Kahramanmaras///46

ayşegülcüm inşallah süt sorunu fazla yaşamazsınız bence de suyu çok iç hoşafda iç bol bol bulgur pilavınıda çok tavsiye ederler cnm bende humana içmiştim faydası olmuştu mama yüksek kalorili olduğu için çok uyumasına sebep olur cnm az ver uzun süre uyuması da iyi olmazmış yeni doğan bebeklerin

ilknurcum gözün aydın cnm

Çoktandır uğramıyorum buraya hemşerilerim nasıllar ? İyisinizdir inşallah ders açlışam temposuna girdim yine.. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen

haftasonu güzel havayı buldunuz gezdiniz değil mi,uğrayan olmamış pek.

yarın iş başı,off

amanın kimseler yok.en başta ben yokum :)nasılsınız kızlar.
ben bugün çarşıya gittim.ve daha 3 aylık olmama rağmen 40 beden giymeye başladım.öncedende azcık tombiktim şimdi daha kötü.bende sorun var sanırım .gören kaç aylık dşyor .heryer birden şişti :))))))))gazmı şişmi yoksa öylemi oluyor anlamadım.sizdemi öyleydiniz kızlar 3 aylıkkken.

günaydınlar...

erken başlamışsın göknurcum şiştim demeye.Ben şuan öyle hissediyorum.Kocaman bir göbek,aldığım tüm kilo göbekte sanki.

evet burçin, süt yetmiyor,dr umuzla da konuştum,mamaya başla bi zararı yok dedi, korkmuştum mamaya başlamaktan ama bi sorun yokmuş ve çoğu annede bu sorun olabiliyormuş, stres yapmıştm moralim bozulmuştu kaç gündür...dediğin gibi süt yoksa napalım emziriyorum önce, yetmediğinde devam sütüne geçiyorum artık...

melihacım, gerçekten çokuyutuyor rahatlıyorum aslında. neden zararlıymış çok uyumalar acaba? ilk günlerde hastanede de dediler çok uyumasın emzir diye de onu sarılık nedeniyle demişlerdi, şükür sarılığı hafif atlattı, şekerli sudan oldu herhalde :)

misslaila merabalar.. kolay gelsin sana :)

göknurcum ben de aynen senin gibi olduydum, daha 4 aylık yeni oldum ama 5-6 kiloyu almıştım elimde olmadan, o zaman bana bebek kız herhalde demişlerdi, tuttu :) toplamda18 kilo aldım offf :) çok bişeye de aşermemiştim, çok da yemedim nasıl olduysa artık...boşver ya, ben takmadıysam kimse takmaz kiloyu amaaan

oleyyy,çok sevindim canım,sen de buraya geliyorsun demek,inşallah tanışırız da.

cnm bebeklerin uykuda ani ölümleri Allah korusun tabi olabiliyomuş çok uyutmamak gerekiyomuş anne sütü o yüzden çok hafif oluyomuş bebek sık sık uyansın anneyi emsin diye o yüzden demişlerdi banada uzun süre uyuması iyi diil diye sen ara sıra kontrol et sırt üstü pek yatırma yan tarafına yastık koy kusarsa direk boğazına gitmesin

hayırlı olsun serapcım çoooooooooooookkkkkkk sevindim çok şükür bak her istediğin oluyor yavaş yavaş ne güzel
valla canım ilk önce bebiş tam ümidi kesmişken tayin işi süper oldu...

oleyyy,çok sevindim canım,sen de buraya geliyorsun demek,inşallah tanışırız da.
İnşallah canım tanışırız bende merak ediyorum sizleri... Bu arada necif fazıl kısakürek ilkokulu ne tarafta bilen var mı....Okulun öğretmenlerine baktım hep yaşlılar dolmuş....

günaydınlar...

erken başlamışsın göknurcum şiştim demeye.Ben şuan öyle hissediyorum.Kocaman bir göbek,aldığım tüm kilo göbekte sanki.

