- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Kızlar Maraş'ta önerebileceğiniz ve güvendiğiniz bir kadın doğumcu var mı?
Canım bende Hilal hanımı duymuştum ama ağustosta randdevu almak için aradım ekim ayına kadar dolu demişti...Mecburen alamadım randevu.. direkt gitsem almaz mı acaba?canım ben vatan'da ramazan beye gidiyorum,çok memnunum,bayan olsun dersen aynı hastanede hilal hanım da var.Riskli gebeliklerde megaparktaki alparslan beye iyi diyorlar.
dr.yi değiştirmek istiyorum canım kafam çok karıştı neyse ki şu sıralar düşünmek için epeyce uzun bir zamanım olacak.Bilen birileri yardımcı olursa çok memnun olacağım. doktorları tanımıyorum..etrafa sorarak bilgi alacağım artık..o neymiş öyle ya,çok acil işin olsa yandın demek,ölüp gidecen.Hayat hastanesinde bayan dr vardı,adı semiha sanırım,onu da beğenmiştim ben,memnun kalan da çok.
mrb kızlar...
dr'dan geliyorum,son 3 haftam,artık okula da gitmeyeceğim,evdeyim.Ohhh be.7 aralık cuma saat 8'de hastaneye gideceğim,kuzuma kavuşacağım inşallah.
inşallah meliha da iyi haberlerle döner.
göknurcum hamilelik geçmiyor diyorsun ya,bana da hep öyle gelirdi,bak son 20 gün kaldı.
iyi geceler kızlar...
ooo burçin gününde belli olmuş ne güzel inşallah sağ selamet kavuşursun bebişine bende doktordan geldim bugün iyi haberler var çok şükür son gidişime göre daha iyiymiş gelişimide kalp atışlarıda öyle olunca doktor çarşambaya kadar beklemeye ve o gün tekrar kontrol etmeye karar verdi şimdide 38.haftayı doldurmayı planlıyomuş aksi bi durum olmazsa tabi çok sevindim bebiş 2750 gr olmuş çok şükür keşke çarşambaya 3 kilo olsada bende biraz daha rahatlasam hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?