- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
valla sanki rüyadayım biri beni dürtüp kaldıracakmış gibi hissediyorum...ama evimdeyim..dinlenmem lazımmış.Doktorumuza gittik kalp atışını yine duyamadık. ama doktor boş gebelik değil dedi. hafiften kesenin yanında kanama varmış.Dün çok büyük bir kaza atlattık eşim ondan çok korktu çocuğa birşey oldu diye. Tırın altına giriyorduk resmen hiç bu kadar ölüme yaklaşmamıştım dedim eşime. Sıkmışım epey kendimi şube müdürünün odasına girdim beni sever bende de yeri ayrıdır.gözlerim zaten dolu orada bırakıverdim kendimi yarım saat iyi ağladım..ama rahatladım doktor bundan da kaynaklanıyor olabilri birde yorulmuşsun yat dinlen bol bol dedi. 10 gün sonra gidip bebişimizin kalbini dinleyeceğiz....serapcım, artık maraştan selam gönderiyoruz bakıyorum daçok iyi oldu ya senin için, tesadüfen öğrenmişsin bi de, nasıl büyük bi sürpriz olmuştur :)
ben köydeyim kızlar,annemlerde, havalar güzel gidiyor, eşim de dinleneyim ve sütüm artsın diye buraya getirdi beni. şimdilik süt durumum iyi. öpüyorum hpinizi...
merhaba kızlar...
zeyneeeep sonunda gelebildin buraya, bebişi öper koklarım tyzesi senin için :))) yolundadır umarım herşey...
sema teyzesi, senin için de öpüyorum kızımı :)
göknurcum diş sorunu kısa zamanda çözülür işallah, sıkıntılı oluyormuş gerçekten. kalsiiyum ekikliğin oluşu yani, bende olmadı allahtan, korkuyordum dişler gider, saçlar dökülür diye de, hiç bişey olmadı şükür...
melihacım sen de iyisin inşallah.
burçin demek kilo almadın, bravo sana, sağlık önemli, az kilo sağlıklı anne ve bebiş :) maşallah. bi eksşili çorbasını ye de zeynebin, yarasın bebişe, sona anlat bize çorbayı :)
serapcım, artık maraştan selam gönderiyoruz bakıyorum daçok iyi oldu ya senin için, tesadüfen öğrenmişsin bi de, nasıl büyük bi sürpriz olmuştur :)
ilknurcum, kolay gelsin çalışkan arkadaşım :) gerçekten net insanı evde işte ehr yrde oyalıyor, en iyisi sınır koymak aslında. gaz sorunu mu, o ne kiDD ya gaz sorunu az çok var sanki, ben anlayamıyorum gazı, şimdi sorayım size, bebek uyurken veya uykuya dalmak üzereyken kıvanıp duruyor, yüzünü ekşitiyor, kafayı sağa sola eviryor ezilip büzülüyor yani. bu gazı var mı demek oluyor? emmek istediği zaman da kollarını ayaklarını çırpıyor sürekli, hızlı nefes alıp veriyor ağzıyla meme arıyor onu anlayabiliyorum ama gazı çözemedim, ne derdi var bilemiyorum o zaman açıklar mısınız bana bi .
ayşe meraba ben ayşegül :) ben muğladayım, maraştan temmuzda geldim buraya,tayinimiz çıktı, zaten muğlalıyım. 5,5 yıl maraşta kalmıştım. umarım maraşt günlerin güzel geçiyordur
ben köydeyim kızlar,annemlerde, havalar güzel gidiyor, eşim de dinleneyim ve sütüm artsın diye buraya getirdi beni. şimdilik süt durumum iyi. öpüyorum hpinizi...
serap, atlatmışsınız şükür ki, olacağı varsa oluveriyor kazalar kaşla göz arasında, engellenemiyor maalesef, allah korusun hepimizi...bebiş de iyiymiş maşallah...sen de kendine dikkat ediceksin demek ki bunda sonra,burdan bu dersi çıkardık :) sen de göreceksin u günleri inşallah, merak etme, zaman geçiyor durmadan...maraştan haberlerinizi takip edicem :)
Allah kormuş canım geçmiş olsun.bende kaza yapmıştım hemde araba perte ayrılmıştı.üstelik bende hiç suç yoktu.kaza bu işte.insan direksiyon hakimiyetini kaybediyor.tekrar geçmiş olsun.yatman gerekiyorsda yat.sen kaçıncı haftadasın .walla bende hep diyorum görecekmiyiz bebklerin olduğu günleri diye.benm hiç umudum yok mesela.nasip artık.valla sanki rüyadayım biri beni dürtüp kaldıracakmış gibi hissediyorum...ama evimdeyim..dinlenmem lazımmış.Doktorumuza gittik kalp atışını yine duyamadık. ama doktor boş gebelik değil dedi. hafiften kesenin yanında kanama varmış.Dün çok büyük bir kaza atlattık eşim ondan çok korktu çocuğa birşey oldu diye. Tırın altına giriyorduk resmen hiç bu kadar ölüme yaklaşmamıştım dedim eşime. Sıkmışım epey kendimi şube müdürünün odasına girdim beni sever bende de yeri ayrıdır.gözlerim zaten dolu orada bırakıverdim kendimi yarım saat iyi ağladım..ama rahatladım doktor bundan da kaynaklanıyor olabilri birde yorulmuşsun yat dinlen bol bol dedi. 10 gün sonra gidip bebişimizin kalbini dinleyeceğiz....
