Kahramanmaras///46

günaydın...........

gökçe düzelir inş

ben yine atak dönemindeyim ,yürüyemiyorum,eğilemiyorum.Kerem'i eğilip beşiğine bile koyamıyorum.Ağrım çok.Bu aralar şekerli gıdaları çok tükettim,ondan galiba (

geçmiş olsun .ee nolacak şimdi.ilaçda kullanmıyorsun sen sanırım .hem annen gittimi mersine.biraz dikkat et bari.

merhabalar

geçmiş olsun burçin, kısa zamanda geçer inşallah, e doğumu bile gezmede yapacaktın nerdeyse, biraz kaçırmış olabilrisin şekerlileri yani burçin, doğum izni bittikten sonra raporlarla ne kadar idare edebilirim, biraz bilgin varsa anlatabilir misin bişeyler? 25 aralıkta iznim bitiyor, okulun kapanmöasına yaklaşık 1 ay kalıyorsa 30 günlük bi rapor alabilirsem soprun olmaz. 2. dönemi de kapatabildiğim kadar raporla kapatmak istiyorum ama süre uzun, hiç olmadı ücretsiz izne ayrılıcam zaten de, maddi olarak sarsar bizi o yüzden. diyelim ki 15 gün endokrinden aldım, sonra 20 gün kbb den aldım,böyle böyle alsam sorun olur mu?

annem çoktan gitti göknurcum,boğazıma hakim olamıyorum işte.Bu aralar çok kek ve aşure tüketiyorum,deli gibi.Ondan sanırım (

ayşegülcüm ben olsam 10+10+10 şeklinde alırdım.Geri kalan 10 günü 2.dönem başında alırdım.Sonra da heyet alırdım ,zaten 30 günlük heyet için 4-5 gün de yatış gösterir.1.5 ay da 2.dönemden kazanmış olursun.Bazı tanıdıklarım 5+5+5..... diye 5'şer günlük alıyor,bu sayede haftasonu 2 gün boşa gitmemiş oluyor.Ama her pazartesi rapor için çıkman gerekir,o sıkıntı olabilir.Ben şimdiden aile hekimimle konuştum,2 kez 5'er günlük verebilecek,4 gün karım olacak.Diğerlerini de 10'ar günlük alacağım mecbur.Orda mutlaka heyet veren dr vardır,bazıları para karşılığı bile veriyormuş,çok duydum.250-300 istiyorlarmış.Bebek için neler yapılıyor işte.

hmm sağol burçin. yani şimdi benim 40 gün rapor ve 30 gün heyet hakkım mı var? bu konuda hiç bilgim yok kusura bakma. yani 70 güncük mü raporla idare edebilicem :(( çok azmış ya..fazla alırsam nolur acaba,sorutşurma falan mı açılır? aile hekimi bizim burdaki de iyi, maraştakinden çok daha iyi, o konuda sıkıntı olmaz.

annen az daha kalsaymış keşke.rhat edemiyor anlaşılan.dikkat et kendine yinede.tut şu boğazını artık kardeşim :)))))
ayşegüül bu nasıl izinmiş ya hani 6 ay gibi birşey çıkmadımı yasası:)ne kötü birşey.2.dönem bile olsa nil daha küçük ki.hadi 1 yaşında olsada neyse.zor ve gıcık işler demek bunlar.iyice araştırda bir sıkıntı olmasın sana.

ayşegülcüm heyet işi tanıdık işi,yani 2 ay da alabilirsin,ben geneli söyledim.

göknurcum tutacağım artık şu pis boğazımı,ye ye nereye kadar ,ama çok güzel şeyler var ya (

öyle göknurcum, çok erken daha, toplam 4 ay zaten, 2 ay önce 2 ay sonra aldığını düşün, minicik bebek. 6 aya çıkmadı daha doğum izni
hmm tamam burçin, tanıdık buluruz orası kolay, muğlada hepi topu 2 hastane var, biri devlet diğeri özel :))) herkes birbirini tanıyor. denerim şansımı her konuda, bakalım...

günaydın kızlar...

ben daha da kötüyüm,dr'a gideceğim birazdan.Acilden giriş yaptırırız artık.Böyle ağrı olamaz.

hay allah burçin.inşl yatış filan vermezlerde bbekde rezil olmaz.annende yok eşin var adam hanginize baksın :)inşl olumsuz birşey yoktur.bize müsait olunca mutluka haber er.

burçin çok geçmiş olsun ya, inşallah iyileşir hemen dönersin, bebkle daha da zordur hastalığın şimdi...

kremler,haplar verdi dr.Kullanmaya başadım.Ağrı eşiğim cidden yüksektir,sezaryende bile ağrı kesici almadım,dr verdi ama hiç kullanmadım.Ama bu ağrı feci ya,bakalım geçer mutlaka.Sağolun kızlar

kremi nereye süreceksin burçin, yani ağrıyan belli bölge var mı? genel ağrı diye tahmin etmiştim ben...etki etsin de kısa zamanda...

sırtıma sürüyorum cnm,normal hastalığımın dışında bir ağrıydı,zaten o ağrı da vardı,ikisi buluşunca kötü oldu,neyse ki iyiyim şimdi,ohh be,insanın kendi işini bile yapamayacak hale gelmesi çok zor.

iyi akşamlar kızlar...

burçin geçmiş olsun cnm ne kötü bi ağrıymış bu böyle neyseki kurtulmuşsun biraz...

ayşegülcüm gerçekten bebiş daha çok küçük inşallah bu seneyi kapatırsın seneye 1 yaşında olur nil daha rahat işe başlarsın..

kızlar bizde iki gündür hastanedeydik sarılığı çok yükselmiş gökçenin hemen yatırdı foto terapi aldı şimdi geldik eve çok uykusuzum biraz uyumak istiyorum (

geçmiş olsun melihacım,neyse ki eve gelmişsiniz,gökçe'nin iyileşmesine sevindim

günaydın kızlar.siz gelin konyyı görün.buz resmen.kar yağmadı hala yağsa biraz yumuşayacak ortalık .hmde şahsım adıma söyliyim özledim kar'ı:)herkes iyidir umarım.
melihacım bir geçmedi sarılık.nazlı bebek gökçe :)inşl kısa sürede biter.Allah acil şifa versin inl.

saolun kızlar çok şükür bugün daha iyi gökçe...

evet göknura katılıyorum resmen konya buzzzzzzzzzzzzz bende çok istiyorum kar yağsın artık özledik karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…