Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Ustelik durumlari cok iy
Biri daha yazmış bu bildiğin tlc aşırı pintiler fragmanı gibi
İdrarını kaba yapıp sifonu çektiğinde giden Sudan tasarruf eden amca, çık aklımdan

Aynen bende bi çinli kandını izlemiştim, Amerikada bir bankada müdür geliri çok iyi ama kullandığı wc kağıtlarını kurutup tekrar kullanıyordu...Konu sahibisinde istifçilik olabilir.

Hayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Şu kısma kadar gayet normal okudum olabilir diye düşündüm ama sizin içten içe pintilik hastalığınız var sanırım şahsen sizinle arkadaşlık etmek istemezdim ya da bir yerde yemeğe falan gitmek istemezdim siz bunları yaparken ben yerin dibine girerim yanınızda kusura bakmayın.

Cok tatlisiniz cok hosuma gitti biz de ilk yemegimizi burgerking de yemistik ama ben heyecanliydim ve fazla bisey yiyememistim
Yaaa sende çok tatlısınnn ben de çok heyecanlıydım :))) çok yavaş yiyordum

Fakir herhalde derim kalan yemeği götürdüğüne göre

Bir tanıdığım vardı böyle,Avrupa yakasındaki Burhan gibi o çantasından çıkmayan ıvır zıvır yoktu,ketçap,kürdan,mayonez vs.
Saçma geliyor bana.
Tamam restoran vb yerlerde atıyorum,kızım pizza istedi,hepsini yiyemedi,kalanını paketlettirip aldığım çok olmuştur daha sonra acıkıp yer zira huyudur ama pilavı almak tuhaf.
Yada hayvanlara verilebilecek birşeyse onuda paketlettirip alırım(tavuk vb yiyecekler)görevliye söyleyip,çıkışta veririm kedi,köpek vb hayvanlara.
Bilemedim,ihtiyacınız yoksa almayın bence, meyve vb birşey olsa tamam,alın yersiniz ama o pilav kime yar olacak,azdır zaten,taşıdığınıza değmez.
Ketcap,mayonez, kürdan,şeker vb şeyleri almak zaten bence çok ayıp. Kullanırsın kullanacağını,kullanmıyorsan bırakırsın.

Ay çok ayıp ya.

Böyle yapan birini görsem, evcil hayvanına ya da sokak hayvanlarına götürüyor yemekleri diye düşünürüm. Çok da önemli değil aslında kimin ne düşüneceği. Ancak sizin anlatmanızdan, hele ki kullanmayacağınız şekeri bile hesap edip çantanıza atıyormuşsunuz bir ara, bunun psikolojik bir rahatsızlık olabileceğini düşündüm ama... Belki bir uzmanla görüşmelisiniz. İnsanın yaşı ilerledikçe bazı huyları iyice sivrilebiliyor ya... Öyle bir şey olması kötü olur, o yüzden yerinizde olsam uzman birilerine danışırım.

Ya çok fakir ya da pintilik yapıyor diye düşünürüm. Dışarıdan görünce hiç hoş değil kavanoz filan taşımak..

Sendeki davranis asiri cimrilerde goruyorum ben.. hatta hic unutmam birkeresinde bir kadin zorla kocasini kahvaltiya ikna etti.. kocasi okadar cimriki.. yumurtalari haslayip restorana goturmus.. ve evede masada ne varsa getirmis

Bence mesele yemeği eve götürmek değil, istediğin zaman yemeği tabağında bırakabiliyor musun?
Eğer tabakta yemek bırakınca için huzursuz olup almadan rahat edemiyorsan takıntı haline getirmişsin.
Ama istediğinde bırakabiliyorsan biraz cimrilik var sende derim.

Durumu varsa ayıplardım ama durumu yoksa elbette alsın

Neyin nasıl göründüğü senden başka kimseyi ilgilendirmez ki! Evde yenir diye götürüyormuşsun. Goturup cope atmiyorsun. Herkes ayni davranislari yapacak ya da bir davranis herkesce kabul gorecek ve normal bulunacak diye bir kural yok. Eger bir davranış kötü niyet icermiyor ve başka insanların özgürlüğünü kısıtlayıp onları rahatsız etmiyorsa kimsenin de yorum yapmaya eleştirmeye hakkı yoktur. Kimsenin olumlu yada olumsuz fikriyle hareket etmeyin. O şeyi yapmayı istiyorsunuz size ve başka kimseye zararı yok, o zaman sorun da yok. Gizli saklı yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…