zor bir durum zeynepçim,ama aldırmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.En iyi kararı eşinle beraber verirsiniz.
zeynep meraba, gerçekten zor karar, yani ben de yerinde olsam ne yapıcam diye düşünür, sıkışır kalırdım. eşinle paylaş bakalım, gerçi tepkisini az çok bildğini söylemişsin ama, sana bıraksa bile kararı, belli eder düşüncesini, siz bilirsiniz , ayy korunurken de kalınıyomuş demek ki. hayırlısı olsun hakkınızda:44:
sema ve serap nerelerde acaba,hiç sesleri çıkmıyor.
sema faceye giriyor arasıra.ordan anlıyoruz iyi olduğunu.seraptan haber yok ama.birgün gelip slm derler nasıl olsa :)
Ben geldim kızlarrrrr ne var ne yok...
kızlar keyfim yok moralim bozuk doğum kontrol hapı kullanıyordum 2 yıldır hiç bir sorun yoktu arada adet düzensizliği oluyordu yumurtalıklardan kist alınmıştı arada doktoruma gidiyordum yine 15 gün regli günüm geçti doktora gittim hamile olduğumu söyledi nasıl olabilir korunurken dedim % 100 korur diye birşey yok korunma yöntemleri ile hamile kalan çok kişi var dedi kafam çok karışık ayhana söylemedim daha :26: aldırmak istedim doktor ani karar verme dedine yapacağımı bilmiyorum kimsenin haberi yok ilk size söylüyorum 3 çocuktan başka düşünmüyorduk bile bile bir cana kıymakta korkutuyor anlayacağınız iki taş arasına sıkışmış gibiyim ayhana bugün söylemeyi düşünüyorum o benim pskolojimi düşünüp ne diyeceğini bilimez sen karar ver der eminim içinden kalsın desede bana bırakır
iyiyim canım şimdi sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bol bol kilo almışsın dikkat et canım fazla da alma...ooo kuşlar yuvaya dönüyor demek.nasılsın serap.
zeynep hanımda gelmişler hoşgelmişler.:)))))))) kız bu ne hız.biz birini çıkartamıyoruz sen maşaallah .şaka tabi aldıma konusuna son derece karşı olan kişilrdenim.ve hep var olanlara birşey olacakmış gibi gelir bana.örneklerini bir hayli var.olduysa vardır bir hayır şekerim..sağlık sorun olmadıça bence olmaz :)hakkında hayırlısı.
melihacım sende hoşgeldin tekrar.bu sezeryan ağrısı okadar çokmu sürüyor :)
geçmiş olsun canım.İyileşir Mevlamın izniyle...iyi geceler kızlar hatta sabah olmuş nerdeyse biz hastanedeyiz şimdi gökçe sarılık olmuş ışık tedavisi için yatırdı doktor epey yüksekmiş düşene kadar ışık altında kalıcakmışız eşimle nöbet halindeyiz önce ben uyudum şimdi ben beklicem eşim uyuyor kızımı görseniz çırılçıplak yatıyor öylece kucağımıza almamız bile yasak inşallah çabucak iyleşirde çıkar gideriz eve kızımda rahat eder...
zeynepcim şimdi okudum hamileymişsin cnm kafan karışık haklısın ama bence kıyma bebğine olmayacak olsaydı o kadar tedbirden sonra olmazdı rabbim verdiyse onu sana vardır bi hikmeti biz dört kardeşiz benim annemde en küçük kardeşime hamile olduğunu öğrenince iki kez gitmiş aldırmaya bi şekilde olmamış iykide olmamış biz kardeşim olmadan naparmışız bilemiyorum annem hala bunu düşündüğüne bile pişman ve hep der nasıl kıyacakmışım ben ona diye şimdi kızıma bakıyorum küçücük masum içim acıyo onların bize ihtiyacı var senin bebğininde sana ihtiyacı var gel Allaha bırak kendini varsın bi, bebiş daha olsun zor biliyorum konuşmak kolay şimdi sen çekiceksin zorluğu ama deyeceğine inanıyorum rabbim kolaylık versin inşallah...
Hoşbuldukkkkserapcım hoşgeldin cnm
melihacım geçmiş olsun,çok savunmasız geliyorlar öylece yatarken bana,biz de yatmıştık çünkü.Kıyamam ya,inş hemen düşer değeri.
zeynepçim eşinin gelmeini bekle madem,çok çok iyi düşün cnm.
iyi geceler kızlar hatta sabah olmuş nerdeyse biz hastanedeyiz şimdi gökçe sarılık olmuş ışık tedavisi için yatırdı doktor epey yüksekmiş düşene kadar ışık altında kalıcakmışız eşimle nöbet halindeyiz önce ben uyudum şimdi ben beklicem eşim uyuyor kızımı görseniz çırılçıplak yatıyor öylece kucağımıza almamız bile yasak inşallah çabucak iyleşirde çıkar gideriz eve kızımda rahat eder...
zeynepcim şimdi okudum hamileymişsin cnm kafan karışık haklısın ama bence kıyma bebğine olmayacak olsaydı o kadar tedbirden sonra olmazdı rabbim verdiyse onu sana vardır bi hikmeti biz dört kardeşiz benim annemde en küçük kardeşime hamile olduğunu öğrenince iki kez gitmiş aldırmaya bi şekilde olmamış iykide olmamış biz kardeşim olmadan naparmışız bilemiyorum annem hala bunu düşündüğüne bile pişman ve hep der nasıl kıyacakmışım ben ona diye şimdi kızıma bakıyorum küçücük masum içim acıyo onların bize ihtiyacı var senin bebğininde sana ihtiyacı var gel Allaha bırak kendini varsın bi, bebiş daha olsun zor biliyorum konuşmak kolay şimdi sen çekiceksin zorluğu ama deyeceğine inanıyorum rabbim kolaylık versin inşallah...
valla hoşbulduk canım hayat süper gidiyor okula alıştım.en küçüğüyüm okulun bütün gıcık işler bana yaptırılıyor.serap hoşgeldin şekerim,nasıl gidiyor hayat?
.
mrb kızlar
dün gezmedeyken suyum geldi,4 gibi hatanedeydik,4.30'da bebeme kavuştum.Şuan evdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?