Kahramanmaras///46

çok sevindim melihacım,gözünaydın.3 kilo olmaz belki çünkü 4 gün var ama 2900 civarı olur.Gelişimi çok da geri gelmedi bana,bence sonraki haftayı bile görür senin bebiş.
saol burçincim gerçekten çok korkmuştum bu hafta geliyo bebiş diye ama en azından çarşambaya kadar beklicek bi aksilik olmazsa deiğin gibi2900 bnile olsa sevinirim gelişimi ii olsun da...

gökurcum çok saol evet biraz daha iyiyimiş bebiş evet inşallah doğuncada devam eder gelişmeye de iyi olur bebişlerimiz... sende hızlı almışsın kiloyu gerçekten ve çok güldüm löp löp ediyo demek popon :)))))) burçinin dediği gibi yapıylada ilgili hatta bebkten bebeğe bile değişiyo benim oğlumda deli gibi kilo almıştım çok hızlı doktor yuvarlanarak çıkıcan burdan yakında demişti ama bunda çok yavaş ve daha az aldım doktor artık bakmıyo bile o yüzden sen takma olacağı varsa oluyo bi şekilde

cnm çok saol gerçekten oluyo gidiyo bi şekilde ben sebepsiz gelişim geriliği olunca çok üzülmüştüm ama düzelince biraz daha sevindim maşaallah senin bebişe ne güzel tombul tombul sevmesi iyi olur gaz problemi devam ediyomu gece uykusu nasıl cnm??

göknurcum 7 kiloyu ne çabuk aldın canım ya,yavaşla bence,asıl 5.aydan sonra hızlı alacaksın çünkü.Beni örnek al,18 günüm kaldı ve 7 kilo aldım.
ben birşey yapmıyorum ebru şallı hanım :)nasıl oluyor bende anlamadım..birde hava yapardım millete ben yer yer kilo almam diye alınıyormuş.:)

çıtır anne nil hanımın resimlerini eklde az daha sevelim burdan.gözümüz bir kız görsün :)kız ben ekmeğide az yiyorum valla bak :)ben ne 17 kilosu 27 kilo falan alacam sanırım.hem decavit içiyorum dr oda kilo almanı hızlandıran bir vitamin dedi.belki ondandır :)))))))ya napim ayeşegül çok fazla tatlı yiyorum ondan sanırım .ekmeği kstim tatlıyı kesemiyorum :)
kıyafet konyADA çok fazla alternatif var çok fazla mağaza var amaaaa ben hala alasım gelmiyor.giyecek kadarda olmadı sanırım göbeğim.siz kaçıncı haftada giydiniz.elbise teklifin içinde ayrıca teşekkür ederim çıtır pek bir düşüncelisin.

neyse ben açıkladım ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler hakkı doğana kadar kilo almaya devam edeceğim sanırım.szin hakkılar demekki tatlısız dicem ama senin bünyen işte ne güzel.:):)
kağan ne diyor bu duruma peki.nasıl tepkiler veriyor kardeşim demeye başladımı.gerçi bebek eve gelene kadar belli olmaz.annenmi gelecek doğuma .

melihacım, gaz sorunumz var hala, gazını yapabiliyor aslında ama neden oluyor problem çözemedim. dün gece kullandı ilk defa dr un önerdiği damlayı, faydasını farkedemedim henüz, bi kaç gündür gece 5-7 saat uyuyor,deliksiz uyku değil ama kalkmıyorm hiç. yalnız uzun süre uyuymama sorunu var, nette bi yerde okumuştm bebek 5saat uyumazsa dr unu arayın diye. daha önce de böyle oldu ama, dün 4te uyandı öğleden sonra gece 12de ana uyuyuverdi..ağlıyor, mama veriyorm doymuyor, bazen ağzına almıyor ağlıyor öyle.insan nedenini bilemeyince de üzülüyor, elden bişey gelmiyor, bi yeri mi ağrıyor nedendir...öyle geçip gidiyor günler işte...

eşin haklı burçin, maşallah :) dediğin gibi bünye meselesi tamamen, ben müsaitimdir almaya,dikkat etmesem yarım dünya olurum herhalde...

göknurcum, tatlı aldırıyordur sana kiloyu, yeme tatlıyı boşver, hzır gıda sayılır sonuçta, çok lazım değil sana da bebişe de çıkar bakalım hakkıyı, tatlı yemeden çıkmaz hakkı .))) alternatif çoksa kıyafet konusunda sevindim, büyük şans. zaten kilolu olduğu için garip oluyor insan, bi de istediği tarzda bulamazsa sinir bozucu işte. ben ne zaman giymeye başladım bilmiyorm, zaten dar giymem normalde, popomu örten gömlek, tunik,askılı bol bluzla tercih ettiğim için bayağı idare ettim onlarla. pantolonlar olmamaya başlayınc atayta geçtim, son aylarımda tayt da giymedim, kısa elbiselerimi giydim taytsız, neyse ki muğladaydık, maraşta olsam giyemezdim o albiselerimi. hatırlamıyorm ben ne zaman giymeye başladığımı, 5. aylarda başlamışımdır tahminim... nil bebeğin resmini paylaşırım bi ara teyzesi :)

ben 19.haftada başlamıştım pantolonlara canım,sıkmasın göbüşümü diye.Kağan şimdilik istiyor,seviyor kardeşini ama doğunca içinden bir canavar çıkarsa şaşırmam

ayşegülcüm 5 saat uyumazsa arayın mı yazıyordu,ben kağan 2 yaşına gelene kadar aralıksız 5 saat uyuduğunu hiç görmedim,2 saate bir kalkardı,o da en iyi ihtimalle.Senin kız yine çok iyi maşallah,şimdiden böyleyse ne güzel.

