Kahramanmaras///46

günaydın kızlar.melihacım kaç zaman gelişmiyor bebek dr neden bekletiyorki.gelişşmiyor işte bebek.bir bildikleri var demek.hayırlısı olur inşl.sağlıklı olsunda doğunca anne sütü ile gelişir inşl.

Kızlar Maraş'ta önerebileceğiniz ve güvendiğiniz bir kadın doğumcu var mı?

canım ben vatan'da ramazan beye gidiyorum,çok memnunum,bayan olsun dersen aynı hastanede hilal hanım da var.Riskli gebeliklerde megaparktaki alparslan beye iyi diyorlar.

melihacım hayırlısı olsun canım,37.haftayı tamamlaması yetiyor zaten,moralini bozma.Dışarı çıkınca rahatlar,gelişir o.

sağol göknurcum eevet başardı teyzesi,kakişini yaptı ....ilaçları aldık ama ben de mecur kalmadkça kullanmayı düşünmüyorm,zaten anne sütü çok almıyor...
melihacım,ctesi ne diyecek bakalım dr,şimdiye kadar gelişti,son günlerde noldu bu kıza,formuna dikkat ediyor gökçe hanım,benimki gibi obez olmıycak hehee...ilaçismi için sağol cnm
burçin sağol cnm,bastonlar evet çok öneriliyor,kışlık da olsun istedk biz,en az 2-3 kış kullanıcaz nasıulsa,sipariş verdik bugün pierre cardinden,inş memnun kalırız...

sağol göknurcum eevet başardı teyzesi,kakişini yaptı ....ilaçları aldık ama ben de mecur kalmadkça kullanmayı düşünmüyorm,zaten anne sütü çok almıyor...
melihacım,ctesi ne diyecek bakalım dr,şimdiye kadar gelişti,son günlerde noldu bu kıza,formuna dikkat ediyor gökçe hanım,benimki gibi obez olmıycak hehee...ilaçismi için sağol cnm
burçin sağol cnm,bastonlar evet çok öneriliyor,kışlık da olsun istedk biz,en az 2-3 kış kullanıcaz nasıulsa,sipariş verdik bugün pierre cardinden,inş memnun kalırız...

canım ben vatan'da ramazan beye gidiyorum,çok memnunum,bayan olsun dersen aynı hastanede hilal hanım da var.Riskli gebeliklerde megaparktaki alparslan beye iyi diyorlar.
Canım bende Hilal hanımı duymuştum ama ağustosta randdevu almak için aradım ekim ayına kadar dolu demişti...Mecburen alamadım randevu.. direkt gitsem almaz mı acaba?

o neymiş öyle ya,çok acil işin olsa yandın demek,ölüp gidecen.Hayat hastanesinde bayan dr vardı,adı semiha sanırım,onu da beğenmiştim ben,memnun kalan da çok.

o neymiş öyle ya,çok acil işin olsa yandın demek,ölüp gidecen.Hayat hastanesinde bayan dr vardı,adı semiha sanırım,onu da beğenmiştim ben,memnun kalan da çok.
dr.yi değiştirmek istiyorum canım kafam çok karıştı neyse ki şu sıralar düşünmek için epeyce uzun bir zamanım olacak.Bilen birileri yardımcı olursa çok memnun olacağım. doktorları tanımıyorum..etrafa sorarak bilgi alacağım artık..

mrb kızlar...
dr'dan geliyorum,son 3 haftam,artık okula da gitmeyeceğim,evdeyim.Ohhh be.7 aralık cuma saat 8'de hastaneye gideceğim,kuzuma kavuşacağım inşallah.

inşallah meliha da iyi haberlerle döner.

göknurcum hamilelik geçmiyor diyorsun ya,bana da hep öyle gelirdi,bak son 20 gün kaldı.

mrb kızlar... serapcım, ben de hilal hanıma gitmiştim 4 ay kadar ve hamilelikten önceki zamanlarda. başlarda iyyidi ama zor durumlarda olduğum zamanlar almıyordu içeri, sıra dolu diye, ben de sinir oldum değiştirdim, burçinin dr u ramazan beye gitmiştim son 2 ay, ben çok memnun kaldım, hem ilgili hem boştu adam, her sorunu rahatça cevaplıyor,vakit ayırıyor, sırada da çok beklemiyorsun. bi sorştur bakalım etraftan sen yine.

burçincim ne çabuk geçti bak zaman bana göre, son haftalara gelmişsin, 7 aralıkta kaç günlük olmuş olacaksın? kavuşacaksın kereme inşallah :) 2 erkek çocukla maşllah, işte kutsal annelik bu .))) ben şu an tek çocukla yetişemiyorm işlere, cesaret valla maşallah..

