Kaka yapmıyor :-(

Peki verdiğin bilgiler için teşekkür ederim içim rahatladı tek benim yaşamamış olmak içimi rahatlattı

Cnm gercekten telaş yapma. Hemen hemen her bebekte olabiliyor. Bi arkadasinda dedigi gibi keçi pisliği gibi katı ve tane tane yaparsa kabız sayıyor drlar
Yok yok bizde hiç kaka yok hatta yapmasa umru olmayacak ama aklımda bulunsun inşallah başıma gelmezse gelirse nasıl anlayacağımı biliyorum ;-) biraz daha rahatladım sanki çoğu kişinin yaşaması içimi rahatlattı ben tekim sanmıştım

Canim benim kızım 15 Günlükken maması kesmistik sadece anne sütüyle devam ediyoduk kızım tam tamına 13 gün kaka yapmadı. Doktora soyledigimde sadece anne sütü içen çocuklarda 15 güne kadar çok normal dedi hatta inanmadim başka doktora da sordum oda aynı şeyi söyledi gaz sancısı fln cekmiyodu. Ama 13 gün sonunda yaptığında aman allahım akıllara zarar kendi kadar da kakası çıktı :)

2 gün çok normal, hatta bir haftaya kadar yapmaması normal endişe etmeyin.

7 günü geçerse ve bebek çok acı çekmeye zorlanmaya başlarsa o zaman doktora götürün... genelde ya fitil veriyorlar ya da lavman yapıyorlar.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi

☺biriktirerek yapıyo demekki

Emzirdigin için zamanla rengindede değişiklik olabiliyor şimdiden söyleyeyim. Benimki bi baktim yemyeşil mukuslu yapti 2 gün kafayi yedim. Karnından röntgen cekildi kaka tahlili yapildi. Cok şükür temiz çıktı ve kendiliğinden gecti

Bizim de mukuslu yapıyordu iki gün önce röntgen çekildi bizim de bir sorun çıkmadı şükür inşallah düzelir hemen yaa çok üzülüyormuş insan

Aynı sorunu kızımda yaşamıştı, doktor sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 gün, mama ilave ediliyorsa bir hafta yapmaması normal demişti. Ayrıca zeytinyağı vermemizi önerdi, gerçekten de bir tatlı kaşığı zeytinyağı içirdikten sonra sıkıntımız çözülmüştü. (Zeytinyağı vermeden önce kaynatın sonra soğutun asiti alınmış olsun)

Bebeğiniz huzursuz değilse bir sıkıntı yoktur muhtemelen. Çok endişelenmeyin. Benim bebeğimde mukuslu yaptı hatta bi ara yeşil yapıyordu ama geçti hep. Doktorumuz her seferinde normal bunlar bebeğiniz büyüyor bununla beraber bağırsaklarıda gelişiyor çok normal bu tarz geçişler demişti.

Bunu duymuştum ama cesaret edemedim sonrasında bir sorun yaşanmadı dimi

Bu durumla alakalı doktorumuz süt alerjisi olabilir dedi ama diyet yapmama rağmen değişmedi demek ki normal bir durummuş başka doktorlar normal olabileceğini söylemişti sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…