, kkası da yeşile döndü, üşüttü mü acaba :18:gündüz ne güzel 3 saatte bir uyanıp emiyor, mis gibi uyuyor, ne oluyorsa gece oluyor

geçmiş olsun göknurcum,inşallah ilaçla hallolur ,olmazsa da vardır bunda bir hayır.Dualarım seninle canım.

Senin yediklerinle alakalıdır ayşegülcüm kakası,sadece emiyorse olabilir.Merak etme

ay o meret bana da geçmedi hiç 9. aya kadar neyse de, son ay hele son günler offf... aslında bize geçmiyor, yoksa her gün aynı sonuçta :)
ben şimdiden başladım 9. aya kadar gelsemmmm ooooo ne istemem ki daha...

benim tsh a bakıldı canım o da 1.41 çıktı doktor normal dedi. ama benim ki ultrasyonda çıkıyor kanda belli olmuyor doktoruma söyledim bunu.Bizi kanda ki değer ilgilendirir dedi.o genel cerrahinin işi gebelikte sıkıntı yok genel cerrahiye görün dedi istersen bir sıkıntı olur mu diye?Ben 3 ay önce ultrasyona girdiğimde antepteki doktorum bir sıkıntı yok ama bugünde dursan sonu ameliyat yarına da kalsa ameliyat demişti ama şu an sıkıntında yok sadece fazla konuştuğum zaman boğazımda gerginlik oluyor.Sorunum sadece bu....Amma da uzun yazdım...

sağol ilknurcum iyi dilekelrin için.maşaallah eşlerinizi halledemediniz bir .)))))))

geçmiş olsun göknurcum,inşallah ilaçla hallolur ,olmazsa da vardır bunda bir hayır.Dualarım seninle canım.

Senin yediklerinle alakalıdır ayşegülcüm kakası,sadece emiyorse olabilir.Merak etme

sağol burçincim.bende artık dualara kaldım :))))güldüğüme bakmayın oldukça gerginim aslında.Tsh zıkkımları neyse çok yüksek diğerleri oldukça düşük .)zehirli olduğuna ve heran düşük yapabileceğime kannat verdiler.birde dr değerler çok kötü eğer ilaç almazssamda bebek için zararlı ilaç alsamda öleymiş.ama ilacın vereceği zararı herzaman tercik ederiz dedi.15 günde bir ölçümler yapılacakmış.şimdilk 2 ilaçla başlayalım bebek daha fazla zarar görmesin dedi.işte böyle.İnançlı insanlarız şükürler olsun.Allahım hakkımda ne hayırlı ise onu versin inşl.zor bir gebelik süreci geçirecem sanırım.hep böyle bir acaba ile doğum olana kadar kıvranıp duracağım.

bende kalamam hiç başka yerde en fazla 2 gün.istediğn kadar çocuğun olsun.asıl ozaman diken üstünde olursun.inşl heemn gider .bebekle nasıl bakmaya çalışıyormu ağlayınca falan.Bbeğine nazarda oluyordur oku hep.ben nazara çok fazla inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…