Kahramanmaras///46

teşekkür ederim burçin, inşallah hacca gidersin sen de bi gün, ne güzel...
serapcım sağol cnm, inşallah senye maraşta olursun artık :)
ilknurcum ah okusa bilirdi zaten lohusalığı...bizim kayınvalide eski kafa, anlamıyor öyle depresyonmuş, stersmiş falan, eskiden bunlar mı varmış... :)

semacım dualarımdasın inan hep.Allah herşeyi bir yoluna koymuşturda zamanı vardır.bak bana şimdi neler neler çıktı.onun için sabret Allah senin sabretmenide seviyırdur.

oo hemen düzelmiş işte.okadar çok üzüldüğüne değmedi.diğer istediğinde hemen oluverir inşl.

aman geline gelince eski kafalı kızına gelince ileri kafalı olurlar.onu boşver artık desin dursun.eşinde anlar nasıl olsa bu nasıl br şeymiş diye.

ilnurcum ben kıpır bebek kıpır olursa yanarız valla.zaten okadar gaz ve şişkinlik varki bende anlatamam.herkes bebek olursa eğer oda gazlı olur falan diyorlar.ayağımda patikle dolaşıyorum :)ya bebek olursa diye.yani düşme tehlikesi fala olduğu için :)sağlıklı olsunda katlanacağız artık gazına .

günaydın kızlar...

ayşegülcüm hiç durma sarıl boynuna şimdi sizin birbirinize çok ihtiyacınız var boşver kaynana işte gelip geçici açmasın aranızı.. bende annemler konusunda biraz gergin oluyorum eşim hakıl bile olsa anneme en ufak bi saygısızlığı kaldıramıyorum sende eşine bu konuda anlayış göster annesi nede olsa.. nil bebişin fotosun koyda bi görelim güzel kızımızı :))

semacım vardır senin bebişin gelmesininde bi zamanı rabbim herşeyi ayarlamıştır biz göremeyiz tabi bizim için hayırlı olanı inşallah tez vakitte sendende alırız güzel haberler...

burçincim inşallah sende gidersin hacca en yakın zamanda rabbim gönlüne göre versin inşallah...

ilknurcum neyseki fazla görüşmüyomuşun kayınvalidenle iyi olmuş :))

serapcım seneye sende maraşta eşinle ve bebğinle olursun inşallah cnm...

kıpır göknurun kıpır bebeği :)))
melihacım, koymayı düşünüyordum hatta ayırmıştım bile koyacağım fotoları da işte araya bu olaylar girince kaldı gitti, heves mi kaldı ki..bugün ilk dr kontrolümüze gittik teyzeleri :) ben de kadın doğumcuma gittim, her şey yolunda şimdilik...ay giyecek bişey bulamıyorum yaaaa tam arada kalmış bi kilodayım, eskiler olmuyor hamiş kıyafetleri de olmaz zaten hepsi bebişli :) zaten yazlıktı onlar, elbise falan... eskilerden artık uydurabildiklerimden giyiyorum :) 68 le girdim doğuma, hastaneden 62yle çıktım, şimdi 56 yım. inş kısa zamanda veririm kiloları...foto da eklemeye çalışayım bakayım...

ayyy,maşallah ayşegül ya,ne tontiş.Sana benzettim,daha çok erken gerçi ama :))

anaaaa tipine baaaaaak:))) ay çok tatlıymış ya.tombiş maşaallaaaaaah
aynı sana benziyor yani şimdilik.gözleri açık yokmu :)öle daha çok anlardık:))))))))))bir ara onuda ekle.ay çok tatlıymış ya .iyi kilo vermişssin bu arada.

