Ustelik durumlari cok iy
Biri daha yazmış bu bildiğin tlc aşırı pintiler fragmanı gibi
İdrarını kaba yapıp sifonu çektiğinde giden Sudan tasarruf eden amca, çık aklımdan
Şu kısma kadar gayet normal okudum olabilir diye düşündüm ama sizin içten içe pintilik hastalığınız var sanırım şahsen sizinle arkadaşlık etmek istemezdim ya da bir yerde yemeğe falan gitmek istemezdim siz bunları yaparken ben yerin dibine girerim yanınızda kusura bakmayın.Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Yaaa sende çok tatlısınnnCok tatlisiniz cok hosuma gittibiz de ilk yemegimizi burgerking de yemistik ama ben heyecanliydim ve fazla bisey yiyememistim
Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Ay çok ayıp ya.Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
Durumu varsa ayıplardım ama durumu yoksa elbette alsınMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
onlarınki ayıbı aşmış durumda bildiğiniz hırsızlık yapıyorlar..Ay çok ayıp ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?