saol burçincim gerçekten çok korkmuştum bu hafta geliyo bebiş diye ama en azından çarşambaya kadar beklicek bi aksilik olmazsa deiğin gibi2900 bnile olsa sevinirim gelişimi ii olsun da...çok sevindim melihacım,gözünaydın.3 kilo olmaz belki çünkü 4 gün var ama 2900 civarı olur.Gelişimi çok da geri gelmedi bana,bence sonraki haftayı bile görür senin bebiş.
oley burçininde bebişide geliyor.yaw siz ne çabuk doğuruveriyorsunuz ben anlamıyorum :)meliha sen bizde hamileyiz dediniz şimdi gün sayıyorsunuz bebekler için.:))))))) inşl sağlıklı ve sorunsuz bir bebeğin olur gazsız :)hayırlısıyla kavuşucaksın inşl.
melihacım gözünaydın seninde.bak almış işte bebek kilosunu.bende de ben alıyorum kiloyu.53 kilo ile başladım şimdi kaçım biliyormusunuz :)))))) 60 kiloyuuuum :=))))))) dr bana dediki ekmek az ye dedi :))))))popom filan löp löp ediyor :))))))
inşl sağlıklı bir bbebeğin olur seninde canım.arkadaşada bebeğin çok kilolu dediler çocuk 3 kilo doğdu :))))))dert etme çok fazla sağlıklımı sen ona bak kiloyu gelişimiini doğunca tamamlar inşl.
selamlar...
melihacım gökçe almış kilo maşallah, dert etme bence, 2 kilodana az bebekler bile sonra sağlıklı oluyorlar, ki sen erken doğum da yapmayacaksın hayırlııyla ve gökçenin kilosu anormal değil, benimkini de öyle dediler, önde gidiyordu ve kilolu doğdu, ben de çok korkuyordum ama napalım elden bişey gelmiyor, önden önden gidiyoz haladr 1 aylık kontrole gittiğimizde görünce " 3 aylık mı bebek" demişti sen tecrübelisin, benim naçizane söyleyeceklerim böyle canım...
burçin, çağla şikelden sonra en az kilo alan anne sen olcaksın galiba :) maşallah, formun harika.
göknuuuur löp löp müallah seni napmasın kız, ekmeği kes ekmeği :))) diyene de bak sen, ben 17 kilo aldım ya :) 51le başlayıp 68le bitiriverdim. hatta bi keresinde 70 i gördüm de hemen o an hastaneye gidip doğumu bşlattırasım geldi ... hamiş elbiseleri alıyo musun, bulabiliyo musun, yaza denk gelseydi sana benimkileri de gönderirdim canım çünkü ben çok sinir oldum istediğim gibi kıyafet bulamayınca, sıkıntılı bi durum yani, konyada rahatlıkla bulabiliyorsundur belki bilemiyorum...
ben birşey yapmıyorum ebru şallı hanım :)nasıl oluyor bende anlamadım..birde hava yapardım millete ben yer yer kilo almam diye alınıyormuş.:)göknurcum 7 kiloyu ne çabuk aldın canım ya,yavaşla bence,asıl 5.aydan sonra hızlı alacaksın çünkü.Beni örnek al,18 günüm kaldı ve 7 kilo aldım.
selamlar...
melihacım gökçe almış kilo maşallah, dert etme bence, 2 kilodana az bebekler bile sonra sağlıklı oluyorlar, ki sen erken doğum da yapmayacaksın hayırlııyla ve gökçenin kilosu anormal değil, benimkini de öyle dediler, önde gidiyordu ve kilolu doğdu, ben de çok korkuyordum ama napalım elden bişey gelmiyor, önden önden gidiyoz haladr 1 aylık kontrole gittiğimizde görünce " 3 aylık mı bebek" demişti sen tecrübelisin, benim naçizane söyleyeceklerim böyle canım...
burçin, çağla şikelden sonra en az kilo alan anne sen olcaksın galiba :) maşallah, formun harika.
göknuuuur löp löp müallah seni napmasın kız, ekmeği kes ekmeği :))) diyene de bak sen, ben 17 kilo aldım ya :) 51le başlayıp 68le bitiriverdim. hatta bi keresinde 70 i gördüm de hemen o an hastaneye gidip doğumu bşlattırasım geldi ... hamiş elbiseleri alıyo musun, bulabiliyo musun, yaza denk gelseydi sana benimkileri de gönderirdim canım çünkü ben çok sinir oldum istediğim gibi kıyafet bulamayınca, sıkıntılı bi durum yani, konyada rahatlıkla bulabiliyorsundur belki bilemiyorum...
eşim de ebru şallı halt etmiş yanında deyip duruyorAma şu bir gerçek ki bu işin yemekle de ilgisi yok,normal yeyip 20 kilo alan da var,benim gibi yemeğe aşırı düşkün olup almayan da.Yapı müsaitse bir şekilde alınıyor.Yürüyüş yapmaya özen göster göknurcum,hem ödem de olmaz vücudunda.