bende şişkinlik diyorum ama.kardeşim ısrarla göbek o artık kabul et diyor :)53kiloyla başladım şimdi 55 kiloyum hmilelikte 10.haftasınnda.Allah sonumu hayıra getirsin :)sende göbek normal.birde zayıftın sen.azcık göbek vardı:)ondan öyle hissediyorsundur.

ben çok fazla tatlı yiyorum.ve meyve.normlde meyveyi pek yemem.şimdi aram tatlı ve meyveyle güzel.ay inşl benmde kızım olur olacaksa eğer :)kız olsun .ama dişlerim çok kötü ya..sürekli kanıyor.sadece yatarken zorla fırçalıyorum oda macun kokusundan.ama öyle bi kanıyorki anlatamam.şu ankaradan gelecek olan tahlil gelmedi bir gelse önce guatr sonra dişe başlıcam.

Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun

serap hadi gzün aydın.çok sevindim .Allah hayırlı etsin inşl.bebek uğurlu geldi size.böylede gider inşl.Kurtuldun yol eziyetinden.

Kızlarrrrrrr tayinim çıktı....Mevlama binlerce kere şükürler olsun
ayy serapcım çok sevindim hayırlı olsun, ne tayiniydi ki bu , haberim yoktu hiç...necip fazıl iyi bi mahallede okul, genelde memur kısmının çocukları sanırım. e puanı yüksek, iyi bi okul olduğu için yaşlıların olması normal :) umarım çocuklar eziyetli değildir, çok bilmiş olur ya öyleleri :) çıktı ya önemli değil artık yaşasın

hmm bilmiyordum hiç melihacım sağolasın. yan yatırmaya özen gösteriyorum, abimler söylemişti. dünden beri mama vermedim tam geldi herhalde sütüm, bakalım nasıl devam ederiz böyle...sık sık kontrol ediyorum zaten, başka işim yok azıcık ses çıkrtsa hemen yanındayım, korkuyorum bişey olucak diye bi de :) alışana kadar böyleyiz,daha alışamadım ...

günaydın kızlar, inşaallah hepiniz de iyisinizdir.
Ayşegül pıtırcık çok tatlı maşaallah. Allah nazardan saklasın.
Serap tayin işin olmuş, çok güzel, bebiş uğurlu gelmiş, hayırlı olsun sana da.
görüşürüz inşaallah, çok öpüyorum sizleri

canım özel okul tecrübem olduğu için pek ağır gelmez herhalde bilmişlikleri... Ben beni araştırmaya yönlendirecek öğrenci istiyordum zaten...şurada bir iki sene daha kalsaydım diğer öğretmen arkadaşa da söyledim resmen köreleceğiz.çünkü öğrettiğimiz tek şey okuma yazma ve dört işlem daha ötesine gidemiyoruz...okul iyi okulmuş öğrendim.. eşimin arkadaşı var bir kaç tane öğretmen olan nasıl oraya çıktı demişler 400 puanla öğretmen geçiş yapamamış... benim atamam 29 tane ilde ek atama olmuş cuma günü benimde haberim yoktu işte dün tesadüfen bir haber sitesinde gördüm tıkladım.tc mi girdim atandığım kurumu görünce şok oldum 1 saat ağladım sonra eşimi aradım o da korkmuş garibim ağlayınca bebişe birşey oldu diye..tabi bunlar sabah saat 6:30 oluyor...

sağol canım benim..valla canım bebişim dayanamadı annemle babamı bir araya getireyim dedi kıyamadı bize. rabbimde onun üzülmesini istemedi..

necip fazıl iyidir serapçım ,ondan dedim.Beklediğine değmiş cidden.

göknurcum ne yaptın,ne çabuk aldın 2 kiloyu,bak şimdiden alırsan önüne geçemezsin bunun.Diş hamilelikte ihmale gelmez canım,bebek kalsiyumunu alır götürür,sen de dişsiz kalırsın sonra :)) Çok sert oldu ama.Neyse bu kadar yüklenmeyeyim sana,canım arkadaşım.

zeynepçim şükür uğradın,sen cezalısın,ne yapsan ki bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…