Kahramanmaras///46

:))evet aldım.ama okadar çok tatlı yiyorumki anlatamam az bile aldım :)her ay bir kilo alırım inşl.Diş hakkında hiç bir fikrim yok burçin.şu diğer drlik işimi halletmeden dişçiye gitmeyi hiiiç canım istemiyor.gelmedi bir türlü sonuç 13 gün oluyor hala yok.gelene kadar geç olmaz inşl dişler.hem ilaç falan veriyormuki dişçi.bide temizleme falan yapar zaten kokuda hassa bir dönem.rezil olmayayım en iyisi.sen gidiyormusun dişçiye.
zeynep gitsin ağaca sarılsın affedelim :))))))))))biz faceden görüşüyoruz o yüzden bizden ceza yok ona :)senin açman farz oldu artık burçin.bir gün pes edeceksin ):)

ayşegülcüm alışacaksın tabi yavaş yavaş tecrübe kazanacaksın daha bunun diş çıkarması tuvalet alışkanlığı kardeş çalışmaları var rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

göknurcum ben dişten çok çektim bu hamilelikte hiç ihmal etme iltihaplanırsa iyileşmesi zorlaşıyo ben çok antibiyotik kullandım bian önce git dişçiye ne gerekiyosa yap tabi doktorunlada görüş bu arada onada sor ne yapman gerektiğini...

slmlar herkese bu topiği görünce nasıl sevindim anlatamam bende 1.5 yıldır maraştayım tayinle geldim aslen konyalıyım. hep derdim kk da hiç maraşlı yok sanırım ama öyle değilmiş...

burçinim tatlı arkadaşım ceza neden ki:2: neti oğlum için kapattırmıştık mobil ile giremiyordum sitelere, göknur ve ayşegül ile faceden görüşüyoruz, bi face hesabı açmadın gitti ben senide tayin oldu sanıyordum evvelsigün görünce şaşırdım yine her zamanki gibi sade ve zariftin kızlar burçin hiç kilo almamış bu arada burçinim ekşili çorba sözümü unutmadım

göknurcuk cadıcık hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM tamamına erdirsin ağaca sarılmam oğlum banane hade gelde yine orman da poz verelim bayramda geliyorsun değilmi

ayşegülüm çıtırım küçük meleğimizi benim için koklayarak öp

dişle ilgili sorunum olmadı benim göknurcum,şükür ki.Sen de ihmal etme.Face konusuda herkes aynı şeyi söylüyor,açtırırım belki.

slmlar herkese bu topiği görünce nasıl sevindim anlatamam bende 1.5 yıldır maraştayım tayinle geldim aslen konyalıyım. hep derdim kk da hiç maraşlı yok sanırım ama öyle değilmiş...

hoşgeldin canım.Bu topik ya konya,ya maraş oldu,ne tesadüf ya.Ne tayini ile geldin?

sağol canım,maharet senin güzel gören gözlerinde.Kilo aldım ama sanki sadece göbekte.Diğer yerler aynı olunca herkes kilo almadığımı söylüyor,dr'um her gittiğimde yemek ye diyor,bilmiyor ki benden çok yiyen yok.Ekşili çorba
bayılıyorum ya,uzun zamandır da şöyle güzel bir çorba içemedim.Yakın da oturuyormuşuz,gelsem mi bir gün ne yapsam.Zaten bir gün pis boğazlığım yüzünden bir şey olacak ama....

Bu arada birazdan dr'a gideceğim,çalışabilir raporumu alacağım,37.haftaya kadar okuldayım inş.Umarım bebişim de iyidir.

hoşgeldin canım.Bu topik ya konya,ya maraş oldu,ne tesadüf ya.Ne tayini ile geldin?

ben hemşireiym canım istanbuldaydım kpss ile atandım maraşa 1.5 yıl oldu ama şimdi süt iznindeyim bebişe bakıyorum. evet geçmişi biraz okudum ne tesadüf konya ve maraşlıların topiği olmuş burası. bende çok özledim memleketi bayrama gidiyorum inşaalalh...sen maraşlımısın... neler yaparsın boş zamanlarında

dr'dan geldimmm,raporumu aldım,tam gaz devam okula.

