- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yaaa o zaman biraz daha bekleyeyim yani. Normalde günde Zaten 3,4 kez yapıyordu ne güzeldi nereden çıktıysa bu şimdi peki kakası dura dura kabız olur mı ki hiç rahatsızda depiş alttan gazı çıkıyor ama kaka yokNormal sikinti yapmayin. Bazen gunde 6 kere yapar bazen 6 gun yapmaz demisti bizim doktor bize.
cnm telaş etmeni gerektirecek birşey yok doktora götürsende bir şey yapmayacaklar... bebeklerin 7 gün kaka yapması normal sonrası sıkıntı. bugünde bekle yapmazsa yarın saf zeytinyaplı kulak çöpüyle hafif uyar poposunu ben oyle yaptırdım bi kaç defa kızımı bebekken. yanlız bunu alışkanlık haline getirme alışır çocuk hep oşekilde yapmak zorunda kalırsın... birde bacaklarıyla karnına bastırarak masaj yapınBayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Tamam canım sağolasın sürekli masaj halindeydim dizlerinden tutup karnına itiyoruz hafifçe ama o zeytinyağını denemedim hiç yapayım bir kez en azından sonra bu durum devam ederse doktorumuza söylerim kesinliklecnm telaş etmeni gerektirecek birşey yok doktora götürsende bir şey yapmayacaklar... bebeklerin 7 gün kaka yapması normal sonrası sıkıntı. bugünde bekle yapmazsa yarın saf zeytinyaplı kulak çöpüyle hafif uyar poposunu ben oyle yaptırdım bi kaç defa kızımı bebekken. yanlız bunu alışkanlık haline getirme alışır çocuk hep oşekilde yapmak zorunda kalırsın... birde bacaklarıyla karnına bastırarak masaj yapın
Allah bağışlasın bebişinizi inşallah zeytinyağını neyle damlatıyordunuz pekiBenim bebeğim 4 aylik. O dönemde bizdede oluyodu ama normalmiş. 3 günü geçince rahatsizlik vermesin diye biraz zeytinyağı damlatiyordum popusua ogün yapiyordu
hiç popusuna müdahale yapmayın. gerekirse doktorunuza gidin.Allah bağışlasın bebişinizi inşallah zeytinyağını neyle damlatıyordunuz peki
Sormayın her şeye takılıyorum doktorumuzu bile bıktırdım sorularımlaÇok normal. Böyle şeylere üzülme. Ek gıdaya başlayınca asıl yapmaması sorun. O zaman da birkaç damla çörekotu yağı sorunu çözer inş. Şimdiden öğrenmekte fayda var.
Öyle mi ilk kez duyuyorum margarin ağırlığıyla öğrenildiğini teşekkür ederim bu güzel oldu. Bez sayısından ziyade o daha açıklayıcı oldu sağolunsadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal. ellerini tanımaya başladığı için ellerini emmesi de normal. doyduğunu da ; günlük çişli bezleri toplamı 1 margarin ağırlığında oluyorsa doyuyordur.
Aaaa e neden hem normal deyip hem öyle diyor çok saçma yok yarın mutlaka gideceğiz doktora fakat şuan bişiler duymaya ihtiyacım var sanırımbenimde zamanında bebeğim 1 hafta yapmayınca dr götürmüştüm 15 güne kadar normal demişti sonra 14 gün olunca tekrar götürdüm aynı dr bu saate kadar nerdeydin demişti o an nasıl sinirlenmiştim siz nornmal demiştiniz diye, sonrası fitil vermişti hemen yapmıştı... dr götürün siz yinede
Saol olasin sizinkinide. Küçük bi şişeye koymustum zeytinyağını onunla damlatıyodum. Küçük sıvı savun kabınaAllah bağışlasın bebişinizi inşallah zeytinyağını neyle damlatıyordunuz peki
Hımm sonrası için sorun oluşturabilir belki hep öyle isterse doğru yarın gideceğiz mutlakahiç popusuna müdahale yapmayın. gerekirse doktorunuza gidin.
Aminnn Poposuna sürüyorsunuz aslında sanırımSaol olasin sizinkinide. Küçük bi şişeye koymustum zeytinyağını onunla damlatıyodum. Küçük sıvı savun kabına
Karnında şişlik varmı. . Kabizdir belkiBayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Öyle mi ilk kez duyuyorum margarin ağırlığıyla öğrenildiğini teşekkür ederim bu güzel oldu. Bez sayısından ziyade o daha açıklayıcı oldu sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?