Kahramanmaras///46

canım benim saol hoş buldum ne güzel bıraktığım gibi sıcacık buranın ortamı birazda telaşlı bebişler sayesinde... İnş. sağlıkla kucaklarına alırlar kuzularını...

geldim ama şimdide bilgisayar bozuldu neyse ki işte fırsat buldumda bi bakim dedim

merhaba kızlar ben de maraştayım bi yıldır. pek çevrem arkadaşım yok burda ama bi de kk ya bakayım dedim maraştakiler napıyor kaynaşıp görüşüyolar mı diye

hoşgeldin ebetmi,bir hamile daha eklendi topiğe.Biz çok buluştuk kızlarla,inşallah yine görüşme fırsatımız olur.

merhaba kızlar ben de maraştayım bi yıldır. pek çevrem arkadaşım yok burda ama bi de kk ya bakayım dedim maraştakiler napıyor kaynaşıp görüşüyolar mı diye

merhaba tatlım aramıza hoş geldin bende senin gibi bir senedir maraştayım dediğin gibi çok fazla çevrem de yok birde çalışınca konu komşudan zaten haberin olmuyo gel deselerde fırsat bulamıyorsun ...

ebet hoşgeldin.biz burda epey kaynaştık inşl sende kaynaşır buluşursun :)
bu arada meliha ile görüşen varmı aradım ben ama müsait değildi sanırım görüşemedik.

kızlar meliha ile görüştüm az önce.hem kendisi hem bebeği iyiymiş şükür.oda sağ salim kurtuldu.darısı bize inşl.sırada burçinin mtlu haberini alcağız inl.

merabalar...
ebetmi hoşgeldin, maraştayken buluştuk kaç kez, maraştakilerle buluşrsun inşallah :) kendini tanıtır mısın biraz :)

melihayla ben de görüştüm,şükür gökçe melek sağ salim katıldı aramıza, allah uzun ömürler versin bebeklerimize...

saolun kızlar. ne anlatim valla çalışmıyorum evdeyim hep. bu aralrda mide bulatısından ölüyorum valla öyle evde geçiyo günler. sizler çalışıyor musunuz?

hoşbuldum saolun. bu arada hamilelere bi sorum olacak hangi doktora gidiyorsunuz acaba

vatan'da ramazan beye gidiyorum canım.Öğretmenim,ama bugün itibariyle tam 10 günüm var doğuma,o yüzden okula gitmiyorum,hergün geziyorum,çarşıda doğurmazsam iyidir.Mide bulantın için az daha sabret,geçer canım,sonra da iştahın açılır,tutamazsın kendini

ebet hoşgeldin.biz burda epey kaynaştık inşl sende kaynaşır buluşursun :)
bu arada meliha ile görüşen varmı aradım ben ama müsait değildi sanırım görüşemedik.

hayırlı olsun,ne güzel ya,darısı bana,ben de bugün arayayım,dün müsait olmaz belki diye düşünmüştüm.

ne güzel tesadüf,memnun musun peki ramazan beyden? Belki de bekleme yerine karşılaşmışızdır.Benim yarın son kontrolüm var,bakalım.İnş iyi haberlerle dönerim.

burçin, iyi haberlerle dönersin inşallah, az kaldı hadi bakalım...

ebetmi ben de 2ay kadar ramazan beye gitmiştim :) ama muğlada doğurdum, ben de ingilizce öğretmeniyim. maraşlı mısın aslen?

Son düzenleme:
ne güzel tesadüf,memnun musun peki ramazan beyden? Belki de bekleme yerine karşılaşmışızdır.Benim yarın son kontrolüm var,bakalım.İnş iyi haberlerle dönerim.

hadi bakalım burçin son kez demek seninde.inşl iyi haberler veririsin bize.benmikde bir tekmeleeye başlasa.bende anlıcam hakkı rahat diye :)daha başlamadı bakalım kısmt artık.az bir süren kaldı burçin cidden hayırlısıylı kerem bebek glecek şimdide.

yok artık ben de yarın gidiyorum kontrole ama bn öğleden sonra girecem. acaba yakamıza kırmızı gül mü taksak memnunum ben valla bi sıkıntı yokm şimdilik.

48ve58 yok maraşlı değilim ben

tekmelerini hissetmekte ayrı bir güzel canım,ama bu sefer de attı atmadı diye telaşlanıyorsun

yok artık ben de yarın gidiyorum kontrole ama bn öğleden sonra girecem. acaba yakamıza kırmızı gül mü taksak memnunum ben valla bi sıkıntı yokm şimdilik.

48ve58 yok maraşlı değilim ben

ben sabahları gidiyorum canım,az sonra çıkacağım evden inş

merabalar...
ben de kontrolden geldim az önce, nili ytaşıyamıyorm artık 6,5 kilo oldu ya daha 2 aylık DD kolum koptu rsmen...ultrason çekildi kalça çıkıklığı için, yolunda herşey. hamişler için de herşey yolundadır inşallah. göknuur hakkı napıyo

burçin gelmemiş drden sanırım yada hangi gezmede ne yiyor bakalım :))))))
ayşegüül kız maşaalllah de dedim ya sana :)kaç kilo olması normalmişki.arabayla gitmedinmi drye.arabanıza at gidin anne kız üişte hem kolundan ağrımaz.
bu arada hakkı durmadan tatlı yiyor..)))))))şeker komasına girmem inşl.15 günde 1 kilo aldım .yani ben walla artı 25 kiloyla falan bitiririm bu işi.hakkımda hayırlısı artık.

maşallah maşallah maşallah nile :))))))) kilo normal sınırlar içinde ama üst sınırlara yakın yani, dr "herkes kilo aldırmya uğraşır sen zayıflasın diyorsun"deyip gülüyor, normal aslında herşey de işte... burçin çevrimiçiydi ben önceki mesajımı yazarken, bi sorun yok demek ki.
bebek arabasını mı kastediyorsun ? şöle anlatayım, bizim araç sanayide çünkü yasin 10 gün önce kaza yaptı, kötüydü bayağı ama neyse ki yasinde bi sorun yoktu, olan arabaya oldu. ben de abimin arabasıyla gittim dr a,ancak hastanenin içinde mecburen ana kkucağıyla dolaştım, ultrasona falan gittik, kolum ağrıdı taşırken yani. bebek arabasını arabaya atamazdım , tek başına açıp kapaması zor oluyor...öyle işte.
maşallah hakkıya, sanırım tatlıyı sadece hakkı yemiyor, annesi yiyor FDD

geçmiş olsun ayşegülcüm,kaza atlatmış eşin.Bebişe de maşallah,hep sağlıklı olur inşallah.

göknurcum içindeki canavarı durdur diyeceğim ama yemek konusunda nasihat verecek en son kişiyim sanırım.Sen yine de düzenli yürüyüş yap,kilo alımın yavaşlar.

biz iyiyiz şükür,bir sorun çıkmadı.Haftaya kavuşuyoruz oğluşumla inşallah,şuan tek düşüncem sağlıklı doğması.Artık çantamı da hazırlayayım,erteleyip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…