hmm anladım melihacım, geçmiş olsun, çok sürmneden geçer dielim terar sarılık. hipotiroid olayı da var tabi, inşallah ilaçla kullnaıldığında sorun düzelir:) göknur doktoru ara bakalım bi :)))
burçin evet süt olsun da ben de dayanırım ağrısına, benimkiler bomboş, bebekten önce biile daha dolgundu göğüslerim, şimdi hiiiç bişey yok...hem nil hasta oldu, hırıltı geliyor boğazından burnundan bi yerden, canım sıkıldı çok, anne sütü alamadığı için hemencik hastalandı... eşim de bana kızıyor sen hasta ettin, üşütmüşsün çocuğu diye, sabah bi parti daha patladık birbirimize... dayanamıyorum, nasıl toplayabilirim kedimi, bi psikologdan yardım mı alsam, bebekle de zor oluyor işte, bi yere de gidemiyorum, hiç bu jkadar çaresiz hissrtmemiştim kendimi. neyse durdurayım kendimi, yoksa yazaıp durucam , size patlıcak herşey :))) oku oku bitmez.
merhaba arkadaşlar, burçinim kerem bebek uğuru ile gelmiştir inşallah hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM analı babalı büyütsün vede geçmiş olsun üzülme geçer tuncayla eylülsenada olmuştu eylülsena hasta idi biliyorsun söylemiştim 10 gündür onunla uğraşıyordum.Arayamadım seni, 10 gündür gitmiyordu okula bugün götürdüm servise verdim araba hep ayhanda oluyor bende tansiyon düşüklüğü başladı götüremem artık,çok düşündüm bebeğimi aldırmaktan vazgeçtim zaten tam kararlı değildim korkularım vardı sağlık açısından . yarın ramazan özbakır'a gideceğim.dün duşta fenalaştım ilk kez böyle birşey oldu ölüyorum zannettim.bugün gidecektim randevular doluymuş.hayırlısı bakalım.....
ayşegülüm çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir an önce iyileşir inşallah, küçük nil'i benim için koklayarak öp.
melihacığım çok geçmiş olsun ALLAHIM şifa elini uzatsın inşallah
göknurrrrrrrrrrrr mis kokulu kerem bebeği koklamaya gidecek zeynep teyzesi:)))))
kızlar çok sık giremiyorum arada bakıp çıkıyorum sıkıcı geliyor masa başında oturmak, babamız gelsin diz üstü istiyorum o zaman belki daha sık girerim:)
her sayfayı okuyamadım atladığım bir konu olursa affınıza sığınıyorum şimdiden...
teşekkür ederim zeynepçim,darısı sana inşallah.Bebeği aldırmayacak olmana da çok sevindim.Eylül'e de çok geçmiş olsun,hala atlatamadı demek(
melihacım bizim sarılık düşmüş,yatmaya gerek kalmadı şükür.İnşallah sizinki de düşmüştür.
göknurcum eşine söyle seni üzmesin,kızdırmasın,hamilelikte sinirli olursam bebeğe yansır,asabi bir şey çıkar dersin.
tıpamı gideceksiniz .inşl düzlir meliha.sıkma canını.inşl 3 yaşına gelince oluşur.şimdi beslenmesinde sorun yok dimi.sarılık için şekerli su demişti ayşegül şimdi versen olmuyormuki düşmezmi yani :)walla saçmaysa bu kusura bakma.sarılık olmuyormuş ya ondan .:26:ayşegülcüm geçmiş olsun cnm nil bebişe inşallah tez vakitte iyleşir cnm eşinde nile üzülmüş acısını senden çıkarmış boşver erkekler öyle olur genelde bizde eşimle oğlum doğduktan sonra onun için çok kavga ederdik genelde tartışma sebeblerimiz yiğit için olurdu hala öyle napıcaksın işte takma...
göknurcum yarın için randevu aldık endokrinden bugün baktı doktor tiroid bezi yokmuş bizim kızın o yüzden dışardan ilaçla alıcakmışız hormonu 3 yaşına kadar belki o zaman hepten kesebilirmiş yada devam edebilirmiş yarın bide öbürü baksın ne dicek hayırlısı bu arada sarılığıda yükselmiş yine inşallah yatıcak kadar olmaz...
burçin sen ne yaptın sarılık için gidicektin doktora??
zeynepcim çok sevindim kararına en iyi olanı yapmışsın inşaallah çok sağlıklı bi bebişin olur...
günaydın kızlr...
göknurcum dün gittik endokrin uzmanına ultrasondan baktı tiroid bezi var dedi şok olduk ama dedik farabideki doktor yok demişti dedik sonra radyolojiye gönderdi ordan tekrar ultrason istedi ordaki doktorda baktı ve var ben görüyorum dedi tekrar şok olduk bugün kan tahlili ile tekrar gidip görüşcez bakalım nolcak rabbim yardım etsin inşallah
burçincim çok sevindim atlatmışsınız sarılığı biz yarın götürcez inşallah sarılık için düşmüş olsa bari...
he heee,benim hızıma yetişemezsin ki
sizin adınıza çok sevindim melihacım,dr'lar yanılabiliyor.Acaba yoktan kastı tiroid bezinin hormon salgılayamaması mıydı?Olmaması diye bir şey olamaz gibi.
kolay gelsin melihacım, geçmiş olsun,bi çözüme kavuşsa da tedavi gerekiyorsa başlansa içiniz rahatlasa... ufacık bebekle hastanelerde de zor oluyordur sana şimdi...
ben demiştim dimi diye başlıyan bir ukalalık yapmıcam :))))))))dahiliyeciler cidden bilemiyorlar.ben maraştayken tedavi olsaydım eğer şimdi bir poşet hap kullanmak zorunda kalmazdım.onlar hormon salgılamasınada bakarlar.bakmışlardır belkide.neyse gökçe iyi olsunda o nedemiş bu nedemiş önemi yok.drnin verdiği ilaçları gösterseydin.belki kullanma yada devam et diyebilirler.bizide unutma haber vermeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?