Kahramanmaras///46

günaydın kızlar...

ayşegülcüm inşallah eşinle aran düzelmiştir.

umarım herkes iyidir,ben okula gideceğim birazdan (

günaydın kızlar...

ayşegülcüm inşallah eşinle aran düzelmiştir.

umarım herkes iyidir,ben okula gideceğim birazdan (

meraba burçin, eh işte bi gün iyi, bi gün değişmiş laf sokuyor. öyle işte...
sütüm hiç yok ya dün 4 kez mama vermek zorunda kaldım nolucak böyle ya. malt içeceği aldı eşim, alkolsüz bira, dünden beri içiyorum inşallah işe yarar. su içsem de, bi sürü şey yesem de olmuyor,gnetik benimki demek ki...bundan sonra yemiycem süt yapar denilen şeyleri, normal düzenime dönüyorum, bari psikolojim rahatlar...

iyigeceler kızlar.ben gecikmeli olarak hem kurban bayramımızı hemde cumhuriyet bayramımızı kutluyum.diğer kızzlar dönememş sanırım.biz pazar günü döndük bugünde misafirimlerim vardı yolcu ettim ve hemen yazıyım artık dedim.
çtır sen eşini kendi haline bırak artık.o biraz kafayı buu olaya takacak gibi.hiç aldırış etmemeye çalış.bak stres e birde genetik diyorsun hepten gitmiş sütün.bebek nasıl.keyfi kendisi büyüyor artık dimi.
burçin senin bayam nasıl geçti.

bayram iyiydi göknurcum,sağol.İnşallah sen de iyisindir.

ayşegülcüm malesef bazen ne yapsan boş,olmadı mı olmayabiliyor.Az da olsa emer umarım.Bol sütlü günler diliyorum :) Eşinle de tamamen düzelirsiniz inşallah,neyse ki ayrılık lafı kalkmış aranzda.

iyi akşamlar kızlar...

ayşegülcüm inşallah en kısa zamanla dönersiniz eski halinize senin sütünde azalmış çok sıkıntı etme kendine eşinde anlayış göstercektir ne kadar daha devam ettirebilirki

göknurcum hoşgeldin nasılsı bayram??

burçincim kaan nasıl tatilden sonra kreşe başlamak zor geldimi ona??

kızlar bu arada isme karar verdik gökçe melek olcak inşallah kızımızın adı eşim rüyasında görmüş bebişi ismini rüyasında koymuş gökçe diye bende melek olsun istedim böyle oldu sizce nasıl??

bende iyiyim kızlar.bayramda yorucuydu maraştaydık gelince hava değişikliği hasta olduk geçti şükür.böyle kızlar işte.,
melihacım kardeşimin adı gökçe.o yüzden severim o ismi :)isim bir çiçek derler ya sağlıklı olsunda gerisi boş.ismide gayet güzel siz beğendikten sonra.

geçmiş olsun göknurcum

gökçe melek güzel isim canım,beğendim.Ama tek gökçe olsa sanki daha hoş olur,ama sizin tercihiniz tabii.

merhaba kızlar.kimseler yok sanırım.ayşegülde hiç girmemiş inşl iyidir kendiside bebekte.
bende yeni drden geldim öğlden sonra tekrar gidecğim.4 boyutlu ultrasyona girdim ikili test verdim.şükür bebek iyiymiş şimdilik ama erkek bebekmiş .dr söyleyince hadi yaaaa dedim direk :)sağlıklı sıhhatli ayıpsız amasız olsunda tutmadı benm kız bebek isteyişim.işte böyle.

test sonuçlarına çok sevindim göknurcum,gözünaydın.Bebiş de erkekmiş,yakın olsalar oynarlardı benimkiyle.Ben de yarın gideceğim dr'a bakalım,nasıl oldu benim minnak.

göknurcum test sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim erkek bebiş geliyor demek sağlıkla doğar inşallah cnm

burçincim inşallah sende iyi haberler getirirsin bize benimde yarın kontrol var inşallah bebişlerimiz iyidir artık her gittiğimde nts ya girmem gerekiyomuş yarın erken gidip onu halletmeye çalışcam inşallah

bu arada ismi beğendiğinize sevindim iki isim mi tek isim mi olsun çok kararsız kaldık en sonunda buna karar verdik...

test sonuçlarına çok sevindim göknurcum,gözünaydın.Bebiş de erkekmiş,yakın olsalar oynarlardı benimkiyle.Ben de yarın gideceğim dr'a bakalım,nasıl oldu benim minnak.

teşekkürler burçin ve meliha.150 mg ilç alıyordum kadn doğum sadece 2 tane içmem gerektiğini söyledi.endokrin uzmnıda bebek biraz büyümüş rtık daha zararlı diye ilacı sadece 1e indirdi :)))) iyi oldu sanırım.1 ay sonra tekrar gidecem guatr için.ikili testte sanırım pazartesi slı çıkacak inşl onda da birşey çıkmaz.ayrıntılı ultrasyona girdim bugünde nerdeyse hftada bir ultrasyona giriyorum :)değişik birşeydi resmen bebeği görüyorsun .elini ayağını burnu bile var :)ense kalınlığına falan baktılar şükür ondada birşey çıkmadı.yinede testte bakalım dedi dr.işte böyle.
inşl bebeklerimiz sağlıklı olur .senin doğuma ne kadar kaldı burçin.

ben 1 gün sonra 35.haftama giriyorum göknurcum,7 aralık gibi sezaryen olacağım inşallah.1 ay hemen geçer umarım.İkili test sonuçların inş iyi çıkar,insan biraz da olsa rahatlıyor.

