Kahramanmaras///46

durubulut, merhaba türkoğlunda oturan yok aramızda, bilgim yok benim de maalesef umarım bulursunuz...

burçin geçmişler olsun,noluyoruz böyle allah allah,yoğun bakımlık kadar nesi var yavrucağın, gerek kalmasa bari. eviniz soğuk mu burçin, nedne toparlanamadı , anne sütü de alıyor oysa. benimki de burnu hırıltılıydı, öksürüğü vardı, anne sütü alamıyor fazla biliyosun, yüzde 20 ancadır, gerisi mama, ona rağmen geçti bayağı,dr a da gitmedik,gitsek zaten tedavisi anne sütü diyecek...

göknur tuan ismini sevdin mi :) yağız da güzel. eymen ,gökmen de sevdiim isimlerdendi :)

sağolun kızlar,ev sıcak aslında ama nasıl oldu bilmiyorum.Anne sütü alıyor şükür,gelişimi de iyi ama inş bağışıklığı güçlüdür yavrumun.

göknurcum içinize sinen bir isim bulursunuz umarım

merhaba kızlar.nasılsınız.benm hakkkı beni duydu sanırım dünden beri hareket ediyor.:)ay çok değişik birşey :==))))))))
burçin sen drye gidecektin sanırım ,inşl güzel haberlerle gelirsin.

oyy kıpırdak hakkıcık maşallah ona :) karnında pıt pıt ediyo bişey, gerçekten değişik bi duygu... burçin hayuırlı haberlerle döner inşallah.
meliha naptı acaba, herşey yolundadır inşallah

bizim randevu 15'te kızlar,inş iyileşiyordur.

hareketi hissetmek çok güzel gerçekten,Allahın mucizesi

burçincim geçmiş olsun cnm inşallah yoğun bakıma gerek kalmadan iyleşir kerem bebeklerin hastalığı daha bi zor rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlı haberlerle dönersin cnm...

kızlar gökçenin sarılığı düşmüş çok şükür tiroid seviyeside normal sınırlardaymış bizim yarında tıpa gitmemiz lazım endokrindende takip ediyor ya doktorlar inşallah en kısa zamsana kurtulur gökçe ilaçlardan hayırlısıyla

göknurcum hadi gözün aydın kıpırdamış bizim küçük hakkı :)) benim babamın adı hakkı oğluma isim ararken eşim tutturmuştu ikimizin babasınında adı olsun diye yani az daha asıl hakkı benim ki oluyodu.. bencede erkek bebeğe isim daha kolay bulunuyo sanki ben ali ahmet gibi isimleride çok seviyorum yiğit mert mete yağız gibi isimleride daha zaman var bulursun cnm içine sinen bi isim..

ayşegülcüm nilede geçmiş olsun cnm oda atamdı tam olarak hastalığı heralde inşallah tamamen iyi olur da rahatlar...

durubulut, ben görev için gitmiştim bir kaç saatliğine küçük sessiz sakin bir yer minik bir çarşısı var, merkeze yakın olması avantajlı o kadar yakın ki evi merkezden tutabilirsiniz eşin günlük gidip gelebilir. ( görevine ve maddi durumunuza bağlı tabiki ). Kiralık ev için şu satılık kiralık ev sitelerine bakabilirsin belki fikrin olur...

burçin, tatlım nazaramı geldiniz nedir aman rabbim acil şifalar versin...

ayşegül, sende dikkat et tatlım hasta etme nil bebişi bu ara salgın gibi bir hastalanan kolay kolay iyleşemiyor, eskiden hasta olunca 5 günde geçerdi şimdi insanlar aylarca kendine gelemiyor nedendir bilmem...

göknur, gözün aydın canııımmm ne mutlu olmuşsundur şimdi elin karnından gitmez tadını çıkar hamileliğin.. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş..

meliha, sizede geçmiş olsun canım yaa...

topluca kurşun mu döktürsek topiğe napsak...

teşekkürler dilek ve meliha. nil öyle kötü değil, sadece burnunun taa gerisinde mukoza var ,arada gelip gidiyor işte :) öksürük yok zaten, huysuz da değil, öyle hafiften atlatıcak inşallah.
meliha şükür sarılık derdi kalktı ortadan, o da güzel :)
göknuuur, miray ismi çok güzel, aklıma geldi gene :))) facede en çok konulan erkek ve kız isimleri diye başlıklar vardı, yorumları okudum, nil yok içlerinde:) erkeklerinkine baktım senin için: çınar,eymen,yiğit,efe,kayra,kaan,kuzey,rüzgar,kerem,emir,yağız... bunlarmş. burçin tutturmuş popüler isimleri :) ay hepsi güzel, ben çok kafanı şişircem senin isim konusunda, zaman da çabuk geçmez artık :)))

günaydın kızlar,bugün güneş var,ohh,içim açıldı ,bu ne ya

şimdilik takipte kerem,cmtesi yine dr kontrolümüz var

dilekçim haklısın cidden,kurşun döktürmek lazım

ayşegülcüm tutturmuşum cidden,göknurcum, ömer ismini de çok severim ben.