Ben öğretmenim canım,mersinliyim.İnşallah benim de ikinci çocuğum olacak.

Slm kızlar .Benim iş yerim nete sınırlama getirdi hiç bi siteye giremiyoruz artık..Çalış çalış çalış iş verimim nasıl arttı bir görmelisiniz ilk başta gıcık oldum ama net gerçekten çok oyalıyomuş 1 haftada yapamadığım sıkıldığım işi 2 günde bitiriverdim meğer ne çalışkanmışım..Yeni gelen arkadaşlar var sanırım isim isim hatırlamıyorum o yüzdden hepiniz hoşgeldiniz kızlar .Serapçım bebişinde tayininde hayırlı olsun benm ilk kızımda uğurlu gelmişti .Hepte öyle şanslı bir bebk olur inş.Göknurcum bebekte sende iyisindir umrım ayşegül kurtuldu çok şükür onun gazı başlar yakında Burçin ,meliha,semacım sizlerde de bir yaramazlık yok inşallah ara ara girmeye çalışıcam akşamları..Benden şimdilik bu kadar bugün yoğundum biraz bugün ilk defa andırına gittim minnnacık bir yer allahım nasıl ilçe orası tövbe tövbe kınamıyorum

pamukpres,hamilelik iyi gidiyor şükür,çalışabilir raporumu da verdim,rahatladım.Bu arada ismin nedir,isimle hitap daha güzel oluyor

ilknurcum kolay gelsin canım,çok yorma kendini.Andırın'a hep küçük derler zaten,ama görmedim.Demek bir şey de kaybetmedim :))

ismim ayşe canım evet andırın için herkes öyle diyor birde yolları çok kötüymüşşşş uçurum felannnn bu arada sizin isimlerinizi merak ettiöm şimdi ...

merhaba kızlar...

zeyneeeep sonunda gelebildin buraya, bebişi öper koklarım tyzesi senin için :))) yolundadır umarım herşey...
sema teyzesi, senin için de öpüyorum kızımı :)
göknurcum diş sorunu kısa zamanda çözülür işallah, sıkıntılı oluyormuş gerçekten. kalsiiyum ekikliğin oluşu yani, bende olmadı allahtan, korkuyordum dişler gider, saçlar dökülür diye de, hiç bişey olmadı şükür...
melihacım sen de iyisin inşallah.
burçin demek kilo almadın, bravo sana, sağlık önemli, az kilo sağlıklı anne ve bebiş :) maşallah. bi eksşili çorbasını ye de zeynebin, yarasın bebişe, sona anlat bize çorbayı :)
serapcım, artık maraştan selam gönderiyoruz bakıyorum da çok iyi oldu ya senin için, tesadüfen öğrenmişsin bi de, nasıl büyük bi sürpriz olmuştur :)
ilknurcum, kolay gelsin çalışkan arkadaşım :) gerçekten net insanı evde işte ehr yrde oyalıyor, en iyisi sınır koymak aslında. gaz sorunu mu, o ne ki DD ya gaz sorunu az çok var sanki, ben anlayamıyorum gazı, şimdi sorayım size, bebek uyurken veya uykuya dalmak üzereyken kıvanıp duruyor, yüzünü ekşitiyor, kafayı sağa sola eviryor ezilip büzülüyor yani. bu gazı var mı demek oluyor? emmek istediği zaman da kollarını ayaklarını çırpıyor sürekli, hızlı nefes alıp veriyor ağzıyla meme arıyor onu anlayabiliyorum ama gazı çözemedim, ne derdi var bilemiyorum o zaman açıklar mısınız bana bi .
ayşe meraba ben ayşegül :) ben muğladayım, maraştan temmuzda geldim buraya,tayinimiz çıktı, zaten muğlalıyım. 5,5 yıl maraşta kalmıştım. umarım maraşt günlerin güzel geçiyordur

ben köydeyim kızlar,annemlerde, havalar güzel gidiyor, eşim de dinleneyim ve sütüm artsın diye buraya getirdi beni. şimdilik süt durumum iyi. öpüyorum hpinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…