melihacım beni nst'ye almadı,2 hafta sonra gel dedi,sonra da doğuma gelirsin zaten dedi :18: Hiç nst'den de bahsetmiyor.Ben de bugün alır diyordum ama...

ay az kalmış burçin hayırlısıyla birde sen çıkarsın doğumdan inşl.ben bile merak heyecan korku hepsine kapıldım senin adına yani :))))))şaka gibi birden çıtır önü çtı sonra siz geldiniz sırayla nne topiği oluyor.serap ve ben varım en son.bana hiç geçmiyor aylar falan.

ikili test rahatlatacak evet.benm uykularım kaçıyor resmen .kafaya fazla taktım gereksizce.inşl birşey çıkmaz.hap kullandığım için tedirginim ama nasipte ne varsa artık.bende sonucu merak ediyrum.

inşallah sırasıyla doğuracağız göknurcum,burdan da bebişlerimizi konuşur dururuz artık,maraş topiği bebek topiği olur işte,ne güzel.

burçincim bebşinin iyi olmasına çok sevindim bende gittim doktora bugün her zaman haftasıyla uyumlu oluyodu ilk defa geri kalmış gelişimi dedi çok üzüldüm tahlil yaptı sorun görünmüyomuş çok şükür ama bundan sonr her hafta kontrol var sürekli doktora taşıncaz artık hayırlısı...

son aylar zaten meliha nasıl olsa sık sık gidecektin :) haftaya düzelir inşl üzma kendini.bebeklerin gelişimini anlamak mümkün değil.hemen büyüyorlar.cidden anne olmak ne zormuş ya.yada bizmi öle herşşeyi kafyı takıyoruz anlamadım.

sizinki az kaldı da benim zaman geçmiyor geçmiyecek gibi.nasip artık.inşl konuşuruz bebeişleri.AYşegül nerdeki.aramadımda merak ediyorum bii arasammı ne.

melihacım canını sıkma,1 hafta normal bir süre.Bol bol ceviz,yoğurt,et,yumurta ye,balık yağı hapı iç, bir dahaki kontrole yine öne geçmiş olur bebişin inş.Zaten bu haftadan sonra kilo alımları da hızlanır.Tontiş bir kız olur seninki.Tam ısırmalık

evet,ayşegül yok birkaç gündür,bebek olunca kolay olmuyordur nete girmek.O uyuyunca işleri yetiştirmeye çalışıyorsun çünkü,ya da yorgunsan sen de yatıyorsun.Uyanıkken de biraz zor olur.

merhabalar, geldim ben merak etmişsiniz teşekkürler, merak edilmek güzel :) bebişim de gayet iyi şükür, bugün 40 ımız çıktı teyzeleri...35 gnlükken aşıya gittik, 5250 gr olmuş, ben de kolum neden ağrıyor diyordum eşimle de aynı devam ediyoruz,dediğim gibi gün güne iyiye gidiyoruz gibiyiz. bebişe araba alıcaz onun arayışı içindeyiz bugünlerde,artık gezmeye gidebiliriz :)

melihacım gökçe ismini çok severim ben, bend e koymak istemiştim de eşim beğenmediydi, göknurun kardeşi de gökçe şahsen tanışmışlığım var çok cici bi kız :) bana da sadece gökçe ismi daha iyi geldi, sizin fikriniz tabi...
göknurcum erkek bebiş mi geliyor oleey, sağlıkla gelsin inşallah...dr lara güvenicez artık napalım,git gel yapıcaksın bi süre...bi sorun olmamasına sevindim, kafaya çok takıyor insan kendimden biliyorum da allahın izniyle hiç bi sorun olmaz merak etme.
burçincim senin de az kalmış, son 1 ay da geçmez şimdi de mi :) nstye 34 haftadan sonra aldı beni dr, dra göre değişiyor demek ki.
dediğin gibi nete girmem çok zor oluyor, nil uyuyunca önce bi duşa giriyorum valla :) yemek yapıyorum öğlene, eşim geliyor ne varsa her öğlen evde öğleden sonra da pek uyuymuyor süt yetmeyince uyuyor hemen uyanıyor,ben de süt olsun diye uyumam gerekiyor ama nerde...hemen akşam oluveriyor zaten, bulaşıktı kendi özel işlerimdi derken zaman kalmıyor bana hiç...temizlik bile yapamıyorum gerçekten. eşim evde olunca bi nebze idare ediyor da...çok zor te başına.

sen pek habersiz bırakmıssın ya o yüzden merak ettim.bugün arıyacaktım zaten.aman kötü birşey olmasında biz merak edelim seni.40 nız hayırlı uğurlu olsun.artık abla oldunuz demek ::):)havalarda çok kötü değil kızınla gezmeye gidebilirsin :) bizde görecezmi o günleri bakalım.inşl eşinede herşey yoluna girer tez zamanda.
erkekmiş çıtır bende kızım olsun diye çok ümitlenmiştim ama kısmet.sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil.
ikili test çıkmamaış daha çarşamba günü belki çıkarmış.şimdi çarşambayı bekle.

slm kızlar ne zamandır yazayım diyorum bir türlü denk getiremedim.İş yerinde özel siteler yasaklandı .Aslında yasak dinlemeyizde açılmıyor.. öğle araları eve geliyorum hala çocuk emzirmeye..Bir koşturmaca bir koşturmaca benm hayat..Herkesi öpüyorum sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…