- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
beni silin canım listeden. Perşembe günü kürtaj olmak zorunda kaldım bebişim karnımda ölmüş ve ben iki hafta taşımışım.Rabbim inşallah sana nasip eder sağ salim kucağına almayı...ay az kalmış burçin hayırlısıyla birde sen çıkarsın doğumdan inşl.ben bile merak heyecan korku hepsine kapıldım senin adına yani :))))))şaka gibi birden çıtır önü çtı sonra siz geldiniz sırayla nne topiği oluyor.serap ve ben varım en son.bana hiç geçmiyor aylar falan.
ikili test rahatlatacak evet.benm uykularım kaçıyor resmen .kafaya fazla taktım gereksizce.inşl birşey çıkmaz.hap kullandığım için tedirginim ama nasipte ne varsa artık.bende sonucu merak ediyrum.
sen de mi semacım ya( Allahım yeniden hamile kalmayı ve sağlıklı doğum yapmayı nasip eder inşallah ikinize de.
valla nedenini söylemedi doktorum canım ama yarın soracağım belli bir nedeni var mı dün öğretmen arkadaşlardan bir kaçı içime kurt düşürdü tahlilini falan yaptır dedi bakalım yarın ne olacak korkuyorumda aslında...serapçım çok üzüldüm canım ya,ama bu aylarda düşük oluyorsa nedeni bebek anomalileri olur yüksek ihtimalle,üzülme nolur.Allahım doğru zamanda yeniden sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.Burdan güzel haberlerini okuruz canım benim.
Sana da geçmiş olsun canım nasıl olduğunu olayın inan nasıl gerçekleştiğini halen daha anlamış değilim kendimi bir an kürtaj olurken buldum...meraba arkadaşlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun. inşaallah hepinizde iyisinizdir.
serap geçmiş olsun, Allah yeniden nasip etsin, inşaallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın.
bende düşük yaptım tatilde, ne olduğunu nasıl olduğunu anlayamadık bile. tam olarak ne olduğunu öğrenmek için yarın kadın doğum uzmanına gideceğiz, o zaman durum tam olarak netleşecek.
moralim çok bozuk, sinirlerim allak bullak. çok üzgünüm çoook(
sağol canım dileklerin için...Geçmiş olsun kızlar ikinize de.İnsan bu gibi durumlarda ne diyeceğini şaşırıyor. Allahım hayırlı evlatlar nasip eder inş. herkese sağlıkla sağlıklı bir şekilde..tkrar geçmiş olsun
tabi vardır Rabbimin bir bildiği..hakkımızdan hayırlısı. şükür yavaş yavaş toparlıyorum kendimi...serapcım çok geçmiş olsun cnm rabbim tekrar nasip etsin sana sağlıklı bi bebiş hayırlısı böyleymiş biz bilemeyiz tabi herşeyde vardır bi hayır...
semacım sanada çok geçmiş olsun cnm hamile olduğunu biliyomuydun yoksa olup düşünce mi öğrendin?? üzme kendini rabbim tekrar nasip eder inşallah cnm...
arka arkaya böyle haberler almak üzdü tabi bizleri hep dua edelim birbirimizede dua edelim mevlam herşeye kadir bununda üstesinden gelip yeniden evlat nasip edecektir inşallah...
beni silin canım listeden. Perşembe günü kürtaj olmak zorunda kaldım bebişim karnımda ölmüş ve ben iki hafta taşımışım.Rabbim inşallah sana nasip eder sağ salim kucağına almayı...
kızlar çok teşekkür ederim moral versiniz bana inşallah iyi olur bundan sonra bebişlerimiz...
ayşegülcüm maşaallah bebişine büyümüş iyce kırkıda çıkmış rabbim hepimize göstersin o günleri bende son kontrolden sonra biraz korkar oldum ama hayırlısı artık
göknurcum sen hangi doktora gidiyosun??
meraba arkadaşlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun. inşaallah hepinizde iyisinizdir.
serap geçmiş olsun, Allah yeniden nasip etsin, inşaallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın.