Maraştan haberlere döndü..Sen de bol bol dinlen canım sütün de iyiymiş bak.. Bizde o günleri görebilecek miyiz acaba?:44:
sağol burçinim, demekki gazı oluyormuş, ona göre davranayım bi de bakalım...üşütmeye de z.yağı, aklımda bulunsun teşekkürler
göknur üşütmez inşallah ya, o korkuyla geldim aslında,sobayı kurduydu annemler ama hiç gerek yok yakmaya çünkü çok sıcak,geceleri bile pikeyle yatılıyor daha, ufo olan odada yattık zaten,altını yıkarken ufoyu açıyorum o kadar. zaten yarına döneriz sanırım. inşallah senin sonuçlar da iyiç ıkar canım, p.tesi öğreniriz artık.bayrmda maraştasın yani, orda olsaydım görüşürdükartık burçin,ilknur ve gierse semayla görüşebilirsin belki. kayınvalidenler nasıl karşıladı bebek haberini canım aklıma geldi şimdi. bazıları söylenir ya bebek yapın artık diye, öyle miydiler ? yoksa ha iyi deyip geçiştirdiler mi :) tebrik ettiler mi :)
serap, atlatmışsınız şükür ki, olacağı varsa oluveriyor kazalar kaşla göz arasında, engellenemiyor maalesef, allah korusun hepimizi...bebiş de iyiymiş maşallah...sen de kendine dikkat ediceksin demek ki bunda sonra,burdan bu dersi çıkardık :) sen de göreceksin u günleri inşallah, merak etme, zaman geçiyor durmadan...maraştan haberlerinizi takip edicem :)
slmlar herkese bu topiği görünce nasıl sevindim anlatamam bende 1.5 yıldır maraştayım tayinle geldim aslen konyalıyım. hep derdim kk da hiç maraşlı yok sanırım ama öyle değilmiş...
meraba hoşgeldin bende konyalıyım eşim maraşlı konyada yaşıyorum inşallah sık sık görüşürüz artık burda...
göknurcum inşallah sağlıklı doğar bebişin.Biz de ilkini 3.5 ay kimseye söylememiştik.İlaç kullanırken hamile kalmıştım,dr ölebilir demişti,ama şükür ki sağlıklı doğdu kuzum.Seninki de inşallah öyle olur.
melihacım,evet canım.5 haftayı doğum sonrasına aktarmak istiyorum inşallh.Bir sorunum yokken de evde boş oturmak istemedim.Sonrası çok çok önemli,hele de gurbette olunca.Doktorun doğum tarihinle ilgili bir şey dedi mi,benimki sezaryen olunca belli oldu sayılır.İlk duyduğumda 33.hafta ne kadar uzak geliyordu,şimdi o haftadayım.Zaman geçiyor ama kıymetini hiç bilmiyoruz,ah bir de telafisi olsa...
Bugün gezmeye gideceğim,pastalar,böreklerhımmm,yaşasın yemek yemek
ayşecim görüşelim birgün,eviniz ne tarafta,belki yakındır bize.
sahimi ne kadar ççok konyalı varmış burda çok özledim memleketimi yarın geliyorum inşaalalh bende bol bol görüşelim istiyorum burada....
sağol canım benim birşey olmadı çok şükür ama halen daha aklıma gelince titriyorum...Raporlu değilim canım meyil müddetini kullanacağım...bayramdan sonraki perşembe veya cuma başlarım inşallah...serapçım çok geçmiş olsun,neyse ki bir şey olmamış.İnşallah kalp atışını duyarsınız da rahatlarsın.Kanama da dinlenmeyle geçecektir.Raporlusun galiba,2012 bitmeden rapor haklarını kullan,boşver,evde olursun işte.
bende öyle diyorum sanki gelmeyecekmiş gibi o günler.. Bana göre 2 ayının dolmasına 10 gün var. ama doktora göre 9 haftasını bitirmek üzere. kalp atışlarını duyduktan sonra daha net konuşuruz dedi ferah hanım..bayramdan sonra ayın 3ü gibi gideceğim alttan bakarsan duyarız dedi ama ben istemedim nasıl olsa tayin çıktı istediğimde gelirim.üstten bakarız dedim doktorda zaten pek niyetli değildi zaten..bakalım bir pıtpıtlarını duysam içim daha rahat olacak sen duydun mu canım kalp atışınıAllah kormuş canım geçmiş olsun.bende kaza yapmıştım hemde araba perte ayrılmıştı.üstelik bende hiç suç yoktu.kaza bu işte.insan direksiyon hakimiyetini kaybediyor.tekrar geçmiş olsun.yatman gerekiyorsda yat.sen kaçıncı haftadasın .walla bende hep diyorum görecekmiyiz bebklerin olduğu günleri diye.benm hiç umudum yok mesela.nasip artık.
Valla öyle canım birşey önümüze geçti yarım metre kaldı direksiyonu kıvırmasa altında kalmıştık tırın...Halen daha şoktayım...serapcım geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış dikkat et kendine cnm yorulma stres yapma...
günaydın kızlar
bugün okula gidemedim,oğlum hasta.Onu o şekilde kreşe yollamak istemedim.Çocuklar niye hasta olur ki,çok zor oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?