- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ben burgerda açılmamış ketçap mayonezi geri iade ediyorum, çöpe gitmiyor yaniKullanilmiyorsa almamak lazim evet ama tepside kalanların hepsi çöpe gidiyor.
Uiiyy midem bulandıHayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
Ben burgerda açılmamış ketçap mayonezi geri iade ediyorum, çöpe gitmiyor yani
bence çok güzel bir davranış. para verdim hakkım düşüncesinden çok ben de israf olacağına,çöpe gideceğine yine ben tüketirim mantığı vardır ben de. sizin kadar abartmasam da ben de yediğim yemekten artarsa ya paket yapıp evimin arkasındaki hayvanlara getiriyorum veya evime getirip daha sonra kendim yiyorum.açlık ve yokluk gerçeğinin olduğu bir dünyada ben de israftan kaçınmak, yemeklerin çöpe gitmesine engel olmak güzel bir davranış. boşverin insanların ne düşündüğünü bu kadar önemsemeyin. eşim de her defasında paket yaptırdığımda vs. söylenir çok sinirlenirim.Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Bende bunu anlamıyorum parası varda israf edebilir yoksa tabıkı alıp götürebilir ne sacma bi mantıkDurumu varsa ayıplardım ama durumu yoksa elbette alsın
Tedavi olmalı diye düşünürüm.Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Dışarıda yemek yediğim zaman kalan olursa ve evde yiyebileceğim ya da hayvanlara verebilecegim bir şeyse paketlettiririm. Ama ketcap, limon, maydonoz götürmek bence takıntı. Daha ileri aşaması olmaz umarım. Böyle birini görsem hasta olduğunu düşünürüm sadece.Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?