geçmiş olsun göknurcum,inşallah ilaçla hallolur ,olmazsa da vardır bunda bir hayır.Dualarım seninle canım.
Senin yediklerinle alakalıdır ayşegülcüm kakası,sadece emiyorse olabilir.Merak etme
merhaba kızlar.bebek olana kadar bir çile olduktan sonra bir çile.:)çişi bile sorun oluyor oh ne ala :))))))))))herşeye dikkat edecemişssin artık ayşegül yazık sanda.
dualarınızdan unutmayacağınız içinde ayrıca teşekkür ederim kızlar.yarın endokrinoloji uzmanına görünüceğim baklım o ne diyecek.
selam...iyi değilim maalesef, kaynanamı izmire akrabalara götürdü eşim bugün, ve yola çıkar çıkmaz mesajı geldi , "babanı çağır,seni götürsün..." kovuldum yani...ben de ben gimem,sen gelme,gelirsen de kapıyı açmam dedim. çok mutsuzum..kızımız geldi ama doğduğundan beri hep mutsuzum .
yani kaynananı gezmeyemi yoksa orda kalsın diyemi götürdü.sanırım gelmiyecek birdaha dimi.bir tartışmadan sonrmı götürdü yasin annesini.sen zaten lohusasın tam sıkıntılı dönemin erkeklerde kazma işte kadını anlamazlar hiç bu gibi durumda. biraz daha sakin çıtır mecbur gelecek elbet bir yol vardır.sen şuan sıkıntılı olduğun için hepsi ütüste geliyordurhem oda bu sayede biraz kafasıı toplamış olur.sende çok üstüne gitme bari.
kalsın diye götürdü, annem çok gidicem diye tutturdu çünkü. eşim de hep annesine ilgi gösterdi, sanki o doğum yaptı, hiç bebekle benle ilgilenmedi...evde biri olunca illa ki samimiyt azalıyor işte. bend e o annesine ilgi gösterdikçe sinirlendim, güleryüz göstermedim, o da annesine daha çok ilgi gösterince...böyle oldu işte. kendi annemlere anlattım durumu, annemin telefonunu açmamış, kaynanamı aramış, o da ayşegül güleryüz göstermedi,bebeği elletmedi,gelmem bi daha demiş. kadın da haklı ama tam lohusa zamanımda geldi, herşeye de karışıyor, yok ıslak saçla çocuğu emzirme, öyle tutma böyle tut...belki bu gece gelmez eşim bilemiyorum...
yok canım Maraşta değilim yavaş yavaş öğrencilerimiz gelmeye başladı okulda geçiyor zamanım.Alan değişikliği olmadı zaten çok yüksek kapatmış elmalılar köyü en düşük o da 107 ile kapamış...Benim ki hayal oldu artık..Şu doğum izni 6 ay olurda inşallah gelecek yıl birinci dönemi de bebişimle birlikte Maraşta geçiririm...serapcım sen nasılsın maraşta mısın hala benim ablamda zihinsel engellileri tercih etmişti ama olmadı çok talep var heralde...
teşekkürler canım.İnşallah sorunsuz birşekilde hamişlik dönemi geçirir sonra da kucaklarımıza alırız...Göknur ve Serap sizlere de hayırlı olsun. mutlu son........
Okudum canım çok üzüldüm ama düzelmiş aranız ona da sevindim..İnşallah bu son olur ve hep beraber bebişinizi büyütürsünüz..merhabalar...
melihacım teşekkür ederim canım, biz düzeldik bayağı eşimle, bugün sabah iş yerinden aradı, napıyosunuz uyandın mı, kızım napıyo diye sordu, öğlen de yemeğe geldi, şimdi gitti.konuşuyoruz işte ama bi türlü o mesafeyi aşamadık daha. boynuna atlayıp sarılmak istiyorum, inşallah yapabilirim
semacım, sağolasın canım,bayağıdır girmiyordun evet ama facede paylaşımlarını görüyorum, iyi bu kız diyorum , en azından nete girebiliyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim, allah senin dileklerini de kabul etsin inşallah...
merhabalar...
melihacım teşekkür ederim canım, biz düzeldik bayağı eşimle, bugün sabah iş yerinden aradı, napıyosunuz uyandın mı, kızım napıyo diye sordu, öğlen de yemeğe geldi, şimdi gitti.konuşuyoruz işte ama bi türlü o mesafeyi aşamadık daha. boynuna atlayıp sarılmak istiyorum, inşallah yapabilirim
semacım, sağolasın canım,bayağıdır girmiyordun evet ama facede paylaşımlarını görüyorum, iyi bu kız diyorum , en azından nete girebiliyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim, allah senin dileklerini de kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?