Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

Yaş takıntısıyla ne alakası var? Ben olayları olduğu gibi anlatıyorum. 19 yaşında da değilim ayrıca 36 yaşındayım. Bahsettiğimiz kişi 37 yaşında, nişanlısı da 41 yaşında.

Eee o zaman kadının yaşını niye vurguluyorsunuz ne alakası var?
37 yaşında biri 41 yaşında bir kadınla evlenebilir..
öyle bir anlatıyorsunuz ki kadının jigolosu olmuş sanki adam
Çok sık gördüm çevremde olgun yaşlar evlilik doğal.
dört yaş birşey değil..

Vay be bir insanın nişanlısıyken, bu konuma düşmek..... Hayat ne kadar garip ama olanların hepsi bizim elimizde.

Öylemi acaba?yani bir cok sey elimizde tabiki,mesela gidip evli bir adama asilrsam bu benim elimde,veya bile bile balkondan atlarsam elimde olan birsey,peki ya birde elimizde olmayanlar vardir ya,onlar iste acitir insanin icini.

ben ne olursa olsun bazı şeylerde gurur meselesi yaptığım ve güvenim böyle bir durumda hemen sarsılacağı için beni 2 defa aldatan bir adam için aşkından ölsem yinede dönmez ve konuşmazdım.
bana saygısızlık yapan canı isteyince arayan beni çantada keklik gibi gören maymun istahlı birine karşı hislerimi içime gömerdim.lütfen yapmayın evet zor kötü bir durum insan dayanamıyor,kalbi acıyor ama
kendinizede mi hiç saygınız yok hem evlenecek hem siz arıyor hiç bir şey olmamış gibi.ne olursa olsun kalbinize gömün başka şeylere yönelin kendinizi alçaltmayın,güçlü olun onun karşısında zaafınızı belli etmeyin....

evet haklısın ama insanız, hata bizim için, yaşarken bambaşka herşey.. insan bile bile kendinde hakim olamıyor bazen. evet verdiğimiz tepkiler çok önemli, zaten bu konuyu acabilen bunları yazabilen bir insan burada cesaret istiyor demektir benim için. beni yaradan benden ömür boyu umudunu kesmezken ben hiç bir insandan umudumu kesmem,ben inanıyorum bu arkadasın artık kendini toparlayacagına..

Buna pek katılmıyorum ben konuların %80 pohpoh amaçlı açılıyor.
Sözüm meclisten hem içeri hem dışarı :50:
Bu konuda buradan kimsenin yardımı dokunamaz konu sahibine..
herkes hatalısın der o yine bildiğini okur zaten o da biliyor hatada olduğunu..
belki tıbbi bir yardım gerekiyordur keşke hemen terapiye falan gitse

genç ve yakışıklı bir erkeği koluna takmak hoşuna gidiyor demiştin..

genç erkekler 37 yaşında olmuyor canım.. 30un altında oluyorlar..

genç erkeği koluna takıp gezerek hava atacak kadınlar da kendilerinden 4 yaş küçük erkeği tercih etmiyorlar

Bu siteyi bir süredir takip etsem de konuyu açma cesaretini bugün buldum.Konuyu kısaca özetlemek istiyorum.

4 sene beraber olduğum erkek arkadaşımla 6 ay nişanlı kaldık. Beraber olduğumuz dönemde iki kez beni aldattı. Üstelik sadece cinsel anlamda değil. Bir kaç ay boyunca ikimizi birden idare etmiş. :4:

Birinci aldatışında sineye çektim. Sevgim affettirdi. Ya da ben affetmek istedim bilemiyorum. Ancak karı koca gibi idik. Herşeyi paylaşıyorduk. Maddi manevi birbirimizin eksiklerini tamamlıyorduk. Terkedemedim. Yapamadım.:2:

İkinci aldatışında belki gene çekerdim sineye. Eğer o beni terkedip gitmeseydi. Üstelik kendinden büyük bir kadına. Hala beraberler. 1 sene oldu ayrılalı. Çok zor günler geçirdim. Hastanelere düştüm. Psikolojik ve tıbbi tedaviler gördüm. Arkadaşlarımla zaman geçirdim. Unuttum diye seviniyordum ki..