38+5 olacağım canım,ikinci sezaryen olunca çok beklemek istemiyor dr.Gerçi kağan da aynı zamanda olmuştu.Zor olacak herhalde,bir şekilde halleceğim artık.Okul olmayınca daha rahat olur.Şimdi öyle düşünüyorsun ama az büyüsün,bu zamanlarını unutunca sen de istersin ikinciyi.

iyi geceler kızlar...

ooo burçin gününde belli olmuş ne güzel inşallah sağ selamet kavuşursun bebişine bende doktordan geldim bugün iyi haberler var çok şükür son gidişime göre daha iyiymiş gelişimide kalp atışlarıda öyle olunca doktor çarşambaya kadar beklemeye ve o gün tekrar kontrol etmeye karar verdi şimdide 38.haftayı doldurmayı planlıyomuş aksi bi durum olmazsa tabi çok sevindim bebiş 2750 gr olmuş çok şükür keşke çarşambaya 3 kilo olsada bende biraz daha rahatlasam hayırlısıyla...

çok sevindim melihacım,gözünaydın.3 kilo olmaz belki çünkü 4 gün var ama 2900 civarı olur.Gelişimi çok da geri gelmedi bana,bence sonraki haftayı bile görür senin bebiş.

oley burçininde bebişide geliyor.yaw siz ne çabuk doğuruveriyorsunuz ben anlamıyorum :)meliha sen bizde hamileyiz dediniz şimdi gün sayıyorsunuz bebekler için.:))))))) inşl sağlıklı ve sorunsuz bir bebeğin olur gazsız :)hayırlısıyla kavuşucaksın inşl.

melihacım gözünaydın seninde.bak almış işte bebek kilosunu.bende de ben alıyorum kiloyu.53 kilo ile başladım şimdi kaçım biliyormusunuz :)))))) 60 kiloyuuuum :=))))))) dr bana dediki ekmek az ye dedi :))))))popom filan löp löp ediyor :))))))
inşl sağlıklı bir bbebeğin olur seninde canım.arkadaşada bebeğin çok kilolu dediler çocuk 3 kilo doğdu :))))))dert etme çok fazla sağlıklımı sen ona bak kiloyu gelişimiini doğunca tamamlar inşl.

göknurcum 7 kiloyu ne çabuk aldın canım ya,yavaşla bence,asıl 5.aydan sonra hızlı alacaksın çünkü.Beni örnek al,18 günüm kaldı ve 7 kilo aldım.

selamlar...
melihacım gökçe almış kilo maşallah, dert etme bence, 2 kilodana az bebekler bile sonra sağlıklı oluyorlar, ki sen erken doğum da yapmayacaksın hayırlııyla ve gökçenin kilosu anormal değil, benimkini de öyle dediler, önde gidiyordu ve kilolu doğdu, ben de çok korkuyordum ama napalım elden bişey gelmiyor, önden önden gidiyoz hala dr 1 aylık kontrole gittiğimizde görünce " 3 aylık mı bebek" demişti sen tecrübelisin, benim naçizane söyleyeceklerim böyle canım...

burçin, çağla şikelden sonra en az kilo alan anne sen olcaksın galiba :) maşallah, formun harika.

göknuuuur löp löp mü allah seni napmasın kız, ekmeği kes ekmeği :))) diyene de bak sen, ben 17 kilo aldım ya :) 51le başlayıp 68le bitiriverdim. hatta bi keresinde 70 i gördüm de hemen o an hastaneye gidip doğumu bşlattırasım geldi ... hamiş elbiseleri alıyo musun, bulabiliyo musun, yaza denk gelseydi sana benimkileri de gönderirdim canım çünkü ben çok sinir oldum istediğim gibi kıyafet bulamayınca, sıkıntılı bi durum yani, konyada rahatlıkla bulabiliyorsundur belki bilemiyorum...

eşim de ebru şallı halt etmiş yanında deyip duruyor Ama şu bir gerçek ki bu işin yemekle de ilgisi yok,normal yeyip 20 kilo alan da var,benim gibi yemeğe aşırı düşkün olup almayan da.Yapı müsaitse bir şekilde alınıyor.Yürüyüş yapmaya özen göster göknurcum,hem ödem de olmaz vücudunda.

Bugün abisiyle gittik,bir sürü ciciş aldık ufak oğluşuma,şimdi yıkıyorum,beşiğini de kurduk.Ne kadar minik geldi kıyafetleri kağan'dan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…