Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Bu kadar yorumdan sonra artık yapmam elalem ne der sonra

Çok eşyam olmadığı için genelini kullanırım. Ama guzel paketleri torbaları da biriktiriyorum lazım olur diye

Pek arkadaşım da yok ama onların yanında almıyorum bundan değildir herhalde

Kıtlık sizin ruhunuza işlemiş... durumunuz iyi ya da kötü bilemem ama kıtlık içindesiniz. Çok itici duruyorsunuz haberiniz olsun.

Öyle ortamlarda öyle bir imkan oluşturabilirsem ben de eve götürmek isterdim hahahah

Bu kadar yorumdan sonra artık yapmam elalem ne der sonra
Maalesef bizim ülkede bir çok şeyi ayıplıyorlar
Eminim bir çok insan yemeğini almaya niyetlenip tepkilerden çekindiği için orada bırakıyordur
Hatta misafirinin tabağındaki yemeğinin hepsini yemesini ayıp karşılayanlar vardı
Aç gibi yedi yorumları
Mesela birinin ikinci el mağazadan bir şey alması da ayıplanıyor oysa bir çok yabancı ülkede kıyafetlerin bırakıldığı yerler var durumu iyi olan insanlar dahi alıyor

Karttaki para neden sıfırlanıyor öbür dönem geçerli değil mi

Okul ev yakın mı

Yani o para boşa gitmedin diye okula gidip yemek yemek de olağan değil

Otobüsle vs mi gidiyorsunuz bu sıcakta evden çıkıp okula gidip yemek yetip gelmek onun da yarısını zaten yememek

Bence siz zaten davranışınızın olağan olmadığını ama para verdim karşılığını almalıyım hissinizin olduğunu fark etmişsiniz

Bence bir psikolojik destek alın

Örneğin para verdim kursa gidiyorum ama bugün hastayım gidemedim içiniz içinizi yer

Ya da hoca gelemese tartışma çıkar gibi

Para verdim ben buna hissinizi törpüleyin zira her adımınızda para hesabı sizi yorar

Okul ev arası yürüyerek yarım saat. Maalesef sıfırlanıyor kart. Bitti de kurtuldum.

Amerikada yaşadığım dönemde restorana gittiğinizde masada kalan ne varsa garson size sormadan hepsini paketleyip elinize tutuşturuyordu. İnsanlar kalanları ertesi günü öğle yemeği için iş yerine götürüyor genelde. Bana özel hazırlanmış yemeği bitiremediysem ben de paketlenmesini istiyorum garsondan.
Ama masadaki kürdanı, şekeri, peçeteyi vs almak hoş değil bence.

Arkadaşlarımın yanında yapmıyorum daha çok ailemle çıkmışsak kalanlarda gözüm kalıyor

Çok çelişkilisiniz.
Önce anneme götürmek için dediniz şimdi annenizle çıktığınızda alıyorsunuz. E anneniz zaten sizleyse neden alasınız?
Yemekhaneden alıyor gibi yazmıştınız yani.

Hiç normal bir durum değil, bence bu takıntıdan kurtulmalısın. Hoş karşılanacak bir şey değil.

Çok çelişkilisiniz.
Önce anneme götürmek için dediniz şimdi annenizle çıktığınızda alıyorsunuz. E anneniz zaten sizleyse neden alasınız?
Yemekhaneden alıyor gibi yazmıştınız yani.
Ailemle çıktığımda derken kastettiğim ketçap mayonez vs. kavanozlama yapmadım

Ben olsam garip karşılamam. Neden çöpe gitsin ki? İsraf almış başını gidiyor, gayet eve götürülüp yenebilir. Dışarıda dünya para verip yiyoruz diye kalanını nasıl eve getiriyorsak , okuldaki yemek de getirilir. Ben yanımda buzdolabı poşeti taşırım . Geçen 18 aylık kızımla iş arkadaşlarımla yemeğe gittik.tabağını bitiremedi aldım poşete eve getirdim akşam yesin diye. Hakkımda kimin ne düşüneceğini de umursamadım

Tuvaletten tuvalet kağıdı toplayanlara ne diyorsunuz?

Adamlar bir kerenin çişini bedava temizlesem kar diyorlar

Üslubunuz çok çirkin,tabağı yalamak filan ne demek. Çok ayıp kendinize gelin. Sizi şikayet ettim

Allah iyiliyini versun abla ya

Bu Nasıl bir üsluptur ne hakla böyle konuşma cesareti alıyorsunuz pardon!

Görmezden gelirim
Ama israf etmemen hoşuma gitti
Ayrıca parasını vermişsin tabiki istediğini yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…