meliha kurşun çelik ve varsa döktürün bari.çok geçmiş olsun canım.bebeğe bakacam diye önemli olna kendini unuttun anlaşılan.gerçi o telaşede insan kendini dinleyemez mutlaka.hem iltihabın bu kadar acillik olacak kadar ciddi boyutlarda olacağını hiç duymamıştım.geçmiş olsun tekrar.maşaallah burçincim ne güzel gezmelere gidecek olmuşsun ben tekrar yatağa düştüm 3 4 gündür acayip ağrılarım vardı hiç bişi yiyemiyodum en son halsiz kalıp kalkamayınca eşim beni acile götürdü ciddi ilerlemiş idrar yolu iltihap varmış ertesi gün ürolojiye gittik doktor çok ciddi olduğunu hemen yatmam ve yatarak tedavi olmam gerektiğini söyledi ama ben nasıl yatıyım gökçeyi bırakıp artık iki gün ilaç tedavisi olmamı geçmezse yatmamı söyledi bide hastanede bayılmışım zaten zor duruyodum ayakta gözümü acilde açtım beni hemen oraya kaldırmışlar ne zormuş bu iltihap hiç yaşamamıştımrabbim daha beterinden saklasın...
çok geçmiş olsun melihacım.Ana kız hastaneden çıkamıyorsunuz,nazar mı var nedir? Bu son hastalık olur inş ikiniz için de.Gökçe'nin sarılığı nasıl oldu?
ayşegülcüm maşallah nil'e.Benim hiç öyle çocuğum olmayacak,anladım.Bırakacağım,kendi kenine bakınacak,oturacak,hayal anca.Şuan bile kucağımda,yatırınca ağlamaya başlyor benimki( Nil şimdi böyleyse 4.aydan sonra da değişmez,merak etme.Olumlu yönde değişim çok da olumsuz yönde pek duymadım.
sağol zeynepçim,sen nasılsın,alıştın mı bebek fikrine?
çok geçmiş olsun melihacım.Ana kız hastaneden çıkamıyorsunuz,nazar mı var nedir? Bu son hastalık olur inş ikiniz için de.Gökçe'nin sarılığı nasıl oldu?
ayşegülcüm maşallah nil'e.Benim hiç öyle çocuğum olmayacak,anladım.Bırakacağım,kendi kenine bakınacak,oturacak,hayal anca.Şuan bile kucağımda,yatırınca ağlamaya başlyor benimki( Nil şimdi böyleyse 4.aydan sonra da değişmez,merak etme.Olumlu yönde değişim çok da olumsuz yönde pek duymadım.
sağol zeynepçim,sen nasılsın,alıştın mı bebek fikrine?
ayşegülcüm çok zor oldu yiğit yazık ayrı sıkıntıda gökçe zaten hastanelerde eşim 4 haftadır işe gidemiyo hepimiz bi hoş olduk rabbim bugünleri aratacak başka şeyler vermesin inşallah cnm çok şükür bugün kontrolüm vardı ilaçlar etki etmiş iltihabım azalmış inşallah yatmama gerek kalmadan geçecek hayırlısıyla...meliha, çok geçmiş olsun,ne oluyor böyle size, evde bi çocuk, kucakta minik kız, eşin desen işi gücü bırakmış senledir, hay allah,ne zor günler geçiriyorsunuz, yatman gerekmez umarım, idrar yolu iltihabı bende de olyuor ama seninki kadar ağır geçirmemiştimtoparlarsınız inşallah artık,bi daha hastaneye yolunuz düşmesin yaa...
maşallah nile, nazar değmez inşallah, nile de sizin bebeklerinze de :) inşallah değişmez burçin dediğin gibi, bakalım. bebekten bebeğe değişiyor işte, kolik olsalar da çok seviliyolar,sessiz olsalar da :)
sağol zeynep teyzesi,senin nasıl gidiyor yeni bebişle bakalım :)
meliha kurşun çelik ve varsa döktürün bari.çok geçmiş olsun canım.bebeğe bakacam diye önemli olna kendini unuttun anlaşılan.gerçi o telaşede insan kendini dinleyemez mutlaka.hem iltihabın bu kadar acillik olacak kadar ciddi boyutlarda olacağını hiç duymamıştım.geçmiş olsun tekrar.
burçin hanım kolikmi molikmi ne bilmem ama siz hakettiniz .aferiiim kereme.hep kucak istesin işte.sizmisiniz düşüren.hatta babası gelince daha çok kucak istesin soyha babası :)bebekleride almıyacan da kimi alacaksınız kucağa.alışırsa alışssın.öyle diyenlere sizde aaa özlemişssinizdir sizde bebek kucaklamayı biz böyle kucakta dolaşmaktan ok memenununz alın birde si deneyin diyin.yatırsınlar bakalım.benm yeğnim tam 6 ay bağırdı şaka gibiydi.gelinimz çocuk yuvasını verelim bunu diyordu :))))birde tek değildi büyürken kim yorulursa o alıordu bebeği.senin Allah yardımcın olsun şekerim.
biz dr'dan geldik yine,kerem yeni doğduğundan ilaç da veremiyorlar.Bağışıklık sisteminin gücüne kaldı işimiz.İlerlerse yoğun bakıma alacaklarmış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?