Kalabalık aile :)

Yaniii ancak bu kadar net anlatılırdı

Zor gerçekten çok zor bak ben ailesiyle oturmuyorum bir akrabasıyla oturuyorum Allah razı olsun hepsi çok iyi insanlar ama çok kalabalıklar olmuyor Yen'i evlisin yukarıya misafir geliyor senin evini görmeye iniyorlar akrabaları geliyor ay gelinle de tanışalım oluyor misafir in Allah eksikliğini vermesin ama ölü gibi geziyorum sürekli misafirden özelin mözelin kalmaz aile ile yaşayınca önceden konuş yemek vs ayrı olsun ben bir o konuda rahatım

Bacım sen ayrı evin hayilini kurmuyormuydun :)

Denge kurulamıyor tabi her iki tarafta bazı şeylerden fedakarlık yapıyor yoksa olmaz. Satır aralarından yanlış okumuşsunuz ama kv gayet mutlu mutluyuz çok şükür. Yanlış anlaşılmasın ben konuyu açan arkadaşa kv oturmanın güzel olduğunu anlatmak falan istemedim tabiki herkesin kendi yuvası düzeni olsa harika olur ama örneğin benim için bu imkansız ve biz boyle mutlu olmaya çalışıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler :)

Mecburiyetlerde,asgari müştereklerde birleşilecek tabii ,başka yolu yok.Belki çift maaş giriyordur eve,belki başka avantajları vardır.Ve tahminim,bunlar kayınvalidenin size sağladığı avantajlardır.Örneğin onun evini paylaşmak gibi.Ama ne olursa olsun,1+0da olsa,kendi evinize çıkmaya bakın.İnanın öyle farklı ki,benim evim,benim köşem diyebilmek...

Farklıdır tabi :)

2017 yılında hala ve hala ailesiyle aynı evde yaşamak isteyen erkek erkek değildir bir nevi cücüktür, patatestir, tek hücreli amiptir arkadaşlar.

adam ister çünkü en rahatı
ama ya kadının kabul etmesi
bu duruma kelimeler kıfayetsiz

adam ister çünkü en rahatı
ama ya kadının kabul etmesi
bu duruma kelimeler kıfayetsiz
Aslında erkek için rahat mi bilemedim.
Karısıyla rahatça sevisememek bir erkek için de büyük sorun olmalı mesela.
Ne bileyim sürekli mutsuz halinden şikayetçi bir kadın da bir erkek için sorun olmalı gene ama işte insan cücük olunca sorun olmuyor demek ki.

onlar her türlü halleder o işi nasıl olsa erkek utanma olur mu
karısı da mutsuzluğunu göstermez ya koca elden giderse diye ancak gelir buralarda konu açar
konu sahibi de kaçtı istediği yorumlar olmayınca
herhalde sandı ki ayy ne güzel aile birbirine çok bağlı sen de karış içlerine mutlu mesut yaşarsınız denilecek burada
sanki üyeliğinde diğer konuları görmemiş gibi

Kızlar belki biz birlikte oturmayı düşünmüyoruz ama kız belki öyle seviyor. Dikkat edersiniz konu başlığı "kalabalık aile :)" sonunda gülücüklü.. Kız olaya masum bakıyor. Rahat eder mi, bencede edemez. Ben olsam edemezdim. Sürekli misafir misafir.. Hizmet.. Eşiyle bir duş alsa sorun. Her şey sorun. Özel yok. Ama kız belki kalabalık seviyor bilemedim şimdi. Belki oda beraber yaşamayı istiyor..

Eline saglik canim..
Ahu ; okudun dimi.okudugunla kal icraata gecmesin aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…