Kalabalık aile :)

Kalabalık aile sevmiyorsanız sorun olur
Eşimin anne babası bizde dünden beri afakanlar bati bana suanda kafam şişti
Düşünn sadece 2 kişi

Ya Rabbim büyüksünü, birlikte oturmaya başladıktan sonra söylemeye başlarsın benden söylemesi.
Hiç kayınvalide ile birlikte yaşanan bir evde bulundunuz mu?
Ben bulundum, babaannemlerle 7 yıl yaşadık. Hiçbir artısı yok, eksilerini sayayım.
1- O ev asla senin olmayacak, orası kayınvalidenin evi.
2- Bu sebeple görümceler, eltiler teklifsizce gelebilecek. Hiç kimse seni takmayacak, özel bir alanın asla olmayacak. Eğer mahrem anlayışları daha farklıysa yatak odana bile girip çıkarlar gün içinde.
3- Kira vermeyeceğiz, birikim yaparız diyorsanız, yapamayacaksınız büyük bir ihtimalle onu da söyleyeyim.
4- Senin misafirlerin asla rahat edemeyecek çünkü hiç yalnız kalamayacaksınız. Özel bir şey anlatacak olsan, anlatamayacaksın.
5- Bayramda seyranda tatilde öyle canının istediği gibi plan yapamayacaksın.
6- Bir de senden hizmet beklerlerse yandın, sabah kahvaltısı ile mesain başlar.
Geçmiş olsun.
He ek olarak eşinle de pek yalnız kalamayacaksın.

Kolay gelsin canim sana

Karı koca iki baş zor yürütülen evlilik çok başlı neye benzer ben anlatmayayım.
Hayallerini yıkmak istemem.
Kendin araştır oku ve yol yakınken uyan.

Canm çokkkk zor nasıl cesaret edeceksin buna.bu devirde birlik yaşamak akıl işi değil.hem düşüncesene dilediğin gibi giyinemeyeceksin evinde istediğin gibi hareket edemeyeceksin uzanıp öpüp koklayarak eşinle tv bile izleyemeyeceksin.onun ailesi heran evde olacak ama senin ailen senin arkadaşların evine gelince rahat edip bi sırrını bile paylaşamayacaksın.heran birileri senden hizmet bekleyecek daha sayayaımmı

Evlenince birlikte oturmak özel hayatınızı hiç eder, artı tüm sülalenin her an dipdibe olması da cabası. O büyük aşkınız kayınvalidenizi her gün gördükçe, odanızda sessiz sessiz sevişmeye çalıştıkça, evde rahatça oturup bir ayaklarınızı uzatamadıkça, evde sürekli hizmet ettikçe biter zaten merak etmeyin. Yani hala evlenmek istiyorsanız siz bilirsiniz, burada kimseye çemkirmenin bir faydası yok sonuçta bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz, sıkıntıyı çekecek olan da.

Az once bi konu actim bende bu konuda aklin varsa ayni eve girme basta herkes alim balim ama oyle olmuyor dusa girwmiosun cikamiosun bi yere gitsen surat okuyor ve misafir hic bitmiyor kendi arkadaslarini aileni rahat rahat cagiramiyorsun cok zor ben suan ayni evdeyim bana kimse akil vermedi yinede hakkinda hayirlisi

Yoo hiç problem olmaz mutlu mesut yaşarsınız ömür boyu kaynanan eltiler falan

Ayy bu hataya düşmeyin sakin,içiçe olan ailelerle yaşamak çok çok zor,benimkinin sulaleside bizden çıkmıyor ben kafayı yemek üzereyim,yol yakınken koşarak uzaklaşın bence

Ay sevdğim şey
Kalabalık kahvaltı sofrası, kuş kadar yemek yapmamaya uğraşmamak. Hem hergün ne pişiricem derdin de olmaz, kv sana bol bol fikir verir
Akşamları eşinle miskin miskin tv izlemek yerine bol muhabbet, çay kahve daha ne olsun
Akşamdan da mutfağı temiz bıraktın mı tamamdır

Ay sevdğim şey
Kalabalık kahvaltı sofrası, kuş kadar yemek yapmamaya uğraşmamak. Hem hergün ne pişiricem derdin de olmaz, kv sana bol bol fikir verir
Akşamları eşinle miskin miskin tv izlemek yerine bol muhabbet, çay kahve daha ne olsun
Akşamdan da mutfağı temiz bıraktın mı tamamdır

Hadi siz evlilik nedir bilmiyorsunuz dıyelım, sizin ailenızde mı sızı hiç uyarmıyor yahu? Bırlıkte oturcaz sorun olur mu? Olmaması mümkün mü? Bırlıkte oturup aşırı mutluyuz dıyen bır elin parmaklarını gecmez bırak bırlıkte oturmayı mıllet altlı üstlü oturmaya cekınıyor. Sizce sorun olmaz mı ömür boyu? Ondan sonra vayyy cok pişmanım evi ayırmak istiyorum dıye başlıyorlar bunları cok gordum ben, burda da görüyoruz. Gercekten kendı hayatınızı kendı elinizle mshvedıyorsunuz ya bısey dıyemıyorum. Sonraa cok özenırsın elaleme kv evınde millete hızmetcılık yaparken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…