valla canım maraşa da gelmiş kararname yarın son günüm cuma geliyorum bir daha dönmemek üzere..necip fazıl iyidir serapçım ,ondan dedim.Beklediğine değmiş cidden.
necip fazıl iyidir serapçım ,ondan dedim.Beklediğine değmiş cidden.
göknurcum ne yaptın,ne çabuk aldın 2 kiloyu,bak şimdiden alırsan önüne geçemezsin bunun.Diş hamilelikte ihmale gelmez canım,bebek kalsiyumunu alır götürür,sen de dişsiz kalırsın sonra :)) Çok sert oldu ama.Neyse bu kadar yüklenmeyeyim sana,canım arkadaşım.
zeynepçim şükür uğradın,sen cezalısın,ne yapsan ki bizim için
Melihayigit maraş'da mısın sen?
:))evet aldım.ama okadar çok tatlı yiyorumki anlatamam az bile aldım :)her ay bir kilo alırım inşl.Diş hakkında hiç bir fikrim yok burçin.şu diğer drlik işimi halletmeden dişçiye gitmeyi hiiiç canım istemiyor.gelmedi bir türlü sonuç 13 gün oluyor hala yok.gelene kadar geç olmaz inşl dişler.hem ilaç falan veriyormuki dişçi.bide temizleme falan yapar zaten kokuda hassa bir dönem.rezil olmayayım en iyisi.sen gidiyormusun dişçiye.
zeynep gitsin ağaca sarılsın affedelim :))))))))))biz faceden görüşüyoruz o yüzden bizden ceza yok ona :)senin açman farz oldu artık burçin.bir gün pes edeceksin ):)
slmlar herkese bu topiği görünce nasıl sevindim anlatamam bende 1.5 yıldır maraştayım tayinle geldim aslen konyalıyım. hep derdim kk da hiç maraşlı yok sanırım ama öyle değilmiş...
burçinim tatlı arkadaşım ceza neden ki:2: neti oğlum için kapattırmıştık mobil ile giremiyordum sitelere, göknur ve ayşegül ile faceden görüşüyoruz, bi face hesabı açmadın gittiben senide tayin oldu sanıyordum evvelsigün görünce şaşırdım yine her zamanki gibi sade ve zariftin kızlar burçin hiç kilo almamış bu arada burçinim ekşili çorba sözümü unutmadım
göknurcuk cadıcık hayırlı uğurlu olsunALLAHIM tamamına erdirsin ağaca sarılmam oğlum banane hade gelde yine orman da poz verelim bayramda geliyorsun değilmi
ayşegülüm çıtırım küçük meleğimizi benim için koklayarak öp
dr'dan geldimmm,raporumu aldım,tam gaz devam okula.
Ben öğretmenim canım,mersinliyim.İnşallah benim de ikinci çocuğum olacak.
pamukpres,hamilelik iyi gidiyor şükür,çalışabilir raporumu da verdim,rahatladım.Bu arada ismin nedir,isimle hitap daha güzel oluyor
ilknurcum kolay gelsin canım,çok yorma kendini.Andırın'a hep küçük derler zaten,ama görmedim.Demek bir şey de kaybetmedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?