melihacım inşallah erken gelmez bebişin,dualarım seninle

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.bebişin uyuması normal gibi sanki.yeğenlerden biliyorum.bende bugün sabah tansiyonum yerlerdeydi resmen ne yapacağımı şaşırdım hemen arkasından kusma geldi.birşeyde yemedim üstelik.saat 8 den 10a kadar resmen süründüm :)allahım çok kötü birşeydi.yüzüm flan şişti.şimdi iyyim şükür.hakkıdanmı bendenmi bilemedim.normalde de hep düşüktür ama hiç yıldızlar saymamıştım :) inşl hakkı iyidir :)))))))

öyle yazıyodu burçin, bi yerde okudum gerçeklik payı malum sonuçta, her yazana güvenmemek lazım, tecrübem olmadığı için ne normaldir ne değildir bilemiyorum. ilk defa o kadar uzun süre uyumadı, neler yaptık, ağladı sürekli, aslında aç ama biberonu ağzına değdirince çığlığı basıyordu, bugün gündüz iyi uyudu hala da uyuyor, inşallah geceyi zehirr etmez bana DD

göknurun bebeği hakkı olarak kaldı :) geçmiş olsun canım ya, bilirim o tarz sünmeleri...inşallah bi daha olmaz, ben de kaç kez acillik olmuştum. tansiyonun düştüğünü anladıysan tuzlu ayran içseydin. sanırım bebeğe zararı olmaz, yüksek olunca endişe duymak gerek, düşük tansiyon sağlıklı bi durummuş. benim şeker 545 e bile çıkmıştı bi gün, çok korkuyor insan valla...

günaydın kızlar

geçmiş olsun göknurcum,hamileliğin can sıkan tarafı da bu işte.Bir şey olsa hemen bebek için endişeleniyoruz.Sağsalim çıktıklarını görseydik ...

merhaba kızlar.artık öyle dönmeler oluyormuş.benmki dönme değilde uçma şeklindeydi :):)madem hamilikten çekecek artık.sanırımm herkeste var.ayşegül sen benden daha az pinpirikliydin sanırım.ben biraz sıkıntılıyım bu konuda hemen birşeymi oldu eğer olursa nolacak gibi.eskisi gibi takmamaya çalışıyorum artık ya nasip diyeceğim :)

günaydın kızlar...

geçmiş olsun göknur benimde hep çok düşüktü tansiyonum bayıldığım bile olmuştu oluyomuş çok takma kafana sıvıyı çok tüket demişlerdi bana...

ayşegülcüm bencede senin kız normal hatta çok iyi benim oğlum da burçininki gibiydi 2 saat uyusa şükrediyodum...

burçincim duaların için çok teşekkür ederim pazartesiye gün verdi doktor inşallah Allah izin verirse o gün alıcakmış önce cumartesi dedi eşim pek yanaşmadı ertesi gün pazar bi sıkıntı olsa doktor bulmak zor hafta içi herkez olur dedi doktor da pazartesiye aldı...

ne güzel bak melihacım,korkuyordun erken gelecek diye,39.haftayı bekledi senin akıllı bebişin.Heyecanlandım şimdi bak.Eşin iyi düşünmüş,ben de özellikle cuma istedim,cmtesi dr'lar var,bir de önü haftasonu,eşim olur yanımda diye.Özelden telini yazsana,haber alırız senden

saol burçincim rahatladım gerçekten doktor son anda atağa geçtin bebiş 3 kilo olmuş korkma dedi inşallah pazartesiye kadar biraz daha alır. evet cnm hafta sonu hastanede olmak zor olabilirdi eşim öyle istedi artık bende oğlumu cuma günü doğurmuştum cumartesi çıkmıştık sende inşallah çok kalmazsın cnm eşinin doğum izni kaç gün? benim eşimin ki 3 gün çok az olmazsa rapor falan alıcak bakalım... cnm teli gönderiyorum şimdi inşallah görüşürüz ordan da

Canım normalde eşlere 5 gün doğum izni veriyorlar,ama benim eşim almaz sanırım,idareci olunca istediği zaman gelir zaten.Haftasonu da kalmış olacak,fazlasına gerek yok.

cnm eşin istediği zaman gelip gidicek olduktan sonra sorun olmaz benimki bankacı olunca çıkması neredeyse imkansız oluyo bide annesi babası gelcek onlar varkende evde olur benim annem fazla gelemez ablamın bebeğine baktığı için öyle olunca bende biraz kalsın istiyorum yanımda seninkiler gelcekmi mersinden??