günaydınlar... burda hava kapalı...yemek yapıcam şimdi, eskiden yazıyoduk menülerimizi, bebekler gelince unuttuk herşeyi ya :)))

eşime forma siparişi veriyorum,yılbaşı hediyesi :)

Son düzenleme:

günaydın kızlar.
bebekler tek tek iyi oluyorlar inşl.
çıtıııııır çok mersi :)kayra ismini bende çok duyar oldum.ama konyada genelde kızlara koyuyorlar o ismi:))))eymen yiğit çok fazla var.öyle çok olan isim istemiyorum.:)kerem teyze kızı ve hala kızında var .çınar yağız tuan şimdilik iyi :):)ben hiç bulamıyorum isim.hep kız isimleri aklıma geliyor .erkek ismide bir tek hakkı ,gudret,gibi isimler aklımıza geliyor :))))))))))
meliha valla babanın adı hakkıymış ama ben kesinlikle dalga amaçlı söylemiyorum ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ya ordan kaldı hakkı :):)

günaydınlar... burda hava kapalı...yemek yapıcam şimdi, eskiden yazıyoduk menülerimizi, bebekler gelince unuttuk herşeyi ya :)))

eşime forma siparişi veriyorum,yılbaşı hediyesi :)
yemek daha erken değilmi.bizde de hva kapalı.eskiden burçin gezerdi benm günlerim vardı senin okul vardı ooo iyi kaynatırdık dedikodu vardı :)))))şimdi bebişler var dediğin gibi yedi içte yemedi içmedi onlara üzülürken bizler arada kaynadık.sağlıklı olsunlarda konuşuruz yine.
buarada formayı hangi siteden sipariş verdin ben yeğnime alacağım.

ben de çok konulan isim istemem, defneyi o yüzden koymak istemedim, sınıfında bi sürü aynı isimden arkadaşı olur sonra :) amaaan tek derdimiz bu olsun boşverin ;:)
ya formanın bedeni kalmamış, yok başka sitelerde de, napcam şimdi (( gittigidiyorda var canım,hepsiburada da var ama beden yok off... yemek erken değil,benimki 12de yemeğe geliyor, anca olur.

Son düzenleme:
meraba kızlar, nasılsınız? hepinizde iyisinizdir inşaallah, son sayfayı okuyabildim sadece geçmişi okumaya vakit olmayınca okuyamadım, yoğunuz bugünlerde, yıl sonu geldi artık dosyaların işlemlerini bitirmemiz gerekiyor yine yeniden yeni bir yoğunluk başladı (

günaydın kızlar .burçin neden yorgunsun.kerem uyutmadımı yoksa.birde kendi raatsızlığın.kolay gelsin sana.
ayşegül hanım avatar resminde pek afilli olmuş :))))))kaç gündür söylicem ama denk gelmedi :)
semacım kolay gelsin sana.şimdi başınızı kaşıcak zamanınız yoktur sizin.bende nefret ederdim yılbaşı ve yılbaşının ertesi günlerinde :)

evet göknurcum,uykuyu unuttum valla

ben de avatar resmi istiyorum ama nasıl nerden konulur bilmiyorum.(

evet göknurcum,uykuyu unuttum valla

ben de avatar resmi istiyorum ama nasıl nerden konulur bilmiyorum.(

kerem iyi olsunda inşl uyursun ilerleyen günlerde.kayınvalidenler geldimi.artık annen gelmez snırım.onlar gelse belki biraz bakarlar bebeğe.avatar resmi kullanıcı kontrol paneli varya yukarda ordn oluyor.ama kızlar bu resimleri nerden buluyor ben onları çözemedim :)

teşekkürler göknurcum :) aklımda vardı değiştirmek de araştırma vaktim olmadı, birinin profilinde gördüm hemen kaydettim, ekledim kendiminkine, çaldım avatar değiştirmek çok kolay burçin, kontrol panelinden avatar değiştir diyosun, yönlendiriyor zaten...göknur google'a da yazarsan avatar resimleri çıkyor.

kolay gelsin semacım :) ne denir ki başka :)

bugün de hava çok güzel ya,ah ah çarşıya çıkmak vardı şimdi

göknurcum benim kayınvalidem çok yaşlı,çocuğa bakamaz,75'ine girecek.Onlar anca yarıyıl tatilinde biz gidince görürler kerem'i.Hem evde birileri olacağına ben uykusuz kalmaya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…