Siz niye evlenince ayrı eve çıkmayacaksınız, niye kabul ettiniz şimdiden?Hayır diğerleri evli ayrılmış zaten ama ara sıra toplaşıyorlar mış
Kalabalık aile sevmiyorsanız sorun olurKızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
Kolay gelsin canim sanaKızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
cok guldumEvlenince birlikte mi oturacaksınız,Allah'tan belanızı isteseydiniz daha az sıkıntı çekerdiniz emin olun.
Az once bi konu actim bende bu konuda aklin varsa ayni eve girme basta herkes alim balim ama oyle olmuyor dusa girwmiosun cikamiosun bi yere gitsen surat okuyor ve misafir hic bitmiyor kendi arkadaslarini aileni rahat rahat cagiramiyorsun cok zor ben suan ayni evdeyim bana kimse akil vermedi yinede hakkinda hayirlisiKızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?