Kahramanmaras///46

zeynep meraba, gerçekten zor karar, yani ben de yerinde olsam ne yapıcam diye düşünür, sıkışır kalırdım. eşinle paylaş bakalım, gerçi tepkisini az çok bildğini söylemişsin ama, sana bıraksa bile kararı, belli eder düşüncesini, siz bilirsiniz , ayy korunurken de kalınıyomuş demek ki. hayırlısı olsun hakkınızda:44:

zor bir durum zeynepçim,ama aldırmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.En iyi kararı eşinle beraber verirsiniz.

burçinciğim tahmin ettiğim gibi bana bıraktı kendi istiyor.biraz rahatla akşam konuşalım dedi. buradada değil 2 gün önce ayvalığa geçti

ayşegül karışık durumdayım hemde çok fena, içim el vermiyor minik bir meleğe kıymaya ben yolda karıncaya basmamak için dikkat eden biri iken bunu nasıl yaparım offfff bir yandanda korkuyorum.

Ben geldim kızlarrrrr ne var ne yok...

ooo kuşlar yuvaya dönüyor demek.nasılsın serap.
zeynep hanımda gelmişler hoşgelmişler.:)))))))) kız bu ne hız.biz birini çıkartamıyoruz sen maşaallah .şaka tabi aldıma konusuna son derece karşı olan kişilrdenim.ve hep var olanlara birşey olacakmış gibi gelir bana.örneklerini bir hayli var.olduysa vardır bir hayır şekerim..sağlık sorun olmadıça bence olmaz :)hakkında hayırlısı.

melihacım sende hoşgeldin tekrar.bu sezeryan ağrısı okadar çokmu sürüyor :)

iyi geceler kızlar hatta sabah olmuş nerdeyse biz hastanedeyiz şimdi gökçe sarılık olmuş ışık tedavisi için yatırdı doktor epey yüksekmiş düşene kadar ışık altında kalıcakmışız eşimle nöbet halindeyiz önce ben uyudum şimdi ben beklicem eşim uyuyor kızımı görseniz çırılçıplak yatıyor öylece kucağımıza almamız bile yasak inşallah çabucak iyleşirde çıkar gideriz eve kızımda rahat eder...

zeynepcim şimdi okudum hamileymişsin cnm kafan karışık haklısın ama bence kıyma bebğine olmayacak olsaydı o kadar tedbirden sonra olmazdı rabbim verdiyse onu sana vardır bi hikmeti biz dört kardeşiz benim annemde en küçük kardeşime hamile olduğunu öğrenince iki kez gitmiş aldırmaya bi şekilde olmamış iykide olmamış biz kardeşim olmadan naparmışız bilemiyorum annem hala bunu düşündüğüne bile pişman ve hep der nasıl kıyacakmışım ben ona diye şimdi kızıma bakıyorum küçücük masum içim acıyo onların bize ihtiyacı var senin bebğininde sana ihtiyacı var gel Allaha bırak kendini varsın bi, bebiş daha olsun zor biliyorum konuşmak kolay şimdi sen çekiceksin zorluğu ama deyeceğine inanıyorum rabbim kolaylık versin inşallah...

merhaba sizi tanımıyorum.belliki eski üyesiniz arkadaşlıklarınıdan sami,miyetinizden anladığım kadarıyla.yorumları okurken farkettim sizi.ben 10 gün önce düşük yaptım.aklıma geldikçe hala ağlıyorum.nolur ani kararlar vermeyin.keske olaydıda alaydım kucağıma bebeğimi.küretaj oldunuz mu daha önce bilemiyorum.benim herşey kanamayla başladı.ben ağlayarak yattım o masaya.kanamasına rağmen hala acaba ben mi kıydım iduorum.hiç kürtaj oldunuz mu bilmiyorum.tuhaf bişey bi canı katletmişin gibi.sizi tanımıyorum.maddi durumunuzu bilmiyorum.ama hep derlerdi unutmamşım rabbim verdiği canın rıskını 7 sene önceden verirmiş.sizin için en doğrusu ne ise o lour inşallah .rabbim yarımcınız olsun

serapcım hoşgeldin cnm

melihacım geçmiş olsun,çok savunmasız geliyorlar öylece yatarken bana,biz de yatmıştık çünkü.Kıyamam ya,inş hemen düşer değeri.

zeynepçim eşinin gelmeini bekle madem,çok çok iyi düşün cnm.

iyiyim canım şimdi sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bol bol kilo almışsın dikkat et canım fazla da alma...

geçmiş olsun canım.İyileşir Mevlamın izniyle...

