Kalabalık aile :)

Yahu yıl olmuş 2017 hala değişmiyor bu kafalar şaka gibi
Ne beraber yaşaması konu sahibi yaşınız kaç sizin? Evcilik oynamaktan değil evlenmekten bahsediyorsunuz değilmi? Gidip kaynana kayınbaba kayın görümce elti torun tombalak vs.vs cümbür cemaat yaşayacağınıza kırın dizinizi ananızın evinde oturun daha iyi. Hayatınıza kastınızmı var

Yurekmi yedin sen tatlım ya burdaki konuları okuyomusun daha burdakiler bir kısmı kafayı yemek istiyorsan evlen sonra konu aç ben hizmetcimiyim diye

Cocuk gibi gordukleri icin eziliyorum haliyle

Kendinizi 6 görümceye hizmet edecek durumda bıraktıysanız suçlusu sizsiniz

Bunlar örnek sevgili kardeşim gözüne mi sokalım daha ne diyelim asla kabul etme eher kendime ait hayatım olmasın ben razıyım diyosan tabikkiiii oda senin seçimin

Kaç kurtul.
10 saatlik uzakta biyerde ev açın

bir de bu adamın annesi siz varken bile ona kız isteyip durmuyor muydu kendisi de hiç müdahale etmiyordu
ayrıca siz daha mart ayında ilişkiye başlamışsınız hem de uzaktan ilişki ne kadar tanıyabilirsiniz ki
belli ki eve bir hizmetçi gelin aranıyor

Bence hayatinin hatasini yaparsin ikonizde calisin uzak olun tatli olun aman ole bisye yapma cok ama cok pisman olursun iyice dusun tasin ole karar ver sorumluluqu kaldirabilecekmisin bide ustune cocuqun olursa kafayi yersin o kalabalikta boswer bence hic bulasma derim tecrubeyle sabit :):):):)

Benim evim barkim ayri, hatta herkesin evi ayri ama esimin sulalesi nerde cokluk orda b.kluk lafinin kaniti..

Bir hatta birkac kez daha dusun bence

Kayınvalidesyle aynı evde oturup mutlu olabilen bi ben miyim şaşırdım açıkçası

Mutlu olanlar bence daha şaşırtıcı Kvnın illa kötü olması gerekmıyor kı hiçbişey demese, mudahale etmese, ağzı var dili yok dahi olsa insanın yalnızca eşiyle kendisine ait bir evi olması bile çok başka bişeydir bence.
Ek: Kvnın evinde özel diye bısey kalmıaz bence ama rahatsız olmayanda olmuyır demekki

Evlilikte insan yeri gelir evin içinde iç çamaşırlarıyla gezmek ister yeri gelir duştan çıkıp bornozla oturmak ister kocasıyla uzanıp film izlemek ister. Kv varken bunlar yapılamaz. Standart ye iç tv izle uyu bir evlilik sistemiyse mutlu olmak mümkün tabi

Deneyin görün olur mu olmaz mı diyeceğim ama beddua gibi olacak. En iyisi yol yakınken kabul etmeyin. Bir iki yıl oturup ayrılırsın demelerine de sakın inanmayın. Bir göz ev olsun ama size ait olsun.

Benim kayınvalidemin anlayışından kaynaklanıyor sanırım çünkü neredeyse iki yıldır evliyim misafir dışında eşim geldiği zaman odasından çıkmıyor yani ister çamaşırla ister bornozla gezebiliyorum bizimde yemek dahi yediği nadirdir bizden once kalkar kahvaltı yapar akşam yemeğini eşim gelmeden yer odasına geçer. Sağolsun bi zararını görmedim. Arada birbirimizi in kalbini kırdığımız oluyordur tabi ama bunlar anne kız arasında da oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…