Bugün abisiyle gittik,bir sürü ciciş aldık ufak oğluşuma,şimdi yıkıyorum,beşiğini de kurduk.Ne kadar minik geldi kıyafetleri kağan'dan sonra.
ne güzel bak melihacım,korkuyordun erken gelecek diye,39.haftayı bekledi senin akıllı bebişin.Heyecanlandım şimdi bak.Eşin iyi düşünmüş,ben de özellikle cuma istedim,cmtesi dr'lar var,bir de önü haftasonu,eşim olur yanımda diye.Özelden telini yazsana,haber alırız senden
günaydın kızlar...
geçmiş olsun göknur benimde hep çok düşüktü tansiyonum bayıldığım bile olmuştu oluyomuş çok takma kafana sıvıyı çok tüket demişlerdi bana...
ayşegülcüm bencede senin kız normal hatta çok iyi benim oğlum da burçininki gibiydi 2 saat uyusa şükrediyodum...
burçincim duaların için çok teşekkür ederim pazartesiye gün verdi doktor inşallah Allah izin verirse o gün alıcakmış önce cumartesi dedi eşim pek yanaşmadı ertesi gün pazar bi sıkıntı olsa doktor bulmak zor hafta içi herkez olur dedi doktor da pazartesiye aldı...
günaydın kızlar...
geçmiş olsun göknur benimde hep çok düşüktü tansiyonum bayıldığım bile olmuştu oluyomuş çok takma kafana sıvıyı çok tüket demişlerdi bana...
ayşegülcüm bencede senin kız normal hatta çok iyi benim oğlum da burçininki gibiydi 2 saat uyusa şükrediyodum...
burçincim duaların için çok teşekkür ederim pazartesiye gün verdi doktor inşallah Allah izin verirse o gün alıcakmış önce cumartesi dedi eşim pek yanaşmadı ertesi gün pazar bi sıkıntı olsa doktor bulmak zor hafta içi herkez olur dedi doktor da pazartesiye aldı...
işe bak melihada doğuruyor :))))))))))melihacım farabiye yakınım biliyorsun bir ihtiyacın istediğin olursa telim vardı sende sanırım.hemen gelirim bilgin olsun.ailen olur yanında ama olduki olmazlarsa :)hadi bakalım sağlıkla alırsın inşl bebeğini kkucağına kaçta gideceksin doğuma saati bellimi.ay çok heyecanlı bir durum .inşl birgün bende haber vrecem size kızlar hadi ben hakkıyı çıkarıp gelecem diye :))))))) bu arada bebğin adı hakkı kalacak :)))))))))benm eşimde bir alem yaaa geçen gün telf açmış bebeğimizin adını buldum diye neymişş kudret :)))))))))ben hakkı o kudret kalacak birisini göbek adı yapacaz artık :):)gökçe bebek şimdiden hooşgelsin dünyaya.
göknur haklısın ben az pimpirikliyim, senin de pimpirikli olduğunu bilmiyordum doğrusu :) çok takmamaya çalış dediğin gibihakkı kudret ismi de hazır oğluşun maşallah...
meliha benim kız iyi şimdilik şükür...senin de doğum gelmiş hadi bakalım ben de heyecanlandım :) telini bana da yazar mısın özelden, aramak isterim :)
melihacım eşin için şart tabii,yanında olur hem ,ne güzel.Annesi babası çok kalacak mı,babasının yanında emzirmek,yatmak sıkıntı olabilir.Benim doğumda tam 2 hafta sonra bugün,annem gelecek 1 gün öncesinden.Babamlar da annemi almaya gelince görecek minnoşu.
göknurcum hakkı kudret harika olmuş
ayşegülcüm kızı da epey büyütmüşsün,ne güzel,biz de bir çıkarsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?