Kahramanmaras///46

iyi haftasonları kızlar

kendini üzüp durma sepapçım ya,demesi kolay belki ama...

üzülme demek kolay hepimize ama üzülsende elden gelen bir şey yok işte.Allahı hakkında hayırlısını versin canım.hep derler ya allah evlat acısı göstermesin diye.ne tuhaf annelik daha ne olduğunu bilmeden garip br tutkunluk içine giriyoruz :):)

Banada tuhaf geldi canım bu kadar kötü olacağımı hiç düşünmezdim. daha kucağına almamışsın onun kokusunu bilmiyorsun o kadar fazla sarsmaz derdim hep çevremde yaşayanlara... Ama gerçektende insan çöküyormuş bir anda..Mevlam başka acı yaşatmasın...

serapcım insan yaşamadan bilemez hamile olduğunu öğrendiğin an başlıyor annelik zor olur tabi bebeğini kaybetmek ama rabbim biz annelere de metanet veriyor bi şekilde inşallah sende iyi olmaya çalış kolay diil biliyorum ama en iyisi düşünmemeye çalışmak rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

kızlar ben bugün doktora gittim kontrol vardı gelişim geriliği devam ediyomuş 10 gün geriden geliyomuş bebek büyüyemiyomuş karnımda nedenini de bilmiyo doktor erken doğum olucak dedi çarşamba gel karar verelim ne zman alıcağımıza dedi muhtemelen 37.haftyada alırım diyo yani yakında bebiş geliyo ve daha 2400 gr çok küçük ama yapacak bişi yokmuş dha fazla riske atamam dedi dua edin kızlar hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

göknurcum inşallah iyi bi doktordur ben pek bilmiyorum araştır hoşuna giderse ona devam edersin sende...

durumunu bilmiyordum melihacım,geçmiş olsun.Alınması gerekiyorsa alınsın,zaten 37.haftandasın,bebek için sorun olmaz ki.2500'i geçer muhtemelen,ee daha ne.Moralini bozma,çok sağlıklı olacak prenses.

Göreve başladığım için pek fazla düşünecek zamanımda olmuyor aslında canım daha iyiyim yani...
İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın yavrunu canım..Stres yapma bebiş biraz daha büyür kiloda...

durumunu bilmiyordum melihacım,geçmiş olsun.Alınması gerekiyorsa alınsın,zaten 37.haftandasın,bebek için sorun olmaz ki.2500'i geçer muhtemelen,ee daha ne.Moralini bozma,çok sağlıklı olacak prenses.
inşallh dediğin gibi olur cnm dünden beri çok üzülüyorum bebek için inşallah çok zor olmaz hayırlısıyla...
saol cnm inşallah biraz daha büyür o zamana...

göknur, evet beni kaybettiniz, ben de kendimi kaybettim zaten böyle saçma bi dönü içindeyim, günler r utinleşti, zor geçiyor, gaz sorunu devam ediyor, nil hanım beni gece uyutmak istemiyor, dr a gidip bi damlası fitili bişeyi varsa alıcam artık, yoksa bn hasta olucam... hasta demişkn ben gene hastanenin acilini ziyaret ediverdim cuma gecesi öff ben ne zaan sğlıklı biri olucam acaba 09.05i acil odasında geçirdim, saygı duruşunu bile yapamadım ayağa kalkıp. böyle işte benden, köye geldim dün, sobalı ev soğuk da havalar ama idare ediyoruz... sen de 14. haftadaın demek, bak senin hamileliğin geçmiyor bana hiç, burçinle melihanınki birden 30 lu haftalra geliverdi de eninki dah geçmedi :) yeni ya ondan :) inşallah iyi gidiyordur herşey...

melihacım, demek minik kız erken gelmek itiyor, 37. haftadan sonrası normal gününde doğmuş sayılıyor, küvöze de konsa gelişimi tamamlanın da sorun değil canım, ikiniz iyi olursunuz inşallah, üzülm şimdiden, o gün gelince nasıl olacağını yaşayacaksın, kendini doldurma o güne kadar, sen tecrübelisin, bak nasıl kolay olacak herşey...

