meraba arkadaşlar, işler yoğunlaştığı için eskisi kadar uğrayamıyorum.
geçmişi biraz okumaya çalıştım, duygusal anlar yaşayınca yarıda bıraktım, devam edemedim.
Nil bebeğe hoşgeldin diyorum. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur inşaallah.
Hamile arkadaşlar darısı başınıza olsun, sizlerle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah.
Göknur ve Serap sizlere de hayırlı olsun. mutlu son....
görüşmek üzere arkadaşlar, kendinize çok iyi bakın. ben pek sık gelemiyorum, geldikçe de inşaallah hep böyle güzel haberlerinizi alırım.
belki bir gün bende güzel haber veririm. her geçen gün umudum azalıyor olsa da....
merhabalar...
melihacım teşekkür ederim canım, biz düzeldik bayağı eşimle, bugün sabah iş yerinden aradı, napıyosunuz uyandın mı, kızım napıyo diye sordu, öğlen de yemeğe geldi, şimdi gitti.konuşuyoruz işte ama bi türlü o mesafeyi aşamadık daha. boynuna atlayıp sarılmak istiyorum, inşallah yapabilirim
semacım, sağolasın canım,bayağıdır girmiyordun evet ama facede paylaşımlarını görüyorum, iyi bu kız diyorum , en azından nete girebiliyor :) güzel dileklerin için teşekkür ederim, allah senin dileklerini de kabul etsin inşallah...
teşekkür ederim burçin, inşallah hacca gidersin sen de bi gün, ne güzel...
serapcım sağol cnm, inşallah senye maraşta olursun artık :)
ilknurcum ah okusa bilirdi zaten lohusalığı...bizim kayınvalide eski kafa, anlamıyor öyle depresyonmuş, stersmiş falan, eskiden bunlar mı varmış... :)
İnşallah canım gelirimteşekkür ederim burçin, inşallah hacca gidersin sen de bi gün, ne güzel...
serapcım sağol cnm, inşallah senye maraşta olursun artık :)
ilknurcum ah okusa bilirdi zaten lohusalığı...bizim kayınvalide eski kafa, anlamıyor öyle depresyonmuş, stersmiş falan, eskiden bunlar mı varmış... :)
ay düşüncesi bile güzel bebişim eşim ve evim ohhhhh ne güzel..günaydın kızlar...
ayşegülcüm hiç durma sarıl boynuna şimdi sizin birbirinize çok ihtiyacınız var boşver kaynana işte gelip geçici açmasın aranızı.. bende annemler konusunda biraz gergin oluyorum eşim hakıl bile olsa anneme en ufak bi saygısızlığı kaldıramıyorum sende eşine bu konuda anlayış göster annesi nede olsa.. nil bebişin fotosun koyda bi görelim güzel kızımızı :))
semacım vardır senin bebişin gelmesininde bi zamanı rabbim herşeyi ayarlamıştır biz göremeyiz tabi bizim için hayırlı olanı inşallah tez vakitte sendende alırız güzel haberler...
burçincim inşallah sende gidersin hacca en yakın zamanda rabbim gönlüne göre versin inşallah...
ilknurcum neyseki fazla görüşmüyomuşun kayınvalidenle iyi olmuş :))
serapcım seneye sende maraşta eşinle ve bebğinle olursun inşallah cnm...
ay çok tatlı canım ya bebişin mevlam analı babalı büyütsün...Bu arada iyi vermişsin kiloları... ben kilolu hamiş kaldım 65 ile...ama bebiş yaramadı bana herhalde 62ye düştüm şimdi...giderekte düşüyorum...Mide bulantılarım yüzünden...kıpır göknurun kıpır bebeği :)))
melihacım, koymayı düşünüyordum hatta ayırmıştım bile koyacağım fotoları da işte araya bu olaylar girince kaldı gitti, heves mi kaldı ki..bugün ilk dr kontrolümüze gittik teyzeleri :) ben de kadın doğumcuma gittim, her şey yolunda şimdilik...ay giyecek bişey bulamıyorum yaaaatam arada kalmış bi kilodayım, eskiler olmuyor hamiş kıyafetleri de olmaz zaten hepsi bebişli :) zaten yazlıktı onlar, elbise falan... eskilerden artık uydurabildiklerimden giyiyorum :) 68 le girdim doğuma, hastaneden 62yle çıktım, şimdi 56 yım. inş kısa zamanda veririm kiloları...foto da eklemeye çalışayım bakayım...
kıpır göknurun kıpır bebeği :)))
melihacım, koymayı düşünüyordum hatta ayırmıştım bile koyacağım fotoları da işte araya bu olaylar girince kaldı gitti, heves mi kaldı ki..bugün ilk dr kontrolümüze gittik teyzeleri :) ben de kadın doğumcuma gittim, her şey yolunda şimdilik...ay giyecek bişey bulamıyorum yaaaatam arada kalmış bi kilodayım, eskiler olmuyor hamiş kıyafetleri de olmaz zaten hepsi bebişli :) zaten yazlıktı onlar, elbise falan... eskilerden artık uydurabildiklerimden giyiyorum :) 68 le girdim doğuma, hastaneden 62yle çıktım, şimdi 56 yım. inş kısa zamanda veririm kiloları...foto da eklemeye çalışayım bakayım...
Eki Görüntüle 530003
Eki Görüntüle 530001
Eki Görüntüle 530002
evet burçin genelde uyuyor. ama bu 2 oldu, saatlerce emdi ve uyumadı. ebeye sordm sütün yetmiyodr dedi o gün az gelmiştr bebeğe dedi...bol su, bol uyku, yeterli gıda alımı gerekiyor süt için. önerebileceğiniz bişeyler var mı sütün artması için? humana çay içiyorum hastaneden verdilerdi, hoşaf yiyorum 1 porsiyon günde... ama yetmemesine şaşırdım
bende bulgur pilavı ve soğanı duymuştum.birde rezene çayı vardı ama o ne içindi tam bilemicem.atmıyım onu :)soğan ye gitsin :)ee yetmezse nolacak peki.mama verilecek.aman ne değişik işler.inşl yeterli gelirde mamaya ihtiyaç duymazssınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?