Kalabalık aile :)

Şaka yapma kız gerçek sanacak..

Neden beraber oturacaksınız açıklamamışsın..

Sakın sakınn kabul etme canım. Benim yeğenimde öyle bir hata yaptı evlendi. 5 ay dayanabildi. Şimdi ayrı eve çıktı rahat etti. Kocasıyla hiç başbaşa kalmıyorlardı

Aynı evde yaşamak kolay mi sanıyorsunuz? Insan yeri geliyor kendi ailesiyle bile belli bir zamana kadar aynı evde yasayabiliyor. Sonra sonra sıkıntılar başlayabiliyor. Ki bu eşinizin ailesi.. ne kadar tahammül olabilir iki taraf içinde ? Cümbür cemaat bir evin içine onca insanın tikismasi aklım almıyor? Köyde misin,konakta misin,hangi yydasin ?

Cnm valla aynısını bende var kesinlikle ayrı ev iste herkes kendi keyfine bakacak yorulan sen olacağın benim eltim kabus gibi her hafta sonu bizde bende kaynanamlarla oturuyorum çok zor kendini buna hazırla

İyi de o anlayış değil ki bi nevi kendini dışlayış.
Yani sizden önce kalkıp kahvaltı etmesi akşam yemeğini erken yiyip odasına çekilmesi sanki evin bir odasını bir yabancıya kiralamışsınız gibi birşey bu.
Bilemiyorum bana tuhaf geldi açıkçası.
Misafir geldiği zamanlar hariç sanki cezalıymış gibi odasından çıkmaması vs.
Herkes mesutsa sorun değil tabiki, mutluluklar

Yanlış anlamayın lütfen, cidden eleştirmek ya da kırmak gibi bir amacım yok ama anlattıklarınıza dışarıdan bakıldığında kayınvalideniz kendini soyutlamış gibi görünüyor. Aileyle yemek yemiyor da ayrı yiyor, odadan çıkmıyor. Ne bileyim üzücü geldi okurken. Aynı evde yaşayınca bir taraf muhakkak yaşam kalitesini düşürmüş oluyor işte.

İlerde buraya 'gaddar kaynana,kıskanç elti,patavatsız kaynım' vb konular açmak istemiyorsan,daha da kötüsü kocandan olmak istemiyorsan sakın onlarla oturma.

Estağfurullah neden yanlış anlayayım. Haklısınız yazdığımı okuyunca bene öyle hissettim yanlış ifade ettim biraz. Bunu kabul endi istediği için yapıyor yani yalnız, yemeği sevdiği için yoksa bizi böyle bir istediğimiz olmadı. Tabi ki hem o hem biz biraz fedakarlık yapıyoruz ki birlikte yaşıyoruz. Ama çok şükür memnunuz hayatımızdan.

Yanlış ifade ettim sanırım tam olarak oyle değil :)

Ben de tavsiye etmiyorum tabi herkes kendi yuvasını düzenin kurmalı bizim düzenimiz böyle kuruldu mutlu mesut yaşıyoruz şükür :) herkese mutluluklar. Sıcacık yuvalarınız olsun inşallah

Peruk takıp oradan kaç

Birlikte yaşamak çok zorlar seni emin ol kalabalık ardına çok sorun getirir. Evleneceğin kişi bir de onlara düşkün ve onları savunursa vay haline..

Eğer kendinizden nefret ediyorsanız tabi ki buyrun aynı eve evlenin siz ne sorduğunuzun farkında mısınız? intihar etmek üzeresiniz

Abart canımmm :) bana göre sevmek yetmez. Evlendktn bi süre sonra normle dönmeye başlıyor herşey ve eğer sevmiyosan kalablığı, sana karışılmasını, özgürlüğünn kısıtlanmasını şimdiden vazgeç. Hanımlrın yazdklarını okursan zaten çoğu dert aynı evde yaşamadkları halde kv. Yada akrabalardan yada eşten kaynaklı. Benden tavsiye çok iyi düşün. En iyi sen tanırsın kendni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…