- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Oglum 10. Gun yapti herhangi bir rahatsizlik vermiyorsa bebege sıkı tı yok.tabi yalnizca anne sutu icin bu dedigimBayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Yok hayır yaşamadı tabiyki, bilakis doktor tavsiye ettiği için verdim.Bunu duymuştum ama cesaret edemedim sonrasında bir sorun yaşanmadı dimi
Bayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Amin sağolun cümlemizin bebeğini Allah esirgesin sağlık versinBebeklerin sindirim sistemi farklı çalışıyor bazen saat başı bez kirleniyor . Üzülmeyin bu kadar ama her ihtimalle karşı dr bir baksın derim. Allah analı babalı büyütsün.
Aaamama bir kere bile verseniz kabız yapabilir bende birbuçuk aylık kızıma bir kere mama verdim aynen kabız oldu ve çok garip gelecek ama poposuna azıcık bebe yağı sürüp bebek arabasıyla dışarı çıkardım özellikle kaldırımda bebek arabasıyla gezdirdim bebek arabası tıkır tıkır gittikçe bağarsakları hareket ediyor ve o gün kakasını yaptı
Ya birde emiyor ben ne kadar ağzına gidiyor bilmiyorum hatta doymuyor mu acaba diye emzirdim sonra sağdım sütümü vereyim dedim biberonu itti kaşıkla vereyim dedim ağladı almadı sonrada kustu karnı tok herhalde dedim ama doğru düşündüm inşallahNormal cnm 5 gün fln yapmayabiliyor..mamayı verin iyice doyurun ..karnını zeytinyağı ile ovun ara ara..bağırsaklar dolmayınca tuvalet ihtiyacı olmayabiliyor.
Ya 10 gün kaka beklersem ben ne olurum bilmem. Ben yapamamaya başlarım herhaldeSADECE anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal
Süt yağlıysa mı o nasıl olacak ya nasıl anlayacağım yağlı süt olduğunu10 güne kadar normal .ellerini emmeside normal.sut yağlıysa tutuyor demketır.korkma.lutfen poposuyla falan da uğraşmayın...!!!!!!!
Ben o kadar çok takıyorum ki kaka diye ağlayacağım utanmasam hıı bebe yağıyla yapıyorum ama bu zeytinyağı her şekilde faydalı sanırım ya yarın bunu deneyeyim kötü bir müdahale değil sonuçtaPopoya mudahale yerine birazcık zeytinyagini tavada çok hafif ısıt ve ılıyınca saat yönünde bebegin bagirsaklarina hafif hafif masaj yap bagirsaklar harekete geçer ve gün içinde yapar kakasini. Bu arada eski gunlerim geldi de aklıma ben de cokkk kafaya takardım ama anne sutu alan bebeklerde bu durum çok normal
Ayaklarını karnına çekmiyor ağlıyor ama her zamanki gibi ağlaması yani normalde de ağlayan bir Bebek zaten fazlası yok normal halinden tereddüt edeceğim bir şey yapamam yaa zaten çok evfamlı birisiyim3güne kadar yapmaması normal kilo alıyodur
Eger ağlıyosa ağlarken ayaklarını karnına çekiyosa sancusı varsa o zaman sorun var demektir
Görümcemin oğlu 6ay çekti o derdi bebelac nutriconfor veriyodu mama onla yapıyodu erkek çocuklarda olan bişeymiş
Zeytin yağının zararı olmaz poposuna sür istersen hem cildini korur içiriyoduk biz arada ben kızlarımda eski usül başka bişey yapmak zorunda kaldım da yazmıyayım olay olur doğru değildi ama o an çarem yoktu başka beyse dediğim gibi çocuğun rahatsız değilse dutumdan acele etme ama ağlıyosa hemen götür
Aslında doktoruma mesaj attım iki gün geçsin bakarız sorun yoktur dedi ama ben biraz evlamlıyım adama şimdi tekrar atmak istemiyorum çünkü bana annesiiiiii sakiiiinnn ollll bir sorun yokturrrrr bakarııızzzz diyor aynen bı şekilde ama bence benden bıktı şahsen ben olsam onun yerine paramı geri öder al git beni rahat bırak derdim o yüzden tekrar yazamıyorumBence doktorunuza sorun ne olacak ki? Ben gece bile mesaj atıyorum. Cevaplar ne olacak ki? Biz doktor değiliz bilemeyiz. Belki bi sebebi vardır.
Benim doktorum çiş yaptığı sürece bebekte bir sorun olmaz diyor. Kaka için bir fikrim yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?