- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
günaydın kızlar...
ayşegülcüm inşallah eşinle aran düzelmiştir.
umarım herkes iyidir,ben okula gideceğim birazdan(
test sonuçlarına çok sevindim göknurcum,gözünaydın.Bebiş de erkekmiş,yakın olsalar oynarlardı benimkiyle.Ben de yarın gideceğim dr'a bakalım,nasıl oldu benim minnak.
ben 1 gün sonra 35.haftama giriyorum göknurcum,7 aralık gibi sezaryen olacağım inşallah.1 ay hemen geçer umarım.İkili test sonuçların inş iyi çıkar,insan biraz da olsa rahatlıyor.
melihacım beni nst'ye almadı,2 hafta sonra gel dedi,sonra da doğuma gelirsin zaten dedi :18: Hiç nst'den de bahsetmiyor.Ben de bugün alır diyordum ama...
burçincim bebşinin iyi olmasına çok sevindim bende gittim doktora bugün her zaman haftasıyla uyumlu oluyodu ilk defa geri kalmış gelişimi dedi çok üzüldüm tahlil yaptı sorun görünmüyomuş çok şükür ama bundan sonr her hafta kontrol var sürekli doktora taşıncaz artık hayırlısı...
merhabalar, geldim ben merak etmişsiniz teşekkürler, merak edilmek güzel :) bebişim de gayet iyi şükür, bugün 40 ımız çıktı teyzeleri...35 gnlükken aşıya gittik, 5250 gr olmuş, ben de kolum neden ağrıyor diyordumeşimle de aynı devam ediyoruz,dediğim gibi gün güne iyiye gidiyoruz gibiyiz. bebişe araba alıcaz onun arayışı içindeyiz bugünlerde,artık gezmeye gidebiliriz :)
melihacım gökçe ismini çok severim ben, bend e koymak istemiştim de eşim beğenmediydi, göknurun kardeşi de gökçe şahsen tanışmışlığım var çok cici bi kız :) bana da sadece gökçe ismi daha iyi geldi, sizin fikriniz tabi...
göknurcum erkek bebiş mi geliyor oleey, sağlıkla gelsin inşallah...dr lara güvenicez artık napalım,git gel yapıcaksın bi süre...bi sorun olmamasına sevindim, kafaya çok takıyor insan kendimden biliyorum da allahın izniyle hiç bi sorun olmaz merak etme.
burçincim senin de az kalmış, son 1 ay da geçmez şimdi de mi :) nstye 34 haftadan sonra aldı beni dr, dra göre değişiyor demek ki.
dediğin gibi nete girmem çok zor oluyor, nil uyuyunca önce bi duşa giriyorum valla :) yemek yapıyorum öğlene, eşim geliyor ne varsa her öğlen evdeöğleden sonra da pek uyuymuyor süt yetmeyince uyuyor hemen uyanıyor,ben de süt olsun diye uyumam gerekiyor ama nerde...hemen akşam oluveriyor zaten, bulaşıktı kendi özel işlerimdi derken zaman kalmıyor bana hiç...temizlik bile yapamıyorum gerçekten. eşim evde olunca bi nebze idare ediyor da...çok zor te başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?