Kahramanmaras///46

kızlar burda kimler hamile daha tam öğrenemedim imzalarda takvim de olmayınca :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olur..

2li test yapılcakmış o tam olarak ne oluyor acemiyim bu konularda da

hı ozaman bebek gayet iyi annesinin gözüne gramlar fazla takılmış anlaşılan:)sağlıklı olsunda yürüyünce verir nil bebek gramlarını annesi de fit bir kızına kavuşmuş olur :):)yasin için geçmiş olsun.dediğine göre araba da baya hasar var.Allahtan kendisi iyi.kendin iyi oluyorsun araba kötü oluyo bu sefer onun derdine düşüyorsun oda ayrı sıkıntı :)önemli olan can diyoruz tabiki.suçlu suçsuz varmı kazada :)tekrar geçmiş olsun canım.

burçin içimdeki canavara dur diyorum ama dinlemiyor ki beni.beni gören gülüyor tabiki :)elin yüzün açılmış diyorlar oda iyi işte :) ayhan bey 60 kiloyu hep korumam gerektiğini söylüyor.bebek olsunda veririim işnl kiloyu ben.hadi bakalım kerem bebeği bekliyoruz bizde.

teşekkürler kızlar... göknur suçlu eşim, dalgınmış, kavşağa gelince karşıdan geçene arka kapı tarafından geçirmiş, hava yastıkları açıldığı ve kemerini taktığı için bişeyi yok, elinde vardı yara sadece. araba ihtiyaç zaten, yokluğunda arıyoruz fena halde. abim sağolsun onun arabasını alıyoruz hep napalım.
verirsin kiloları canım,fazla alma gene de, bak bende kaldı biraz .) ama ben yürüyüş yapamıyorum, 2 kez yeltendim, nil 30 dk yı geçirtmedi, e sonrasında duş almak gerekiyor, biraz zor şimdilerde, büyüsün biraz,başlarım tam olarak, 60 ı geçmemek hayal gibi görünüyor senin için, ama imkansız değil, bebiş iyi olsun da verirsin inşallah sonrasında.

ebetmi, göknur ve miskokulum hamile, melihayiğit de 2 gün önce doğum yaptı .) 2li test down sendromu tespiti için yapılıyor, kandan bakılıyor. ense kalınlığı ölçülecekse o da ultrasondan bakılıyor, sanırım böyleydi, yeni hamişler yanlışsa düzeltin :)maraşta nasıl geçiyor günlerin ebetmi? bu arada ismin nedir, biz isimle hitap ediyouz, tanşığız zaten çoğumuz, ben ayşegül.:)

günaydın kızlar....

ayşegülcüm daha 2 ayda hemen zor olur zaten ama eminim eski kilona kavuşursun sen.

göknur galiba 60 kiloyu demedi,60'lı kiloları dedi,70'i görme,sonra vermesi zor olabilir canım.

ebetmi benim adım da burçin,ayşegül yazmış zaten hamileleri,en yeni hamilemiz sensin bu durumda.İkili test zaten sonuç göstermiyor,sadece riski belirtiyor yani kesinlik vermesi zor ihtimal.Yaptırmayan bile var,ben de üçlüyü yaptırmadım,şeker ölçümünü yaptırmadım,tercih yani.

sema ve serap nerelerde acaba,hiç sesleri çıkmıyor.

günaydın kızlar.neyseki can daha önemli ayşegül.Allah tekrarını yaşatmasın inşl.
ben ne 60 ayşegülcüm şuan 63 kiloyum zaten :))))))) ve 16.haftalık daha.yani 70 bırak 80 falan diyorum ben :))))))) neden böyle anlamadım ki zaten.yani bünyem yakan bir bünyeydi.acaba triotlemi ilgili diyorum.düzene girmeye başladığı içinmi kilo alıyorum.vitamin alıyorum.normalden daha az ekmek yiyorum.ama ağzım hiç durmuyor.tatlı işte onu çok yiyorum.öncden sigara içiyordum gebe kalınca tiksindim ve bu sayede sigarayı bıraktım çaydan tiksindim .hepsi düzeldi ama kilo oldu :))))))))neyse ya hakkı sağlıklı olsunda inşl verecem kiloları.
sema faceye giriyor arasıra.ordan anlıyoruz iyi olduğunu.seraptan haber yok ama.birgün gelip slm derler nasıl olsa :)

tontiş ve güzel anne adayı göknur,eminim kilolar yakışır sana,sonrasında da verirsin zaten

tontiş doğru burçin.sanırım kilo olarak aranızda rekoru ben kırdım :)kırmaya devam.sen bebeğin çantasını hazırladınmı yaklaştı seninde artık.

