- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Peki verdiğin bilgiler için teşekkür ederim içim rahatladı tek benim yaşamamış olmak içimi rahatlattıgelisiminin bir parcasi buyudukce bagirsaklarida uzuyor eskisi gibi emerken kaka yapmasi gerekmiyor. Kabizliga yol acmaz kaka yapmamasi. Ben prebiyotik damla kullanmistim uzun sure kaka yapmayinca faydasini gordum. Eger 5 6 gun yapmazsa doktorunuza danisirsiniz.
Yok yok bizde hiç kaka yok hatta yapmasa umru olmayacak ama aklımda bulunsun inşallah başıma gelmezse gelirse nasıl anlayacağımı biliyorum ;-) biraz daha rahatladım sanki çoğu kişinin yaşaması içimi rahatlattı ben tekim sanmıştımCnm gercekten telaş yapma. Hemen hemen her bebekte olabiliyor. Bi arkadasinda dedigi gibi keçi pisliği gibi katı ve tane tane yaparsa kabız sayıyor drlar
Sürekli yapıyorum masaj ama tekrar yapayım en iyisi belki yapar hay alam nereden çıktı bu kaka sorunuSis ve sert olursa takip et kendini sikiyorsa ıikiniyorsa ve yaptığı keçi pisligi gibiyse arkadaşın dediği gibi kabizdir... karnına ayaklarına masaj yap iyi gelir
Tabi tabi mutlaka gideceğiz. Şuan için rahatladı sağol cevap için duydukça rahatlıyorumDamlatip bekliyordum. Çünkü huzursuzdu. Dr götürecektim uzun sürmedi çok şükür. Sizinki uzun sürerse mutlaka götürün
bilmiyorum ki sonra gitmedim zaten o dr başka dr başlamıştık.Aaaa e neden hem normal deyip hem öyle diyor çok saçma yok yarın mutlaka gideceğiz doktora fakat şuan bişiler duymaya ihtiyacım var sanırım
Bayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Yine doktora götür amaSürekli yapıyorum masaj ama tekrar yapayım en iyisi belki yapar hay alam nereden çıktı bu kaka sorunu
☺biriktirerek yapıyo demekkiCanim benim kızım 15 Günlükken maması kesmistik sadece anne sütüyle devam ediyoduk kızım tam tamına 13 gün kaka yapmadı. Doktora soyledigimde sadece anne sütü içen çocuklarda 15 güne kadar çok normal dedi hatta inanmadim başka doktora da sordum oda aynı şeyi söyledi gaz sancısı fln cekmiyodu. Ama 13 gün sonunda yaptığında aman allahım akıllara zarar kendi kadar da kakası çıktı :)
Yok olmadı 2 önce karma aşısını oldu etkisi olur muYakın zamanda rota virüs aşısı falan oldu mu?
Yok olmadı 2 önce karma aşısını oldu etkisi olur mu
Bizim de mukuslu yapıyordu iki gün önce röntgen çekildi bizim de bir sorun çıkmadı şükür inşallah düzelir hemen yaa çok üzülüyormuş insanEmzirdigin için zamanla rengindede değişiklik olabiliyor şimdiden söyleyeyim. Benimki bi baktim yemyeşil mukuslu yapti 2 gün kafayi yedim. Karnından röntgen cekildi kaka tahlili yapildi. Cok şükür temiz çıktı ve kendiliğinden gecti
Aynı sorunu kızımda yaşamıştı, doktor sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 gün, mama ilave ediliyorsa bir hafta yapmaması normal demişti. Ayrıca zeytinyağı vermemizi önerdi, gerçekten de bir tatlı kaşığı zeytinyağı içirdikten sonra sıkıntımız çözülmüştü. (Zeytinyağı vermeden önce kaynatın sonra soğutun asiti alınmış olsun)Bayanlar 2 aylık bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor yalnızca anne sütü alıyor 2 gün önceye kadar günde bir 45 cc mama veriyordum vermiyorum şuan 2 gündür kakası yok ayrıca ellerini ağzına götürüyor ve parmaklarını ellerini emiyor sürekli acaba aç mı ondan mı yapmıyor kaka of lütfen bakın. Ayrıca doktorumuza mesaj atmak istemiyorum çünkü adamı sürekli rahatsız ediyorum eğer bugünde yapmazsa götüreceğim ama şuan bişiler duymak istiyorum ç.
Bunu duymuştum ama cesaret edemedim sonrasında bir sorun yaşanmadı dimiAynı sorunu kızımda yaşamıştı, doktor sadece anne sütü ile besleniyorsa 10 gün, mama ilave ediliyorsa bir hafta yapmaması normal demişti. Ayrıca zeytinyağı vermemizi önerdi, gerçekten de bir tatlı kaşığı zeytinyağı içirdikten sonra sıkıntımız çözülmüştü. (Zeytinyağı vermeden önce kaynatın sonra soğutun asiti alınmış olsun)
Bu durumla alakalı doktorumuz süt alerjisi olabilir dedi ama diyet yapmama rağmen değişmedi demek ki normal bir durummuş başka doktorlar normal olabileceğini söylemişti sizin gibiBebeğiniz huzursuz değilse bir sıkıntı yoktur muhtemelen. Çok endişelenmeyin. Benim bebeğimde mukuslu yaptı hatta bi ara yeşil yapıyordu ama geçti hep. Doktorumuz her seferinde normal bunlar bebeğiniz büyüyor bununla beraber bağırsaklarıda gelişiyor çok normal bu tarz geçişler demişti.
45 cc 2 aylık bebek için az değilmama bir kez veriyordum 45 cc yapıp hepsini içmiyordu ili gündür hiç vermiyorum
Mama kesmeden öncede vardı parmak emmesi ben gaz yaptığını duyduğum için kestim Zaten 15 gündür veriyordum45 cc 2 aylık bebek için az değil
Doktor mu söyledi kesmenizi
Ellerini parmaklarını emme isteği mama kesmeden sonra mı oldu önceden de varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?