günaydın kızlar
eskiden hastaneden gelir gelmez yıkanırmış bebek.Hastane pisliği olur,ben çok rahatsız olurum.Göbeği düşünceye kadar yıkamam bir daha zaten.Geceleri biraz huysuz ama napalım artık
göknurcum dr'larınki birbirini hiç tutmaz zaten,güvendiğin birinde devam et,yoksa her kafadan bir ses çıkar
hmm hastane pisliğinden kurtuldu bebecik yani. sütün var de mi burçin, benim hala yok, artmıycak artık herhalde...mama işi çoook zor
evet göknur, abla oldu nil hemencik :)
melihacım nilin gazı geçti şükür, 2 hafta falan sürdü, dr un önerdiği gaz damlasını kullandık, iyi geldi o, geceleri rahat yudu, şimdilerde de uykumuz rahat maşallah... gökçe nasıl bakalım ?
ayşegül nil bebişin iyi olmasına sevindim atlatmışsınız çok şükür.. gökçe bıktı kan verme işlerinden bugün tekrar gittik sarılığı yine yükselmiş pazartesi tekrar kan vercez bakalım inşallah düşer yoksa yine hastaneden kurtulamıcaz bide bugün sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra alınan topuk kaında guatırla alakalı bi hormon yüksek çıkmış yarın damardan kan vermek için gidicez pazarteside endokrin uzmanıyla görüşmemiz gerekiyomuş ilk defa duydum inşallah çok önemli bişi diildir..
ay bilmiyorum canım benim kendimi rahat hissedebilir miyim onu düşünüyorum erkek doktorda...oyyy kafam karmakarışık ne biçim yer ya doğru düzgün doktor bulamıyorum.Sinir oldum zaten buranın hastane düzenine...ne düzen var ne intizam.. bütün doktorlar cebini düşünür olmuş insan sağlığı pekde önemli değil gibi duruyor..çok zor evet ayşegülcüm,kağan'da aylarca öyle gezmiştim ben,yeter ki süt olsun,razıyım ağrısına
serapçım malesef öyle,çok yoğun oluyorlar.Ben de ona gıcık olup ramazan beyi seçmiştim,iyi ki de seçmişim.
kızlar bebişi götürdük hastaneye kan aldılar dmardan doğuştan hipotiroid çıktı tiroiid bezi ya hiç yok dedi doktor yada hormon salgılayamıyo dedi yarın ultrasondan bakıp kesin söylicekmiş ilaç verdi kullanmaya başladık çocuklardaki gelişim için önemliymiş tiroid hormonu doktor 4 5 sene kullanmamız gerektiğini söyledi endokrin uzmanına da gidicez bide o bakıcak bakalım ne dicek göknurcum senin hipotiroid doğuştan mı sonradan mı farkettiniz sen tedavi oldun mu ben ilk defa duyduğum için çok merak ediyorum hatta dur şimdi ben seni bi arayım çok merak ettim :))
burçincim inşallah düşer keremin sarılığı ama hiç takma çok önemli olmuyo ben çok üzülmüştüm ama tedavi olur hemen düşer başka dert vermesin rabbim inşallah..
ayşegülcüm bebklerde sarılıkta sadece çok sarı oluyo bebkler sürekli uyuyo kan şekeri düşermiş çünkü yeterince beslenememekten kimisi az oluyo hemen geçiyo kimiside fototerapi görmeden düşmüyo benim oğlumda hiç olmamıştı gökçe hala atlatamadı yarın bide onun için kan vercez tekrar kuzucumda vere vere kan kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?