Kahve yaptım ama içemeden soğudu...

Oncelikle ev kimin?
Ortak ciktiysaniz sayet:Eve yatili misafir veya sevgilinin kalmasi konusunda bir konusma yapmadiniz mi aranizda?
Kim kalsin,kim gitsin..Sundan rahatsiz olurum,bunlari hos karsilamam seklinde bir fikir alis verisi olmadi mi misal.
1 gece kaldi,sonrasinda 2 gece kaldi..3 olmadan da sert bir sekilde tavrini gosterecektin bence..
Bakti ki kimseden ses yok,artik kendi evi gibi davranmaya basladi.Kendini soz sahibi olarak gormeye devam etti..
Hatta bana sorarsan : Onlara gore bu evde olmamasi gereken kisi sensin su anda..Bu tavirlari seni fazla gorduklerinin gostergesi gibi geldi bana.
Ayrica aile icin ne sikintisi,neden uzulurmussun...Yani neyle tehdit ediliyorsun..Onu da anlamadim..
Bu gibi durumlar eve cikmadan mutlaka konusulur,kendi evimde elin adami bana hakaret. ederse onun agzini yirtarim.

Muhim olan siz bu eve cikarken nasil anlastiniz,gelcekler ve kalacaklar(kurallar) hususunda..
Eger bastan rengini belli ettiysen kuzenin haksiz zaten.
Birde ev kimin iste o muhim..

Son düzenleme:
kuzeniniz çok karaktersiz o sevgilisi de ahlaksız ve yüzsüz
iyi sabretmişsiniz sırf akraba diye ama hep sizin altdan alıp idare etmeye çalışmanızla buraya kadar geldi işte
ailenize aynen durumu anlatsanıza bu sebeple evi ayırıyorum elin ne olduğu belirsiz adamıyla beni aynı eve sokup duruyordu haberiniz olsun demeniz lazım kuzeniniz size iftira atacak birine benziyor ailenizle akrabalarınızla aranızı bozacak biri siz baştan söyleyin olanı,
hemen evler ayrılsın gitsin kimle yaşıyorsa yaşasın deli mi ne ya...

Babannenizin kalbini düşünecek durumda değilsiniz, karşınızdaki destursuz barzo tehlikeli, ne belli yarın tecavüze yeltenmeyecegi? Evinizi soyup size de iki bıçak takıp kacmayacağı nerden belli?Canınız tehlikede, siz yok babaannemin kalbi yok ortalık karışacak. Kendinize gelin.

Siz neden ayrılıyosunuz evden gitsin erkek arkadaşıyla yaşamak istiyorsa kuzeniniz onunla yaşasın. Ama aileler duyar değil mi bu şekilde daha rahat geliyor.
Kabul edilebilecek bir durum değil,can güvenliğinizden endişe ettim ben açıkcası zaman kötü çok dikkat edin.

niye sen çıkıyorsun anahtarı değiştir kendi defolsun gitsin sevgiisyle birlikte ,

Birde üzülüyor musunuz bu kuzene? Bir an önce duyurun babaanne vs herkese ,ikisi de çok tehlikeli gözünüzü açın başınıza çorap örer bu kuzen sizin.

Öyle olcak gibi görünüyor Şuan düşündüğümüz tekrar eve geldiği vakit haber vermek. Artık gerçekten kim üzülür eder düşünmekten kendim yıprandım, hak da etmiyor gibi, yetti.
Babaanne falan aynı şehirde var mı akrabanız. Sevgilisi gelince haber uçurun gelsinler. Tek başınıza tehdit falan etmeyin korkuttu adamın tavırları çünkü.

Neden kuzenin bu cocugun evinde yasamiyor da cocuk sizinke yasiyor? Asalak cunku. Kuzenini kullaniuor. Otel gibi sizde kaliyor. Evin giderlerine ortak mi peki?
Evde ucunci bir sahis da yasayacaksa onun da rızası alinmali. Aksi halde kendileri ayri bir eve çıkmalı.
Ben olsam ben de istemezdim. Ozel hayat denen birsey var. Adam resmen kullaniyor sizi.
Onlar o evden cikmiyorsa siz ayri bir eve cikin, belli ki kuzen ve asalak tip durumdan rahatsiz degil, olayin absurtlugunun farkinda bile degiller. Boylelerine konusmak da kâr etmez, enerji kaybi olur sadece.

Kuzeniniz bu yüzsüzü cok mu aramıs?Benim sana zaRarım demek ne ezik:S
Aileye neden haber vermiyorsunuz?
Ne münasebet elin adamıyla aynı evde kalayım.

Maalesef babaannemin. Kendisi olayı duysa zaten kalpten gider sanırım. Neyse ki şehir dışında yaşıyor.
Ev babaannenizinse kuzeniniz çekip gidecek.
Ortak yaşama kurallarını ihlal eden o çünkü.
Net tavrınızı koyun erkek arkadaşını sen yokken evimde istemiyorum işine gelmiyorsa çekip gidersin deyin.

Evden çıkarsanız işlerine gelecektir muhtemelen istedikleri de budur hakkınızı teslim etmeyin.

Ben buna niye inanmadım acaba?

Gece üçte zilimi çalan, saçma sapan saatlerde arkadaşına kalmaya gelen kız bile olsa deli olurdum.
Bir de burada erkek olduğu için hiç dengesizliği var. Bambaşka sıkıntılar var.
Baş edilemiyorsa ailelere tabii ki söylenmeli.

Ne arsız yüzsüz insanlar bunlar ya okurken benim bile sinirlerim zıpladı. Düşüncesiz erkek yeryüzünün en çekilmez erkeğidir ve rahatsız olmanız çok normal. Kaldı ki erkek değil bu şekilde gelen sürekli kalan, kafasına göre banyoyu bile kullanan kişi kadın da olsa rahatsız edici. Çok istiyorsa sizinle yaşamak gelsin madem kirasını versin diyeceğim ama kuzeniniz de erkek arkadaşı da çekilecek insanlar değiller. Biri bencil biri düşüncesiz madem ev babaannenizin ve bu eve size sormadan bir yabancıyı getirip duran taraf kuzeniniz o halde orada kalmaya devam etmek sizin hakkınız. Açın ailesine hatta babaannenize de konuyu kuzeniniz gitsin erkek arkadaşıyla yaşasın başka bir evde.

Ömürlerinde modernlik görmediler mi bilinmez, böyle bir şey sanıyorlar galiba. Kadın sokağın kopuğunu almış getirmiş saatli bomba gibi koymuş eve, ona bile empati yapanı gördük, dediğiniz gibi kaynana haftada bir gelse ortalığı ayağa kaldırırlar.

Evi başka biriyle paylaştığımız zaman özel alan olmaktan çıkıyor sanıyorlar.

kim duyarsa kim öğrenirse daha doğrusu kimin bilmesi gerekiyorsa aynen anlat onlara bu durumu. ve o evden giden sen olma. meydanı bunlara bırakma. barzoya bak ya bi de sana ne zararım var diyor. ben senin yerinde olsam kuzenim ve sevgilisi bana tecavüz etmeye kalktı der çoktan karıştırırdım ortalığı görsün bakalım üzülen kim oluyor. sen tabii atma öyle iftira falan, olanı söylemen yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…