bende düşük yaptım tatilde, ne olduğunu nasıl olduğunu anlayamadık bile. tam olarak ne olduğunu öğrenmek için yarın kadın doğum uzmanına gideceğiz, o zaman durum tam olarak netleşecek.
moralim çok bozuk, sinirlerim allak bullak. çok üzgünüm çoook(
üzülmemek elde değil inan canım daha sesini duymamıştım ama inan farklı bir bağla bağlanmışım. Canımdan can gitti kürtaj olurken...ama nasip bu işler elden birşey gelmiyor. Rabbim ne demişse o olur diyorum ama biraz zaman geçiyor kendimi suçluyorum keşke tayin çıktıya eşyayı taşırken fazla yormasaydım o kazayı geçirmeseydik...diyediye kafayı sıyıracağım...haydaa.aman sakın üzülme serapcım.bende hala bir beklentim var biliyorsun heran herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.rabbim öle istediyse vardır bir biildiği.insan umut ediyor ama inancımız bastırıyor şükür.drlerde hep anormal bir durumda olan bebeklerin düşeceğini söylerler burçinin dediği gibi.öyle düşün canım.geçmiş olsun tekrar Allahım tekrar yaşatmasın böyle bir durumu.sağlıklı bebek haberlerini alırız inşl.
serapcım hepimizin hayatında keşkeler vardır zaten.Ama birde nasip meselesi hayır meselesi var.üzülmez olurmu insan.ben hala wcye gittiğim zaman birşey varmı diye tedirgin oluyorum.yada hep karnım ağrıyor gibi heran herşey olacak gibi.e tabi insan üzülüyor.ama birde Allahın takdiri var.drler hep drler ya uzandım lekem geldi yada ağır kaldırdım lekem geldi bunlar bebeğin zaten sağlıklı olmadığı için düşeceği anlamına gelir diyorlar.üzül ama ilerde birdaha hamile kalacağın içinde sevin :)Allah yardımcın olsun canım.işimiz zor.ikimiz bir problemli olduk nedenki :):)Allah sağlığımızı bozmasın gerisi boş.üzülmemek elde değil inan canım daha sesini duymamıştım ama inan farklı bir bağla bağlanmışım. Canımdan can gitti kürtaj olurken...ama nasip bu işler elden birşey gelmiyor. Rabbim ne demişse o olur diyorum ama biraz zaman geçiyor kendimi suçluyorum keşke tayin çıktıya eşyayı taşırken fazla yormasaydım o kazayı geçirmeseydik...diyediye kafayı sıyıracağım...
İnşallah canım çocuklara çok düşkünüm aşırı bir sevgi var.Nasip caım içecek suyu yiyecek ekmeği yokmuş sadece bunu diyebiliyorum...serapçım öyle düşünme ,emin ol yatıyor olsaydın da olacağı varsa olurdu.Taşınma sadece tesadüf,Allah istedikten sonra gerisi boş.İnşallah tekrar nasip eder
valla en başından sorunluydu yok dış gebelik denildi oun stresini 2 hafta çektim sonra kese kenarında kanama var dedi dr onu taktım şimdi de kürtaj oldum. bugün randevum vardı inan masaya çıkarken dizlerim titredi ağlamaklı oldum. dr .ye de dedim keşke erkek doğsaymışım işleri ne kolay.Bizim bir arkadaşın lafı vardı o an o aklıma geldi güldüm. Doğum yaparken eşine bağırdı. git o tarafa diye beleşten baba oluyorsunuz derdi biz çekiyoruz. masaya uzanınca arkadaşın lafı geldi aklıma güldüm...serapcım hepimizin hayatında keşkeler vardır zaten.Ama birde nasip meselesi hayır meselesi var.üzülmez olurmu insan.ben hala wcye gittiğim zaman birşey varmı diye tedirgin oluyorum.yada hep karnım ağrıyor gibi heran herşey olacak gibi.e tabi insan üzülüyor.ama birde Allahın takdiri var.drler hep drler ya uzandım lekem geldi yada ağır kaldırdım lekem geldi bunlar bebeğin zaten sağlıklı olmadığı için düşeceği anlamına gelir diyorlar.üzül ama ilerde birdaha hamile kalacağın içinde sevin :)Allah yardımcın olsun canım.işimiz zor.ikimiz bir problemli olduk nedenki :):)Allah sağlığımızı bozmasın gerisi boş.