işe bak melihada doğuruyor :))))))))))melihacım farabiye yakınım biliyorsun bir ihtiyacın istediğin olursa telim vardı sende sanırım.hemen gelirim bilgin olsun.ailen olur yanında ama olduki olmazlarsa :)hadi bakalım sağlıkla alırsın inşl bebeğini kkucağına kaçta gideceksin doğuma saati bellimi.ay çok heyecanlı bir durum .inşl birgün bende haber vrecem size kızlar hadi ben hakkıyı çıkarıp gelecem diye :))))))) bu arada bebğin adı hakkı kalacak :)))))))))benm eşimde bir alem yaaa geçen gün telf açmış bebeğimizin adını buldum diye neymişş kudret :)))))))))ben hakkı o kudret kalacak birisini göbek adı yapacaz artık :):)gökçe bebek şimdiden hooşgelsin dünyaya.

işe bak melihada doğuruyor :))))))))))melihacım farabiye yakınım biliyorsun bir ihtiyacın istediğin olursa telim vardı sende sanırım.hemen gelirim bilgin olsun.ailen olur yanında ama olduki olmazlarsa :)hadi bakalım sağlıkla alırsın inşl bebeğini kkucağına kaçta gideceksin doğuma saati bellimi.ay çok heyecanlı bir durum .inşl birgün bende haber vrecem size kızlar hadi ben hakkıyı çıkarıp gelecem diye :))))))) bu arada bebğin adı hakkı kalacak :)))))))))benm eşimde bir alem yaaa geçen gün telf açmış bebeğimizin adını buldum diye neymişş kudret :)))))))))ben hakkı o kudret kalacak birisini göbek adı yapacaz artık :):)gökçe bebek şimdiden hooşgelsin dünyaya.

göknur haklısın ben az pimpirikliyim, senin de pimpirikli olduğunu bilmiyordum doğrusu :) çok takmamaya çalış dediğin gibi hakkı kudret ismi de hazır oğluşun maşallah...
meliha benim kız iyi şimdilik şükür...senin de doğum gelmiş hadi bakalım ben de heyecanlandım :) telini bana da yazar mısın özelden, aramak isterim :)

melihacım eşin için şart tabii,yanında olur hem ,ne güzel.Annesi babası çok kalacak mı,babasının yanında emzirmek,yatmak sıkıntı olabilir.Benim doğumda tam 2 hafta sonra bugün,annem gelecek 1 gün öncesinden.Babamlar da annemi almaya gelince görecek minnoşu.

göknurcum hakkı kudret harika olmuş

ayşegülcüm kızı da epey büyütmüşsün,ne güzel,biz de bir çıkarsaydık

göknurcum çok teşekkürler cnm evet tel var senin düşünmen yeter cnm saat vermedi henüz doktor yarın son kontrol var inşallah o zaman kesinleşcek hemen gelir yazarım zaten bütün ayrıntıları... inşallah senin de haberlerini alırız sağ selamet hayırlısıyla ayrıca isimde çok tatlı hakkı kudret bak ne güzel kendiliğinden geldi oğluşunun ismi :)))

cnm nil bebeğin iyi olduğuna çok sevindim inşallah bizde yakında başlarız anlatmaya yok kaka yaptı yok gaz çıkardı diye :)) cnm şimdi gönderiyorum numaramı özelden...

cnm sanırım çok kalmıcaklarmış evet haklısın zor oluyo yanlarında emzirmek falan dediklerine göre bikaç gün kalıp gidiceklermiş... ayyy ne güzel annende gelcek hayırlısıyla bi çıkarsaydık gerçekten bebişleri... burda hava acayip soğudu kızlar bebişi üşütmemk için çok uğraşcaz gibi duruyo maraş nasıl?? muğla daha iyidir zaten...

sağol melihacım. siz de yazarsınız gökçe böyle yaptı, kerem şöyle,hakkı kudret böyle diye...nilin pabucu dama atılır he hee sağlıklı olur inşallah bebişlerimiz hep, ömür boyu... yarın 2. ayı doluyor nilin, pazartesi kontrolümüz var.

muğlada hava güzel gidiyor, bugün güneşli yine. maraştan soğuktur muğla, herkes sıcak bi yer sanıyor ama, ege bölgesinde dağlar denize paralel uzandığı için denizin etkisi iç kesimlere geçmez, muğla da öyle, rakım 625, denizden hemen sonra dağlar var. maraş nemliydi muğlaya göre. burası daha havadar. evimiz de kaloriferli bu yıl şükr, maraşta doğalgazda ısınamamıştık bitürlü, bireysel kombiydi bi de, fatura çok gelmesin diye açmıyorduk, açsan da çok ısınmıyordu yani, şimdi iyiyiz.

maraş geceleri soğuk canım,bugün gündüz de soğuktu gerçi,1 haftadır kalorifer yanıyor.Kış çocuğu daha rahat valla,evde sıcacık ortamda pek hastalanmaz.Bahar olsa kapı pencere açık olacak,yaz olsa isilik olacak,daha sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…