sürekli ağlıyor,mama yediğinde susuyorsa sütün yetmiyor olabilir canım.Bunu en iyi kilosundan anlarsın,gelişimi iyiyse sorun yoktur,ama kilo alımı durmuşsa,yavaşlamışsa yetmiyordur.Emmesi en iyisi tabii ama yoksa da ne yapalım,mama yer artık.Ama sen ısrarla emzir,sütün iyice azalmasın.
Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
evet burçin, süt yetmiyor,dr umuzla da konuştum,mamaya başla bi zararı yok dedi, korkmuştum mamaya başlamaktan ama bi sorun yokmuş ve çoğu annede bu sorun olabiliyormuş, stres yapmıştm moralim bozulmuştu kaç gündür...dediğin gibi süt yoksa napalımemziriyorum önce, yetmediğinde devam sütüne geçiyorum artık...
melihacım, gerçekten çokuyutuyor rahatlıyorum aslında. neden zararlıymış çok uyumalar acaba? ilk günlerde hastanede de dediler çok uyumasın emzir diye de onu sarılık nedeniyle demişlerdi, şükür sarılığı hafif atlattı, şekerli sudan oldu herhalde :)
misslaila merabalar.. kolay gelsin sana :)
göknurcum ben de aynen senin gibi olduydum, daha 4 aylık yeni oldum ama 5-6 kiloyu almıştım elimde olmadan, o zaman bana bebek kız herhalde demişlerdi, tuttu :) toplamda18 kilo aldım offf :) çok bişeye de aşermemiştim, çok da yemedim nasıl olduysa artık...boşver ya, ben takmadıysam kimse takmaz kiloyu amaaan
valla canım ilk önce bebiş tam ümidi kesmişken tayin işi süper oldu...hayırlı olsun serapcım çoooooooooooookkkkkkk sevindim çok şükür bak her istediğin oluyor yavaş yavaş ne güzel
İnşallah canım tanışırız bende merak ediyorum sizleri... Bu arada necif fazıl kısakürek ilkokulu ne tarafta bilen var mı....Okulun öğretmenlerine baktım hep yaşlılar dolmuş....oleyyy,çok sevindim canım,sen de buraya geliyorsun demek,inşallah tanışırız da.
evet canım necip fazıl kısakürek ilkokulu yazıyor neden? noldu ki?:44:necip fazıl mı çıktı? Beklediğine değmiş serapçım
günaydınlar...
erken başlamışsın göknurcum şiştim demeye.Ben şuan öyle hissediyorum.Kocaman bir göbek,aldığım tüm kilo göbekte sanki.
evet burçin, süt yetmiyor,dr umuzla da konuştum,mamaya başla bi zararı yok dedi, korkmuştum mamaya başlamaktan ama bi sorun yokmuş ve çoğu annede bu sorun olabiliyormuş, stres yapmıştm moralim bozulmuştu kaç gündür...dediğin gibi süt yoksa napalımemziriyorum önce, yetmediğinde devam sütüne geçiyorum artık...
melihacım, gerçekten çokuyutuyor rahatlıyorum aslında. neden zararlıymış çok uyumalar acaba? ilk günlerde hastanede de dediler çok uyumasın emzir diye de onu sarılık nedeniyle demişlerdi, şükür sarılığı hafif atlattı, şekerli sudan oldu herhalde :)
misslaila merabalar.. kolay gelsin sana :)
göknurcum ben de aynen senin gibi olduydum, daha 4 aylık yeni oldum ama 5-6 kiloyu almıştım elimde olmadan, o zaman bana bebek kız herhalde demişlerdi, tuttu :) toplamda18 kilo aldım offf :) çok bişeye de aşermemiştim, çok da yemedim nasıl olduysa artık...boşver ya, ben takmadıysam kimse takmaz kiloyu amaaan
Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
sağol canım evet yol eziyetimiz bittii şükürler olsun önce bebişim geldi sonra tayinim çıktı...serap hadi gzün aydın.çok sevindim .Allah hayırlı etsin inşl.bebek uğurlu geldi size.böylede gider inşl.Kurtuldun yol eziyetinden.
ayy serapcım çok sevindim hayırlı olsun, ne tayiniydi ki bu , haberim yoktu hiç...necip fazıl iyi bi mahallede okul, genelde memur kısmının çocukları sanırım. e puanı yüksek, iyi bi okul olduğu için yaşlıların olması normal :) umarım çocuklar eziyetli değildir, çok bilmiş olur ya öyleleri :) çıktı ya önemli değil artık yaşasınKızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
cnm bebeklerin uykuda ani ölümleri Allah korusun tabi olabiliyomuş çok uyutmamak gerekiyomuş anne sütü o yüzden çok hafif oluyomuş bebek sık sık uyansın anneyi emsin diye o yüzden demişlerdi banada uzun süre uyuması iyi diil diye sen ara sıra kontrol et sırt üstü pek yatırma yan tarafına yastık koy kusarsa direk boğazına gitmesin
canım özel okul tecrübem olduğu için pek ağır gelmez herhalde bilmişlikleri... Ben beni araştırmaya yönlendirecek öğrenci istiyordum zaten...şurada bir iki sene daha kalsaydım diğer öğretmen arkadaşa da söyledim resmen köreleceğiz.çünkü öğrettiğimiz tek şey okuma yazma ve dört işlem daha ötesine gidemiyoruz...okul iyi okulmuş öğrendim.. eşimin arkadaşı var bir kaç tane öğretmen olan nasıl oraya çıktı demişler 400 puanla öğretmen geçiş yapamamış... benim atamam 29 tane ilde ek atama olmuş cuma günü benimde haberim yoktu işte dün tesadüfen bir haber sitesinde gördüm tıkladım.tc mi girdim atandığım kurumu görünce şok oldum 1 saat ağladım sonra eşimi aradım o da korkmuş garibim ağlayınca bebişe birşey oldu diye..tabi bunlar sabah saat 6:30 oluyor...ayy serapcım çok sevindim hayırlı olsun, ne tayiniydi ki bu , haberim yoktu hiç...necip fazıl iyi bi mahallede okul, genelde memur kısmının çocukları sanırım. e puanı yüksek, iyi bi okul olduğu için yaşlıların olması normal :) umarım çocuklar eziyetli değildir, çok bilmiş olur ya öyleleri :) çıktı ya önemli değil artık yaşasın
.
sağol canım benim..valla canım bebişim dayanamadı annemle babamı bir araya getireyim dedi kıyamadı bize. rabbimde onun üzülmesini istemedi..günaydın kızlar, inşaallah hepiniz de iyisinizdir.
Ayşegül pıtırcık çok tatlı maşaallah. Allah nazardan saklasın.
Serap tayin işin olmuş, çok güzel, bebiş uğurlu gelmiş, hayırlı olsun sana da.
görüşürüz inşaallah, çok öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?