Yaş takıntısıyla ne alakası var? Ben olayları olduğu gibi anlatıyorum. 19 yaşında da değilim ayrıca 36 yaşındayım. Bahsettiğimiz kişi 37 yaşında, nişanlısı da 41 yaşında.
Vay be bir insanın nişanlısıyken, bu konuma düşmek..... Hayat ne kadar garip ama olanların hepsi bizim elimizde.
evet haklısın ama insanız, hata bizim için, yaşarken bambaşka herşey.. insan bile bile kendinde hakim olamıyor bazen. evet verdiğimiz tepkiler çok önemli, zaten bu konuyu acabilen bunları yazabilen bir insan burada cesaret istiyor demektir benim için. beni yaradan benden ömür boyu umudunu kesmezken ben hiç bir insandan umudumu kesmem,ben inanıyorum bu arkadasın artık kendini toparlayacagına..
neden dier kadına yazıkmış arkadaşım ?? bu kadınla da, nişanlısı olan konu sahibini aldatmış
Bu siteyi bir süredir takip etsem de konuyu açma cesaretini bugün buldum.Konuyu kısaca özetlemek istiyorum.
4 sene beraber olduğum erkek arkadaşımla 6 ay nişanlı kaldık. Beraber olduğumuz dönemde iki kez beni aldattı. Üstelik sadece cinsel anlamda değil. Bir kaç ay boyunca ikimizi birden idare etmiş.
Birinci aldatışında sineye çektim. Sevgim affettirdi. Ya da ben affetmek istedim bilemiyorum. Ancak karı koca gibi idik. Herşeyi paylaşıyorduk. Maddi manevi birbirimizin eksiklerini tamamlıyorduk. Terkedemedim. Yapamadım.:2:
İkinci aldatışında belki gene çekerdim sineye. Eğer o beni terkedip gitmeseydi. Üstelik kendinden büyük bir kadına. Hala beraberler. 1 sene oldu ayrılalı. Çok zor günler geçirdim. Hastanelere düştüm. Psikolojik ve tıbbi tedaviler gördüm. Arkadaşlarımla zaman geçirdim. Unuttum diye seviniyordum ki..
1 ay kadar önce telefon açtı. Önce cevaplamadım. Israrla bir kaç defa arka arkaya arayınca önemli birşey olduğunu düşünerek cevapladım. İşte o an dönülmez yola girmiştim. "Nasıl olduğunu merak ettim" gibi bir cümleyle başlayan konuşma fazla sürmedi. En azından o gün. Sonra aramalar sıklaştı. Benim tarihe gömdüğümü sandığım duygular ortaya çıkmaya başladı. Her seferinde o kadını ima etsem de o duymamazlıktan geldi, ben duymamasının tercih ettim. Ve bundan 10 gün önce buluştuk. Ateşle barut durmazmış ya yanyana. Durmadı gene işte. Ben ordan ayrıldığımda dibe vurmuştum. 1 sene öncesine geri dönmüştüm. Bu bir hataydı diye kendimi telkin etsem de derinden düşündüğümde mutlu olduğumu görmek daha yordu beni. Telefon görüşmeleri, msn, malum site falan derken şimdi ben düştüm 2.kadın pozisyonuna. Kendimi öyle kaptırdım ki tüm rahatsızlıklarım geri geldi. Yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyorum. Temmuz ayında evleneceklerini okudum malum siteden. Bana hiçbir şey söylemiyor bu konuda. karmakarışık oldum. Bana yardım edin nolur? bu ne şimdi?
TÜM ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM YETER Kİ HAKARET OLMASIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Eee o zaman kadının yaşını niye vurguluyorsunuz ne alakası var?
37 yaşında biri 41 yaşında bir kadınla evlenebilir..
öyle bir anlatıyorsunuz ki kadının jigolosu olmuş sanki adam
Çok sık gördüm çevremde olgun yaşlar evlilik doğal.
dört yaş birşey değil..
genç ve yakışıklı bir erkeği koluna takmak hoşuna gidiyor demiştin..
genç erkekler 37 yaşında olmuyor canım.. 30un altında oluyorlar..
genç erkeği koluna takıp gezerek hava atacak kadınlar da kendilerinden 4 yaş küçük erkeği tercih etmiyorlar
Bu sanırım biraz kimin kaç yaşında gösterdiğiyle orantılı. Neyse yaş konusu uzamasın.
O da benim kompleksimdir belki kimbilir.
Kimse beni pohpohlamamalı ne de olsa değil mi?
pardon arkadaşım kaçırmışım ben orasını
Evet yine aynı senaryo.
Bir kez aldatan, yine hatta defalarca aldatır...
Kendi düşen ağlamaz demişsiniz ama okumadınız sanırım. 1 sene boyunca ne savaşlar verdimben onu çıkarmak için kalbimden. Hiç bir kadın bunu istemez değil mi. Ayrıca ona vermiş olduğum yüklü bir miktarda para vardı. Onu beklediğim için aslında ilk konuşmalarımızda terslememiştim. Evet belki ona güçlü beni göstermek istedim. Düzeldiğimi unuttuğumu sanmıştım. Çok kolay ordan yargılamak. Ben çokmu mutluyum sanıyorsunuz böyle. Sonumun olmadığını bile bile. Doğru olduğunu savunsam bu konuyu neden açayım. Ama kalp bu.
Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.
Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?