vardır bildiği Rabbimin..hayırlısı böyleymiş bu acıyıda yaşayacakmışız sadece bunu bilir bunu söylerim...merhaba. ya evelsi gün yazmıştım ben buraya uzun uzun enden görünmüyor anlamadım off sinir şey...
serapcım ve semacım çok üzgünüm sizin için, herşeyde hayır var gerçekten. ayrıca semacım göknura katılıyorum, umut verici bi durum en azından o tarafından bakmalıyız yeniden hamilelik haberlerinizi alırız inşallah burdan...
haydaa.aman sakın üzülme serapcım.bende hala bir beklentim var biliyorsun heran herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum.rabbim öle istediyse vardır bir biildiği.insan umut ediyor ama inancımız bastırıyor şükür.drlerde hep anormal bir durumda olan bebeklerin düşeceğini söylerler burçinin dediği gibi.öyle düşün canım.geçmiş olsun tekrar Allahım tekrar yaşatmasın böyle bir durumu.sağlıklı bebek haberlerini alırız inşl.
ben selçuklu tıpa gidiyorum meliha.bilyorsun benm uzmanlar sadece meram ve selçuklu tıpta varmış.selçuklu yakın olduğu için oraya gidiyorum.Çokta memnunum açıkcası.kaın doğumada oraya başladım artık.riskimden dolayı özel bir hasta gibiyim yani :)ya bir kişi yada hemen geçiyorum dr yanına:)şanlımıyım diyim şanssızmıyım diyim bilemedim.nasip artık eğer bebek oluursa bakarız artık bir çaresine :)
üzülmemek elde değil inan canım daha sesini duymamıştım ama inan farklı bir bağla bağlanmışım. Canımdan can gitti kürtaj olurken...ama nasip bu işler elden birşey gelmiyor. Rabbim ne demişse o olur diyorum ama biraz zaman geçiyor kendimi suçluyorum keşke tayin çıktıya eşyayı taşırken fazla yormasaydım o kazayı geçirmeseydik...diyediye kafayı sıyıracağım...
evet canım en çokta kendimi suçluyorum...keşkeler uzayıp gidiyor..geceleri kendimi ağlarken buluyordum nasıl ağlıyorum uyanıyorum ben bile farkında değildim...cnm şimdi sen keşkelerle böyle konuşuyosun insan en çok da kendini şuçlar böyle zamanlarda nasipten öte yol yok cnm rabbim ömrünü böyle vermiş sen ne kadar kendini kmorusanda olamyınca olmaz olacağı olsaysı taş da taşısan olurdu nolur üzme kendini kızlarında dediği gibi sağlıksız bebekler düşer erken dönemde demekki o bebek içinde böyle daha hayırlıymış inşallah tekrar hayırlı haberlerini alırız sağlıklı hayırlı bebeklerin olur inşalah cnm...
inşallah canım bakalım ne çıkacak sonuç en kötüsüne ayarlıyorum yine de ben kendimi...inşallah sonuç olumsuz çıkmaz canım,yeniden güzel haberler alırız senden
bebiş işine birazcık ara vereceğiz herhalde canım...merabalar...
serapcım inşallah sonuç iyi gelir de kaldığınız yerden devam edersiniz bebiş için :)
herkesler iyidir umarım
inşallah canım aldığım vakit yazarım buraya..serap inşl güzel haberler alırsın bizde bekliyoruz haberleri.Hakkında hayırlsıı inşl.
meliha ben nakipoğlunda ünzile ateş varmış onu araştıracağım iyiyse artık ona devam edecem inşşl.tıp kadın doğumla işim bitti gibi.şimdi dr araştırıyım bakalım nasip artık.
ayşegül sen naapaaan.bebek gelince kaybettik seni gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?