Oh my goooddd... onlari izlemeye dayanilmiyor ya bide zamandan tasarruf etmeye calisan lar vardi banyo yaparken dusta suyun altinda kendisi dus alirkende yere koydugu bulasiklarin pisliklerjni akitmis oluyordu guyya ...Yok artık
Ama konu sahibi kendi dedi, en son tabağı yalayıp bırakıyorum diyeÜslubunuz çok çirkin,tabağı yalamak filan ne demek. Çok ayıp kendinize gelin. Sizi şikayet ettim
Ama konu sahibi kendi dedi, en son tabağı yalayıp bırakıyorum diye
Merhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Hiçbirsey düşünmezdimMerhabalar... Benim tuhaf bir huyum var. Düşününce kendimi haklı görüyorum ama dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye çekincelerim var. Bu kadar basit şeylerin hesabını yapmayayım diyorum ama içim gidiyor işte. Birkaç gündür okul kartımda kalan bakiyeleri kullanmak için okuldan yemek yiyorum. Şu an diyet yaptığım için yiyemeyeceğim yiyecek için evden küçük bir kavanoz götürüyorum ve o yemeği eve getiriyorum. Mesela geçen gün baklava vardı onları eve getirdim. Bir başka gün pirinç pilavı vardı onun birazını ayırdım kalanı yine eve aynı şekilde. Ya da dışarıda yemek yedik diyelim ketçap mayonez, kürdan, kutuda yenmemiş maydanoz limon vs. ne kalsa eve getirmek istiyorum. Yokluğunu da çekmiyoruz çok şükür ama para verdim hakkım, daha sonra kullanırım gibi düşünüyorum. Bu arada kavanoza da gizli gizli koydum. Bir de çok komik fiyata yemek yiyorum okuldan. Yarısını isteyip yiyeyim diyorum okul zamanı öyle yapıyordum zaten de. Siz böyle birisini görseniz ne düşünürsünüz merak ediyorum.
Evet doğru :)Ama konu sahibi kendi dedi, en son tabağı yalayıp bırakıyorum diye
Dışarda kalan yemeği lahmacunu kebabı herkes paket yaptırır bunda anormal bir şey yok ya da utanılacak bir şey değil tabi ki.Ama yemekhane dediğiniz yer zaten az bir bütçeyle öğrencilere normal fiyatının çok altında yemek veren ve her öğrenciye bunu yettirmeye çalışan bir yer.Bizim okulda yemek 3.5-4 liraydı.4 liralık yemeği de yemeyeceğinizi bile bile önceden hesap yapıp hakkım sonuçta diye alıp eve götürmeniz çok çok çok anormal.Bu israf yapmamak değil çünkü siz alırken yemeyeceğinizi biliyorsunuz.Hadi çıkarken meyvayı falan yanınıza alırsınız da pilavı kavanoza koymak nedir yaBir an önce yardım almalısınız.
aahhh bacım bi ara alışverişe beraber giderdik, kp gezerken bulduğunu yerdi, haram derdim tadına bakıyorum diye çeyrek kalıp peyniri götürmüşlüğü vardır, pazarda da aynıydı, asla gitmiyorum onlarla bi yere artık. Eşim de utanıyor ama huyları çok pis dinlemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?