öpüyorumherkesi..

melihacım küveze alacaklarını bile sanmıyorum ,alsalar bile 1-2 gün belki.Ciğer geliştirici iğne falan verdi mi?

ayşegülcüm geçmiş olsun ve kolay gelsin.Gaz için malesef hiçbir ilaç etkili değil,onun en iyi ilacı zaman.Zamanla sancıları hafifleyecektir.Ben Kağan'da neler kullanmadım ki,6.aydan sonra haiflemişti.Ömrümde gazdan dolayı o kadar ağlayan bebek görmedim,duymadım.Biz bile atlattık,az daha büyüsün,unutur gidersin.

geçmiş olsun canım .stres bebek hepsi bir arada oldu sana yine de iyi dayandın .dikkat et kendine.
benim hamilelik banada geçmiyor :)herkes te aynı şeyi söylüyor.biraz problemli ve herkes benden ne çıkacak diye merak ediyor ya ondan geçmiyor sanırım :))))))))

sanırım ondan geçmiyor zaman göknurcum, hergün aklımızda, her an tahlil sonucu dr sonucu bekliyoruz ya senden sebep bu. benim de öyleydi. unutalım bi süreliğine bak nasıl geçiyor :) aman nasıla geçecek işte, sendn de nur tpu gibi bi erkek doğacak inşallah :)

burçin, babam diyor ki eskiden gaz için fitil alırdık, sabaha kadar uyurdunuz. ben gene de deniycem şansımı :) dr a mı gitmek gerek acaba yoksa eczaneden direkt alsam mı bilemedim. en iyisi dr unu ariyim sorayım. bi de kakasını yapmadı bugün 3. güne girdik, akşama kadar yapsa bari...

kakasını yapmaması da rahatsız eder onu,zeytinyağı mı denesen acaba,dr'a sor da al tabi canım.

bencede unutmak daha iyi.öle yada böyle bir sonuca varacak inşl.bakalım olacakmı bebek.:)walla ne zor işin ayşegül ya.gaz kötü birşey.bugün arkadaşa oturmaya gittik onunda bebeği gazlı bebek uyuyamıyor bile.acı elma yağı varmış onunla karnına masaj yapıyormuş.anca o geçirdi diyor.eskidenmiş baba ftili koy bebek uyusun deseydin.şimdikilr bir garip bebek baba de.fitili içirsekte faydası yok de :)))))))dene bakalım inşl nile yarar.

:))) ay göknur alemsin :) elma yağını annemler de söyledi, kesinlikle gerçeklik payı var demekki... bakalım görelim senin oğluş doğar mı, doğmazsa nolcak kalcak mı orda annesi DD
burçin kakasını yaptı bugün nil, dr u aradım, ilaçların ismini yazdım eşime söyledim alacaktı ki, bizimki doldurdu altını, korktu herhal fitili duyunca gaz için de önerdi bi damla ama bakalım, eşim alırsa kullanıp deniycez. elma yağı da aklımda.

burçin ve meliha, bebek arabası alıcaz da önerdiğiniz olmazsa olmaz dediğiniz özellikler var mı ? amortisörlü, tenteli, çift yönlü kullanımı olan, kumaşı yıkanabilen... bunlardan istiyorm ama bi tane beğenemedik, netten sipariş vericez...

baston pusetler çok kullanışlı diyorlar ama bilmiyorum.Kağan'a almıştık araba hiç binmedi,sevmedi.Biz de gıcık olduk,birine verdik.Ama bu bebişe yeni alırız sanırım.Çift yönlü olması önemli,sağlamlık ve hafiflik önemli.Başka da neye dikkat ederim bilmiyorum.

Meliha dr'a gidecekti bugün,ne dedi acaba dr.Merak ettim şimdi.

selam kızlar.meliha yok ilknur yok sema yok herkes kaçtı yine :)meliha doğum yapmış olamaz dimi.ayşegül hadi gözünaydın canım sonunda başardınız :)aç karnına kayısı yedir bari :)))))))))))))ilaca kalmadan halletmişssin şükür.ilaçtan çok bitkisel çözümleri bir dene elma yağı falan gibi :)ilaç kullanmayı ben sevmiyorum ya bebeğede verme :):)zorda kalmak hariç.arkadaşım almış bastın dediğinizden gayet hafif birşey.çokta seviyor kullanışlı diye.diğerleri ağır oluyor sanırım.

evet burçincim doktora gittim bugün yine gerideymiş gelişimi 10 gün kadar kalp atışlarıda yine zayıf ama doktor cumartesiye kadar bekleyelim en azndan 37.haftayı doldurursun dedi o gün tekrar görüşüp bi gün belirleyelim doğum için dedi hayırlısı artık bakalım...
yok göknurcum henüz yapmadım doğum cumartesi karar verecekmiş doktor beklemedeyiz şimdilik

inşallah kolay olur cnm dediğin gibi çabuk gelişirde atlatırız o günleri hayırlısıyla... cnm benim oğlumda da vardı gaz problemi çok fazla bi çok damla verdi doktorlar hiç biri fayda etmedi ama eşimin dayısının kızı hemşire o bi damla önermişti bitkisel onun faydası oldu ben onu özelden gönderiyim belki ilaç ismi vermek sakıncalıdır yinede bi sor istrsen doktoruna ama ben bitek ondan fayda gördüm acı elma yağınıda denedim oda iyi... ayrıca araba içinde kesinlikle baston tipini öneririrm çok kullanışlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…