İnşallah canım gelirim

ay düşüncesi bile güzel bebişim eşim ve evim ohhhhh ne güzel..

ay çok tatlı canım ya bebişin mevlam analı babalı büyütsün...Bu arada iyi vermişsin kiloları... ben kilolu hamiş kaldım 65 ile...ama bebiş yaramadı bana herhalde 62ye düştüm şimdi...giderekte düşüyorum...Mide bulantılarım yüzünden...

maşallah bebişin çooook tatlıymış cnm nerdern nereye geçen sene hamile olabilecek miyim sıkıntıların varken şimdi bebeğinin fotolarını koyuyosun rabbim nelere kadir inşallah hepimize nasip etsin o günleri

Çok şeker bişey bu..maşşaallah yerim onu ben

teyzelerimiz kızımı çok sevdiler maşallah, teşekkürler allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebekler... tontiş kuzucuk oldu benimki gerçekten, ele avuca geldi yani doğar doğmaz. tutamam edemem diyodum ama dolu dolu oluyor kucağımda iyi oldu böyle herkes bana benzetiyor zaten, değişir belki sonra gözleri açık yakalayamıyorum fotosunu, bi ara eklerim olanlardan :)

şşşbenim kayınvalidemde gitti pazar annem geliyor diye gönderdi eşim.aman allahım zaman ne çabuk geçiyor hiç geçmicekmiş gibiydi ilk başlarda bayramdan sonra 2 yıl beraberiz artık

gözünaydın ilknurcum...zaman geçiyor işte naparsın, acısıyla tatlısıyla...

merhaba kızlar

gözünaydın ilknurcum,yeter bu kadar.

ayşegülcüm şimdi sürekli uyuyordur o,biraz zor olur gözü açık yakalamak ama bekliyoruz.

evet burçin genelde uyuyor. ama bu 2 oldu, saatlerce emdi ve uyumadı. ebeye sordm sütün yetmiyodr dedi o gün az gelmiştr bebeğe dedi...bol su, bol uyku, yeterli gıda alımı gerekiyor süt için. önerebileceğiniz bişeyler var mı sütün artması için? humana çay içiyorum hastaneden verdilerdi, hoşaf yiyorum 1 porsiyon günde... ama yetmemesine şaşırdım

bol bol su canım,yeşil mecimekli bulgur pilavı ,soğan nasıl alışırsa bebek öyle gider bence hiçbişeyi yememezlik etme gazı olur diye daha onun gaz evresi için erken 2 aydan sonra başlıyor gaz.

her bebek farklıdır illa ki ama kızlarda gaz sorunu çok olmuyor zaten.Oğlumda 16 günlükken başlamıştı (
sütü en iyi artıran incir,üzüm,dereotu,bulgur,soğan,yeşillikler.Ve tabiiki bol su,su alımını artır ve dinlen bol bol.

sağolun ilknur ve burçin. gaz sorunumz yok şimdilik sanırım bilmiyorum ama :) dediklerinizi dikkate alıcam,bol su, bol dinlenme,yeşillik,bulgur,incir,soğan falan falan

bende bulgur pilavı ve soğanı duymuştum.birde rezene çayı vardı ama o ne içindi tam bilemicem.atmıyım onu :)soğan ye gitsin :)ee yetmezse nolacak peki.mama verilecek.aman ne değişik işler.inşl yeterli gelirde mamaya ihtiyaç duymazssınız.

dün akşam gene aynı oldu göknurcum, mecburen mama verdim artık napiyim, doymuyo zavallı, ağlıyor uyuyamıyor... (( o içtiğim humana bitki çayında rezene de varmış, içindekiler bölümünde yazıyor,dediiğin doğru yani.

kızlar bu durumda sütüm yetmiyor mu oluyor? 6 ayı atlatsaydım ama böyle mi olucak yani 6 ay ?

sürekli ağlıyor,mama yediğinde susuyorsa sütün yetmiyor olabilir canım.Bunu en iyi kilosundan anlarsın,gelişimi iyiyse sorun yoktur,ama kilo alımı durmuşsa,yavaşlamışsa yetmiyordur.Emmesi en iyisi tabii ama yoksa da ne yapalım,mama yer artık.Ama sen ısrarla emzir,sütün iyice azalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…