Yaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çoktur
Senin ki israf olmasin mantigi degil tamamen itici bir hareket. 3 küp şekerin parasini dusunup onlari çantaya atmak filan normal bisey degil, sen çantaya atmasan o seker israf olmayacak, acilmamis mayonezi vs cope atmiyorlardir zaten. Biz kullanmadigimiz ketcap vs koymuslarsa geri veriyorduk hep.
Konuyla ilgisiz ama yardimci olayim tupperware seker kaplar akitmiyorlar isterseniz corbayi ters tasiyinBen de hijyenik bulmadığımdan evden götürüyorum açıkçası. Bir de extra güvenli kaplar bulsam kırılmayacak akıtmayacak...
Yok artık gerçekten çok abartı.Yaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çoktur
ben neden yanlış anlayım ki zaten yapan onlar, ama insan utanıyor. Allah ıslah etsin bu yaşta başka dencek bi şey yok.Size lad söylemiyorum yanlis anlamayın ama yaptıkları resmen hırsızlık ve haram insanların ici nasil rahat ediyo anlamıyorum cok iğrenç bi hareket.
Konu sahibi de bunu ne niyetle yapıyorsunuz israf olmasın diyeyse guzel bi hareket istifcilik gibiyse aşırıya gitmeden bi dr mı görünseniz.
Bu arada ben de şeker kullanmam ve kullanıldığımi alırım ama sadece 2tane
Kullanilmiyorsa almamak lazim evet ama tepside kalanların hepsi çöpe gidiyor.
Yemekler icin birsey diyemem ama konu sahibinin durumu sadece yemek israfi degil oyle olsa kullanmadigi şekeri hesaplayip cantaya atmaz, boyle birsey kac kisinin aklina gelir? Cesit cesit cimrilik gordum ama 26 yasimdayim cantaya küp seker atmayi kimsede gorup duymamistim.
Ketcap, kurdan, limon gibi seyler almasi...
Konu sahibinin tek derdi israf degil bence.
Hamburger yerken kullanmadigim ketcap mayonezi cepleme olayini da asla yapmadim, baya yapan varmiş. Bir sıkımlık şeyi eve getirince nasil bir tasarruf oluyorsa...
Tasarruf için değil ki, çöpe gidiyor.
Çöpe niye gitsin bir sıkım diye .
Bu ketçap maydanoz çok konu olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?