1 ay kadar önce telefon açtı. Önce cevaplamadım. Israrla bir kaç defa arka arkaya arayınca önemli birşey olduğunu düşünerek cevapladım. İşte o an dönülmez yola girmiştim. "Nasıl olduğunu merak ettim" gibi bir cümleyle başlayan konuşma fazla sürmedi. En azından o gün. Sonra aramalar sıklaştı. Benim tarihe gömdüğümü sandığım duygular ortaya çıkmaya başladı. Her seferinde o kadını ima etsem de o duymamazlıktan geldi, ben duymamasının tercih ettim. Ve bundan 10 gün önce buluştuk. Ateşle barut durmazmış ya yanyana. Durmadı gene işte. Ben ordan ayrıldığımda dibe vurmuştum. 1 sene öncesine geri dönmüştüm. Bu bir hataydı diye kendimi telkin etsem de derinden düşündüğümde mutlu olduğumu görmek daha yordu beni. Telefon görüşmeleri, msn, malum site falan derken şimdi ben düştüm 2.kadın pozisyonuna. Kendimi öyle kaptırdım ki tüm rahatsızlıklarım geri geldi. Yemek yiyemiyor, uyku uyuyamıyorum. Temmuz ayında evleneceklerini okudum malum siteden. Bana hiçbir şey söylemiyor bu konuda. karmakarışık oldum. Bana yardım edin nolur? bu ne şimdi?

TÜM ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM YETER Kİ HAKARET OLMASIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

canım yaşadıkların gerçekten kolay birşey değil.aşk devrede olunca mantık gidiyo.bunu gerçekten aşkı yaşayanlar bilir.gerçekten üzüldüm yaşadıklarına:26:pcnin başında kendi düşen ağlamaz yazmak çok kolay.birde yaşayana sorun bunu:59:

işte kk'da degısık bır konu daha...
arkadasım bak ben anlamadım hem nısanlıydın senı 2 kere aldattı coookk sevdıgın ıcın gerı dondun
ama sımdı bır baktın, senı aldattıgı kadınla evlenıyor
bence sana asıl dokunan bu galıba...
bak bence dıyorum benım fıkrım...

ayrıca yukluce alacagım var dıyorsun telefonu acmam lazımdı dıyorsun
lanet olsun parasınada pulunada
ıstemem uzak olsun o ve parasıda
saglıgından olmussun degermı be guzelım ya
degermııı sen soyle yazık degılmı sana
hep kendınden yemıssın
bence toparlan cık gez toz yasında benden buyukmus akıl vermek gıbı olmasın ama

senın gucune gıden ılk basta esas kadınken sımdı ıkıncı kadın olman galıba...
yanı senı bırakıp o yasından buyuk! kadınla evlenmesı sana dokundu sankı..

kusura bakma benım dusuncem bu..

yaptığımız tüm gurursuzluğu, yüzsüzlüğü, karaktersizliği aşk adı altında haklı gösterelim.. hmm. peki.

Eee o zaman kadının yaşını niye vurguluyorsunuz ne alakası var?
37 yaşında biri 41 yaşında bir kadınla evlenebilir..
öyle bir anlatıyorsunuz ki kadının jigolosu olmuş sanki adam
Çok sık gördüm çevremde olgun yaşlar evlilik doğal.
dört yaş birşey değil..

genç ve yakışıklı bir erkeği koluna takmak hoşuna gidiyor demiştin..

genç erkekler 37 yaşında olmuyor canım.. 30un altında oluyorlar..

genç erkeği koluna takıp gezerek hava atacak kadınlar da kendilerinden 4 yaş küçük erkeği tercih etmiyorlar

Bu sanırım biraz kimin kaç yaşında gösterdiğiyle orantılı. Neyse yaş konusu uzamasın.
O da benim kompleksimdir belki kimbilir.
Kimse beni pohpohlamamalı ne de olsa değil mi?

Pc basında cok kolay yorum yapmak
yasamak gormek bılmek lazım
buyuk konusmamak lazım
ama bende olsam senın gıbı davranmazdım en azından davranmamalıydım
bugun yapan yarında yapar sonra da yapar
sana cok yazık
keske aklıma bişey gelse de soylesem
kurtulman lazım ondan dusuncenden
evlenıcek artık sana gelmesını kaldırabılıcek mısın
yapma bunu kendıne
hatalrının telafı zamanı
kı hala gelmeye calısıyo
ömrunu bu adam ıcın harcama

Bu sanırım biraz kimin kaç yaşında gösterdiğiyle orantılı. Neyse yaş konusu uzamasın.
O da benim kompleksimdir belki kimbilir.
Kimse beni pohpohlamamalı ne de olsa değil mi?

canım ben seni seve seve pohpohlardım da senin durumunun tutacak hiç bir dalı yok..

