Kahramanmaras///46

Merhaba topiğin güzelleri..Dün netimiz bağlandı şükürler olsun.Herkes iyidir umarım azcık okuyabildiğim kadarıyla doğumlar iyice yaklaşmış. Hayırlı doğumlar diliyorum kızlar sağlıkla, sağlıklı bebeler alın kucağınıza inş. Öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutluyorum

o yüzden mi yoktun ilknurcum,ben de nerde diye düşünüyordum.İyi olmuş bağlanması.

bugün alışveriş yaparsanız evinizin bereketi artarmış kızlar,bol alışverişli bir cmtesi olsun

Son düzenleme:
merhaba ilknurcum hoşgeldin :) teşekkürler günümüzü kutladığın için...

ilk maşallah benden gelsin

uzun zaman olmuş girmeyeli nil yeğenim karşıladı beni çok mutlu oldum . yerim ben onuuu....

nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeliii...

( sen kimsin demeyin hııı )

sen kimsin dilek .DDD hoşgeldin diycem ama kaçarsın sen yine :) sağol teyzesi, ye onu... sen neler yapıyorsun bakalım ? nerelerdeydin, maraşla aran nasıl

sen kimsin dilek .DDD hoşgeldin diycem ama kaçarsın sen yine :) sağol teyzesi, ye onu... sen neler yapıyorsun bakalım ? nerelerdeydin, maraşla aran nasıl

çok şükür canım iyiyim alıştım artık bir seneyi devirdik...Bizim işleri biliyorusun hafta içi hafta sonu yok bir bakıp kaçıyordum bügün evde kaldım çatladım resmen ne yapsam neregitsem düşün düşün akşam oldu bi yere çıkamadım.... sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.. Rabbim analı babalı büyütsün bebişini..

maşallah ayşegülcüm,kocaman kız olmuş bu bebiş,annesi gibi güzel olacak belli

dilekcim neelerdeydin sen?

sağol burçincim, maşallah kızıma iri hala :)))

dilekcim, iyim nolsun işte,bebişleuğraşıp duruyorum, amin canım

günaydın kızlar...

ilknurcum netin bağlanmış sık sık girersin artık ne güzel ee neler yapıyosun görüşmeyeli..

dilekcim hoş geldin yoktun uzun zamandır nerelerdesin neler yapıyosun??

ayşegülcüm maşaallah bebişine çok sevimli çok tatlı sanki sana benziyo gibi ne güzel de gülüyo öyle :))))))

burçincim evet dün alışveriş yapıcam diye son anda gittim artık marketten beni zorla çıkaracaklardı illa dün alıcam bişiler ya bereketi olsun diye neyseki aldım...

bu arada kızlar ben dün doktora gittim yarın için kesin gün verdi sabah dokuzda gel dedi yarın inşallah bebişim geliyor kızlar bol bol dualarınızı bekliyorum...

günaydın kızlar... pazar günü hava kapalı şimdi ailecek kahvaltı yapmak vardı ama eşim çalışıyor canım kahvaltı yapmak bile istemiyor.. koşun gelin hep beraber kahvaltı yapalıımmm

maşallah ayşegülcüm,kocaman kız olmuş bu bebiş,annesi gibi güzel olacak belli

dilekcim neelerdeydin sen?
ah canım sorma bir tembellik işte giremedim nete işten güçten fırsat bulupta...

canım allah yardımcın olsun inş.sağlıkla alırsın bebişini kucağına...bizi merakta bırakma ama mutlaka haber ver... bu arada hangi dr. a gidiyorsun...

teşekkür ederiz meliha teyzesi, bana benziyor daha,bakalım değişir mi. yarın öğleden sonra ararım seni, inşallah sağ salim atlatırsın canım, çok heyecanlı yaa :)))) gökçe melek geliyoooor , bi süre giremezsin nete artık, telle haberleşiriz uzun süre giremezsen. dualarım seninle...

kuşlar yuvamıza dönüyor teker teker :):) kaçaklar sizi.

Eki Görüntüle 560118

Eki Görüntüle 560119

göknur teyzesinin yoğun isteği üzerine nil bebek :) maşallah deyin

teyzesinin guzusuuuu :)kız çok tatlı maşallaaah.annesinden güzel olacak nil belli.gözlerini falan açmış arabalara binmeye başlamış.Allahım sağlıkla büyütsün inşl.ara sıra resim eklede sevelim burdan.ayrıca bebeğe toplu deme kız nazar değecek.sen söyleyince daha dikkatli bakıyor insan :):)

kimsin dicektik ama hatıladık .Allahtan hafızamız iyi .hoşgeldin diyelim sana tekrardan.

melihacım hadi bakalım bitti zaman senin için.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşl.gökçe bebeğimiz geliyor birde.teker teker teşrif ediyorlar .inşl sende bebeğin iyi olursunuz.haberlerini bekliyoruz seninde.

ayrıca geçmiş bayramınız der gibi öğretmenler gününüz kutlu olsun.Gerçi bir işe yaramıyorsunuz artık ama :)))))))))))))) yinede bu güzel gününüz kutlu olsun.bu sene öğretmenler hep evdeydi bebeiş anneleri oldular artık şimdilik.

Maşşalah nil e ..ayyyyy tam ısırmalık şeker cadı..hoşbuldum kızlar durumumu anlatayım kayınvalideme ev tuttum artık hep birlikte oturuyoruz.vesselam benim güzelim evim yetim kaldı haftada bir gidip hal hatır soruyorum.pek bişiy anlamadım bu işten ama :))) hayırlısı allahım pişman etmesin.Akşam statta yürüyoruz pzt,çarş bağlama kursum var .günler geçiyor öyle böyle..her fırsatta gönderesim geliyor kadını sonra düşünüyorummmmm ben muhtaçım ...insan annesine bile zor katlanıyoır aynı evde 10. günden sonra ..sanırım ben de problem var 20 şer gün arayla uzaklaşması lazım,kişilerin değişmesi lazım çooook sıkılıyorum.
Dilekçim hoşgeldin bayağı oldu sen bir geldin bir gittin..
Melihacım kolay geçer umarım üçünüz içinde doğum.sen, bebek ve dokuz doğuranlar için :))
Göknurcum alışkanlık yapıyosunuz kız..çatladım ben iş yerinde de yasak her yer,, sanki bişi yapıyoz.bir face var ,gizli girmeyi öğrendim.
Burçin canım senin tarih henüz belli değil sanırım ya da atladım mı ..Şimdi bağlama çalışcam ,azcıkk öpüyorummm

İyi haberlerini bekliyoruz canım,sağsalim alırsın kucağına inşallah

belli canım,7 aralık inşallah

günaydın kızlar...

hepinize çok teşekkür ederim benim için bol bol dua edin ben şimdi evden çıkıyorum tekrar ne zaman gelirde yazarım bilemiyorum inşallah en kısa zamnda görüşmek ümidiyle hepinizi çoooook öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…