Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.
Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.
Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.
Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.
nasıl bir düzendir bu.. kim suçlu şimdi o adammı bu arkadasmı yoksa karsındakini tanıyamayan evlenme hayalleri kuran diger kadınmı.. kime neye nasıl güvenecegiz biz.. ben korkuyorum artık hayattan.
nasıl bir düzendir bu.. kim suçlu şimdi o adammı bu arkadasmı yoksa karsındakini tanıyamayan evlenme hayalleri kuran diger kadınmı.. kime neye nasıl güvenecegiz biz.. ben korkuyorum artık hayattan.
Bir dizi de başrol oynamış insan aynı diziye sonra figuran olur mu?
Sende ki durum bu..
Yardım almak istediğin konu ne..?
Benim tavsiyem dibine kadar yaşa,adam seni kullansın,canı çektiğinde yatağına alsın ,karısından bunalınca senin yanında rahatlasın..
Böyle güzel bir ilişkiniz olur sürer gider. Senin istediğin bu adamında amacı bu.
Bence bu ilişkide sorun yok.
Eski erkek arkadaşınız sizi mutlu edecek biri değil.Hatta sizi değil kimseyi.Bu kadar dengesiz,bencil bir insandan çok şey beklememek gerek .
Merak ettiğim bişey var.Bu nişanlısı sizi onun için terkettiği yaşça büyük bayan mı?İlişkileri siz erkek arkadaşınızla beraberken mi başlamış?Sizi onun için terkettiğine göre böyle olması muhtemel
Nasıl bir yorumdur bu? Ben birinin yatağına gitmek istesem bu 1 senede elbet giderdim. Okumadınız galiba. 1 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım dedim. Bırakın cinselliği duygusal olarak bile buna hazır değildim ki. Çok savaştım. 25 kilo verdim.
Ayrıca dediğim gibi ondan almam gereken yüklü bir miktar para olduğu için telefonlarını açmak zorundaydım. Zıtlaşmak istemedim. Buluştuğumuzda da amacım elbette bir şeyler yaşamak değildi. Yapmış olduğunuz ima hiç hoş olmadı.
Kadının yaşı vs olması seni ilgilendirmez ki?
Kk 'da ne yaş takıntısı varmış yahu herkes 19 yaşında galiba bu forumda..
Kadın mı onu kolunda gezdiriyor o mu kadını bilemezsin.
Seni gezdirmek isteseydi ihanet etmesine rağmen onu kabul etmişsin ama seni terketmezdi değil mi?
Demek ki kadını seviyor,cemiyetini seviyor,yaşını seviyor veya parasını seviyor..
Bütün bunlar seni ilgilendirmiyor..
Yok arkadaşım korkma.
Herkes kendi hayatını az çok kendi şekillendiriyor.
Şimdi bu konu sahibi ilk ihanette tekmeyi vursaydı şimdi bu durumda olacak mıydı?
Hayatının aşını bulmuş evli barklı olacaktı belki..
O yüzden kötü insanlar hep çıkabilir karşımıza ihanete uğrayabiliriz ne bileyim şiddet görebiliriz..
Ama bu olaylara verdiğimiz tepkiler önemli olan.
Ben çok ahlaksızca baktım o halde konuya..
Sizin mesajınıza da yazdığınız "ateşle barut yanyana durmaz "lafı..
herhalde onunla birlikte bir kafede içtiğiniz çayı ima ediyordu öyle mi ?
Çok çok özür dilerim..
Sevişmediniz yani iki kız kardeş gibisiniz ben yanlış anladım.
Peki..!
Peki için sızlamıyormu eski nişanlını yeni nişanlısıyla düşündükçe??
Rahatmısın,Mutlumusun...
diğer kadına ne kadar yazık..
senden habersiz, evleneceği adamdan habersiz hayaller kuruyor.
Hayır sizin tabirinizle "sevişmedik". İki kız kardeş gibi çay içmedik ama kimse kimseyi yatağa da atmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?