Aşk insanın gözünü bu kadar kör eder mi onu sorgulamak lazım diye düşünüyorum. Yaşınız 36 hayat tecrübeniz de vardır mutlaka, saplantı mı sizinki acaba? Hastalıklı bir ilişki mi? Profesyonel yardım almak gerek belki de

pardon arkadaşım kaçırmışım ben orasını:17:

aslında kime yazık bilemiyorum zararın en çoğunu konu sahibi görüyor, anladığım kadarıyla nişanlısı olan bayan mevki para sahibi bir bayan ve diğer ş..siz de bunlardan istifade etmek istiyor üstelik bayan da konu sahibinden haberdar yani nişanlıyken onu kendisiyle aldattığınıda biliyordur muhtemelen tencere kapak misali olmuş.

Son düzenleme:
bnce konu sahibinin üstüne cok fazla gidiliyo..zaten yeterince aci cekiyo vede bundan kurtulmak istedigini söylüyo..o adamdan kurtulmak istiyo aslinda vede bize icini döküyoo..nötr davranmaliyiz..hemen saldirmayalim

Kendi düşen ağlamaz demişsiniz ama okumadınız sanırım. 1 sene boyunca ne savaşlar verdimben onu çıkarmak için kalbimden. Hiç bir kadın bunu istemez değil mi. Ayrıca ona vermiş olduğum yüklü bir miktarda para vardı. Onu beklediğim için aslında ilk konuşmalarımızda terslememiştim. Evet belki ona güçlü beni göstermek istedim. Düzeldiğimi unuttuğumu sanmıştım. Çok kolay ordan yargılamak. Ben çokmu mutluyum sanıyorsunuz böyle. Sonumun olmadığını bile bile. Doğru olduğunu savunsam bu konuyu neden açayım. Ama kalp bu.

Valla bu kadar savaş vermişsin hayatından o erkeği çıkartmak için travmalar geçirip hastanelik olmuşsun yememişsin içmemişsin sonra yüklü miktarda para için tekrar başa dönmüşsün. Sen herhalde izlemiş olduğun bu dramatik aşk hikayeli filmden çok fazla haz almışsın ki sürekli başa sarıp sarıp izlemeye devam ediyorsun. Ya sen kendine acı çektirmekten zevk alan birisisin yada gerçekten kör kütük aşıksın ikinci kadın konumuna düşmeyi göze alarak tekrar bu adamla yoluna devam etmek istiyorsun.

Teşekkür ederim tek tek hepinize. En azından beni anlamaya çalıştığınız için. Bir arkadaşım sormuş diğer kadının bu adamın yaptıklarından haberi var mı diye? Zaten beni o kadınla aldattığı için beni isim cisim olarak tabii ki biliyor. Nişanlısının ne mal olduğunu biliyordur herhalde. Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.

Çok direniyorum inanın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı. Çalışamıyorum, işten ayrıldım bu dönemde. Kendime kızıyorum ben bu değilim diye. Ben bu kadar aşağılık olamam diye. Hiç kimseyi sokamadım ondan sonra hayatıma. O benim ilkimdi. İlk aşkım değildi belki ama herşeyi yaşadığım ilkimdi.

Ancak dediğim gibi kadının hem yaşı var hem de güçlü bir cemiyete sahip. Yakışıklı ve genç bir adamı kolunda gezdirmek herhalde onu mutlu ediyor. Gözünü kapadı.

Bu cümlenden sonra anladım kii senin sevdiğin adam jigolo gibi bişey. Çünkü zamanında senin paranı yemiş. Şimdide cemiyet sahibi bi kadının kolunda dolaşıyor. Bence bu adamda gurur murur yok. Sende biran evvel gözünü aç ve kendine gel.
İlk aşk falan bir yerde hikaye önemli olan insanın kendisi.
Amannn şu da bir yerde doğru değil mi ? Bir kadının mutluluğunu yine bir kadın bozar.

Back
X