meraba kızlar, nasılsınız?
biz yarın gece yola çıkıyoruz, inşaallah bayramda kahramanmaraştayız.
3 kasımda döneceğiz, sizlerden kahmanmaraşta olan varsa müsait zamanda yine görüşebiliriz inşaallah
bende drden geldim kızlar.ilaç sayımı yükselttiler.bayramdan sonra tekrar gidecekmişim.bebekide gördük bu arada.dr keyfi gayet yerinde.aynı sana benziyor bu kıpır kıpır dedi :))))))))) hemen anladılar benm bir panik olduğumu.okadar çok soru sordumki adam hızıma yetişemedi.en sonunda bebeğe bak aynı sana çekmiş kıpır kıır dedi :))))
serapcım ben yarın 11 haftalık oluyorum bayramdan sonra ikili test varmış ona alacaklar.ben 2.5.aylığım herhalde :))))dr ağır kaldırma bol bol dinlen dedi.bakalım nasip.ama ilk defa elini ayağını kafasını gördm. elleri ayakları cidden hiç durmuyordu drde sağolsun baya ilgilendi benimle.değişik bir duyguymuş.Allahım isteyen herkese nasip etsin başta sema olmak üzere.
meraba kızlar, nasılsınız?
biz yarın gece yola çıkıyoruz, inşaallah bayramda kahramanmaraştayız.
3 kasımda döneceğiz, sizlerden kahmanmaraşta olan varsa müsait zamanda yine görüşebiliriz inşaallah
inşallah cnm görüşürüz bundan sonra ne güzel bak kavuşacaksın memleketimize
ayşecim görüşelim birgün,eviniz ne tarafta,belki yakındır bize.
hayır ben konyada yaşıyorum neden sordun??
K.Maraş'ta yaşayan yok mu benim gibi ya? Ondan sormuştum canım
bende konyalıyım ama maraşta yaşıyorum sen maraş merkez mi
bende bu topikte yeniyim daha ama çok güzel gerçekten burada sohbet etmek çok zevkli bu arada ismin nedir ev hanımımısınız neler yaparsınız biraz kendinizden bahsedinEvet canım merkez..
K.Maraş'ta yaşayan yok mu benim gibi ya? Ondan sormuştum canım
daha maraşta çok kalacakmışsın o zaman :) allah bağışşlasın oğlunu maşallah. evet sanırım gaz, kızarıyor memeden çekiyor kendini, kıpırdanıyor, gerinliyormuş gibi yapıyor, neyse ki ağlamıyor o sırada, gazı çıkarsa çıkıyor çıkmazsa memeye devam :) rezeneyi bebeğe mi içiricem kendim mi? bebeğe zarar değil sanırım...bende atama ile geldim canım bi 5 yıl daha burdayım inşallah benim de 6 aylık ğlum var onunda arada bu anlattığın problemlerden oluyor
bana bebeğin gazı varmış gibi geldi
birde eğer ayaklarını karnına çekerek ağlıyorsa ve emmek isteyip te ememiyorsa bnlar gaz belirtisi canım rezene felan içir çok rahatlatıyor....
sağlıkla geçsin inşallah da sana geçmesin boşver: )evet birden oluveriyor ve eşim nasıl tırın önüne atladı halen daha anlamış değilim....bende bol bol dinleneceğim ama ailemin yanına gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz..doktr sorun değil dedi sadece fazla kendini yorma gerisi önemli değil dedi.İnşallah görürüm canım 7 ay nasıl geçecek bilmiyorum....
merhaba kızlar....
şimdiden bayramınız kutlu olsun.Bol bol et yeyin,hamişlere demir,protein olsun,ayşegül'e süt olsun,diğer kızlara da afiyet olsun :))
ya benim doktor söylemiyor kaç haftalık olduğunu kalp atışlarını duyduktan sonra kesin konuşacakmış sadece bayramdan sonra testlerin yapılacak hocam dedi....bende drden geldim kızlar.ilaç sayımı yükselttiler.bayramdan sonra tekrar gidecekmişim.bebekide gördük bu arada.dr keyfi gayet yerinde.aynı sana benziyor bu kıpır kıpır dedi :))))))))) hemen anladılar benm bir panik olduğumu.okadar çok soru sordumki adam hızıma yetişemedi.en sonunda bebeğe bak aynı sana çekmiş kıpır kıır dedi :))))
serapcım ben yarın 11 haftalık oluyorum bayramdan sonra ikili test varmsacaklar.ben 2.5.aylığım herhalde :))))dr ağır kaldırma bol bol dinlen dedi.bakalım nasip.ama ilk defa elini ayağını kafasını gördm. elleri ayakları cidden hiç durmuyordu drde sağolsun baya ilgilendi benimle.değişik bir duyguymuş.Allahım isteyen herkese nasip etsin başta sema olmak üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?