Kahramanmaras///46

aile
geçmiş olsun göknurcum,inşallah ilaçla hallolur ,olmazsa da vardır bunda bir hayır.Dualarım seninle canım.

Senin yediklerinle alakalıdır ayşegülcüm kakası,sadece emiyorse olabilir.Merak etme

öylymiş sanırım burçin, dün aile hekimliğiden geldiler bebeğe bakmaya,bilgi vermeye, onlara sordum da ne yedin diye sordular. düzeldi şükür şimdi ama gece uykumz nedense yok, geceyi gündüzü de bilmiyor ama tersi dönük doğdu nil herhalde :)))

geçmiş olsun göknurcum, gerçekten hayırlısı neyse o olsun... belki hiç bişey olmadan atlatırsın hamileliğini. dua edicem senin için...

merhaba kızlar....

göknurcum hamilelerin duası kabul olur derler ama doğruluk payını bilmiyorum.İnşallah sorunsuz bir gebelik süreci geçirirsin ve çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.Aklıma geldikçe dua edeceğim.

merhaba kızlar.bebek olana kadar bir çile olduktan sonra bir çile.:)çişi bile sorun oluyor oh ne ala :))))))))))herşeye dikkat edecemişssin artık ayşegül yazık sanda.
dualarınızdan unutmayacağınız içinde ayrıca teşekkür ederim kızlar.yarın endokrinoloji uzmanına görünüceğim baklım o ne diyecek.

geçmiş olsun canım.Dualarımız seninle çabuk atlatırsın inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

iyi akşamlar kızlar.ilknurcum sağol canım iyi dileklerin için.
Burçin gittim drye sonuç yine değişmedi.birtane daha tahlil verdi ankaraya yollanacakmış.1 hafta sonra falan sonuç gelirmiş.salı günü ultrasyon var yine.onları görüp öyle karar verelim dediler.
yani düşük yapma,bebk ölümü,yada en güzel şeyide erken doğum olacak dedi.:))) ben bebek alma konusunda değilim cinayet işlemeyelim kendisi düşerse düşssün dedi.bilmiyorumki hayırlısı artık sonucu bekleyeceğiz yani.sizler nasılsınız.senin bebek ne durumda burçin.melihada yok girmiyor sanırım çıtırda girmemiş bugün.umarım herkes iyidir.
iyi hafta sonları kızlar

benimki iyi göknurcum,inşallah sende de sorun olmaz.Erken doğması şıklardan en iyisi,umarım sorunsuz doğar bebişin

selam...iyi değilim maalesef, kaynanamı izmire akrabalara götürdü eşim bugün, ve yola çıkar çıkmaz mesajı geldi , "babanı çağır,seni götürsün..." kovuldum yani...ben de ben gimem,sen gelme,gelirsen de kapıyı açmam dedim. çok mutsuzum..kızımız geldi ama doğduğundan beri hep mutsuzum .

yani kaynananı gezmeyemi yoksa orda kalsın diyemi götürdü.sanırım gelmiyecek birdaha dimi.bir tartışmadan sonrmı götürdü yasin annesini.sen zaten lohusasın tam sıkıntılı dönemin erkeklerde kazma işte kadını anlamazlar hiç bu gibi durumda. biraz daha sakin çıtır mecbur gelecek elbet bir yol vardır.sen şuan sıkıntılı olduğun için hepsi ütüste geliyordurhem oda bu sayede biraz kafasıı toplamış olur.sende çok üstüne gitme bari.

