Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Kediye köpeğe götürdüğünü düşünürüm.

Islak mendil kürdan ben de götürüyorum valla

Ben hayvanlar için alıyorum genelde. Birini görsem de öyle düşünürüm. Kimin ne düşündüğü niye umrunda ki? Sadece obsesyon haline gelmesin. Yani kalanı götürmeyince rahatsız hissediyorsan tehlike çanları çalıyor demektir.
Ben en çok starbuckstaki tatlandırıcıları avuçla alıyorum. Kapitalizme ufak bir darbe:)

Hiçbirsey düşünmezdim
Sonuçta hakkın olan birsey
Banane bakar geçerdim
Bizim ülkemizde var insanlar eleştirmek ayıplamak

Dışarda kalan yemeği lahmacunu kebabı herkes paket yaptırır bunda anormal bir şey yok ya da utanılacak bir şey değil tabi ki.Ama yemekhane dediğiniz yer zaten az bir bütçeyle öğrencilere normal fiyatının çok altında yemek veren ve her öğrenciye bunu yettirmeye çalışan bir yer.Bizim okulda yemek 3.5-4 liraydı.4 liralık yemeği de yemeyeceğinizi bile bile önceden hesap yapıp hakkım sonuçta diye alıp eve götürmeniz çok çok çok anormal.Bu israf yapmamak değil çünkü siz alırken yemeyeceğinizi biliyorsunuz.Hadi çıkarken meyvayı falan yanınıza alırsınız da pilavı kavanoza koymak nedir ya Bir an önce yardım almalısınız.

Bende yemek yerlerinde masaya konulan ıslak mendilleri alıp cantama atarim kıyamam orda bırakmaya amma velakin neler neler yapanlar varmış

Çoğunluk tabağında kalan yemeği götürüyor olarak algılamış ama öyle değil. Hiç yemeyeceği yemeği alarak onları eve götürüyormuş. Yani bence de tuhaf

Ben çöpe atıyorum yemeği, okuldan koyup getirmek ne bileyim çok zahmetli. Hadi dışarıdan yiyemedim atıyorum pizza, lahmacun veya tatlı yarım yedim diyelim kesin canım isteyecek paket yaptırırım nadirde olsa. Onun dışında sizinkisi çok abartılı geldi.

Ya ne var bunda baklava olursa çöpe atacak değilseniz ya çörek börek olunca peçete ye sarınca birşey olmuyorda kavanoz götürüp içine koyuncamı oluyor anlamadım bence iyi yapıyorsun israf etmiyorsun ne güzel işte mesele para değil muhtac olmamak değil mesele israf etmemek

Sanırım yemeyeceğinizi bile bile alıp eve götürüyormuşsunuz.
Götürmek istiyorsanız götürün. Kimseye zararı olmayan şeyler umrumda olmaz.

bende dışarda yediğim zaman, tabağımda balık, tavuk, et kalırsa ya da kemikleri alırım, mutlaka yolumun üzerinde veya mahallemde kedi köpek görürüm. alana da bu zihniyetle bakarım.
yiyemediğim tatlımı da alırım.
zararsız alışkanlıklar.

Aynen budur
Hakkımı aldım değil başkasının hakkına girmek esasında.
Ondan rahatsız edici

Ya bu aile süpermiş Anlatsana biraz daha valla çok komik. Adamlar resmen ne bulursak beleş götürelim modunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…