Bu siteyi bir süredir takip etsem de konuyu açma cesaretini bugün buldum.Konuyu kısaca özetlemek istiyorum.
4 sene beraber olduğum erkek arkadaşımla 6 ay nişanlı kaldık. Beraber olduğumuz dönemde iki kez beni aldattı. Üstelik sadece cinsel anlamda değil. Bir kaç ay boyunca ikimizi birden idare etmiş.
Birinci aldatışında sineye çektim. Sevgim affettirdi. Ya da ben affetmek istedim bilemiyorum. Ancak karı koca gibi idik. Herşeyi paylaşıyorduk. Maddi manevi birbirimizin eksiklerini tamamlıyorduk. Terkedemedim. Yapamadım.:2:
İkinci aldatışında belki gene çekerdim sineye. Eğer o beni terkedip gitmeseydi. Üstelik kendinden büyük bir kadına. Hala beraberler. 1 sene oldu ayrılalı. Çok zor günler geçirdim. Hastanelere düştüm. Psikolojik ve tıbbi tedaviler gördüm. Arkadaşlarımla zaman geçirdim. Unuttum diye seviniyordum ki..
1 ay kadar önce telefon açtı. Önce cevaplamadım. Israrla bir kaç defa arka arkaya arayınca önemli birşey olduğunu düşünerek cevapladım. İşte o an dönülmez yola girmiştim. "Nasıl olduğunu merak ettim" gibi bir cümleyle başlayan konuşma fazla sürmedi. En azından o gün. Sonra aramalar sıklaştı. Benim tarihe gömdüğümü sandığım duygular ortaya çıkmaya başladı. Her seferinde o kadını ima etsem de o duymamazlıktan geldi, ben duymamasının tercih ettim. Ve bundan 10 gün önce buluştuk. Ateşle barut durmazmış ya yanyana. Durmadı gene işte. Ben ordan ayrıldığımda dibe vurmuştum. 1 sene öncesine geri dönmüştüm. Bu bir hataydı diye kendimi telkin etsem de derinden düşündüğümde mutlu olduğumu görmek daha yordu beni. Telefon görüşmeleri, msn, malum site falan derken şimdi ben düştüm 2.kadın pozisyonuna. Kendimi öyle kaptırdım ki tüm rahatsızlıklarım geri geldi. Yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyorum. Temmuz ayında evleneceklerini okudum malum siteden. Bana hiçbir şey söylemiyor bu konuda. karmakarışık oldum. Bana yardım edin nolur? bu ne şimdi?
TÜM ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM YETER Kİ HAKARET OLMASIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
diğer kadına ne kadar yazık..
senden habersiz, evleneceği adamdan habersiz hayaller kuruyor.
Bir dizi de başrol oynamış insan aynı diziye sonra figuran olur mu?
Sende ki durum bu..
Yardım almak istediğin konu ne..?
Benim tavsiyem dibine kadar yaşa,adam seni kullansın,canı çektiğinde yatağına alsın ,karısından bunalınca senin yanında rahatlasın..
Böyle güzel bir ilişkiniz olur sürer gider. Senin istediğin bu adamında amacı bu.
Bence bu ilişkide sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?