Hoşbuldukkkk

melihacım,gökçeye geçmişler olsun,inşallah hemen iyileşir de çıkarsınız. uyurken ne kada masumlar masumlar allahım,tarif etmek imkansız,elleri yana açık dudaklar şirin:) istesen bırakıver bi yere nerden anlar ne yapar :) benimkini babası çöp kovasına bırakıvercek oluyo, götürsün çöpçü diyo :) ne vicdansızlar var ki bunu yapanlar var,şakası bile korkunç...

serap hoşgeldin şekerim,nasıl gidiyor hayat?

zynep gerçekten iyi düşün, valla ne yazacağımı bilmiyorum...

selam göknurcuk :) sezeryan ağrım hastanedeyken geçmişti benim,3 günde yani. ama zorladığın sürece ordaki kasları her daim ağrısı hissediliyor.yataktan kalkarken ve bebişi kucaklearken ağrı oluyor bende.

melihacım,gökçeye geçmişler olsun,inşallah hemen iyileşir de çıkarsınız. uyurken ne kada masumlar masumlar allahım,tarif etmek imkansız,elleri yana açık dudaklar şirin:) istesen bırakıver bi yere nerden anlar ne yapar :) benimkini babası çöp kovasına bırakıvercek oluyo, götürsün çöpçü diyo :) ne vicdansızlar var ki bunu yapanlar var,şakası bile korkunç...

selam göknurcuk :) sezeryan ağrım hastanedeyken geçmişti benim,3 günde yani. ama zorladığın sürece ordaki kasları her daim ağrısı hissediliyor.yataktan kalkarken ve bebişi kucaklearken ağrı oluyor bende.

melihacım geçmiş olsun canım.neden öyle sarılık oluyorki bebekler .inşl hemen iyi olurda dönersin evinize.doktorunuz kim peki.

ayşegülcüm herkes ağrılarım çok falan diyince.kimisinin başı ağrır geçmez bu doğumun kolay olanı yokmu :)şöyle pıtdiye çıksa hemn herşey geçse :)

.
valla hoşbulduk canım hayat süper gidiyor okula alıştım.en küçüğüyüm okulun bütün gıcık işler bana yaptırılıyor. Başka bir şikayetim yok.Sizlerde neler var neler yok? var mı hayatında değişiklik olan...

serapcım, hala kıdem olayı var mıymış ya okullarda, ben köy okullarında var sadece sanıyodum, hiç yakıştıramadım necip fazıla DD şaka tabi, oluyor öyle takılmalar okulda, ne güzel işte:) bazen de yırtarsın ben küçüğüm dersin he hee. değişiklik yok şimdilik canım.

göknur ağrı kişiye göre de değişiyor sanırım, ilk 2 gün çoook ağrım oldu benim,akşamına da yürütüyolar ya işte öldürdü beni o :)

mrb kızlar

dün gezmedeyken suyum geldi,4 gibi hatanedeydik,4.30'da bebeme kavuştum.Şuan evdeyiz.

mrb kızlar

dün gezmedeyken suyum geldi,4 gibi hatanedeydik,4.30'da bebeme kavuştum.Şuan evdeyiz.

burçine baaaaak :)))))))) şaka gibisin cidden :):)görünce şok oldum.inanamadım tabi aradım evet oldu dedi.:)birde ben kendimi canı tez sanırıdım.burçin ve bebeği benden daha canı tezmiş.:)birdaha kendime canıtez kıpır kıpır demiceem :))))neyse her ikiise iyiymiş şükür.hoşgeldin aceleci kerem bebek.ilahiiii burçiiiiiiiiiiiiin ve bebeği:))))))))))))

bu arada benmde guatr için kontrolüm vardı.modüllerden biri düşerken biri yükseliyormuş.onıun için ek hap verdiler.her 3 ayda bir dr değişiyormuş.dr değişmiş.ilki tuz kesinlikle yeme dedi.bbugünküde iyotlu tuz bebek için gerekli azda olsa yiyeceksin dedi :)içtiğim hapı aaa o hapı neden aç karına içiyorsun mutlaka tok olacaktı dedi.birde biz gebelere o hapı tavsiye etmiyoruz sana neden verdiler onu bebeğe yan etkisi çok demesinmi.birden tansiyonun düştü yani.8/6 oldu :)))))).resmen sinirlerim bozuldu.ağladım sinirden.bakalım cuma günü kadın doğuma gideceğim inşl bir sorun yoktur..sonra burçini duyunca güldüm gitti :)))herşey olacağına varıyoor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…