- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Şaka yapma kız gerçek sanacak..Ay sevdğim şey
Kalabalık kahvaltı sofrası, kuş kadar yemek yapmamaya uğraşmamak. Hem hergün ne pişiricem derdin de olmaz, kv sana bol bol fikir verir
Akşamları eşinle miskin miskin tv izlemek yerine bol muhabbet, çay kahve daha ne olsun
Akşamdan da mutfağı temiz bıraktın mı tamamdır
İyi de o anlayış değil ki bi nevi kendini dışlayış.Benim kayınvalidemin anlayışından kaynaklanıyor sanırım çünkü neredeyse iki yıldır evliyim misafir dışında eşim geldiği zaman odasından çıkmıyor yani ister çamaşırla ister bornozla gezebiliyorum bizimde yemek dahi yediği nadirdir bizden once kalkar kahvaltı yapar akşam yemeğini eşim gelmeden yer odasına geçer. Sağolsun bi zararını görmedim. Arada birbirimizi in kalbini kırdığımız oluyordur tabi ama bunlar anne kız arasında da oluyor :)
Benim kayınvalidemin anlayışından kaynaklanıyor sanırım çünkü neredeyse iki yıldır evliyim misafir dışında eşim geldiği zaman odasından çıkmıyor yani ister çamaşırla ister bornozla gezebiliyorum bizimde yemek dahi yediği nadirdir bizden once kalkar kahvaltı yapar akşam yemeğini eşim gelmeden yer odasına geçer. Sağolsun bi zararını görmedim. Arada birbirimizi in kalbini kırdığımız oluyordur tabi ama bunlar anne kız arasında da oluyor :)
Evlenince birlikte mi oturacaksınız,Allah'tan belanızı isteseydiniz daha az sıkıntı çekerdiniz emin olun.
Estağfurullah neden yanlış anlayayım. Haklısınız yazdığımı okuyunca bene öyle hissettim yanlış ifade ettim biraz. Bunu kabul endi istediği için yapıyor yani yalnız, yemeği sevdiği için yoksa bizi böyle bir istediğimiz olmadı. Tabi ki hem o hem biz biraz fedakarlık yapıyoruz ki birlikte yaşıyoruz. Ama çok şükür memnunuz hayatımızdan.Yanlış anlamayın lütfen, cidden eleştirmek ya da kırmak gibi bir amacım yok ama anlattıklarınıza dışarıdan bakıldığında kayınvalideniz kendini soyutlamış gibi görünüyor. Aileyle yemek yemiyor da ayrı yiyor, odadan çıkmıyor. Ne bileyim üzücü geldi okurken. Aynı evde yaşayınca bir taraf muhakkak yaşam kalitesini düşürmüş oluyor işte.
Yanlış ifade ettim sanırım tam olarak oyle değil :)İyi de o anlayış değil ki bi nevi kendini dışlayış.
Yani sizden önce kalkıp kahvaltı etmesi akşam yemeğini erken yiyip odasına çekilmesi sanki evin bir odasını bir yabancıya kiralamışsınız gibi birşey bu.
Bilemiyorum bana tuhaf geldi açıkçası.
Misafir geldiği zamanlar hariç sanki cezalıymış gibi odasından çıkmaması vs.
Herkes mesutsa sorun değil tabiki, mutluluklar
Peruk takıp oradan kaçKızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
El birliği ile kızı kaçırdınız
Abart canımmm :) bana göre sevmek yetmez. Evlendktn bi süre sonra normle dönmeye başlıyor herşey ve eğer sevmiyosan kalablığı, sana karışılmasını, özgürlüğünn kısıtlanmasını şimdiden vazgeç. Hanımlrın yazdklarını okursan zaten çoğu dert aynı evde yaşamadkları halde kv. Yada akrabalardan yada eşten kaynaklı. Benden tavsiye çok iyi düşün. En iyi sen tanırsın kendni.Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?