günaydın kızlar,malesef kar yağıyor,sevmiyorum şu karı ya
göknurcum yine de sen 2 güne bir yarım saat de olsa yürü,iyi gelir.Kerem'i özlemiyor musun yani,iki çiçeğin yanında bir böcek kaldı oğluşum(
gülme çıtır gerçekten bir tuhafım bi ara resim eklerim öyle gülersin :)nefesim daralıyor bir problem var gibi :)semacım iyi olmana sevindim canım :) uğra arada... nasıl gidiyor eşinin ailesi tarafıyla, aranız nasıl ? işler yoğun tabi her zamanki gibi, kolay gelsin canım...
göbüşlü göknuuur :))) demek göbeğini tuta tuta dönüyon yürüyüşten, çok komik :) bunun nedenini bilmiyorum ama yürüyebildiğin kadar yürü sen yine, zorlamadan. özle nili biraz daha teyzecik.bi ara koyarım foto, bi dakka ya niye hep ben koyuyorum, hiç başka foto paylaşan yokben de paylaşmıycam artık...
kerem hasta oldu ya,sabah dr'daydık.Boğazı çok kötü,hırlıyor,öksürüyor.Bir de tam dr'dan çıkarken pusetinden düştü,eşim nasıl becerdiyse artık,hemen dr koştu,baktı,neyse ki bir şey olmadı.Off,ne stresli bir gün.
Ben resim koymayı bilmiyorum ki,o yüzden yani.Düşünün telefonla çektiğim resmi bile bilgisayara eşim atıyor.Ama söz kerem'in resimlerini bilgisayara yükleyince size söylerim,resim koymayı alatırsınız,ben de eklerim.
Dilekcim lcw'nin önü boş muydu,dünyanın sonu geliyor demektir valla,ben orayı hiç boş görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?