yok cnm ya,fazla rahatım sanırım,haftasonu hazırlarım artık.Gezmekten vakit olmuyor ki :))

soğuk bir maraş sabahından günaydın kızlar

haftaya bugün büyük gün,şuan amaliyathanede olacağım :18::18:

bugün ilk ben günaydını diyim dedim burçin yine erkenden kalkmış :))))))))))))waay cuma günü bebeği olacak desene.pek heyecanlı bir gün.insan gün sayarkende sanki bugünmüş gibi kalbi pıtpıt atıyor :)başka nasıl atarsa kalp :)))))))inşl sağlılı bereketli gazsız bir bebek olur kerem.

burçin, şuan 55 kiloyum, bi kaç kilom kaldı veririm inşallah yaza kadar:) ayy 1 hafta kaldı,sayılı gün çabuk geçicek, haftaya bu zamanlar da seni arıyor olucaz,hadi hayırlısı bakalım...
göknur ne bilim ben seni 58 falansın sandım da 60ta kal diyor eşin sandım, sen geçmişin 60ı :)))) evet cnm, hakkıcık iyi olsun da kilo dediğin nedir verilir, önemli olan o kiloları uzun süre taşımaman artık, 1 senede en geç verirsin inşallah,sonra zorlaşır vermemiz malum...sigara ve çayı bırakman da iyi olmuş, sigaranın ne faydası var ki zaten, bebiş hayırlı geldi bak:)
semayı facede paylaşımlarda görüyorum ben de, nilin resmini beğenmişti bi de:) serap,sibel ve dilek ce e deyip kaçıyolar :)
burçin keremin kıyafetleri hazır mı? neler aldın :)

slm kızlar...

günler sonra girebildim nete çok şükür bügün iyi hissediyorum kendimi günlerdir ağrıdan sancıdan kıvrandım resmen hala var ama daha hafif en azından..
hepinize çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmadınız hastanede sesinizi duymak iyi geldi..
bugün birazdan kayınvalidemler gelicekler o yüzden tekrar ne zaman girebilirim nete bilemiyorum herkez iyidir inşallah hepinizi öpüyorum tekrar görüşürüz inşallah iyi akşamlar...

melihacım iyi olmanıza çok sevindim,ağrılar da en kısa zamanda geçer inş

ayşegülcüm güya kağan'dan kalma şeyler var ,az alırım diyordum,dayanamıyorum.Hergün yeni şeyler alıyorum,çok şeker şeyler çıkmış ya,eskiden yok muydu,ben mi göremiyordum,bilmiyorum,bugün de çantamı hazırlayacağım artık

melihacım, seni de burda görmek çok güzel:) sen iyi ol da girersin yine sonra, kolay gelsin sana canım, ağrıların da azalıyordur yavaş yavaş...
burçin ya çok güzel şeyler oluyor, belki farketmemişsindir ama dediğin gibi ası geliyor herşeyi insanın, çok şirin kıyafetler var:) ben de en son kedicikli peluş mont aldım nile, şapkasında kulaklar ve kedi yüzü var :) sağlıkla giysin inşallah

kızlar keyfim yok moralim bozuk doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 yıldır hiç bir sorun yoktu arada adet düzensizliği oluyordu yumurtalıklardan kist alınmıştı arada doktoruma gidiyordum yine 15 gün regli günüm geçti doktora gittim hamile olduğumu söyledi nasıl olabilir korunurken dedim % 100 korur diye birşey yok korunma yöntemleri ile hamile kalan çok kişi var dedi kafam çok karışık ayhana söylemedim daha :26: aldırmak istedim doktor ani karar verme dedi ne yapacağımı bilmiyorum kimsenin haberi yok ilk size söylüyorum 3 çocuktan başka düşünmüyorduk bile bile bir cana kıymakta korkutuyor anlayacağınız iki taş arasına sıkışmış gibiyim ayhana bugün söylemeyi düşünüyorum o benim pskolojimi düşünüp ne diyeceğini bilimez sen karar ver der eminim içinden kalsın desede bana bırakır

zor bir durum zeynepçim,ama aldırmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.En iyi kararı eşinle beraber verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…