Kahramanmaras///46

oo siz erkenden gidiyor ve geç dönüyorsunuz.biz çarşamba yola çıkacağız bayram bitince döneriz inşl.kızlar hep memleketlerine gidiyor sema bizde memleketimiz maraşa gidiyoruz :):)ne güzel dimi.ben varım sanırım tek.müsait olursak maraşa geldiğinde haberleşiriz dondurma yer döneriz:)hayırlı yolculuklar canım şimdiden.

ayşecim görüşelim birgün,eviniz ne tarafta,belki yakındır bize.[/QUOTE]

görüşürüz inşalalh canım ben konyadayım şimdi ...
evim binevlerde seninki nerede bu arada ismin burçin sanırım çok sık giremiyorum nete o yüzden çoğu şeyi kaçırıyorum....

gözünaydın canım,bebişi görmüşsün.Amin canım,isteyen herkese nasip etsin

iyi ylculuklar canım,burda olsak görüşürdük aslında

ayşecim görüşelim birgün,eviniz ne tarafta,belki yakındır bize.

görüşürüz inşalalh canım ben konyadayım şimdi ...
evim binevlerde seninki nerede bu arada ismin burçin sanırım çok sık giremiyorum nete o yüzden çoğu şeyi kaçırıyorum....[/QUOTE]

yakın sayılır canım,kadın doğum hastanesine yakınız biz de.Konya'yı çok özledim ya,inşallah bir gün gideceğim.

merhaba kızlar....

şimdiden bayramınız kutlu olsun.Bol bol et yeyin,hamişlere demir,protein olsun,ayşegül'e süt olsun,diğer kızlara da afiyet olsun :))

iyi akşamlar kızlar... bayram telaşı nete fazla giremedim herkez iyidir inşallah bu bayram konyadayız inşallah herkeze hayırlı bayramlar...

daha maraşta çok kalacakmışsın o zaman :) allah bağışşlasın oğlunu maşallah. evet sanırım gaz, kızarıyor memeden çekiyor kendini, kıpırdanıyor, gerinliyormuş gibi yapıyor, neyse ki ağlamıyor o sırada, gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa memeye devam :) rezeneyi bebeğe mi içiricem kendim mi? bebeğe zarar değil sanırım...
sağlıkla geçsin inşallah da sana geçmesin boşver: )
merhaba kızlar....

şimdiden bayramınız kutlu olsun.Bol bol et yeyin,hamişlere demir,protein olsun,ayşegül'e süt olsun,diğer kızlara da afiyet olsun :))

ayy sağol cnm, aütüm gitti yine, her akşam mama takviyesi yapıyorm, benim bebek de iri ya, sanki ikiz doyuruyorum yetmiyor bebişime

melihacım, oralim çok bozuk kaynanamı sormuşsun, izmrden sivasa gitmiş, eşim bana patladı gene, annemi sen yolladın diye. aynen başa döndük, ayrılmaya karar verdik, eşim direkt söylemedi ama öyle hissettirdi bana, ben de gurur yaparım zaten,hemen eşyalarımı topladım bebeğinkilerini de acil olanlarını, ben otele yerleşicem çarşıya bırk beni dedim, köye gitmek istemedim, anlatırken ağlayasım geliyor ve ailemin beni öyle görmesi en son istediğim şeydir... bunlar daha 2 gündür olan olaylar, anlıycanız biz adam olamıyoruz 1 aydır...allahım sonumuzu hayır etsin. yarın da köye tek başıma gidicem. iyi bayramalr hepinize

ayşegülcüm öfkeyle kalkan zararla oturur.Eşin niye uzatıyor ki bu kadar,siniri geçince hatasını anlayacaktır.Çok üzüldüm şimdi,Allahım inşallah bayram dolayısıyla barışırsınız,küslüğü bırakır eşin.Hem bırak eşin gitsin,ne demek eşyaları topladım falan.Bebekle kolay mı?

haklısın burçin biliyorum koly olmaz ama evde kalan ben olmak istemem, giden ben olmalıyım ki çok üzülmiyim. öyle hissediyorum işte. aynı evde 2 yabancı gibiyiz, böylesi dha kötü, karar ver diyorum ya ayrıl ya devam et, sanıım zamana ihtiyacı var herşeyin eskisi gibi olması için, öyle diyor ama bu durum beni ok yoruyor...

yormaz mı canım ya,ufacık bir huzursuzluk bile olsa insanın canı sıkılıyor,daha ki böyle bir durumda daha zor elbette.Annesi mi dolduruyor ki eşini,yoksa niye uzatsın bu kadar? Ama inanıyorum ki düzeleceksiniz.Öyle ayrılık laflarını ağzına alma,kızarım bak

ayşgülcüm şimdi eşin annesi yüzünden çok gergin annesi diyodur torunumu doğru dürüst göremedim gönderdi beni falan diye eşinin zayıf noktalarına dokunuyodur genelde erkekler dayanamaz annelerinin öyle konuşmalarına biraz zaman ver sakın ayrılalım falan deme şimdi sende lohusasın çok duygusalsın yanlış kararlar verirsin ailenede belli etme siz iyi olur düzelirsiniz ama ailen unutmaz kinlenirler şimdi sen yeni doğum yaptın bebeğin küçün annen falan hiç kıyamaz sana şu durumda damadına cephe alır yok yere onlarında arası açılmasın sen biraz alttan al şimdilik çok üstüne gitme seni anlıcaktır ama zaman ister biraz tabi sıkıntıdan sütün de gelmez zor senin için biliyorum herşeyi söylemek bağırmak çağırmak istiyosun o yüzden gitmek ona acı vermek senin yaşadıklarının zorluğunu göstermek istiyosun anlıyorum ama eşin bunu tek başına düşünüp yapmıyo eminim annesinin dolduruşuyla böyle davranıyo yanlızken başbaşayken konuş onunla anlamaya çalış annesi neticede o yüzden sana kızgınlığı fazladır ama eminim senin açından düşününce sakin kafayla anlıcaktır seni...

teşekkrüler kızlar. kaynnam dolduruyor olamaz çünkü eşim hiç kimseyle konuşmuyor kaç gündür kendi ailesinden. teline baktım bi. kç kez de çağrılar var annesinden ablasından falan hiç dönmemiş, zaten ablası beni aradı yasin neden açmıyor teli diye... bayramlaşmak için bile konuşmadı kimseyle,rezil olduğunu düşünüyor herkese, kolnu açılacak diye konuşmuyor kimseyle sanırım. hergün iyiiye gidiyoruz inşallah daha iyi olur...

ya benim doktor söylemiyor kaç haftalık olduğunu kalp atışlarını duyduktan sonra kesin konuşacakmış sadece bayramdan sonra testlerin yapılacak hocam dedi....

Kızlar bu arada herkesin bayramı mübarek olsun nete biraz geç girdim...

kimse dönmemiş erkenden anlaşılan... cumhuriyet bayrAMIMIZ KUTLU MUTLU OLSUN...BAYRAMIMIZI KUTLAMAK YASAKLANDI NE ACAYİPTİR Kİ... bayrağımızı taşımak,türküler söyleyerek yürüyüş yapmak ve bayramı coşkuyla kutlamak için izin alır olduk, biber gazı ve tazyikli suya maruz kalır olduk...ne günlere kaldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…