Kahramanmaras///46

selamlar... ayy kar yağsa keşke buraya da, çok seviyorum kar :))) evdeyim nasılsa bu sene, daha zevkli olur evden izlemesi :)
gökçecik de iyileşmiş şükür,eve dönüş yapılmış,bu kız evini mi sevmedi ne , habire hastaneye gidesi geliyor fıstığın :)

meraba kızlar, herkesten alıntılar yaparak uzun uzun yazmıştım, birden ekran tıkandı sonra hepside gitti, yeniden yazayım diye niyetlenmiştim ama bu seferde acil çıkmam gerekiyor, otopsi varmış
neyse hepinizde çok iyisinizdir inşaallah, ben toparlanmaya çalışıyorum, ara uğrayıp okuyorum yazdıklarınızı, ama yazacak bişey bulamayınca da çıkıyorum.
ayşegül Nil iyidir inşaallah.
Melihacım bebişin hayırlı olsun, ayrıca geçmiş olsun.
Burçin Kerem gelmiş, hoşgelmiş, gözün aydın. sağlıkla büyür inşallah
unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmayın, acil çıkmam gerekiyor, çok öpüyorum sizleri, hem kendinize hem bebişlerinize iyi bakın
bu arada berfinsena bebişini aldırma, kıyma o cana. sana verilen bi mucize, üstelik çok kıymetli bi mucize, iki kez düşük acısı yaşadım, dikkat etseydim diye suçladım hep kendimi, birde bile bile bi cana kıymak daha kötü olur sanırım, Rabbim bir kolaylık verir elbet
Allah hakkımızda hayırlısını versin

hadi gözün aydın meliha.inşl birdaha gitmezssiniz artık hastaneye.
kızlar ben yürüyüş yapıyım diyorum ama hem belim hemde kasıklarım çok ağrıyor.ve kısa tutmam gerekiyor yürüyüşü.eşim diyorki vaaaaay nerde o eski tazı göknur :)))))))nefesim kesiliyor gibi oluyor.göbeğimi tuta tuta eve zor giriyorum :)))))))))ay ne sorunlu oldum ben :)
semacım sen yazacak birşey nasıl bulamıyorsun :)sen gel hergün ekşın yaparım sana.neyse ki iyiymişssin.işinde zor.kolay gelsin canım.
nilide pek özledik hani :)::)gökçe büyüsün onada diyicem özledik diye.

günaydın kızlar,malesef kar yağıyor,sevmiyorum şu karı ya

göknurcum yine de sen 2 güne bir yarım saat de olsa yürü,iyi gelir.Kerem'i özlemiyor musun yani,iki çiçeğin yanında bir böcek kaldı oğluşum (

semacım iyi olmana sevindim canım :) uğra arada... nasıl gidiyor eşinin ailesi tarafıyla, aranız nasıl ? işler yoğun tabi her zamanki gibi, kolay gelsin canım...

göbüşlü göknuuur :))) demek göbeğini tuta tuta dönüyon yürüyüşten, çok komik :) bunun nedenini bilmiyorum ama yürüyebildiğin kadar yürü sen yine, zorlamadan. özle nili biraz daha teyzecik.bi ara koyarım foto, bi dakka ya niye hep ben koyuyorum, hiç başka foto paylaşan yok ben de paylaşmıycam artık...

slm kızlar karlı bir maraş akşamından merhabaa....

sabahtan beri dilimde bir şarkı:
karlar düşerrr düşerr düşerr ağlaarrıımm :))

çok seviyorum karı :) tabi sokakları aşırı kapatmayacak şekilde.

bu arada bilgisayarım bozuktu çok şükür geldi, fırsat buldukça buralardayım...

