- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
yaşarken hiç de öyle değiller valla, ben onlar gibi yapmadığım için bana saf salaksın sen derlerdi bi deYa bu aile süpermişAnlatsana biraz daha valla çok komik. Adamlar resmen ne bulursak beleş götürelim modunda...
Zten burda yiyemedigi yemekten bahsetmiyor, kalan yemekleri ben de paket yaptirirm ama restorandan kurdan almam, seker kullanmiyorum diye sekeri almam ya da yemekhanede yemiyecegim yemegi tabagima eve goturmek icin almam belki baskasi yiyecek ? Dilimlenmis limonu, tabakta kalan maydanozu almam bunlar hastalik boyutu olayin
Yapmıyorum artıkBana yaptiginiz cok tuhaf geldi.
Ornegin ne kadar pilav oluyor ki yarisini getiriyorsunuz. Tas catlasin uc bes kasiklik birsey kaliyordur. Bunun icin de kavanoz goturup eve getirmek bana ilginc geldi.
Eve götürünce yemeyip çöpe atmıyon inş. Hakkında yorum etmem sen paran ne edersen edersin canm ama dikkat et böle hastalıklı gbi olma ailemde var herşe evine topluyorMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
nasıl astınız mı bu durumu yapmayın benceMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Bazen ağzım açık kalıyorHayır çöpe gitmiyor kesinlikle. Evde kardeşim ya da annem yiyor. Kolay kolay yemeği çöpe dökmedim bu zamana kadar hatta evde tabağımı bile en son yalarım
bende dışarda yediğim zaman, tabağımda balık, tavuk, et kalırsa ya da kemikleri alırım, mutlaka yolumun üzerinde veya mahallemde kedi köpek görürüm. alana da bu zihniyetle bakarım.
yiyemediğim tatlımı da alırım.
zararsız alışkanlıklar.
Hayvanlara kemik verilmemeli bnde bilmiyordum yeni öğrendim zararlıymış..
Yok artikYaa evet yazmayı unutmuşum gerçekten bir ara onu da yapıyordum. Şeker atmıyorum ama atsaydım su kadar atardım diye alıp eve getirmişliğim çoktur
Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
kesinlikle bizim insanimizda kendi ezik hissetme huyu var..cok egolu milletiz.. biz tenezzul etmeyiz oyle seylere bakisi var.. israf etmek neredeyse alkislanacak bi hareket olmus..Bizim ülkemiz neden böyle anlamıyorum... Sırf buradaki yorumlar dahi bunu teyit ediyor ki aman artan yemeği alırsam ezik görünürüm, görmemişlik, açgözlülük olarak algılanır kaygısı var.
Oysaki koskoca Amerika'da to go diye bir olay var. Her ne olursa olsun yiyemediğin yemek için garsona to go diyorsun, gidiyor artmış yemekler için özel yapılmış bir paket getiriyor yemekleri ona koyuyorsun ve alıp gidiyorsun. Hiçkimsede ardından buradaki ulvi yorumcular gibi ayyy görgüsüze baağk nasılda artık yemeğe tenezzül ediyoree diye bakmıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?