E çok da takmamış annesinin yemeğinin üstüne yemek yapılmasınataze yemek ver dedi anneminki dünden kalma dedi
Öyle deme bacim güvec var güvec var, toprak kapta taş fırinda ağır ateşte pişecek,en az 3 saat...zaten konu sahibi fırına gondermis kendisininkini, kv 65 yaş üstuyse demek çıkamamış evden ocakta pişirmis garibim, onunki de Aytene kısmet olmuş boylece
Ben yemesem oğlu yer sonuçta anne yemeği. Benim kayınvalidem bana neredeyse 6 7 çeşit yemek yapar gönderir sevinirim o hafta yemek yapmayacağım diye. Bazı yemekleri bana göre değil ama oğlu seviyor yesin ne var...Bana kayınvalidem yemek gönderdiği zaman çok mutlu oluyorum. Hazır yemek mis gibi. Allah razı olsun derim. Gidip aynı yemeği yapmam. Ben ondan, o benden daha güzel yemek yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Böyle hayat gecer mi?
Ben de cumartesi yapmıştım bu akşam bile yiyeceğiz yanına ek bir şeyler yaparak, nasıl gözüm aç yapmışsamCanım güveç çekti ya...
Ben eti indirdim bile buzluktan, su dolu kaba koydum, düdüklüde pişirip yetiştiririm iftara.Canım güveç çekti ya...
Benim dün youtube'da karşıma çıktı yapım videosu akşama yemek var dedim.Bugünde bu konu.Bu bir mesaj olmalıBen de cumartesi yapmıştım bu akşam bile yiyeceğiz yanına ek bir şeyler yaparak, nasıl gözüm aç yapmışsam
Ayrıca güveç tenceresinde yaptım ama kendi fırınımda, bir taş fırına benzemedi tabi(Gerçi bu konudan sonra bir müddet yemem de yapmam da artık sanırım)
Bende üşenmezsem yapacağım.Olmadı hayrına bir tabak yollayın bana olur muBen eti indirdim bile buzluktan, su dolu kaba koydum, düdüklüde pişirip yetiştiririm iftara.
Bu akşam o güveç sofraya gelecek inşallah.
Biri de hayrına tarif verse ya youtube videoları cok uzun oluyorBende üşenmezsem yapacağım.Olmadı hayrına bir tabak yollayın bana olur mu
allah size ayten gibi komşu versin o zaman beni anarsinizKalan yemegı vermezdım sız yememıssınız komsunuza neden ımram edıyorsunuz. Ben kv getırdıgını sofraya koyardım ben yemesem bıle esım yerdı bugunde kaynama gonderırdım yaptıgımdan. Komsunuza bı tabak yenıden verırdım.
Kız ahmet şef var onun videoları kısaBiri de hayrına tarif verse ya youtube videoları cok uzun oluyor
seyla'nin mutfağı diye youtube da bi bayan var. ben onun yemeklerinden cok yaparim. o yüzden herkes benim yemekleri beğenir. o kadar eleştirdiniz yine de size kıyagim olsunKız ahmet şef var onun videoları kısaHatta geçen yükledi güveç videosunu Buda kıyak olsun
Allah sana da ayten gibi komşu kocam gibi de adam versinBu arada merak etme senin gibilere hic bisey olmaz kahrindanda olmezsin kocanda iyi yapmis kötü niyetlisin hakketmissin sen.
Valla ben eleştirmedim hatta konuda dikkatimi çeken tek şey güveç olduseyla'nin mutfağı diye youtube da bi bayan var. ben onun yemeklerinden cok yaparim. o yüzden herkes benim yemekleri beğenir. o kadar eleştirdiniz yine de size kıyagim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?