kuşlar yuvamıza dönüyor teker teker :):) kaçaklar sizi.
teyzesinin guzusuuuu :)kız çok tatlı maşallaaah.annesinden güzel olacak nil belli.gözlerini falan açmış arabalara binmeye başlamış.Allahım sağlıkla büyütsün inşl.ara sıra resim eklede sevelim burdan.ayrıca bebeğe toplu deme kız nazar değecek.sen söyleyince daha dikkatli bakıyor insan :):)
kimsin dicektik ama hatıladık .Allahtan hafızamız iyi .hoşgeldin diyelim sana tekrardan.
Maşşalah nil e ..ayyyyy tam ısırmalık şeker cadı..hoşbuldum kızlar durumumu anlatayım kayınvalideme ev tuttum artık hep birlikte oturuyoruz.vesselam benim güzelim evim yetim kaldı haftada bir gidip hal hatır soruyorum.pek bişiy anlamadım bu işten ama :))) hayırlısı allahım pişman etmesin.Akşam statta yürüyoruz pzt,çarş bağlama kursum var .günler geçiyor öyle böyle..her fırsatta gönderesim geliyor kadını sonra düşünüyorummmmm ben muhtaçım ...insan annesine bile zor katlanıyoır aynı evde 10. günden sonra ..sanırım ben de problem var 20 şer gün arayla uzaklaşması lazım,kişilerin değişmesi lazım çooook sıkılıyorum.
Dilekçim hoşgeldin bayağı oldu sen bir geldin bir gittin..
Melihacım kolay geçer umarım üçünüz içinde doğum.sen, bebek ve dokuz doğuranlar için :))
Göknurcum alışkanlık yapıyosunuz kız..çatladım ben iş yerinde de yasak her yer,, sanki bişi yapıyoz.bir face var ,gizli girmeyi öğrendim.
Burçin canım senin tarih henüz belli değil sanırım ya da atladım mı ..Şimdi bağlama çalışcam ,azcıkk öpüyorummm
merhaba kızlar ben de maraştayım bi yıldır. pek çevrem arkadaşım yok burda ama bi de kk ya bakayım dedim maraştakiler napıyor kaynaşıp görüşüyolar mı diye
hoşbuldum saolun. bu arada hamilelere bi sorum olacak hangi doktora gidiyorsunuz acaba
ebet hoşgeldin.biz burda epey kaynaştık inşl sende kaynaşır buluşursun :)
bu arada meliha ile görüşen varmı aradım ben ama müsait değildi sanırım görüşemedik.
ne güzel tesadüf,memnun musun peki ramazan beyden? Belki de bekleme yerine karşılaşmışızdır.Benim yarın son kontrolüm var,bakalım.İnş iyi haberlerle dönerim.
yok artık ben de yarın gidiyorum kontrolene güzel tesadüf,memnun musun peki ramazan beyden? Belki de bekleme yerine karşılaşmışızdır.Benim yarın son kontrolüm var,bakalım.İnş iyi haberlerle dönerim.
hadi bakalım burçin son kez demek seninde.inşl iyi haberler veririsin bize.benmikde bir tekmeleeye başlasa.bende anlıcam hakkı rahat diye :)daha başlamadı bakalım kısmt artık.az bir süren kaldı burçin cidden hayırlısıylı kerem bebek glecek şimdide.
yok artık ben de yarın gidiyorum kontroleama bn öğleden sonra girecem. acaba yakamıza kırmızı gül mü taksak memnunum ben valla bi sıkıntı yokm şimdilik.
48ve58 yok maraşlı değilim ben
merabalar...
ben de kontrolden geldim az önce, nili ytaşıyamıyorm artık 6,5 kilo oldu ya daha 2 aylıkDD kolum koptu rsmen...ultrason çekildi kalça çıkıklığı için, yolunda herşey. hamişler için de herşey yolundadır inşallah. göknuur hakkı napıyo
burçin gelmemiş drden sanırım yada hangi gezmede ne yiyor bakalım :))))))
ayşegüül kız maşaalllah de dedim ya sana :)kaç kilo olması normalmişki.arabayla gitmedinmi drye.arabanıza at gidin anne kız üişte hem kolundan ağrımaz.
bu arada hakkı durmadan tatlı yiyor..)))))))şeker komasına girmem inşl.15 günde 1 kilo aldım .yani ben walla artı 25 kiloyla falan bitiririm bu işi.hakkımda hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?