kalsın diye götürdü, annem çok gidicem diye tutturdu çünkü. eşim de hep annesine ilgi gösterdi, sanki o doğum yaptı, hiç bebekle benle ilgilenmedi...evde biri olunca illa ki samimiyt azalıyor işte. bend e o annesine ilgi gösterdikçe sinirlendim, güleryüz göstermedim, o da annesine daha çok ilgi gösterince...böyle oldu işte. kendi annemlere anlattım durumu, annemin telefonunu açmamış, kaynanamı aramış, o da ayşegül güleryüz göstermedi,bebeği elletmedi,gelmem bi daha demiş. kadın da haklı ama tam lohusa zamanımda geldi, herşeye de karışıyor, yok ıslak saçla çocuğu emzirme, öyle tutma böyle tut...belki bu gece gelmez eşim bilemiyorum...

eşinde senin ailen yanında ya onun anneside yanlız kalmasın diye öyle yapmıştır.mecburen anne ya ilgi göstermeye çalışmıştır.bazı eşler ilk başlarda böyle olurlarmış.ne bebekle ne seninle ilgilenmezlermiş.onlarda lohusa oluyor sanırım :)napacaksın çıtır eşini seviyorsan annesinide sevmek zorundasın.yoksa araya uçurumlar açılır gider.daha dur kızın büyüsün azcık ilgisi yine bölünecek.seviyormuş gibi görün napalım.böyle üzüleceğine öyle yp daha iyi.valla ben yapmaya çalışıyorum.eşim annesini eleştirir ben aa öyle deme o anne diyorum içten ie seviniyor :)ama gelsin diyede hiç ısrar etmez.kendi annelerimizde karışıyor ama sevmediğin kiişi doğruyuda söylese eğri geliyor insana.annen gelseydi yanına.eğer gelmezse tek kalma bari.yada msj at eşine gelmiyecekmisin diye.:)aman kötü iş bunlar ya.odun kafalı bu erkekler diyordum ama siz inanmıyordunuz bana :)

çok üzüldüm ayşegülcüm,inşallah aranız hemen düzelir.Kayınvaliden umarım sen yokken doldurup durmaz eşini,eşler biraz saf oluyor.Annesinin ağzına bakıyor malesef.Ama geçici bir durumdur,kayınvaliden olmadığı zaman eminim eski halinize dönersiniz.

sağolun kızlar... kimse gelmesin dün yanıma,yalnız kalmak istedim ama abim çok ısrar etti, karşı binada oturuyor zaten, akşam 10da geldi uyudu,biz d euyuduk kızımla,11de kapı çaldı yasin geldi,abimi uyurken gördü, çabuk gönder gitsin dedi, ben de abimi kaldırıp gönderdim, bi kavga kıyamet koptu tabi...sabah da erkenden göreve gitti. şimdi evde uyuyor, şükür ki evde. görevden gelince nille ilgilendi hiç değilse, kaç gündür suratına bakmıyordu bebeğin. inşalah düzelir dediğiniz gibi...

günaydın kızlar...

giremedim epeydir telaş bitemedi bizde ananemler hacca gidiyolar şimdide onlara alışveriş akraba ziyareti gelen giden derken yine eve giremez oldum görüşmeyeli baya bişiler olmuş

göknurcum geçmiş olsun cnm inşallah en sıkıntısız şekilde atlatırsın rabbim bebeğine sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin dualarım seninle hakkında en hayırlısı olsun inşallah...

ayşegül sende yazık lohusa halinle neler yaşamışsın eşinde annesi olunca konu tabi geriliyodur biraz ikinizin arasında kalınca nazıda sana geçiyo tabi öyle davranıyo inşallah çok sürmez bu durum sende sıkıntı etmemeye çalış bebeğinde sıkıntılanır ben çok zor lohusalık geçirdim oğlumda çok ağladım 4 ay yavrum perişan oldu bizde tabi ben sezeryan olucam inşallah hemen haber etmicem onlara sanki acilen almışlar beni ameliyata sansınlar sonra gelsinler annem ilk bikaç gün yanımda olsun istiyorum en azından hastaneden çıkıp biraz kendime geliyim..

burçincim sen nasılsın ders programı kaanın kreş işi yoluna girdimi?

ilknurcum senin kızlar nasıl sen nasılsın cnm?