nasıl yani yaaa işe bak konya ya daha kar yağmadı.maraşa noluyooooor :))))))))aaay ilk defa kıskandım maraşı :)ya walla burçin keremle bir alakası yok :):)nasıl kıvıracağım bu işi şimdi.hah buldum biiiir sana hiç resim koyduramıyoruz hanımefendi tarzın değil biliyorsun :) onun için ısrar edemiyorum .bide ikiiiiiii aman erkek bebek göre göre ııııy geldi :):)bu tamamen şakaydı ama ilkini hep düşündüğüm için sana hiç söyleyemedim.biliyorum yine resim eklemiyeceksin hadi beni yanılt :)

gülme çıtır gerçekten bir tuhafım bi ara resim eklerim öyle gülersin :)nefesim daralıyor bir problem var gibi :)
iyide başkasının cezasını ben çekemyim be çıtır.çiçek ya o onun için.hem ben hemen maşaaalllah diyorum ayetel kürsi okuyorum üflüyorum ekrandan :) topikte böcek kaynıyor takdir edersinki:))):)sende böcek yapsaydın ağzımı b,le açmazdım :)bak gökçeyede başladım :)))şimdi nil abla kerem ve gökçe küçük bebek onlar daha :)))))))) şöyle ele gelsinler başlıcam.

dilek hoşgeldin, ne güzel kar yağmış maraşa,faceden arkadaşım eklemiş bizim evin orda oturuyodu, özlemişim oraları

göknurcum yoktur bi sorun, hamileliğin her aşamasında olur öyle nefes düzensizlikleri, e kilo da var, vücut şoklarda şu an :) kerem bebeği özlemeye daha sıra gelmedi, o daha minnak, önce nil, sonra gökçe, sonra kerem, en son hakkı önce görelim sonra özleyelim de mi :) sağolasın göknurcum dualarını eksik etmediğin için...

ayşegülcüm nerdesin sen canım memleketemiş kaçtın yoksa... Topiğe girmeyince herkesden bi haber kalmışım valla kim kimdi unutuvermişim

bugün sabahtan beri yağmur yağıyor. öğlen arasında duışarı çıktım biraz yürüdüm bide karnımı doyurdum çok yedim sanırım patlıycak midem..
bu arada valiliğin orda köşedeki lcw de kismecikler yoktu çok şaşırdım, içeri girmeyi bırak kapısının önünden geçilmezdi yağmur herkesi kaçıtdı

kerem hasta oldu ya,sabah dr'daydık.Boğazı çok kötü,hırlıyor,öksürüyor.Bir de tam dr'dan çıkarken pusetinden düştü,eşim nasıl becerdiyse artık,hemen dr koştu,baktı,neyse ki bir şey olmadı.Off,ne stresli bir gün.
Ben resim koymayı bilmiyorum ki,o yüzden yani.Düşünün telefonla çektiğim resmi bile bilgisayara eşim atıyor.Ama söz kerem'in resimlerini bilgisayara yükleyince size söylerim,resim koymayı alatırsınız,ben de eklerim.

Dilekcim lcw'nin önü boş muydu,dünyanın sonu geliyor demektir valla,ben orayı hiç boş görmedim

ayy canım yaa yüreğim cız etti o pusetten düştü yazmışsınya Rabbim herhesin bebişini korusun... Çok geçmiş olsun. Bacım kapısını bırak içi bile boştu ilk defa birilerine çarpmadan gezdim

kız napıyorsunuz kocaman herife küçücük çocukmu ağır gelmiş.hay allah .neyse birşey olmamış.ben oan kocana saldırmıştım yani taşıyamıyacağın çocuğu niye aldın diye.bilerek kimse yapmaz tabiki ama e azdaha dikkat.hiç bağırmadınmı kocana :)ay kendimi düşünemiyorum uçardım resmen :))))Allah korumuş.bide hastanenin önünde . hasta da olmuş bebek.cidden stresli bir gün olmuş.geçmiş olsun.yazık yavrum ya ne ağlamıştır düşünce.töbe töbe benm yerime şu kocana elinin tersini bir vursana ya, yanlışlıkla oldu dersin sonra:)))))))))

evet dilekcim memleketimdeyim, temmuzda ayrıldık maraştan, unutmuşsundur, doğu görevi bitmişti eşimin, ben de hamile olunca aileme yakın olmak istedim, işe yaramadı hatta daha kötü oldu gelmemiz ama her işte hayır vardır napalım...
geçmiş olsun kereme burçin, yazık düşmüş bi de nasıl düştü hakkaten, pusetin emniyet kemeri vardır de mi, takılı mı değildi ? eğer oto koltuğuyla puset aynı şeyse biz oto koltuğunu kullanıyoruz.

