ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi
Hayır diğerleri evli ayrılmış zaten ama ara sıra toplaşıyorlar mış
Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
Kayınvalidenizin mutsuz olduğu okunuyor ama satır aralarından.Dünyada ezen ve ezilenler vardır,ortası yoktur diye bir yazı okumuştum,o geldi aklıma.Gelin kayınvalide sorununun rolleri değişmiş hali,değişen bir şey yok.Sonuçta kadının biri yine mutsuz.Olmuyor işte,denge ku-ru-la-mı-yor.Benim kayınvalidemin anlayışından kaynaklanıyor sanırım çünkü neredeyse iki yıldır evliyim misafir dışında eşim geldiği zaman odasından çıkmıyor yani ister çamaşırla ister bornozla gezebiliyorum bizimde yemek dahi yediği nadirdir bizden once kalkar kahvaltı yapar akşam yemeğini eşim gelmeden yer odasına geçer. Sağolsun bi zararını görmedim. Arada birbirimizi in kalbini kırdığımız oluyordur tabi ama bunlar anne kız arasında da oluyor :)
Hayır diğerleri evli ayrılmış zaten ama ara sıra toplaşıyorlar mış
Valla ben kalabalık ailede çıldırıyorum. Kalabalık ailede yaşıyorum belki ondan.Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
Ahu, hala -kalabalık ailenin tatlişkoluğundan yana mısın?
Benim için bu mesele gerdek sonrası kayınbabaya çay koyulan sabahta kapandı gerçi..
Ah canım sen yenisin ya zamanla alışırsın buralara :)) biz burda hergün kaç tane aynı ve benzer konulardan mağdur gelin hikayeleri okuyoruz biliyo musun??Neden yanlış bişey mi sordum ne var bunda asıl siz normal değilsiniz
İlk yorumlarda bir arkadaş yazmış, dedim işte ancak bu kadar açık ve net anlatılabilirdiSesli güldüm şuna ahahaha çok yaşayın.
Abartmıyorsun, kesinlikle sorun olur, kendi evin olsun.Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
Kesin ve net supermisEvlenince birlikte mi oturacaksınız,Allah'tan belanızı isteseydiniz daha az sıkıntı çekerdiniz emin olun.
Eviniz ayri olucaksa sorun degil derdim ama birlikte oturma fikri cıks iyi degil lutfen evlenmeden herseyi iyiiice tartin simdiki heyecanla" nolucak yaa" demeyin olmaz birlikte oturmak kalabalik aile olmasa sadece kv kp bile olsa birlikte oturmak olmazKızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?