serapcım sen nasılsın maraşta mısın hala benim ablamda zihinsel engellileri tercih etmişti ama olmadı çok talep var heralde...

sema hiç giremez oldu nerelerde acaba

meraba arkadaşlar, işler yoğunlaştığı için eskisi kadar uğrayamıyorum.
geçmişi biraz okumaya çalıştım, duygusal anlar yaşayınca yarıda bıraktım, devam edemedim.
Nil bebeğe hoşgeldin diyorum. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşaallah.
Hamile arkadaşlar darısı başınıza olsun, sizlerle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah.
Göknur ve Serap sizlere de hayırlı olsun. mutlu son....

görüşmek üzere arkadaşlar, kendinize çok iyi bakın. ben pek sık gelemiyorum, geldikçe de inşaallah hep böyle güzel haberlerinizi alırım.
belki bir gün bende güzel haber veririm. her geçen gün umudum azalıyor olsa da....

merhabalar...
melihacım teşekkür ederim canım, biz düzeldik bayağı eşimle, bugün sabah iş yerinden aradı, napıyosunuz uyandın mı, kızım napıyo diye sordu, öğlen de yemeğe geldi, şimdi gitti.konuşuyoruz işte ama bi türlü o mesafeyi aşamadık daha. boynuna atlayıp sarılmak istiyorum, inşallah yapabilirim

semacım, sağolasın canım,bayağıdır girmiyordun evet ama facede paylaşımlarını görüyorum, iyi bu kız diyorum , en azından nete girebiliyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim, allah senin dileklerini de kabul etsin inşallah...

ayşegülcüm biraz da olsa düzelmenize çok sevindim,inşallah eskisinden de iyi olursunuz.

melihacım 1 gün dışında programım düzeldi,1 gün eşim okula götürüyor,ne yapalım.Annenler için çok sevindim.Darısı bana inşallah,hacca gitmeyi çok istiyorum.

semacım arada da olsa uğra,özletme kendini

serapcım sen nasılsın maraşta mısın hala benim ablamda zihinsel engellileri tercih etmişti ama olmadı çok talep var heralde...
yok canım Maraşta değilim yavaş yavaş öğrencilerimiz gelmeye başladı okulda geçiyor zamanım.Alan değişikliği olmadı zaten çok yüksek kapatmış elmalılar köyü en düşük o da 107 ile kapamış...Benim ki hayal oldu artık..Şu doğum izni 6 ay olurda inşallah gelecek yıl birinci dönemi de bebişimle birlikte Maraşta geçiririm...

Göknur ve Serap sizlere de hayırlı olsun. mutlu son........
teşekkürler canım.İnşallah sorunsuz birşekilde hamişlik dönemi geçirir sonra da kucaklarımıza alırız...

Okudum canım çok üzüldüm ama düzelmiş aranız ona da sevindim..İnşallah bu son olur ve hep beraber bebişinizi büyütürsünüz..

Boynuna atlayıp sarıl bence de .Eşinin de buna ihtiyacı vardır.Annesiyle eşi arasında kalmış birde hiçbişeyden haberi olmayan Nil var tabi.Lohusayım ben azcık sende lohusalık sendromu neymiş nasıl atlatılırmış yardımcı ol filan de.Okursa anlar zaten nasıl bir ruh halin olduğunu..

Meliha cnm kızlar iyi çok şükür canım bildiğiniz gibi kayınvalide bakıyor .Denize düşen misali Çok birarada kalamıyoruz ne yazık kiBağlama kursu ,araziler,akşam yürüyüşü derken yemekten yemeğe görüşüyoruz gibi bişey.
Burçin cnm ders programının yoluna girmesine sevindim .Semacım face den takip ediyorum sema bağlantıda iyidir öyleyse diyorum.
Göknur canım iyi düşünelim iyi olsun kıpır kıpır yerinde duramayan bir bebişin olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…