emniyet kemeri var ayşegülcüm ama battaniyeye sarılı olunca vurmadık kemeri.Oto koltuğu ayrı,o da var ama o arabaya sabitleniyor.Pusetler bir yere giderken rahat oluyor.Dr kontrol ettikten sonra taşıma yerini tam sabitlemeden kaldırmış,o da düştü tabii,bir anlık dikkatsizlik işte.Neyse ki iyi.

ilahi göknurcum,ne güzel yazmışsın

hava da çok kötü,evde otur otur sıkıldım valla. Kerem az büyüsün hemen gezmelere başlayacağım.

aa burçin çok bile oturdun sen evde.aslında yaz olsaydı sen keremin küçüklüğünü takmazdında bebek bilmişte seni kışın doğdu :)bu arada kağan napıyor.kardeşiyle arası nasıl.

olur öyle kazalar burçin, bişey olmaması önemli olan şüküğr ki, o da istemezdi bişey olmasını ama oluveriyor bi anda, ben de hep düşürmekten korkarım, daha bişey olmadı allahtan. gezmeyi ne çabuk özledin :))) sütün oldukça gezmeye gitmek zor değil, benim süt olmayınca gezmeye gitmek işkence...bi yere gidesim gelmiyor, gitsek de çok kalamıyorz, geçen lcw ya gittik, nile bişeyler baktık, hemen sızlanmaya başladı...arabaya geç emzir oh ne güzel olurdu. mama koyup gidiyorum evden ama soğuyor, termos biberonlardan aldım ama o da çok sıcak tutmuyor, çok sıcak koyacaksın ki mamayı anca öyle, e bu sefer bebek hemen içmek istese soğutmak gerekiyor, off ne çok yazdım :))) çok dertliymişim

ben de mama dışarda daha kolay olur diye düşünürdüm,okuyunca hak verdim.Emerken de zor,kağan'daykan mağaza kabinlerine az girmedim,bulduğum yere girerdim.

gezmeyi özledim tabii ya,cidden dün eşime de dedim,kışın doğması iyi oldu,yoksa içim giderdi diye.Bu arada haftaya bir arkadaşıma gideceğim,yani başlıyorum gezme işine,sahalara geri dönüyorum :))

göknurcum kağan şimdilik iyi,tek sorun kerem'i büyük sanıp oynamak istemesi,o küçük ,tutamaz diyorum ,illa ki eline bir şeyler vermeye çalışıyor.

evet burçin, zor, eve misafirliğe gittiğinde sorun değil ama bu sefer herkes soruyor nedne emzirmiyorsun, anne sütü gibi olur mu sen emzir, ya süt yok işte,yoksa ben niye uğraşıyim mamayla falan, anlatması zor oluyor,inanmıyolar, gelir o gelir emzir diyolar, bebek ciyak ciyak bağırıyor doymayınca işte...
hadi bakalım seni özlemişti sahalar :)

çok bilmiş büyüklerle uğraşmak zor cidden.Sanki bizden daha çok düşünüyorlar yavrularımızı.Emzirmeyi kim istemez.Ben de gazdan çok sıkıntılıydım.Saatlerce durduk yere ağlardı kağan,insanlar o hasta,dr'a götürdün mü,bir yerinde sorun mu var derlerdi,koliği ne bilsinler ?Öyle gıcık olurdum ki,malesef kerem de öyle olacak gibi gözüküyor.Şimdiden başladı ( Bir de ağlayınca mecbur kucağa alıyorsun,ne yapalım,ağlamaktan ölsün mü,sonra da bak çocuk kucağa alıştı,sen alıştırdın muhabbeti yapıyorlar,sinirim ikiye katlanıyor.Düşündükçe sinirlendim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…